Zakaj bo Cardano eksplodiral leta 2021

Ugotovite, zakaj bo ADA eksplodiral leta 2021

Z več kot 7000 kriptovalutami, ki so na voljo na trgu, svet blockchain cveti in bo še naprej naraščal v naslednjih nekaj desetletjih.

Po mnenju kripto navdušencev je leto 2021 najboljše leto za vlaganje v kripto sredstva, eden najboljših kriptofonov, na katerega se je treba osredotočiti, pa je Cardano. Tu je nekaj razlogov, zakaj bo Cardano leta 2021 eksplodiral.

Pogled na leto 2021: Ali je cena Cardano določena za množično leto?

Od leta 2017 Cardano beleži nenehno rast in je med najboljšimi kripto za vlagatelje leta 2021. Po vztrajnem rasti cen je uspešno preskočil Ripple in je po tržni kapitalizaciji zdaj četrta največja kripto valuta na svetu. Cardano je odprtokodni, decentraliziran projekt veriženja blokov, zasnovan za lažje medsebojne transakcije. To je platforma, ki je hkrati prilagodljiva in razširljiva, hkrati pa zagotavlja visoko varnost.

Napovedi, da bo Cardano eksplodiral leta 2021, podpira več razlogov. Tukaj je nekaj med njimi.

# 1: Njegova neustavljiva rast

Cardano (ADA) je kriptovaluta tretje generacije in je že od samega začetka beležila znatno rast. Lahko je integriral značilnosti prve generacije Crypto, Bitcoin in druge generacije, Ethereum. Z izkoriščanjem novih tehnologij in z integriranimi raziskovalnimi funkcijami je Cardano resnično uvedel inovacije na kripto trg.

Cardano je bil močan igralec v kriptoprostoru, leto 2021 pa bo s svojimi pametnimi in inteligentnimi funkcijami res še eno močno leto za to kriptovaluto. Danes je Cardano po svoji tržni kapitalizaciji ena izmed desetih najboljših kriptovalut. Julija 2020 je bila tržna kapitalizacija Cardano blizu 4 milijarde dolarjev, stopnja posameznega kovanca pa 0,15 dolarja, kar je precej ugodno.

# 2: Pomembne lastnosti, ki Cardano ločujejo

Ključni dejavnik, zaradi katerega je Cardano med drugimi najboljši, je njegova veriga Ouroboros. To je mehanizem soglasja, ki je edinstven za Cardano. Natančneje, gre za dva blockchaina, ki delujeta skupaj. Sistem Ouroboros je mehanizem Proof-of-Stake (PoS), ki zagotavlja popolno varnost. Da bi zagotovil raven trajnosti in varnosti verige blokov, je sistem odvisen od strokovno pregledanih raziskav in naključno izbere rudarje, da sprejmejo transakcije.

Cardano je že naredil korak naprej od Ethereuma z uveljavitvijo poteze, ki jo Ethereum že dolgo načrtuje in uporablja algoritem Proof-of-stake.

Poleg tega Cardano uporablja časovne reže, znane kot “epoha”. Tu morajo bloke transakcij v časovnem okviru ustvariti „vodje igralnih avtomatov“, ki glasujejo z deležniki. Epohe so edinstven del popisnega algoritma Ouroboros Praos in so koristne za izboljšanje učinkovitosti denarnice. S shranjevanjem blockchaina v datoteke Epoch lahko uporabniki zmanjšajo število datotek in prostora na trdem disku, potrebnega za shranjevanje blockchaina.

# 3: Cardanova arhitektura

Cardano ima edinstveno večplastno arhitekturo blokov, ki ima dva glavna elementa. Ena je Cardano Settlement Layer (CSL), ki se uporablja za izvajanje transakcij s kriptovalutami. Drugi je Cardano Computational Layer (CCL), ki razvijalcem omogoča vnos in vzdrževanje aplikacij.

Večina drugih kriptovalut, kot so Bitcoin, Ethereum, Litecoin ali Ripple, deluje z enoplastnim mehanizmom, ki prenaša sredstva in potrjuje transakcije. To je ena od značilnosti Cardano, ki jo vlagatelji cenijo in glavni razlog, zakaj bo Cardano eksplodiral leta 2021.

To dvoplastno omrežje zmanjšuje prezasedenost omrežja, počasnejše transakcije in višje provizije, kar pogosto povzroča enoslojna arhitektura. CSL nemoteno napaja medsebojne transakcije in zagotavlja varen prenos žetonov med uporabniki. Hkrati je CCL življenjska sila, ki zagotavlja varnost verige. Deluje kot osnovna ničla za uvajanje pametnih pogodb in kot okvir, zasnovan za zagotavljanje skladnosti predpisov s jurisdikcijami.

# 4: Pametne pogodbe Cardano

Cardanova večplastna arhitektura omogoča pametne pogodbe, ki zagotavljajo njegovo razširljivost, prilagodljivost in varnost. Zasnovan je tako, da v celoti izkoristi svoje pametne pogodbe in platformi omogoča, da oblikuje samoizvajajoče sporazume, ki ne zahtevajo strokovnega nadzora..

Uvajanje pametnih pogodb omogoča podporo decentraliziranih aplikacij (DApps). To daje moč Cardanovi filozofiji, da storitve, ki so bile nekoč na voljo izključno v tradicionalnem finančnem prostoru, omogoči dostopnost z inovativnimi blockchain rešitvami.

Bi razmislili o vlaganju v Cardano ADA?

Cardanove glavne nadgradnje

1. Cardanova Mary Hard Fork

Kardanova trda vilica Mary je ena pomembnih nadgradenj, ki je sprožila Shellyin prehod v Goguen. Odpira drugačen svet priložnosti za skupnost Cardano in podjetja, ki uporabljajo tehnologijo veriženja blokov.

Mary hard fork bo zdaj Cardanu prinesel podporo za domače premoženje, kar bo še bolj sprostilo decentralizirano financiranje omrežja. Prav tako bo Cardano preoblikoval v resnično omrežje z več sredstvi, ki uporabnikom omogoča izdajo in distribucijo njihovih žetonov v verigi blokov Cardano.

2. Cardonina nadgradnja Goguen

Eden najboljših razlogov, zakaj bo Cardano eksplodiral leta 2021, je njegova nadgradnja Goguen, ki bo najpomembnejša izdaja za verigo blokov Cardano.

Z integracijo pametnih pogodb bo Goguenova doba razvijalcem omogočila večje tehnične zmogljivosti za ustvarjanje DApps. Cardano bo šel skozi dve vilici, da bo prišel do nadgradnje Goguen. Pred kratkim je bila ustanovljena druga doba Cardanovega razvoja in je znana kot Shelley.

Obdobje Shelley je decentraliziralo jedro sistema. Goguen bo sčasoma v verigo uvedel več funkcionalnosti, vključno z izvajanjem načrta verige blokov z več sredstvi.

Goguenova doba, ki je tretja doba, bo razvijalcem in podjetjem odprla bolj oprijemljive priložnosti. Cardano omogoča dostop do širšega občinstva prek Marloweja.

To finančnim in poslovnim strokovnjakom omogoča ustvarjanje pametnih pogodb brez predhodnega tehničnega znanja. Zato bo nadgradnja Goguen sprostila nov razvoj kritičnih, decentraliziranih aplikacij pametnih pogodb na ravni podjetja in bo označena kot pomemben korak pri nadgradnji sposobnosti Cardano.

Zakaj bo Cardano letos eksplodiral: Bottom Line

Cardano gre naprej in dosega večje višine. Prehod v Goguenovo dobo bo razvijalcem omogočil, da ustvarijo povsem nov ekosistem, ki temelji na znanstvenih načelih in razširljivosti.

Cardanova ADA se je prejšnji teden povečala za 92% in dosegla tržno mejo 21 milijard dolarjev, kar je tudi razlog, da bo Cardano leta 2021 eksplodiral, menijo kripto navdušenci. ADA je tako pripravljen videti naraščajoče višine; zahvaljujoč najnovejšim in prihajajočim posodobitvam bo Cardano svoj prostor uvrstil med priljubljene vlagatelje za leto 2021 in v bližnji prihodnosti.

eToro – najboljši posrednik za nakup Cardano ADA

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Preberi več:

Cardano Price Napoved

Priročnik za začetnike o Cardanu in nasveti za vlaganje v ADA

Je Cardano dobra naložba in ali naj vlagam v Cardano?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me