Napoved napovedi cen IOTA – koliko bo IOTA vredna leta 2021 in pozneje ??

Napoved napovedi cen IOTA (MIOTA):

Koliko bo IOTA vredna po letu 2021 in pozneje?

Se bo IOTA dvignila ali strmoglavila? Preberite našo napoved cen IOTA MIOTA 2021 – 2025

Na lovu za napovedjo IOTA 2021 – 2025? Ali pa ste se trudili odgovoriti na vprašanje, ali je IOTA dobra naložba? Na pravem ste mestu. Delili bomo najboljšo napoved cen IOTA za leto 2021 in pozneje. si ogledujemo IOTO (MIOTA), da ugotovimo, kaj bodo strokovnjaki povedali o njeni prihodnji učinkovitosti in koliko bo IOTA vredna leta 2021 in pozneje.

The Internet stvari (IoT) je eden najpomembnejših tehnoloških dosežkov v zadnjih letih. Od pametnih ur in sledilcev fitnesa do avtomobilov, ki se sami vozijo, IoT pomeni, da je skoraj vsaka naprava lahko del digitalnega ekosistema. To omogoča enostavno povezavo z različnimi stroji – naj gre za pametne izdelke doma ali za stroje v proizvodnem sektorju.

IOTA (MIOTA) je platforma in izvorna kriptovaluta, katere namen je olajšati transakcije med napravami v omrežju IoT. S tržno kapitalizacijo 697.785.265 USD in ceno 0,251044 USD je trenutno uvrščen med 29. največje kripto na svetu. Morda še ni med največjimi kriptovalutami, vendar bi se to lahko spremenilo v naslednjih petih letih?

Če se sprašujete, ali je IOTA dobra naložba?, Ste prišli na pravo mesto. V tem članku bomo raziskali nekaj najbolj prepričljivih napovedi cen IOTA za obdobje 2021–2025. Ne glede na to, ali razmišljate o dodajanju sredstva v svoj portfelj ali ste že investirali v altcoin, preberite, če želite izvedeti, kakšna prihodnost bi lahko imela IOTA.

Če želite hitro ali enostavno kupiti ali investirati v IOTA, z 0% provizije, si oglejte Izmenjava eToro!

Kaj je IOTA (MIOTA)?

Kot smo se dotaknili že v uvodu, je IOTA porazdeljena knjiga, ki ljudem omogoča, da izvajajo (in beležijo) transakcije med napravami v ekosistemu IoT. Za razliko od večine drugih kriptovalut se IOTA ne zanaša na verigo blokov. Namesto tega uporablja tako imenovano decentralizirano Usmerjeni aciklični graf (DAG).

DAG uporablja vozlišča namesto blokov. Čeprav so verige blokov zelo ranljive za napad (na primer z 51-odstotno metodo napada), se na splošno šteje, da so DAG-ji bolj varni. To pa zato, ker omogočajo soobstoj različnih verig vozlišč in medsebojno povezovanje, kar ima za posledico bolj nepregleden sistem. Iz istega razloga so tudi bolj razširljive kot večina platform, ki temeljijo na blockchainu.

Podobno kot razmerje med Ethereumom in Eterom (ali Cardano in ADA), je pomembno vedeti, da je IOTA ime platforme DAG, medtem ko je MIOTA ime izvorne kriptovalute. Kripto so leta 2015 ustanovili David Sønstebø, Dominik Schiener, Sergey Ivancheglo in Serguei Popov. Upali so, da bo MIOTA potrošnikom in strokovnjakom omogočila enostaven način plačevanja denarja v ekosistem IoT – na primer za nakup živil prek pametnega hladilnika ali pametni avtomobil napolnili z bencinom.

V zadnjih nekaj letih je IOTA sklenila številna odmevna partnerstva, ki so dodali legitimnost njenim namenom. Nekaj ​​najbolj impresivnih partnerstev je z:

 • Bosch, inženirsko podjetje za gospodinjske aparate
 • Airbus
 • Oranžna
 • Fujitsu
 • Schneider Electric
 • NTNU (Univerza za znanost in tehnologijo Norweigan)
 • Naglas

Kratkoročne napovedi cen IOTA: 2021

Napoved cen IOTA za leto 2021

Kaj kripto strokovnjaki napovedujejo za IOTA (MIOTA) leta 2021?

Ker internet stvari postaja vse močnejši, mnogi kripto analitiki predvidevajo potencialno rast cene MIOTA. Vendar so kriptovalute znano nestanovitne in tudi MIOTA ni nič drugačna – zato, če razmišljate o dodajanju sredstva v svoj portfelj, je pomembno, da opravite lastne raziskave, da boste v koraku s trendi kriptovalut.

Kot lahko vidimo iz spodnjega grafa, kripto platforma WalletInvestor je napovedal, da bo cena MIOTA v začetku leta 2021 doživela velik skok in prvič po letu 2018 presegla 1 USD, čeprav ta konica ne bo dolgo živela, bo cena ostala višja od trenutne vrednosti 0,251044 USD za večino leta, kljub izrazitim padcem in vzponom:

grafikon napovedovanja iota cen

Algoritem WalletInvestor predvideva bolj medvedji tek proti koncu leta 2021, tako da, če želite imeti srednjeročne pozicije, je to vsekakor treba upoštevati – ne glede na to, ali se odločite za prodajo MIOTE po višji ceni ali za sredstva v leto 2020. Toda ali se druge kripto platforme strinjajo s to projekcijo?

Trgovanje z zveri ima nekoliko drugačne obete za ceno IOTA (MIOTA) leta 2021. Njene napovedi so veliko manj spremenljive kot tiste WalletInvestor, z visoko stopnjo doslednosti med meseci. V času pisanja tega poročila Trading Beasts verjame, da bi se povprečna cena MIOTA lahko med letom gibala med 0,32 in 0,35 USD, najvišja vrednost sredstva v višini 0,3512678 USD pa decembra.

Medtem, Predhodni Bitcoin ima še bolj optimističen pogled. Platforma za kriptovalute verjame, da bi lahko druga polovica leta 2021 napovedovala vznemirljivo rast s ceno rakete MIOTA na več kot 2 USD!

grafikon napovedovanja cen miota 2021

Kot lahko vidimo iz grafa Previsioni Bitcoin, bi lahko MIOTA leto začela po ceni 0,333165 USD (v primerjavi s trenutno ceno 0,251044 USD), preden bi uživala v bikovskem teku od marca dalje. To se bo stopnjevalo julija, ko bo MIOTA presegla 0,5 USD in se bo še naprej vzpenjala. Do decembra 2021 se bo kripto cena skoraj potrojila – pred začetkom leta 2022 je dosegla neverjetnih 2,01402 USD..

Čeprav je ta vrednost še vedno manjša od polovice najnižje vrednosti MIOTA (ATH) v višini 5,3484 USD, ki jo je dosegla leta 2018, morajo biti napovedi Previsioni Bitcoin dobrodošla novica za trenutne vlagatelje IOTA. Na svoji spletni strani platforma trdi, da verjame, da bi lahko nenehno sprejemanje kriptovalut bil dejavnik uspeha MIOTA.

Pripravljen vlagati v IOTA (MIOTA)?

Dolgoročne napovedi cen IOTA: 2022-2025

Kaj kripto strokovnjaki napovedujejo za IOTA (MIOTA) v letu 2022 in pozneje?

Številni vlagatelji želijo vedeti, kaj bi lahko v prihodnjih petih letih prihranilo za ceno IOTA (MIOTA).

Če iščete napoved cene IOTA za leto 2025 ali se celo sprašujete, „naj vlagam v IOTO?“ Ali bomo verjetno videli, da se bodo ti trendi kriptovalut nadaljevali tudi po letu 2021? Če želite zavzeti dolgoročno pozicijo in iščete več napovedi cen IOTA, preberite. V tem odseku članka smo zbrali, kaj pričakujejo vrhunski kripto strokovnjaki s ceno MIOTA v letih 2022–2025.

Po navedbah DigitalCoinPrice, dolgoročni obeti za ceno MIOTA so razmeroma bikovski. Kripto platforma predvideva trend naraščanja pristopa do leta 2025, kot lahko vidimo na spodnjem grafu:

graf iota miota

Če ste se kdaj vprašali, ali bo IOTA kdaj dosegel $ 1?, Bi morale biti te napovedi dobra novica. Algoritem DigitalCoinPrice napoveduje, da bo MIOTA junija 2024 vredna 1,038628 ameriških dolarjev, kar bo na koncu utrlo pot vrednostim 1,240920 ameriških dolarjev novembra 2025. (Čeprav je treba omeniti, da bodo julija, avgusta, septembra in oktobra 2024 opazni padci cen. Vlagatelji bo treba to obdobje prebroditi, da bi lahko kasneje v tem letu in naslednjem letu izkoristil morebitne koristi).

PrimeXBT verjame, da bi lahko videli še močnejšo rast. Glede na interno tehnično analizo je platforma zagotovila naslednje napovedi za ceno IOTA 2022-2025:

iota vzorec cen za glavo in ramena

Kot del svoje tehnične analize je PrimeXBT identificiral vzorec “masivnega trojnega dna za glavo in ramena”, ki se mu zdi, da sledi cena MIOTA. Vzorec glave in ramen se pojavi, ko sredstvo preživi vrsto bikovih in medvedjih voženj. Na grafikonu je to vizualno predstavljeno s tremi vrhovi, od katerih sta prvi in ​​tretji po višini podobni, sredina pa največja. To so trije zeleni obrnjeni trikotniki, ki jih lahko vidimo na zgornjem grafikonu PrimeXBT.

Z upoštevanjem tega vzorca je platforma napovedala, da se bo cena MIOTA verjetno dvignila v nekem trenutku po maju 2021. Na svoji spletni strani piše: »Če IOTA lahko potrdi vzorec, bo ponovno preučila najvišje vrednosti okoli 3 dolarje na žeton MIOTA, vendar bi se bikovski zagon lahko prekomerno razširil in do 2025 popeljal sredstvo na nov vrh. ” Če je to pravilno in resnično vidimo “nov vrh”, to pomeni, da bi lahko cena MIOTE potencialno presegla prejšnji ATH v višini 5,3484 USD.

To je napoved, ki Coinswitch.com se strinja z. Spletno mesto pričakuje, da bo cena MIOTE v naslednjih petih letih “eksponentno rasla”, in je osupljivo optimistično napovedovalo, da bo pred koncem leta 2025 znašala 9.847 ameriških dolarjev. Šlo je celo tako daleč, da kaže, da obstaja možnost, da bi IOTA lahko uvrstitev med 10 največjih kriptovalut na svetu. Do leta 2030 predvideva vrednost 12,43 USD – kar je več kot dvakrat več kot prejšnji ATH.

Kot dolgoročna naložba načrtuje, da bi IOTA lahko imela veliko boljše rezultate. V skladu z napovedmi bi se lahko vrednost žetonov IOTA (MIOTA) do konca leta 2020 povzpela na 0,35 USD, leta 2021 na 0,80 USD in do leta 2025 dosegla povprečno ceno 4,20 USD.

Zaključek: Napoved napovedi cen IOTA (MIOTA)

Spodnje številke napovedi opisujejo nekatere Potencial visoka in najnižja napoved napovedi cen IOTA v letih 2020, 2021, 2022, 2023 in 2025+, ki jih ponujajo tehnični analitiki in strokovnjaki iz industrije.

Leto Visoko Nizko
2020 0,42 USD 0,008 USD
2021 0,81 USD 0,23 USD
2022 1,22 USD 0,45 USD
2023 2,32 USD 1,20 USD
2025+ 6,35 USD 2,90 USD

Kako se je cena IOTA sčasoma spremenila?

Da bi razumeli veljavnost teh napovedi IOTA, je pomembno analizirati preteklo uspešnost cene MIOTA. Ker pa je IOTA razmeroma novo sredstvo, vlagatelji nimajo let in let zgodovine za analizo – kljub temu pa se je cena MIOTA po spremembi omrežja IOTA leta 2016 pretvorila v različne spremembe.

Te spremembe lahko vidimo na naslednjem grafu iz Nomije:

graf napovedovanja iota cen

Konec leta 2017 in začetek leta 2018 je bilo za MIOTO izjemno obdobje – in v tem ni sam. Kriptovalutna industrija kot celota je v teh mesecih doživela izjemno (in doslej neponovljivo) rast, cena Bitcoina je skočila na ATH 20.000 USD, Ripple XRP pa je narasel za neverjetnih 36.000%.

Med 20. novembrom in 18. decembrom 2017 se je cena MIOTA zvišala z 0,851553 na 4,2369 dolarja, pri čemer je do začetka januarja 2018 znašala več kot 4 dolarje. Na žalost je do junija 2018 MIOTA padla nazaj pod 1 dolar in tega zneska ni nikoli več presegla ( do sedaj). Od tega trenutka naprej je bila cena MIOTA razmeroma stabilnejša in se v veliki meri gibala med skromnimi 0,2 in 0,5 USD..

Naslednji opazen zlom, čeprav manj opredeljen kot prejšnji padec v začetku leta 2018, se je zgodil že marca 2020. Ko je svet kot odgovor na globalno pandemijo koronavirusa zapustil položaj, je bilo zaupanje vlagateljev omajano, cene skoraj vseh kriptovalut pa hitro zaradi tega strmoglavila. To je od takrat postalo znano kot zrušitev koronavirusa.

Med 17. februarjem in 16. marcem 2020 je cena MIOTA padla z 0,275654 na 0,137891 dolarja – najnižja vrednost doslej. Čeprav se je trg na srečo opomogel, MIOTA še ni dosegel 0,4 USD, zato se še ni izenačil s svojo uspešnostjo leta 2019. Če pa se nekatere bolj optimistične napovedi, ki smo jih obravnavali v tem članku, izkažejo za točne, vlagatelji ne bi smeli še zaskrbljujoče.

Pripravljen vlagati v IOTA (MIOTA)?

Kateri dejavniki vplivajo na ceno IOTA?

Cena IOTA (MIOTA) se lahko spreminja glede na različne dejavnike. Da bi naredili najbolj natančne napovedi cen IOTA 2021–2025 in odgovorili na vprašanje „ali je IOTA dobra naložba?“, Je najbolje, da se teh dejavnikov zavedate že na začetku. To vam bo pomagalo ostati v koraku s trenutnimi trendi kriptovalut in povečati verjetnost uspešnega predvidevanja obdobij nestanovitnosti, ki lahko vplivajo na ceno MIOTA.

Ponudba in povpraševanje

Medsebojno delovanje ponudbe in povpraševanja je eden najpomembnejših dejavnikov, ki jih je treba upoštevati pri napovedovanju kriptovalut. To je zato, ker ko je povpraševanje po kriptovaluti večje od ponudbe (na primer veliko vlagateljev išče nakup, vendar jih malo prodaja), to pozitivno vpliva na ceno. Ko bo ponudba večja od povpraševanja (ko veliko vlagateljev skuša prodati svoja sredstva, vendar jih nihče ne želi kupiti), bo to imelo nasprotni učinek, kar bo povzročilo padec cene.

Internet stvari

IOTA je edinstvena med glavnimi kriptovalutami, saj je bila zasnovana za lažje plačevanje med napravami v ekosistemu Internet stvari. Čeprav IoT hitro postaja eno najpomembnejših omrežij na svetu, ki poganja vse, od naše globalne proizvodne industrije do uspeha pametnih telefonov, ni odporen na napade.

Če se sprašujete, „ali je IOTA dobra naložba?“, Se je treba spomniti, da bi lahko bila največja prodajna točka tega kriptota tudi njegova največja ranljivost. Če se v IoT vdrejo stroji ali preprosto pride do izpada električne energije, bi to lahko znatno zmanjšalo povpraševanje (in s tem tudi ceno) MIOTA.

Novice in socialni mediji

Trg kriptovalut je močno odvisen od poročanja o novicah in razprav v družabnih medijih. Ne glede na to, ali gre za uglednega kriptoanalitika, ki daje krepke napovedi na Twitterju, ali za medije, ki globalne novice delijo s finančnimi posledicami, se lahko cena MIOTA-e (in vsake kriptovalute) na podlagi prijavljenih dejstev čez noč strmoglavi ali skoči. To smo videli pri padcu koronavirusa že marca. Ko so novice o koronavirusu dosegle vročino, so vlagatelji začeli prodajati svoja sredstva – kljub dejstvu, da zdaj mnogi strokovnjaki verjamejo, da bi lahko koronavirus povečal uporabo kriptovalut.

Ključne točke

 • IOTA (MIOTA) je platforma in izvorna kriptovaluta, katere cilj je olajšati transakcije med napravami v omrežju IoT
 • V času pisanja je njegova tržna kapitalizacija 697.785.265 USD, cena pa 0,251044 USD, zaradi česar je 29. največja kriptovaluta na svetu
 • IOTA se ne zanaša na verigo blokov. Namesto tega uporablja tako imenovani decentralizirani usmerjeni aciklični graf (DAG), ki bi moral biti bolj prilagodljiv
 • IOTA je sklenila partnerstva s podjetji, vključno z Boschom in Airbusom
 • WalletInvestor je napovedal, da bo cena MIOTA v začetku leta 2021 doživela velik skok in prvič po letu 2018 presegla 1 USD
 • Trading Beasts meni, da bi se povprečna cena MIOTA lahko med letom gibala med 0,32 in 0,35 USD, najvišja vrednost sredstva v višini 0,3512678 USD pa bo decembra
 • Kratkoročne napovedi na splošno kažejo, da bo cena MIOTA do leta 2021 ostala višja, kot je trenutno
 • Za obdobje 2022–2025 algoritem DigitalCoinPrice napoveduje, da bo MIOTA junija 2024 vredna 1,038628 ameriških dolarjev, kar bo na koncu utrlo pot vrednostim 1,240920 ameriških dolarjev novembra 2025
 • Tako PrimeXBT kot Coinswitch verjameta, da bi lahko cena MIOTA do leta 2025 dosegla 5 USD ali več
 • Prejšnji ATH IOTA je znašal 5,3484 USD
 • Na ceno MIOTA lahko vplivajo ponudba in povpraševanje, industrija interneta stvari ter novice in družbena omrežja
 • Napovedovanje cen IOTA (MIOTA) je lahko izjemno težko zaradi nepredvidljivosti trga

Če ste iskali zanesljivo napoved cen IOTA za leta 2021, 2022, 2025 in pozneje, upamo, da se vam je ta članek zdel koristen. Čeprav je nemogoče napovedati s popolno natančnostjo, je analiza pretekle uspešnosti cene MIOTA ključni način, kako lahko strokovni vlagatelji pripravijo prihodnje napovedi.

Ne glede na to, ali upate na svojo strategijo trgovanja ali se sprašujete, ali je IOTA dobra naložba?, Je lahko napoved za kriptovalute odličen začetek.

Kaj smo se torej naučili? Na splošno napovedi za leto 2021 kažejo, da bi moral biti vsakdo, ki je kdaj poguglal ​​”bo IOTA šel gor?”, Razmeroma vesel. Čeprav napovedi za leto 2021 niso pretežno bikovske, se skoraj vsi strinjajo, da se bo cena IOTA (MIOTA) zvišala, pri čemer Previsioni Bitcoin ponuja najbolj optimistične napovedi. Za obdobje 2022–2025 bi bili obeti lahko bolj dramatični. Večina napovedi se strinja, da bi lahko vrednost MIOTA presegla 1 USD in v nekaterih primerih dosegla povsem nov ATH.

Če ste si pridobili samozavest za začetek trgovanje MIOTA sami boste morda želeli vedeti, da eToro ponuja možnost trgovanja s sredstvi Crypto, vključno z MIOTA, in CFD-ji do 90+ kriptovalute.

eToro – najboljša platforma za trgovanje s kriptovalutami

Prijavite se za eToro in začnite trgovati z IOTO ali kopirati najboljše vlagatelje v MIOTA brez doplačila. Pri tem ni provizije za upravljanje ali drugih skritih stroškov.

posrednik etoro

75% računov malih vlagateljev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji

Napovedi cen IOTA – pogosta vprašanja

Ali ima IOTA prihodnost??

Glede na napovedi, ki smo jih videli, bi lahko IOTA imela prihodnost. Njegova cena bi lahko leta 2021 presegla 1 ameriški dolar, razvoj interneta stvari pa je povzročil povečanje sprejema sredstva na trgu.

Ali lahko IOTA doseže 10 USD?

Coinswitch verjame, da bi IOTA lahko v naslednjih petih letih skoraj dosegla 10 USD, pred koncem leta 2025 pa bi dosegla vrednost 9.847 USD. Če se to zgodi, bi IOTA leta 2026 zlahka dosegla 10 USD..

Ali lahko IOTA doseže 100 USD?

Da bi IOTA dosegla 100 dolarjev, bi morala doseči tržno kapitalizacijo okoli 278 milijard dolarjev. To je daleč od trenutne tržne omejitve 697.785.265 USD, zato je odgovor na to vprašanje potencialno, vendar ne smemo pričakovati, da se bo to zgodilo v naslednjih petih ali nato letih.

Izjava o omejitvi odgovornosti: IOTA in druge kriptografije so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen in pretekla uspešnost ni pokazatelj prihodnjih rezultatov. Napovedi in analize odražajo stališča različnih zunanjih in notranjih analitikov kadar koli in se lahko kadar koli spremenijo. Poleg tega ne morejo predstavljati zaveze ali jamstva s strani Trading Education.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me