Najboljše kriptovalute za leto 2021! Teh 5 kriptos vam lahko pomaga zaslužiti milijon

5 kriptos vam lahko pomaga zaslužiti milijon

Zaslužiti milijon z vlaganjem denarja na trgu kriptovalut je že vrsto let priljubljeno prizadevanje. Za ustvarjanje sedemmestnega dobička je potreben čas. Toda redno pridobivanje visoko enomestnih letnih donosov kriptovalute bi lahko skromno mesečno naložbo spremenilo v milijone.

Kriptovalute obstajajo že kar nekaj let, od tega, kar bi vlagali samo navdušenci nad kripto, do ene najbolj iskanih naložbenih priložnosti. Danes kriptovalute zlahka premagajo dobiček iz običajnih naložbenih priložnosti, kot je delniški trg.

Kaj pa so kriptovalute? Kriptovalute so digitalne valute, zavarovane s kriptografijo. Zaradi tega jih je skoraj nemogoče ponarediti. Kriptovalut ne izda noben osrednji organ, zaradi česar so imuni na vmešavanje tretjih oseb.

Obstaja veliko vlagateljev, novih in izkušenih, ki želijo vlagati na trgu kriptovalut, in to z dobrim razlogom, saj kriptovalute v velikem teku in je pravi čas za nakup. Vendar obstaja več kot 500 različnih kriptovalut in obstaja velika verjetnost, da bi bila izbira ene od njih izjemna. To velja zlasti za začetnike.

Na voljo je več kriptovalut, med katerimi lahko vlagatelji izbirajo. Kriptovalute, kot sta Bitcoin in Ethereum, obstajajo že dolgo. Obstajajo tudi druge možnosti, kot so Litecoin, Bitcoin Cash, Ripple itd. Čeprav so napovedi kripto trga zapletene, strokovnjaki verjamejo, da bodo kriptovalute do leta 2021 znatno okrepile zaradi okrevanja trga po COVID in drugih dejavnikov..

Ta članek bo obravnaval najboljše kriptovalute, ki jih lahko kupite v letu 2021, in obete za te kriptovalute. Katere so torej najboljše kriptovalute za nakup v letu 2021?

5 najboljših kriptovalut za nakup v letu 2021:

1.. Bitcoin

2.. Ehtereum

3.. Litecoin

4.. Valovanje

5.. Bitcoin Cash

5 kriptos vam lahko pomaga zaslužiti milijon:

1.. Bitcoin

Noben seznam kriptovalut ni popoln brez vključitve Bitcoina. Kriptovalute ni treba predstavljati in je na seznamu želja vsakega vlagatelja. Bitcoin prevladuje na trgu kriptovalut od njegove ustanovitve leta 2009. Je največja kriptovaluta po tržni kapitalizaciji in najbolj priljubljena in nič ne kaže, da bo kmalu ustoličena s prestola. Strokovnjaki napovedujejo, da bo leto 2021 najmočnejše leto za Bitcoin. Strokovnjaki napovedujejo, da bo Bitcoin leta 2021 utrdil svoj položaj najvišje kriptovalute.

Vrednost Bitcoina je ob udaru pandemije močno prizadela in dosegla najnižjo vrednost v višini 4721 USD. Toda to je bilo odmaknjeno, saj se je Bitcoin osupljivo zbral, januarja 2021 je prebil 40000 USD in se dotaknil 41299 USD. Prišlo je do popravka cene, po katerem se je Bitcoin znižal na 35000 USD, v času pisanja pa se kriptovaluta trguje po ceni 38.283 USD..

Torej, kakšno bo leto 2021 za Bitcoin? Nekateri strokovnjaki predvidevajo, da bi lahko Bitcoin do konca leta 2021 presegel 100.000 dolarjev. Nekateri predvidevajo, da bi lahko do leta 2022 dosegel celo 300.000 dolarjev. Če so te napovedi resnične in Bitcoin res doseže te višine ali gre celo dlje, bi lahko naredili najboljše naložba v leto 2021.

Preberite več: Analiza cene Bitcoinov za leto 2021

2.. Ethereum

Ethereum je najbližji konkurent Bitcoinov, druga največja kriptovaluta po tržni kapitalizaciji in druga najbolj priljubljena. Ethereum je izšel leta 2015 in je eksponentno zrasel z več projekti, zaradi katerih je Ethereum njihova izbrana platforma. Ethereum ima tržno kapitalizacijo skoraj 138 milijard dolarjev in kljub pandemiji COVID-19, ki ropota s kriptovalutami, je Ethereum imel močno leto.

Ethereum je decembra 2020 dosegel 1000 dolarjev in trenutno piše 1177,67 dolarja v času pisanja tega članka. Kateri so dejavniki vzpona cen Ethereuma? Dejavnika sta dva. Prva je rast DeFi (decentraliziranih financ). Ethereum je izbrana platforma za nove projekte DeFi, platforma pa podpira glavne kriptofone, ki poganjajo sektor DeFi. Drugi dejavnik rasti Ethereuma je uvedba Ethereuma 2.0. Ethereum 2.0 obljublja, da bo Ethereum učinkovitejši in sposoben obravnavati več transakcij na sekundo.

DeFi in Ethereum 2.0 bosta še naprej pozitivno vplivala na Ethereum v letu 2021, kriptovaluta pa naj bi uživala v bikovskem letu 2021, zaradi česar je to pravi čas za naložbe v Ethereum.

3.. Litecoin

Litecoin je odlična možnost za naložbe v letu 2021. Lahko je dobra naložba za začetnike in izkušene vlagatelje. Tržna kapitalizacija Litecoina je le 10 milijard dolarjev in naj bi še rasla. Nekateri vlagatelji vidijo Litecoin kot kopijo Bitcoina. Vendar pa ima nekaj prednosti pred Bitcoinom. Litecoin je veliko hitrejši od Bitcoina, saj za obdelavo bloka potrebuje le dve minuti in pol. Bitcoin pa za obdelavo bloka potrebuje deset minut. Litecoin zahteva tudi manj računalniške moči in celo navadna namizja lahko kopajo Litecoin.

Leta 2020 je Litecoin razkril nekaj pomembnih dogodkov. V tem letu je bil predstavljen Litebringer, RPG, ki deluje na Litecoin Blockchain. Litebringer je povzročil, da so se transakcije potrojile, pri čemer je igra predstavljala več kot 70% transakcij. Litebringer je imel tak vpliv, da so nekatere platforme napovedale močno povečanje cene Litecoina leta 2021. Zaradi tesnih vezi Litecoin-a z Bitcoinom je tudi prednostna izbira za vlagatelje.

Preberite več: Analiza cen Litecoin za leto 2021

4.. Valovanje

Ripple je odlična izbira za tiste, ki želijo vlagati v kriptovalute, ne da bi želeli porabiti preveč denarja. Ripple ima nizko ceno in trenutno trguje pri 0,30 USD. Naj vas nizka cena ne zavede. Je četrta največja kriptovaluta in je odlična izbira za vlagatelje, ki so pri investiranju nekoliko previdni.

Ripple naj bi povišal ceno leta 2021, strokovnjaki pa napovedujejo, da bi lahko do konca leta 2021 dosegel skoraj 3 dolarje. Kriptovaluta naj bi se po napovedih popravila, ko bo dosegla visoko ceno. Dobra strategija bi bila, da kriptovaluto kupite zdaj in jo prodate, preden se cena popravi. Ripple je dobra izbira za tiste, ki začnejo vlagati v kriptovalute ali za vlagatelje, ki želijo vstopiti na trg kriptovalut po nizki ceni in ustvariti dobiček.

Preberite več: Vodnik za valovanje za začetnike

5.. Bitcoin Cash

Bitcoin Cash je elektronski gotovinski sistem. Šteje se za razširljivo različico Bitcoina. Tržna kapitalizacija ima več kot 10 milijard dolarjev in je po tržni kapitalizaciji šesta največja kriptovaluta. Bitcoin Cash trenutno trguje po 515,49 ameriških dolarjev, njegove napovedi za leto 2021 pa ostajajo bikovske, pri čemer naj bi kriptovaluta čez leto prinesla nekaj resnih dobičkov. Strokovnjaki menijo, da je Bitcoin Cash lahko ena najboljših kriptovalut za vlaganje v letu 2021, zato je to odličen čas, da jo dodate v svoj portfelj.

Preberite več: Analiza cene Bitcoin Cash za leto 2021

Zaključek

Napovedovanje gibanja cen kriptovalut je zapleteno, saj je cena odvisna od razpoloženja na trgu, ki se lahko kadar koli spremeni. Cene kriptovalut so odvisne tudi od cene drugih valut. Vendar naj bi zgoraj naštete kriptovalute leta 2021 zabeležile znatno rast. Vsak vlagatelj ima drugačne cilje. Vlagatelji morajo temeljito raziskati, preden vlagajo v kriptovalute.

Katerih je 10 najboljših Altcoinov, ki bodo eksplodirali leta 2021?

Kakšne so prednosti trgovanja s kriptovalutami?

Katera je najboljša kriptovaluta za naložbe v letu 2021?

Kako zaslužiti s kriptovaluto – dokončen vodnik

eToro – najboljša platforma za kriptovalute tako za trgovce kot za vlagatelje

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me