Najboljša kriptovaluta za nakup zdaj

Kaj je najboljša kriptovaluta za nakup zdaj?

Najboljša kriptovaluta za nakup zdaj je Bitcoin oz Ethereum.

Leto 2020 bo v zgodovini financ ostalo eno najdramatičnejših let, ki je gospodarstvo preizkušalo po vsem svetu.

Hkrati so videli mnogi vlagatelji naložbe v kriptovalute kot odlična priložnost in varovanje pred gospodarskimi grožnjami in recesijo.

Poleg tega je tehnologija blockchain postala široko sprejeta na področjih, kot so medicina, identifikacija in celo glasovanje, zaradi njenega potenciala, da olajša interoperabilnost in varnost.

Všeč so tudi tradicionalni velikani JP Morgan obrnil na kripto bančništvo.

Če ste tudi vi nekaj razmišljali o kriptovalutah, si oglejmo 7 najboljših kriptovalut, v katere zdaj vlagamo, glede na sprejetje, čas obdelave, tržno navdušenje in potencial rasti.

Tukaj je najboljših kovancev, od nekaterih priljubljenih kovancev do manj znanih konkurentov:

7 najboljših kriptovalut za nakup:

1.. Bitcoin

2.. Bitcoin Cash

3.. Litecoin

4.. Ethereum

5.. Binance Coin

6.. TRON

7.. IOTA

Če se želite hitro in enostavno potopiti na kripto trg, s 0% provizija, odjava Izmenjava eToro!

Kako izbrati najboljšo kripto valuto za nakup

Pri izbiri najboljše kriptovalute morate preučiti različne pomembne dejavnike.

Eden največjih dejavnikov, ki vplivajo na cene kripto, je povpraševanje in ponudba. Kot vemo, večje je povpraševanje, višja je cena in obratno. Ker ima veliko kovancev omejeno ponudbo, strokovnjaki menijo, da bi to lahko povzročilo zvišanje cen.

Ko ponudba bitcoinov na primer doseže 21 milijonov, cene ne bodo več odvisne od umetnega inflacijskega mehanizma prepolovitve nagrad Bitcoin.

Ne pozabimo, da čeprav kriptovalute nimajo fizične oblike, imajo dejanske stroške proizvodnje. Kripto, ki so na primer odvisni od rudarjenja, so odvisni od stroškov pridobivanja. Če se bodo stroški še naprej povečevali, bodo to vplivale tudi na cene.

Ko gre za Bitcoin, moramo omeniti, da Bitcoin zahteva ogromno energije in drago opremo. Številke to kažejo Bitcoin rudarstvo porabi več energije kot celotna Danska!

Kriptozakonski predpisi so še en dejavnik, ki ga je treba upoštevati pri izbiri najboljše kripto za nakup. Čeprav so predpisi lahko pozitivni, lahko omejevalna pravila vodijo do represije in znižanja cen kripto. Na žalost kriptos še vedno skušajo najti ravnovesje med tehnologijo in predpisi, ker so v pravnem sivem območju.

Mediji so še en katalizator zvišanja cen. Nobenega dvoma ni, da tržna razpoloženja in špekulacije poganjajo razpoloženje v kripto sektorjih in vplivajo na povpraševanje. Manipulacije, ki jih povzroča kripto kiti vplivajo tudi na naložbe v kriptovalute.

Konkurenca, tehnološke inovacije in notranje upravljanje so še en kolut, ki poganja cene. Z novimi začetnimi ponudbami kovancev (ICO), ki so nenehno na obzorju, je konkurenca lahko močna, zlasti glede hitrosti in razširljivosti.

Tu bi morali to omeniti dostopnost kripto izmenjav je prav tako ključnega pomena. Bolj priljubljena je izmenjava, bolj priljubljen je kovanec. Binanceova priljubljenost je na primer pomagala Binance Coinu, da se je uveljavil kot eden vodilnih na tem področju.

Nenazadnje moramo pri izbiri kripto za nakup upoštevati gospodarske razmere v zadevni državi. Leto 2020 je bil jasen primer, da finančne krize vplivajo na cene kripto. Ko se tradicionalni sistemi sesujejo, se mnogi vlagatelji obrnejo na alternativna sredstva; bolj ko se ljudje obrnejo na kripto naložbe, večja je kapitalizacija kripto trga.

Kakorkoli že, najboljše kriptovalute, ki jih lahko kupite spodaj, vam omogočajo izbiro med različnimi vrstami kriptovalut.

Torej samo izberite kovance, ki jih lahko razumete. Preberite, kako odkriti 7 najboljših kriptovalut, ki jih lahko kupite zdaj.

1. Bitcoin (BTC)

S tržno kapitalizacijo 686.328.177.991 USD je Bitcoin nedvomno ena najboljših kriptovalut, ki si jih je vredno ogledati zdaj.

Od svoje predstavitve leta 2009 Bitcoin ustvarja zgodovino. Preoblikoval je celoten finančni sektor in povzročil tisoče altcoinov.

Bitcoin pa je več kot le kripto in digitalna metoda za izvajanje čezmejnih plačil! Bitcoin je nedvomno zlati standard pri kripto naložbah.

In čeprav so tudi drugi kovanci dosegli presenetljiv dobiček, Bitcoin ostaja najpogosteje trgovana in splošno sprejeta kriptovaluta v letu 2021. Bitcoin je kot sredstvo modrega čipa!

Kljub neravnim potovanjem in povezavam s temnim spletom je Bitcoin januarja 2021 narasel na več kot 40.000 ameriških dolarjev, pri čemer so bitcoini predstavljali več kot 69% kripto trga. Za dolgoročne imetnike je bila to odlična priložnost.

Kljub temu Bitcoin ostaja zelo nestanoviten. Upoštevajte, da je BTC, ko je dosegel najvišjo vrednost, izgubil skoraj 26% vrednosti v manj kot 32 urah, kar je bila drastična razprodaja..

Analitiki pa so optimistični glede cen BTC na podlagi institucionalnega povpraševanja in negativnega odnosa do tradicionalnih monetarnih politik. Upoštevajte, da če ameriški dolar ponovno pridobi moč, lahko to pritiska na BTC in druga digitalna sredstva.

Poglejmo torej, kaj leto 2021 prinaša Bitcoinu in celotnemu trgu kriptovalut!

2. Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash je še en kripto, o katerem je vredno razmisliti zdaj. Kot že ime pove, je Bitcoin Cash naravno povezan z Bitcoinom. Bitcoin Cash je ena izmed najbolj priljubljenih vilic Bitcoina, ustvarjena leta 2017.

Dejansko je Bitcoin Cash s tržno omejitvijo 7.900.800.002 USD in impresivno skupnostjo uporabnikov ena največjih vilic Bitcoin. Glede na podporo, ki jo dobi v kripto sektorju – med najbolj strastnimi zagovorniki je tudi Roger Ver (znan kot Bitcoin Jesus), ni presenetljivo, da si je vredno ogledati Bitcoin Cash zdaj.

Ne pozabimo tega Bitcoin Cash je privedel tudi do trenda oblikovanja Bitcoin blockchain.

Tu bi morali razložiti, da je bil Bitcoin Cash zasnovan za reševanje težav z razširljivostjo Bitcoina s spremembo velikosti blokov z 1 MB na 8 MB, dodatno povečano na 32 MB. Večji bloki povzročajo tudi hitrejši čas obdelave in nižje pristojbine.

Številni strokovnjaki verjamejo, da se bo BCH v prihodnosti povečal in bo morda donosna naložba. Upoštevajte, da se lahko po nekaterih optimističnih napovedih cene BCH v naslednjih nekaj letih gibljejo med 500 USD (min) in 1900 USD (max).

Množično sprejemanje bo morda še povečalo ceno kmalu po januarju 2021, zato naj bo BCH na našem seznamu za spremljanje!

3. Litecoin (LTC)

Če ste nov v svetu naložb v kriptovalute, na svoj seznam uvrstite tudi Litecoin. Ta kripto je bil ustvarjen za pomoč uporabnikom pri razumevanju osnovne tehnologije kripto trga in ustvarite lažjo različico Bitcoina.

Kot pravijo mnogi, Litecoin je srebro Bitcoin-ovega zlata.

Litecoin je leta 2011 ustanovila Carlie Lee, da bi izboljšala čas obdelave Bitcoinov. Pravzaprav je Litecoin eden izmed kriptoslov z najnižjimi časi obdelave v smislu rudarjenja.

Upoštevajte, da v nasprotju z Litecoinom traja do 10 minut, da preverite transakcije na Bitcoinu.

Ni presenetljivo, da čeprav Litecoin ni kovanec z najboljšo številko 1, že vrsto let nikoli ni zapustil prvih 10; trenutno je na 8. mestu glede na CoinMarketCap. Številni strokovnjaki menijo, da leto 2021 ne bo izjema, saj trdijo, da se lahko LTC v nekaj letih povzpne na 347 USD.

Po nekaterih še bolj optimističnih napovedih CoinSwitcha lahko LTC leta 2021 doseže 600 dolarjev!

Omeniti moramo, da lahko cene še naprej spodbujajo novosti in projekti, kot je prva igra z igranjem vlog na osnovi Litecoinov LiteBringer. Kot vemo, je igranje iger ena največjih in najhitreje razvijajočih se panog po vsem svetu, saj je tehnologija veriženja blokov danes glavna sila v razvoju iger.

Torej LTC je vsekakor še vedno v igri!

4. Ethereum (ETH)

Ethereum je ena najboljših kriptovalut za nakup za vlagatelje, ki so novi v razredu sredstev.

Medtem ko je ena glavnih idej za Bitcoin in druge kovance decentralizacija denarja in plačil, je Ethereum naredil korak naprej in decentraliziral ne samo plačila, temveč tudi storitve. Uvedba pametnih pogodb in decentraliziranih aplikacij (dApps) je privedla do popolne revolucije v finančnem sektorju.

Ethereum je ustvaril tudi Ethereumov svetovni računalnik, en računalnik za ves svet z vozlišči, razširjenimi po vsem svetu.

Poleg tega je bilo veliko kovancev prvotno razvitih na verigi Ethereum, kar je povečalo priljubljenost Ethereuma.

Ethereum podpira tudi različne kripto platforme, ki so aktivne na področju decentraliziranih financ (DeFi). Upoštevajte, da je leta 2020 ekosistem DeFi dosegel nove višine in priliv uporabnikov.

Ni čudno, da je Ethereumov domači kovanec Ether (ETH) eden najbolj kovanih kovancev v kripto sektorju. S tržno kapitalizacijo 161.726.694.608 dolarjev je Ethereum na drugem mestu kot Bitcoin.

Ethereum je v letu 2020, ki je bilo za gospodarstva zahtevno leto, pokazal odlične rezultate in doživel bikovski začetek leta 2021. Po podatkih se je ETH v zadnjih dneh (do 24. januarja) povečal za 13,09%.

Strokovnjaki verjamejo, da se ETH lahko prebije na 1500 dolarjev in lahko preizkusi odpornost na 1.750 dolarjev. Lahko samo čakamo in vidimo!

5. Binance Coin (BNB)

Binance Coin je še ena najboljših kriptovalut, ki jih je vredno kupiti letos. Binance Coin je bil prvotno ustvarjen na verigi Ethereum, kasneje pa se je preselil v svoj blockchain, Binance Chain. Prvo ponudbo kovancev je zaključil leta 2017 in v manj kot nekaj letih je postal eden najboljših kovancev, o katerih je vredno razmisliti.

Binance Coin je ustvarila priljubljena borza Binance kot alternativni način plačila provizij za trgovanje in obnašanja kot kupon za popust. Ta strategija popustov je zagotovo magnet za uporabnike!

Ne pozabimo, da se na Binanceu sklepajo milijardni posli, kar je eden od razlogov, da se Binance uveljavi kot vodilni na kripto področju.

Binance Coin pa je veliko več kot to in se je razširil in postal eden izmed kovancev z najboljšimi primeri uporabe. Binance Coin se lahko uporablja za izvrševanje plačil za blago in storitve, vključno z lastnino, potovanji in virtualnimi darili.

Zaradi široke uporabe, BNB je postala kovanec z globokimi likvidnostnimi bazeni in tržno kapitalizacijo v višini 6.776.923.662 USD.

Čeprav lahko številni dejavniki vplivajo na cene BNB, vključno s koncem ponujenih popustov, strokovnjaki napovedujejo, da se bo vrednost Binance Coin povečala.

Po navedbah TradingBeasts bo BNB do začetka februarja dosegel 34.557 USD, pričakovana najvišja cena pa 43.584 USD in najnižja cena 29.637 USD.

6. TRON (TRX)

Medtem ko kripto povezujemo s kripto trgovanjem in vlaganjem, je resnica, da digitalna sredstva lahko preoblikujejo področja, ki presegajo finance, vključno z zabavno industrijo.. TRON je eden vodilnih, ki si prizadeva za demokratizacijo in izboljšanje ustvarjanja vsebin in uporabniške izkušnje.

TRON je enakovredno omrežje, ustvarjeno leta 2017, ki se lahko uporablja tudi kot platforma za izmenjavo vsebin. Tisti, ki ustvarjajo vsebine, so nagrajeni. TRON je veliko bolj pregleden kot kanali družbenih omrežij in ne zahteva posrednika, kot je AppStore.

Z drugimi besedami, TRON ne gre za krajo podatkov kot druge storitve, temveč za zaščito svojih strank in celo nagrajevanje prek Tronixa (TRX).

Verjeli ali ne, TRON-ove transakcije dApp so po količini presegle celo Ethereum, zaradi česar je TRON eden glavnih konkurentov Ethereuma. Ni presenečenje, da TRON sodeluje z odmevnimi podjetji, kot sta Samsung in Baofeng, imenovani kitajski Netflix.

Kljub uspehu se razvoj TRON-a ni ustavil: leta 2020 TRON-ov protokol 4.0 Great Voyage je bila izvedena kot nadgradnja, ki uvaja funkcije zasebnosti. Zaradi tega so strokovnjaki pozitivni glede bikove prihodnosti TRON-a.

Tako bi lahko bilo leto 2021 pozitivno za TXR, trenutno na 21. mestu. TradingBeasts napoveduje, da ima TRON do konca tega leta dobre možnosti, da za določeno obdobje doseže 0,4 USD.

7. IOTA (MIOTA)

In ko gre za alternativne kriptovalute, IOTA in njenega naložbenega potenciala v letu 2021 ne moremo prezreti!

IOTA je bila zasnovana tako, da postane nova plast prenosa podatkov in poravnave transakcij za Internet stvari (IoT).

IOTA lahko zbira podatke med milijoni ljudi, stroji in vsakdanjimi napravami, kar izboljšuje interoperabilnost med storitvami.

Ker se Internet stvari za pridobivanje in izmenjavo podatkov opira na senzorje, programsko opremo in druge novosti, mnogi verjamejo v to internet stvari je pametnejši od interneta. Upoštevajte, da je po internetu na milijarde naprav priključenih internet stvari.

Temeljna tehnologija porazdeljene knjige Zaplet je tisto, zaradi česar je ta kovanec edinstven v kripto sektorju; mnogi verjamejo, da je Tangle varnejši in učinkovitejši od verig blokov, ki jih uporabljajo druge kriptografije.

Čeprav se je tržna kapitalizacija IOTA znižala z najvišjih vrednosti v letu 2017, mnogi verjamejo, da se bo IOTA v letu 2021 izboljševala. Nekatere napovedi za Februarja 2021 na primer kaže, da bo MIOTA dosegla 0,502 USD.

Bi moral zdaj kupiti kriptovalute?

Čeprav je pred nakupom kriptovalut treba upoštevati številne dejavnike, vedno bi morali izvajati neodvisne raziskave in upoštevati svojo toleranco za tveganje. Oglejte si zgodovinske grafikone, podatke o tehnični analizi in kripto objave.

Upoštevajte, da trenutne cene niso edini dejavnik, ki ga je treba upoštevati; bodite pozorni na tržno razpoloženje, promet in tržno kapitalizacijo. Poskusite razumeti tehnologijo in težave, ki jih kripto, ki vas zanima, skuša rešiti.

Mednarodne organizacije ICO vam na primer ponujajo dobro priložnost za velike dobičke, ne da bi se zanašali na pretekle podatke, ampak na nedavne trende.

Raziščite tudi vodstvo kovanca! Kot primer, čeprav je Tezos zdaj ena najbolj inovativnih platform, se je projekt začel nerodno, saj je ICO-ju sledila interna drama in različna pravna vprašanja..

Če želite razširiti tveganje, poiščite stabilnost in okrepite svoj portfelj tako, da ga razpršite. Kovanci z nizkimi nihanji cen so idealni, zlasti za kripto začetnike. Kljub temu, čeprav je Bitcoin zelo nestanoviten, še vedno velja za varno naložbo!

Pred izbiro kripto, držite se dejstev in ne čustvenih odločitev, in bodite pozorni, da zagotovite morebitne donosne donose.

Zadnje besede o najboljši kripto za nakup

Leto 2021 se je začelo s svetlimi obljubami za široko sprejemanje kriptovalut in tehnologij veriženja blokov.

Med pandemijo koronavirusac, zanimanje za sektor kriptovalut se povečuje. Preprosto zato, ker mnogi kriptos menijo, da je varna alternativa sesuvanju tradicionalnih sistemov!

Bitcoin, ki se je januarja 2021 povzpel na 40.000 ameriških dolarjev, je bil le eden od znakov, ki je dokazal, da kripto obstajajo še dolgo po koncu leta 2021.

Čeprav kriptos ostajajo tvegani in nestanovitni, strokovnjaki verjamejo, da bo letošnje leto dobro za celoten trg. Vse več novih izdelkov se proizvaja v urejenih okoljih, na vidiku pa je vse več primerov uporabe.

Poleg tega bo vzpon zanimanja med institucionalnimi vlagatelji še naprej pritiskal na cene do leta 2021. Tudi centralne banke se bodo pridružile trendu in začele proizvajati lastne žetone. Kitajski digitalni juan je jasen primer porasta kriptovalut!

Resnica je, da bo leto 2021 omogočil nadaljnji uspeh kriptos. Ker se zato seznami najboljših kriptos za nakup pogosto razlikujejo, je vredno razmisliti tudi o drugih velikanih Cardano, Ripple, Dash, EOS, NEO, ChainLink in Tezos, vsak s svojimi prednostmi in izzivi.

Cardano je na primer eden najbolj obetavnih kovancev leta 2021, ki ima dvoslojno strukturo za izboljšanje tako transakcij kot razvoja pametnih pogodb. Po drugi strani pa Tezos s svojim demokratičnim upravljanjem nenehno privablja vse več vlagateljev; ker je cilj ChainLink revolucija v sektorju tako da omogočajo blockchain platformam dostop do podatkov iz resničnega sveta.

Seznam priljubljenih in manj znanih, pogosto podcenjenih kovancev se nadaljuje in nadaljuje. Eno je gotovo: četudi se množično cepljenje izkaže za učinkovito, kriptovalute obstajajo še dolgo po koncu leta 2021

eToro – najboljša platforma za kriptovalute

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Ključ Točke

  • Najboljša kriptovaluta za nakup zdaj je Bitcoin oz Ethereum.
  • Leto 2020 je bilo za svetovna gospodarstva zahtevno. Kljub temu, da je virus okužil naložbe, se je kriptos uspelo dvigniti do nove zaščite pred inflacijo in recesijo.
  • Bitcoin je še vedno najbolj kovanec, z največjo tržno kapitalizacijo in sprejetjem na drobno.
  • Bitcoin Cash je ena izmed najbolj priljubljenih alternativ Bitcoinu, ki ponuja hitrejše postopke in večje bloke.
  • Litecoin, znan kot srebro za bitkoinovo zlato, ponuja tudi hiter čas obdelave.
  • Ethereum, znan kot kralj pametnih pogodb, je takoj za Bitcoinom in ponuja impresivne priložnosti za pametno pogodbo in uvajanje dApp.
  • Binance Coin narašča v priljubljenosti, kar podpirajo impresivne poverilnice same Binance – ene največjih kripto borz.
  • TRON je eden najboljših kovancev, ki lahko preoblikuje zabavni sektor in izboljša ustvarjanje vsebin.
  • IOTA ponuja impresivne alternative verigam blokov in lahko preoblikuje ekosistem interneta stvari kot celoto.
  • Druge kriptos, ki jih je treba zdaj razmisliti, so Cardano, Ripple, Dash, EOS, NEO, ChainLink in Tezos.

Kriptovalute so tu, da ostanejo! Torej, če želite izbrati najboljše kriptos za nakup zdaj, se preprosto prijavite eToro ki vam omogoča, da kupujete in prodajate kripto, pa tudi trgujete s CFD-ji več kot 90 parov z 0% provizije.

Če vam je bil naš članek všeč Najboljša kriptovaluta za nakup zdaj, prosimo, delite ga z vsemi, ki jih zanima kripto naložba.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me