Najboljših 9 vlagateljev v Bitcoin – vlagatelji v Bitcoin milijonarje

9 najboljših svetovnih vlagateljev v Bitcoin milijonarje

Najboljših 9 vlagateljev v Bitcoin

1. Roger Ver – “Bitcoin Jezus”

2. Barry Silbert – eden najbogatejših vlagateljev v kriptosvetu

3. Gavin Andersen – oseba, ki je pomagala rasti skupnosti Bitcoin

4. Tyler in Cameron Winklevoss – Dvojčka milijarderja

5. Kingsley Advani – eden najmlajših Bitcoin milijonarjev

6. Blythe Masters – ena najbolj spoštovanih vlagateljic v Bitcoin

7. Michael Novogratz – eden najbolj drznih bikovih vlagateljev v Bitcoin

8. Tim Draper – eden najboljših vlagateljev tveganega kapitala

9. Dan Morehead – vlagatelj, ki je ustvaril prvi ameriški kripto sklad

Zakaj je vlaganje v Bitcoin dobra ideja?

Kako vlagati v Bitcoin?

Ključne točke

Razkrili so se najuspešnejši ljudje na svetu Bitcoin vlaganja

Se sprašujete, kdo so najboljši vlagatelji v Bitcoin na svetu? Ni se vam treba več spraševati! Spodaj je seznam nekaterih najvidnejših vlagateljev v Bitcoin na svetu.

Ne oklevajte in se prijavite na enega od naših spletnih tečajev trgovanja, če želite izvedeti več o Bitcoin vlaganju in postati profesionalec v trgovanju z bitcoini – tako kot velike ribe v kriptovaluti.

Najboljših 9 vlagateljev v Bitcoin

1. Roger Ver – “Bitcoin Jezus”

Roger Ver, vlagatelji v bitcoin

Roger Ver je eden prvih (in najbolj kontroverznih) vlagateljev v Bitcoin. Ver je znan tudi kot navdušen podpornik zagonskih podjetij, povezanih z Bitcoini, vključno z Rippleom in Krakenom, ter vlaganjem v kriptovalute.

Zaradi svoje odkrite narave in osebnosti se Roger Ver ne boji uporabiti svojega vpliva na družbenih omrežjih, da bi se pogovarjal o Bitcoinu, ki mu je dal vzdevek Bitcoin Jesus. Upoštevajte, da v zadnjih letih, Bitcoin evangelist je izrazil podporo Bitcoin Cashu.

Po zadnjih podatkih je Ver eden najbogatejših vlagateljev v kripto svetu, v denarnici pa ima več kot 100.000 bitcoinov.

2. Barry Silbert – eden najbogatejših vlagateljev v kriptosvetu

Barry Silbert je še en slavni vlagatelj v Bitcoin, eden najboljših vlagateljev v Bitcoin na svetu. Omeniti moramo, da je ustanovitelj podjetja Digital Currency Group – eno vodilnih podjetij na svetu kriptovalut.

Od leta 2020, Silbertovo podjetje je vlagalo v več kot 125 podjetij, povezanih z verigo blokov, vključno z Genesis in Grayscale Investments. Zanimivo je, da je Digital Currency Group leta 2016 pridobila eno najboljših spletnih mest za kripto novice, CoinDesk.

Glede na njegove donosne projekte ni presenetljivo, da je Silbert med najuspešnejšimi kripto vlagatelji, vreden približno 500 milijonov ameriških dolarjev, po Forbesu.

3. Gavin Andersen – oseba, ki je pomagala rasti skupnosti Bitcoin

Gavin Anderson je ena najbolj znanih osebnosti na svetu Bitcoin vlaganja. Anderson je začel delati na Bitcoinu s polnim delovnim časom leta 2010 in svoj čas posvetil promociji Bitcoina javnosti in razvijalcem.

Zanimivo, leta 2010 je Anderson ustvaril spletno mesto – prvo Bitcoin pipo – ljudem dajal bitcoine za pomoč pri rasti kripto skupnosti.

Čeprav – v nasprotju s Satoshi Nakamoto – Anderson ni skriven v skrivnosti, moramo priznati, da je Gavin Anderson pot Bitcoina in decentralizirane kriptovalute oblikoval na zmeden in očarljiv način..

4. Tyler in Cameron Winklevoss – Dvojčka milijarderja

Dvojčka Winklevoss, vlagatelji v bitcoin

Ko govorimo o uspehu v svetu Bitcoin vlaganja, moramo priznati, da sta brata Winklevoss med najboljšimi vlagatelji v Bitcoin na svetu. Dejansko sta dvojčka Winklevoss, Tyler in Cameron Winklevoss, prva Bitcoin milijarderja. Od leta 2020 imata brata v lasti 179.605,25 bitcoinov v vrednosti 1.438.918.236,69 USD.

Zanimivo je, da se Winklevoss zanima za vlaganje ne le v Bitcoin, temveč tudi v različne kriptos (zlasti Ethereum) in blockchain projekte..

Leta 2015 sta začela brata dvojčka Gemini – ena najvplivnejših kripto borz, ki trgovcem omogoča nakup in prodajo digitalnih sredstev. Ime njihove platforme je prav tako simbolično – Gemini pomeni dvojčka in izraža integracijo kriptoslog v plačila s fiat valutami.

5. Kingsley Advani – eden najmlajših Bitcoin milijonarjev

Če menite, da je postati milijonar v dvajsetih letih nemogoče, dvakrat premislite! Kingsley Advani je eden izmed kripto kraljev, ki je obogatel pri 24 letih. Advani je zdaj eden najbolj navdihujočih vlagateljev v svetu Bitcoin vlaganja.

Čeprav se je Bitcoin v zgodnjih dneh uporabljal za nezakonite dejavnosti, je Advani videl njegov potencial in izpraznil prihranke za naložbe v Bitcoin. Vložil je 34.000 dolarjev in v manj kot enem letu postal milijonar.

Zdaj je Advani pomemben svetovalec, ki mladim pomaga obvladati umetnost trgovanja. Kot je dejal, “mislim, da v nobeni točki človeške zgodovine ljudje v dvajsetih letih niso imeli takšne priložnosti, da bi vlagali v tako hitro rastoča sredstva.”

6. Blythe Masters – ena najbolj spoštovanih vlagateljic v Bitcoin

Blythe Masters, nekdanji direktor podjetja Digital Asset Holdings, je eden najuspešnejših in najbolj cenjenih vlagateljev v Bitcoin, z velikim ugledom na Wall Streetu.

Upoštevajte, da je Digital Asset Holdings eno vodilnih finančnih podjetij, ki izdelke gradi na tehnologiji porazdeljene knjige. Zdaj je eden glavnih izdelkov Digital Asset Holdings tako imenovani jezik za modeliranje digitalnih sredstev, ki je strokovnjakom v pomoč pri ustvarjanju pametnih pogodb.

Masters je s svojimi idejami dokazal, da kripto industrija ni rezervirana za moške. Podatki dejansko kažejo, da je 43% vlagateljev, ki jih zanima Bitcoin, žensk.

7. Michael Novogratz – eden najbolj drznih bikovih vlagateljev v Bitcoin

Čeprav je vlaganje v Bitcoin lahko tvegano, nam nekateri vlagatelji dokazujejo, da je tveganje logičen del trgovanja. Vzemimo na primer Michaela Novogratza! Novogratz velja za enega najuspešnejših bikovih vlagateljev v Bitcoin, ki je v letu 2017 obogatel.

Leta 2018 je Novogratz ustvaril Galaxy – enega najvidnejših investicijskih skladov, ki se ukvarja z blockchain-om in drugimi digitalnimi sredstvi.

Zanimivo je, da je Novogratz znan tudi po napovedih cen in vlagateljem svetuje, naj nimajo le Bitcoina, temveč tudi zlato.

8. Tim Draper – eden najboljših vlagateljev tveganega kapitala

Tim Draper, vlagatelji v bitkoje

Tim Draper je eden najboljših vlagateljev v Bitcoin. Je znan vlagatelj tveganega kapitala, ki je bil leta 2014 deležen široke pokritosti. Če smo natančnejši leta 2014, je Draper na dražbi s strani Silk Road kupil 30.000 zaseženih bitcoinov.

Zdaj Draper podjetjem pomaga, da uspevajo s pomočjo tehnologije veriženja blokov, ker trdno verjame v množično sprejemanje bitcoinov.

Kot je nekoč dejal: “Kar naenkrat trgovci rečejo:” Oh, misliš, da mi ni treba plačevati 2,5-4 odstotka bankam vsakič, ko nekdo potegne kreditno kartico? “

9. Dan Morehead – vlagatelj, ki je ustvaril prvi ameriški kripto sklad

Nenazadnje se pogovorimo še o Danu Moreheadu. Morehead je med devetimi najboljšimi vlagatelji v Bitcoin po vsem svetu. Omeniti velja, da je prvi kripto sklad v ZDA ustanovil, ko je bil Bitcoin po zgodovinskih podatkih vreden le 65 dolarjev. Morehead je bil tudi prvi vlagatelj, ki je pred skladom ponudil sklad za začetno ponudbo kovancev (ICO) pred dražbo.

Zdaj je podjetje Panhead Capital podjetja Morehead eno vodilnih investicijskih podjetij, ki se osredotoča na vlaganje v Bitcoin.

Zanimivo, Morehead meni, da bi trenutne gospodarske razmere po vsem svetu lahko povzročile razcvet Bitcoinov, zato nenehno vlaga v velike naložbe in podpira blockchain industrijo.

Zakaj je vlaganje v Bitcoin dobra ideja?

Bitcoin, prva kriptovaluta, še vedno velja za najuspešnejšo kripto in največjo virtualno sredstvo, ki temelji na verigi blokov na vsem svetu. Upoštevajte, da v skladu s CoinTelegraph Tržna kapitalizacija Bitcoina je 205 milijard ameriških dolarjev (od leta 2020), s čimer je prehitela Intel in Coca-Colo.

Napoved cene Bitcoinov: Koliko bo Bitcoin vreden v letu 2021 in pozneje?

Ni presenetljivo, da Bitcoin, kripto, ki je privedel do razvoja različnih altcoinov in blockchain projektov, nenehno spreminja ves finančni svet.

Številni strokovnjaki menijo, da je vlaganje v Bitcoin kljub svoji nestanovitnosti in trajajoči pandemiji dobra naložbena možnost. Številni vplivni kripto vlagatelji verjamejo v njen potencial v prihodnjih letih!

Kako vlagati v Bitcoin?

Bitcoin vlaganje je velik posel. Če želite tudi vi postati ugleden kripto trgovec, morate vlagati v ustrezno izobraževanje. Od spletnih tečajev do trgovalnih knjig je treba razumeti kriptovalutno industrijo, da bi razvili uspešno strategijo trgovanja.

Poskrbite tudi, da boste vedeli, kakšni predpisi veljajo za kripto trgovanje v državi, v kateri imate sedež. Tu lahko izveste več o najbolj kripto prijaznih mestih po vsem svetu.

Postati strokovnjak za vlaganje v Bitcoin, prav tako bi bilo treba razviti samokontrolo in disciplino, da bi zajeli tako izgubo kot zmago.

Vedno si zapomnite, da naložbe v Bitcoin predstavljajo visoko stopnjo špekulativnega tveganja.

Ključne točke

  • Bitcoin je prva digitalna kriptovaluta, ki še vedno velja za najuspešnejši virtualni kovanec doslej.
  • Nekateri najboljši vlagatelji v Bitcoin so med drugim Roger Ver, dvojčka Winklevoss, Kingsley Advani, Blythe Masters in Dan Morehead..

Če želite postati tudi uspešen vlagatelj Bitcoinov, morate vlagati v izobraževanje, prakso in čustveno samokontrolo. Mi v podjetju Trading Education vam lahko pomagamo na vaši trgovinski poti do uspeha. Preprosto se prijavite na enega od naših spletnih tečajev, če se želite naučiti vlagajte kot strokovnjaki.

Zdaj poznate 9 najboljših vlagateljev v Bitcoin. Če se počutite navdihnjeni, da začnete vlagati v Bitcoin, boste to z veseljem vedeli etoro ponuja možnost nakupa Bitcoinov in drugih sredstev Crypto ter CFD-jev do 90+ kriptovalute. Bitcoin vlagatelji lahko sestavijo raznolik portfelj z najbolj priljubljenimi kovanci.

Medtem nam sporočite, kateri vlagatelj v Bitcoin se vam zdi najbolj navdihujoč. Sporočite nam v komentarjih spodaj.

Vam je bil všeč naš članek Najboljših 9 vlagateljev v Bitcoin | Razkrili so se najuspešnejši ljudje na svetu Bitcoin vlaganja? Potem nam ne odlašajte in nam dajte všeček ter ga delite z vsemi, ki jih tema zanima.

Izjava o omejitvi odgovornosti: kriptovalute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen in pretekla uspešnost ni pokazatelj prihodnjih rezultatov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me