Zgodbe o sreči kripto kraljev

Bi lahko bili najnovejši Crypto King?

Napredek tehnologije, naraščajoča narava družbenih medijev in sodobni svet so ljudem prinesli nove in inovativne načine zaslužka. Pošteno je reči, da je internet odprl vrsto možnosti, ki v preteklih desetletjih ne bi bile na voljo. Na primer, kriptovaluta in veriga blokov sta v zadnjih letih doživela porast in trenutno uspevata.

Kriptovaluta je na voljo na številnih platformah, veriga blokov pa je tehnologija, s katero se izmenjuje v obliki varnih digitalnih transakcij. To je dejansko alternativna vrsta valute in se zamenja skoraj za denar. Bitcoin je ena najbolj znanih vrst kriptovalut, pri čemer se ta vrsta digitalnih transakcij uporablja že kar nekaj let.

Leta 2017 je Bitcoin postal priljubljen zaradi sprejetja tehnologije blockchain na Japonskem in Južni Koreji, zdaj pa se dnevno dogajajo milijoni transakcij.

Kriptovaluta je nestanovitna in tvegana naložbena izbira, a mnogi menijo, da se zaradi uspeha Bitcoina tveganje splača. Uspeh posameznikov, ki so valuto prevzeli že zgodaj pri njenem oblikovanju, je zagotovo pritegnil pozornost vlagateljev po vsem svetu, pri podjetju Trading Education pa smo želeli podrobneje preučiti.

Čeprav je kriptovaluta doživela uspeh, je treba vedeti, da se vsi ne bogatijo na zadnji strani. Kashyap Vyas, v podjetju Interesting Engineering, je sestavil seznam nekaterih vlagateljev, ki so imeli srečo, da so si zaslužili zaradi kriptovalut.

Morda vam bo všeč tudi: Vzpon kriptovalut: Ali še vedno potrebujemo banke?

Kingsley Advani – zgodnji posvojitelj Bitcoinov

Kripto kralj Kingsley Advani

Leta 2012 mu je eden od Advanijevih prijateljev predstavil Bitcoin, ki se je takrat uporabljal kot plačilo v kriminalnem svetu. Čeprav je imel nezakonite konotacije, je Advani videl širšo sliko in možnosti, ki jih ponuja Bitcoin, ter začel skupaj zbirati denar za naložbe.

Advani je delal kot podatkovni znanstvenik in se odločil, da izprazni vse svoje prihranke, ki jih je do takrat zaslužil. Vložil je 34 000 USD in zelo tvegal, tveganje, za katerega se mu zdaj zdi vredno splačati.

Advani, ki je star 24 let, je kripto milijonar zaradi vrednosti podvojitve Bitcoina od njegove začetne naložbe. Advani zdaj svojo modrost in strast do kriptovalut daje kot svetovalec in potuje po svetu, da ljudem pokaže možnosti, ki so posledica vlaganja v Bitcoin.

Peter Saddington – ustanovil socialno mrežo za kriptovalute

Kripto kralj Peter Saddington

Peter kot glavni tehnični direktor VinWikija vodi tudi družabno omrežje TheBitcoin.pub. Po študiju računalništva na zvezni državi Florida je Saddington trikrat magistriral iz izobraževanja, teologije in svetovanja.

Peter je za naraščajočo priljubljenost Bitcoina izvedel zaradi objave Ars Technice, ki je poročala o velikem padcu vrednosti kripto. Zanimal se je za to tehnologijo in se odločil, da bo izvedel obsežnejše raziskave o Bitcoinu.

Po svoji raziskavi se je Peter odločil, da bo kupil več kot 100 bitcoinov po ceni 2,52 USD na vsakega, po razcvetu Bitcoinov pa je obogatel. Morda je najbolj znan po tem, da je unovčil 45 bitcoinov in si kupil Lamborghini Huracan.

Oglejte si ta članek: Ultimate Bitcoin Guide: Kaj je Bitcoin?

Erik Finman – eden najmlajših Crypto Kings

Kripto kralj Erik Finman

Nemški najstnik Erik Finman je v svojem izobraževanju stopil na stopnjo, kjer je bil sit šole in ni hotel nadaljevati. To je bilo tisto, kar ga je spodbudilo k stavi z mamo in očetom, pri čemer se je strinjal, da če postane milijonar, preden dopolni 18 let, potem ne bo šel na fakulteto. Odločil se je, da bo uporabil 1000 €, ki mu jih je podaril od svoje babice, in jih vložil v Bitcoin.

Erik je videl nepričakovane donose od svoje naložbe in njegova neto vrednost se je znatno povečala. Z dobičkom od njegove naložbe je ustanovil storitev medsebojnega poučevanja in jo prodal za 300 bitcoinov. Najstnik je eden najmlajših Bitcoin milijonarjev doslej in ga je TIME razglasil za najvplivnejšega najstnika leta 2014.

Njegovi prihodnji načrti vključujejo ustanavljanje novih podjetij in trdno verjame v kriptovalute, ki obstajajo še nekaj časa.

Kristoffer Koch – Kripto kralj z resno srečo

Kripto kralj Kristoffer Koch

Kochova naložba v Bitcoin ga je naredila za kripto legendo in ljudem dala samozavest, da lahko poskusijo svojo srečo pri vlaganju. Kristoffer je naletel na kripto svet, ko je pisal diplomsko nalogo na temo šifriranja.

Norvežan je vložil 150 kron, kar ustreza približno 27 ameriškim dolarjem, in je leta 2008 v zameno prejel 5000 bitcoinov. Svoje naložbe ni posvečal veliko pozornosti, dokler niso začeli mediji objavljati zgodbe o decentralizirani valuti. Na zadnji strani tega je poiskal zasebne ključe svojih šifriranih denarnic in odkril, da je pripravljenih in čakajočih 886.000 USD.

Ljudje preberejo tudi: Satoshi Nakamoto: Kaj vemo o njem?

Eddy Zillan – Crypto King je tisoče spremenil v milijone

Kripto kralj Eddy Zillan

Mnogi ljudje sanjajo, da bi postali milijonar, preden dopolnijo 18 let, v preteklosti pa to za večino ljudi pogosto ni bilo nič drugega kot sanje. Hitro naprej do danes in uvedba kriptovalut, ki je nekaterim posameznikom omogočila, da si naberejo bogastvo.

Eddy Zillan je s svojimi prvimi naložbami v višini 100 dolarjev uspel svoje prihranke spremeniti v absolutno bogastvo. Hitra donosnost ga je spodbudila, da je vložil še večji znesek.

V tem trenutku je vložil vseh svojih 12.000 dolarjev prihrankov in denar mu je začel pritekati. Začel je raziskovati različne plasti trgovanja z bitkoini in eksperimentiral tudi z Altcoinom. Poročali so, da je zbral kripto bogastvo več kot milijon dolarjev, zdaj pa drugim svetuje, kako lahko obogatijo s kripto trgovanjem.

Olaf-Carlson Wee – prvi zaposleni v Coinbase

Kripto kralj Olaf Carlson Wee

Prvi zaposleni v Coinbase je zaznamoval precejšen dvig kriptovalut. Njegova prva naložba v Bitcoin je propadla, ko se je zrušila s 16 na 2 dolarja, vendar je vseeno ohranil prepričanje, da bo kripto uspel.

Življenjepis je poslal na Coinbase in bil zaposlen v podjetju. Kot rezultat svojega časa tam je dobil vpogled v svet kriptovalut.

Ko je Bitcoin začel hitro naraščati, je imel dovolj naložb, da je postal milijonar, in ustanovil Polychain Capital. Njegovo premoženje se je v nekaj mesecih povečalo s 4 na 200 milijonov.

Glej tudi: Vse, kar morate vedeti, preden naložite v kriptovalute

Chris Larsen – znan kot najbogatejši kripto kralj

Chris Larsen kripto kralj

Soustanovitelj podjetja Ripple Chris Larsen je po mnenju Forbesa najbogatejši vlagatelj kriptovalut. Imetnik MBA iz Stanforda in izkušen operater Silicijeve doline ima po vsem svetu nadzor nad 61 milijardami XRP.

Njegova kripto neto vrednost je februarja 2018 znašala skoraj 8 milijard dolarjev, preden je začel z Rippleom, je bil vključen v druga uspešna podjetja.

Uvrščen je bil med najbogatejše kripto kralje na svetu in je zbral skupno 59 milijard dolarjev.

Brian Armstrong – Ustanovil podjetje Coinbase

Ustanovitelj kovancev Brian Armstrong

Armstrong je ustanovil svoje podjetje, ki je leta 2012 postalo znano kot vodilna platforma za kriptovalute v ZDA. Od tega mu je uspelo na trgih kriptovalut, čeprav je premagalo skalnati začetek.

Baza strank za Coinbase je postala raznolika in bogata, lani pa je Coinbase zbral 100 milijonov dolarjev na podlagi ocene 1,6 milijarde dolarjev. Leta 2017 je Coinbase ustvaril milijardo dolarjev prihodka in mislijo, da je vreden približno milijardo dolarjev.

Ne zamudite: 8 vprašanj, na katera morate odgovoriti, preden naložite

Brock Pierce – član Bitcoin Foundation

Bitcoin Foundation Brock Pierce

Ustanovitelj in vodilni partner Blockchain Capital je Pierce svojo priljubljenost videl kot pionirski obraz na trgu digitalnih valut.

Diplomant Univerze v Južni Kaliforniji je tvegani kapitalist s poslovnimi interesi v digitalnih valutah, oglaševalski tehnologiji in igrah.

37-letnik je bil leta 2014 izvoljen za člana fundacije Bitcoin, danes pa je za svoja podjetja zbral več kot 200 milijonov dolarjev in je bil v ospredju več kot 30 prevzemov.

Januarja letos naj bi njegova neto vrednost znašala približno milijardo dolarjev.

Changpeng Zhao – je lastnik največje kripto borze

Binance Changpeng Zhao

Generalni direktor večjezične platforme za kriptovalute Binance Changpeng Zhao je julija zbral 15 milijonov dolarjev za uspeh podjetja. Binance pred tem ni obstajal.

Binance, znan kot največja kripto borza na svetu, lahko s 6 milijoni uporabnikov obdela sekundo 1,4 milijona transakcij. Pred časom v Binanceu se je Zhao v 80. letih odločil, da se iz Japonske preseli v Kanado in si po diplomi iz računalništva razdeli čas med Tokiem in New Yorkom..

Potem ko je delal za različna podjetja s kriptovalutami, se je odločil ustanoviti svoje podjetje in Binance je zdaj eno najhitreje rastočih podjetij s kriptovalutami na svetu.

Naslednje: nehajte izvajati slabe trgovalne navade!

Če ste z veseljem prebirali ta članek iz Trading Education, mu podelite všeček in ga delite s kom drugim, za katerega menite, da ga lahko tudi zanima.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me