3 najboljše zaloge, ki jih je najbolje kupiti zdaj

Še vedno ni prepozno, da bi se vlagatelji preizkusili v najvišjih rastnih zalogah na trgu danes. Tudi po velikem zastoju na trgu leta 2020 nekatere priljubljene tehnološke zaloge še vedno niso preveč kupljene in vlagatelji imajo zdaj dobro priložnost, da vlagajo v te zaloge..

Naložbe v rastne zaloge imajo svoje prednosti. V bistvu je cilj zagotoviti dolgoročno bogato prihodnost. Prihodke povečajo hitreje kot povprečna podjetja na trgu, zaradi česar je to najboljša dolgoročna naložba. Tu so tri najboljše delnice, ki jih lahko kupite zdaj za zagotovljeno prihodnost.

Najboljše zaloge, ki jih je najbolje kupiti zdaj

Nekatere najboljše rasti delnic ostajajo donosno polje za vlagatelje in si zaslužijo svoje premijske cene. Tu je podrobnejši pregled najboljših treh delnic na trgu danes, da vam pomagamo, katere delnice zdaj kupiti za donosno donosnost.

# 1: Twilio (TWLO)

Z impresivnimi meritvami skrbi za stranke, Twilio, strokovnjak za komunikacijo v oblaku narašča do novih višin. Twilio s pomočjo strojnega učenja, računalništva v oblaku in mobilnih aplikacij pomaga podjetjem pri vsakodnevni interakciji s svojimi strankami. Po globalni pandemiji je svet popolnoma postal digitalni. Zato so platforme za računalništvo v oblaku, kot je Twilio, postale bolj bikovske, ko so se ljudje s fizičnih kontaktnih centrov preusmerili na platforme v oblaku. Zahvaljujoč velikemu povečanju deleža prihodkov so se strokovnjaki za Twilio več kot potrojili.

Kljub temu, da je Twilio ustvaril manj kot dve milijardi dolarjev prihodnjih 12-mesečnih prihodkov, se je pohvalil s skoraj 70 milijardami dolarjev tržne kapitalizacije. Njeni prihodki so v prvem četrtletju zrasli za 57%, v drugem četrtletju za 46%, v tretjem četrtletju 2020 pa za 52%. Twilio je s 65-odstotnim povečanjem v četrtem četrtletju ustvaril 548,1 milijona dolarjev prihodkov, zaradi česar je eden izmed najboljše zaloge za nakup zdaj.

Septembra je imel Twilio 208.000 aktivnih računov strank, kar se je povečalo na 221.000. Zahvaljujoč močni rasti strank in drastičnim izboljšavam je zagon Twilio znatno povečal, saj je njegova top-linija iz leta v leto rasla za 59%. To je poudaril soustanovitelj in izvršni direktor Twilio, Jeff Lawson, "tehnološko podjetje izkorišča a "generacijska priložnost."

Z raznoliko bazo strank in ostrim, visokim rastom v četrtem četrtletju ima zaloga dovolj prostora za dolgoročno rast. Twilio prav tako zapravlja precej zneska za zaledne procese, prodajo in trženje z namenom usmeriti se v nove priložnosti. Vlagatelji imajo lahko dobre donose, saj je Twilio pripravljen na večjo rast in priložnosti v prihodnji prihodnosti.

# 2: Facebook (FB)

Facebook, velikan družbenih omrežij, je bil od svoje javne izpostavljenosti leta 2012 v epskih razmerah. Zadnja leta so bila za Facebook težka obdobja z vprašanji v zvezi z zasebnostjo, političnimi in številnimi pravnimi vprašanji, ki so jih prevzeli celo mediji. Toda med vsemi temi izzivnimi časi je Facebook v prvih treh četrtletjih leta 2020 ustvaril 17,9 milijarde USD čistega dobička. Facebook je bil zelo donosen, do konca tretjega četrtletja leta 2020 pa 57,9 milijarde USD..

Ogromen globalni dodatek aktivnim naročnikom je Facebook-ove delnice povečal za skoraj 450%. Kljub vsem polemikam, ki so obkrožale Facebook, se je povprečno mesečno število uporabnikov povečalo za skoraj 14% v primerjavi z letom prej. Zaradi tega je ena najbogatejših organizacij in ena najboljših rastnih delnic z obilico priložnosti za vlagatelje.

Facebook in njegovi hčerinski družbi, Instagram in WhatsApp, ostajajo priljubljeni kot vedno, potrošniki glasujejo za svoj čas in dolarje. Družba ima skoraj 2,6 milijarde dnevno aktivnih uporabnikov v svoji družini družbenih omrežij, ki vključujejo Facebook, Messenger, WhatsApp in Instagram. V prihodnjih letih naj bi se ta uporabniška baza z digitalno preobrazbo dramatično povečala. Facebook v tej digitalni oglaševalski pokrajini in rasti svojega poslovanja z navidezno resničnostjo, Oculusom, zasluži polovico dobička od oglasov.

Facebook ima bogato aktivno uporabniško bazo in donosen posel na trgu, zato je pripravljen na cenovno ugodne zaloge z dolgoročno donosno vrednostjo. Če iščete zalogo rasti, ki bi vam lahko na dolgi rok prinesla bogastvo, je to to.

# 3: Tesla (TSLA)

Ob povečanju prodaje in prihodkov v zadnjih nekaj letih ima Tesla danes na trgu očarljivo vrednost. Je ena izmed najboljših zalog za nakup, ker je po vrednosti največji proizvajalec avtomobilov na svetu. Tudi med pandemijo so se prihodki Tesle znatno povečali. Gre za delnico, ki ima v prihodnjih letih dovolj prostora za rast in upanje za vlagatelje.

Kot omenja ameriški tržni indeks Morningstar, je Tesla šesto največje podjetje s tržno kapitalizacijo lastniških vrednostnih papirjev s tržno vrednostjo 825 milijard dolarjev. V zadnjih letih ima rekordno število proizvodnje in dobav, zaradi česar je Tesla postala največje avtomobilsko podjetje na svetu. Podjetje se je skoraj približalo prodaji 499.647 izdelkov po vsem svetu.

Vodstvena ekipa v Tesli vidi več možnosti za dobave v prihodnji prihodnosti. Tesla je leto 2020 zaključil z močnejšim četrtletjem in je tako odličen dodatek vašemu naložbenemu portfelju. Ocene pravijo, da se bo prodaja avtomobilov Tesle povečala s pol milijona leta 2020 na letno stopnjo prodaje 3,6 milijona lahkih vozil leta 2029.

Obstaja upanje za rast tržne vrednosti Tesle s trenutno stopnjo proizvodnje in prodaje. Z napovedjo dobave 189.750 električnih vozil v četrtem četrtletju je Tesla plodno postavil nov četrtletni rekord in ostaja ena najboljših rastnih zalog na trgu danes.

Ne zamudite: napoved cene delnic Tesle za leto 2021 in pozneje

Najboljše zaloge, ki jih lahko kupite zdaj: Za zaključek

Borze se vračajo z dvojno močjo, saj se posledice pandemije počasi umirijo. Najbolje je, da svoj težko prisluženi prihranek vložite v zaloge za rast, ker imajo potencialno upanje za dobre prihodnje donose. Zgornje tri delnice so pokazale določen poslovni zagon, močne pretekle prihodke in potencialno dolgoročno rast, zaradi česar so trenutno najboljše delnice za nakup v bližnji prihodnosti.

eToro – Nakup delnic z 0% provizije

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden na borzi – priporočamo, da ga preizkusite.

Vaš kapital je ogrožen. Lahko se zaračunajo druge pristojbine

Preveri:

9.‌ ‌Zaloge‌ ‌To‌ ‌Mogoče‌ ‌Znamka‌ ‌Ti‌ ‌A‌ ‌Milijonar

Najboljših 15 zalog bo eksplodiralo leta 2021

5 Neustavljivih zalog na najvišjih ravneh, ki jih še vedno lahko kupite

7 najboljših dolgoročnih zalog ‘milijonarjev’, ki jih je mogoče kupiti leta 2021

10 najboljših britanskih delnic, ki jih je treba upoštevati za leto 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me