9 ‌ ‌Zaloge‌ ‌To ‌Zmore‌ ‌Naredi‌ ‌Ti‌ ‌A‌ ‌Milijonar‌

Najboljše zaloge za nakup, ki bi dolgoročno lahko postale milijonar

Ali želite investirati v nekaj najboljših delnic na trgu, ki bi lahko postale milijonar? Oglejte si, saj smo izbrali 9 delnic, s katerimi lahko postanete milijonar na dolgi rok in vam zagotovite popolno pokojninsko varnost.

Najboljših 9 zalog milijonarjev za leto 2021:

  1. Inovativne industrijske lastnosti
  2. Tilray
  3. Intuitivno Kirurški
  4. ETSY
  5. Lovesac
  6. Shopify
  7. Mehiški žar Chipotle
  8. Teladoc Health
  9. Altimuna

Vse te vrhunske delnice, pa tudi številne druge, lahko kupite pri eToro in plačate 0% provizije!

Eden ključnih dejavnikov, h katerim se mnogi vlagatelji trudijo, preden želijo vlagati, je uspeh. Če uspeh pomeni gledati na to, da postanete milijonar, je to več kot mogoče doseči. Vendar pa realno, da bi tak cilj lahko arhivirali, zahteva veliko elementov, razporejenih v določenem časovnem obdobju od namenskih naložb.

Če imate pravilno disciplino pri porabi, varčevanju in vlaganju, imate zasluge za arhiviranje. Vse se nanaša na dobro skrbnost z močnim poznavanjem in razumevanjem trga in mednarodnih trgov ter pametno vlaganje.

Mnogi imajo morda celo vtis, da morate za dosego takšnega cilja vložiti velike zneske, vendar to ne more biti dlje od resnice. Majhni zneski, ki so vloženi v vaš portfelj delnic, se lahko z leti izjemno povečajo in rastejo. Če zgodaj začnete vlagati, obstaja nekaj fantastičnih podjetij, ki bi lahko znatno rasla in bodo rasla še vrsto let, kar vam bo prineslo velike donose.

Ob omenjenem lahko nekatera svetovna velikanska podjetja, ki so danes na trgu, ki prinašajo velike prihodke in fantastične donose, prav tako prispevajo k dolgoročnemu zaslužku, čeprav bo cena teh večjih zalog veliko višje v primerjavi z manjšimi zalogami.

Na področju manjših zalog mnogi kažejo čudovite rezultate in te zaloge bi vas lahko le presenetile s tem, kako hitro lahko dosežejo uspeh. Z izvajanjem raziskav in posvečanjem časa tem cvetočim zalogam lahko iščete, da svoje cilje dosežete hitreje, kot ste mislili.

Kako torej najti takšne delnice, ki bi z vlaganjem lahko postale bogati? Oglejmo si, kako iščete delnice, ki bi vam lahko ponudile velik potencialni zaslužek.

Kako izbrati najboljše zaloge, zaradi katerih bi lahko postali milijonar

Naslednji del postopka je preučiti, kaj določa zalogo kot zalogo, ki vam bo omogočila takšen finančni donos, in katere elemente morate upoštevati, da določite potencialne prihodnje obete zalog.

Prvo, kar morate storiti, je, da si rezervirate čas in opravite raziskave različnih zalog, si ogledate njihove pretekle nastope in ugotovite, kako dobro so se odrezali v zadnjih dneh. Čeprav ni zagotovljeno, da bo preteklost delnice prihodnost delnice, vam daje dober pokazatelj, kaj je podjetje sposobno doseči, in skupaj s pogledom na potencial rasti podjetja za prihodnost. Poleg tega je koristno pripraviti načrt potovanja z delnicami, ki vključuje možne zaloge in vaše osebne finančne omejitve.

Medtem ko izvajate raziskave nekaterih zalog, je treba omeniti, kako dobro so se odrezali v letu, kot je leto 2020. Ker je leto 2020 za večino težko izziv, vendar boste s tem dobili boljšo sliko, da če Podjetje se je v težkih časih dobro obneslo, nato pa je sposobno nadaljevati s svojo rastjo po Covid-19. Toda ob tem bodo ta podjetja še vedno imela svoje elemente tveganja.

Ko ste si vzeli čas in raziskave zdaj preučujejo statiko znotraj različnih zalog.

Dober pokazatelj, ki ga je treba pogledati pri delnicah, je videti donosnost, ki jo je prinesla v preteklih letih, in mesto, kjer je danes. Skupaj s preučevanjem drugih vidikov, vključno s P / E (razmerje med ceno in dobičkom) in terminskim razmerjem P / E, bilanco stanja družbe skupaj s ceno delnice družbe in 52-tedenskim razponom. Vse te statistike vam bodo omogočile razumevanje, kako gre podjetje naprej v smislu rasti, če so delnice podcenjene ali precenjene glede na ceno delnice in kakšne donose si lahko ogledate za arhiviranje iz delnice.

Fantastična formula, ki jo je treba upoštevati pri ugotavljanju, ali je delnica lahko milijonar, je „pravilo 72“. Ta formula je zasnovana tako, da je hitra in uporabna, če želite oceniti, koliko let lahko traja, da podvojite svoj denar, ali pa preprosto uporabite to formulo za vse, kar raste. Ta formula je zelo priljubljena v finančnem svetu, saj vlagateljem omogoča hitro približno oceno določene obresti.

Zdaj pa poglejmo, kako deluje formula. Za primer vzemimo mega velikansko znamko Amazon. Še septembra je donosnost naložbe družbe znašala 20,07%, zdaj, če uporabimo formulo 72, deljeno z 22,07 (72 / 22,07), bo to izšlo ob 3,26, kar pomeni, da bodo tri leta in pol te zaloge potrebovale za podvojitev svoj denar, vendar ob upoštevanju, koliko ste vložili v to zalogo.

Če si želite ogledati širšo sliko, vzemite priljubljeni indeks Dow Jones Industrial Average, ki se je leta 2020 vrnil 9,70%, vendar je z odvzemom donosa dividend indeks dobil 6,87%. Ta indeks, ki je dom nekaterih največjih svetovnih podjetij, je leta 2020 zaradi pandemije koronavirusa zadel, medtem ko je S&Indeks P 500 je bil eden najboljših ameriških indeksov v letu 2020. Toda če uporabite pravilo 72, je rezultat 10,48, torej več kot 10 let, če želite podvojiti svoj denar.

Preden pa se potopite naravnost v naložbe v zaloge, je vedno priporočljivo, da na trgu dobro razumete trg in opravite dodatne raziskave, še posebej, če iščete velike donose, je pametno raziskati pametno.

Zdaj smo preučili načine, kako ugotoviti, ali je delnica potencialni “proizvajalec milijonarjev”, zdaj pa si oglejmo 9 delnic, ki lahko dosežejo ta cilj.

Najboljše zaloge, zaradi katerih bi lahko postali milijonar:

1. Inovativne industrijske lastnosti (IIPR)

Za začetek seznama mora biti na prvem mestu Inovativna industrijska lastnina (IIPR). Ko bomo vodili v leto 2021, naj bi industrija marihuane postala podrejena industrija, ki si prizadeva za velik uspeh, in tudi ta panoga bo še naprej rasla po vsem svetu, saj si potencialno več držav želi legalizirati uporabo marihuane..

Po uspehu predsednika Joeja Bidena, ko je postal novi vodja ZDA, je to še bolj povečalo industrijo konoplje, saj naj bi bil predsednik Biden in njegova ekipa naklonjeni odobritvi uporabe marihuane tako za rekreacijo kot za medicinske namene za različne ali če ne vse države ZDA.

Glede na te novice, ki jih mnogi vlagatelji pričakujejo in jih nestrpno pričakujejo, je zaloga znotraj panoge tista, ki je velik kandidat za doseganje visokih vrednosti.

Inovative Industrial Properties Inc je pionirsko nepremičninsko združenje za medicinsko uporabo industrije konoplje. Podjetje je specializirano in se močno osredotoča na nepremičnine za urejeno medicinsko uporabo marihuane, skupaj z drugimi nepremičninskimi rešitvami za vlagatelje, ki so del.

Toda ta pot je zagotovo tista, ki se osredotoča na to, da se podjetje še naprej osredotoča na pridobivanje več zmogljivosti za uporabo konoplje za medicinsko uporabo, saj vse več ameriških držav uporabo medicinske marihuane zakonito.

Inovativne industrijske nepremičnine imajo trenutno v lasti več kot 67 nepremičnin v 16 zveznih državah znotraj ZDA, od tega jih ima 100% v najemu od 25. januarja 2021, kar potrjuje, da je podjetje že pred njihovim poročilom iz novembra 2020. Ker bo več držav legaliziralo uporabo marihuane, pričakujte, da bodo te številke za to vodilno nepremičninsko družbo v hipu višje.

V poročilu o podjetjih 2020 je družba potrdila, da je zbrani kapital (vključno z lastniškim kapitalom in zamenljivimi bankovci) znašal 1,43 milijarde dolarjev, prihodki od najemnin v tretjem četrtletju pa 126,1 milijona dolarjev, 1,18 milijarde dolarjev vloženega kapitala skupaj s skoraj 95% najetih enot.

Poleg vsega pozitivnega, kar obdaja te delnice, je to tudi dividenda, za katero je družba menila, da je eden njihovih najbolj “privlačnih” atributov. Družba izplača 90% svojega obdavčljivega dohodka v obliki dividend delničarjem, ki jim izplačujejo četrtletno in so od leta 2017.

Glede na leto 2019 se je prodaja konoplje v ZDA povečala na približno 12,4 milijarde dolarjev, kar je 37% več kot v letu 2018, v prihodnosti pa naj bi industrija do leta 2025 dosegla 34 milijard dolarjev. velik pokazatelj, v katero smer gre ta industrija, saj je 35 ameriških zveznih držav potrdilo uporabo legalizirane uporabe medicinske marihuane.

Kje danes stoji zaloga?

Cena delnice IIPR od danes znaša 211,47 USD, 52-tedenski razpon je 40,21 USD, najnižji pa 211,47 USD, poleg P / E (razmerje med ceno in dobičkom) 43,78.

Letna dividenda družbe znaša 4,96 USD od zadnjega izplačila 15. januarja.

To nepremičninsko podjetje, ki kotira na borzi NYSE, je delnica, ki ima, kot vidite, velik potencial za veliko rast, saj naj bi se industrija konoplje dvignila, ne da bi vključevala druge poti v nepremičninskem svetu, ki jih ima ta del.

Pozitivna bilanca stanja te zaloge zaradi močnega položaja znotraj rastoče industrije in njenih strateških načrtov za razvoj naredi to zalogo, v kateri bi lahko dolgoročno postali bogati, in eno zalogo, ki bi jo lahko ohranili, ko se svet nadaljuje za razvoj legalizacije marihuane za obe uporabi.

2. Tilray (TLRY)

52-tedenski razpon – 2,43 USD – 28,86 USD

Ugotovimo, zakaj bi lahko bil Tilray zaloga milijonarjev.

Tilray Inc (TLRY), ki se drži industrije konoplje, je naslednji na seznamu zalog, ki bi lahko dosegle jackpot.

Kot smo že omenili pri razpravi o IIPR, naj bi se industrija konoplje v tem letu še naprej razvijala, zakaj pa ne bi na seznam zalog dodali vodilnega proizvajalca konoplje, ki bi vas dolgoročno lahko obogatil..

Tilray inc je kanadsko podjetje za farmacevtske izdelke in konopljo s sedežem v Torontu v državi Ontario. Deluje po ZDA, Nemčiji, Novi Zelandiji, Avstraliji, Latinski Ameriki in drugih. Eden pomembnih dejavnikov, ki jih je treba omeniti pri tej zalogi, je, da je decembra 2020 Tilray napovedal združitev z Aphria Inc (APHA), ki bo še naprej trgovala pod TLRY, zdaj pa je ta zaloga največja večnacionalna družba s konopljo, ki temelji na prihodkih na svetu.

Te pozitivne novice so le en velik del položaja te zaloge, ko se zazremo v prihodnost, skupaj s tem, kar analitiki napovedujejo za to vznemirljivo in razvijajočo se industrijo. Če se ozremo na predstave Tilrayja v preteklih letih, je bilo zelo navzgor in navzdol, vendar vztrajno, in to seveda ne vključuje tistega, kar še prihaja.

Tilray je v zadnjih letih videl, da njegova cena delnic niha in danes znaša dokaj dobro in znaša 25,72 USD. Toda z združitvijo z Aphria Inc je zdaj ta zaloga verjetno večji gonilnik zalog TLRY, saj si prizadeva za velik uspeh v prihodnosti.

Aphria Inc je pred združitvijo s podjetjem Tilray v rezultatih podjetja v tretjem četrtletju novembra potrdila, da je v zadnjih šestih mesecih povečala prihodke na 306.221 ameriških dolarjev v primerjavi s šestmesečnimi podatki iz leta 2019, ki so se končale 30. novembra na 246.712 ameriških dolarjev. Ob tej številki so se neto prihodki od konoplje v istem polletnem obdobju, ki se je končalo novembra, povečali za več kot dvakrat v primerjavi z letom 2019, kar je bilo 64.943 USD na 131.402 USD do 30. novembra 2020.

Zdaj, če dodate te cvetoče številke tilrayevim rezultatom, katerih prihodek je v prvih devetih mesecih leta 2020 znašal do 153.922 USD v primerjavi s 120.043 USD leta 2019, je to videti kot sila, ki naj bo del industrije konoplje. Poleg tega v zadnjih novicah zaloga TLRY že nadaljuje pozitivne napovedi in je prejela tudi prvo potrditev za trženje ponudbe izdelkov iz medicinske konoplje na Portugalskem.

Kje danes na trgu sedijo delnice TLRY?

Cena delnice Tilray danes znaša 25,65 ameriških dolarjev, kar je bistveno pod najvišjo ceno delnice leta 2018. Vendar potencial obstaja in napovedujejo, da se bo njegova cena delnic že dvignila, ko hrup še naprej obkroža to industrijo.

Tilray Inc ima 52-tedenski razpon 2,43 USD na najnižji ravni in znaša 28,86 USD na najvišji ravni.

Tilray dokazuje bistvo poslanstva te delnice, do katerega boste morda želeli priskočiti, medtem ko ta delnica do zdaj nadaljuje s svojo ceno delnice, kakšen osupljiv zaslužek bi lahko dolgoročno dosegla, kot napovedujejo analitiki, napovedovali, da se bodo vodilni prihodki od zalog konoplje povečali za 53,07% na leto, hkrati pa bodo imeli skoraj 20-odstotni tržni delež v industriji marihuane.

3. Intuitivno kirurško (ISRG)

52-tedenski razpon – 360,50 $ – 826,81 $

Intuitive Surgical Inc je ameriška medicinska družba, ki jo je vredno resno razmisliti, da bi jo dodali v svoj portfelj, saj ta zaloga ponuja potencial za rast, moč in visok zaslužek..

Ameriško podjetje proizvaja, razvija in oglašuje robotske medicinske izdelke z namenom izboljšati klinične rezultate kirurških posegov bolnikov. Do danes najbolj impresivna zasnova podjetja, kirurški sistem da Vinci naj bi se razvijal v prihodnjih letih in to že počne, saj s svojimi rezultati še naprej navdušuje strokovnjake in paciente.

Kirurški sistem da Vinci je v medicinski industriji veljal za “umetniško delo”. Robotski kirurški sistem je bil ustvarjen in zasnovan tako, da ga kirurg nadzoruje s konzolo. Ko se izvede kirurški poseg, je dokazano, da s prostim očesom morda ne moremo, saj se zdravstveni delavci lahko približajo območju medtem ko uporabljate in usmerjate medicinsko opremo, ki je na koncih vsake roke konzole, namesto da kirurg uporablja lastno roko. Cena kirurškega sistema da Vinci se sicer giblje, vendar na splošno stane približno 1,5 milijona dolarjev na kos, pri čemer je novi model da Vinci SI, ki je bil izdan aprila 2019, višji in znaša 1,75 milijona dolarjev na kos..

Čeprav je ta futuristični kos tehnologije impresiven, a nekoliko drag, se mu je uspelo dobro prodati, pri čemer se prodaja nadaljuje, napoveduje pa se tudi nadaljnji uspeh, saj rezultati nekaterih postopkov in časa učinkovito vladajo. Kot je danes, je podjetje do danes prodalo nekaj manj kot 6000 operativnih sistemov da Vinci, razširjenih po ZDA, Evropi in po vsem svetu..

V poročilu družbe Q4, objavljenem 21. januarja, je podjetje potrdilo pozitivne obete, saj so se da Vincijevi postopki po vsem svetu povečali za 6% v primerjavi z letom 2019, ob upoštevanju pandemije Covid-19, ki je ustavila številne postopke..

ISRG je tudi potrdil, da so se prihodki v četrtem četrtletju leta 2020 v primerjavi s četrtletjem leta 2019 povečali za 4% na 1,33 milijarde USD, na 1,28 milijarde USD, skupaj s svojo namestitveno bazo kirurškega sistema da Vinci, ki se je do 31. decembra 2020 povečala za 7% na 5989 USD.

Če pogledamo širšo sliko, je Intuitive Surgical Inc v zadnjem poročilu v dobrem finančnem položaju. Podjetje je četrto četrtletje leta 2020 končalo z 6,9 milijarde dolarjev gotovine, ki se je samo v prvem četrtletju povečalo za 508 milijonov dolarjev iz različnih operacij, kar je potrdilo, da so se prihodki podjetij povečali za 4%, prihodki od instrumentov in dodatkov pa so se povečali za 11%, kar je bilo posledica obsega postopka da Vinci, GAAP poslovni prihodek se je v primerjavi z letom 2019 prav tako povečal na 416 milijonov USD.

S temi rezultati ni dvoma, da bodo bolnišnice po vsem svetu zahtevale, da bodo ti deli opreme nujno potrebni v njihovih objektih, saj v upanju, da bo smrtonosna bolezen Covid-19 vse bližje temu, da bo nekega dne pod nadzorom. , zagotovo bomo videli več postopkov in povečanje prodaje zaradi povpraševanja po sistemih da Vinci po vsem svetu.

Kje danes stoji zaloga?

Danes je cena delnice ISRG 762,25 USD, ki ima 52-tedenski razpon 360,50 USD na najnižji in 826,81 USD na najvišji ravni.

Glede na ceno delnice družbe, razmerje P / E 86,08, je lahko ta delnica na visoki strani, vendar je ob pravi ceni ta delnica zagotovo tista, ki bi lahko napredovala na visoki ravni, ko gremo naprej.

Na obzorju obstaja veliko možnosti za rast te vodilne korporacije, saj se bodo nedvomno poskušale razširiti na druge robotske stvaritve, ki bi se lahko znižale, skupaj s poudarkom na razširitvi in ​​razvoju njihovega najnovejšega sistema Da Vinci, ta zaloga bi vam lahko prinesla fantastične donose in je popolna dolgoročna naložba.

4. ETSY (ETSY)

52-tedenski razpon – 29,95 $ – 226,72 $

ETSY Inc, delnica, ki postaja vse bolj priljubljena in dobro znana po vsem svetu, ima določene temelje, da postane milijonar.

Ameriško spletno mesto za e-poslovanje, ki se osredotoča in je dom prodajalcev po vsem svetu, ki ustvarjajo in prodajajo doma narejene izdelke, je bilo v letu 2020 priča velikemu porastu, ki se zaznamuje v prihodnosti. Ko tako kupci kot prodajalci po vsem svetu stopijo v stik s svojimi kreativnimi plati in si prizadevajo kupiti in ustvariti unikatne ročno izdelane modele, od risb do oblačil, od zalog do notranje opreme, na tej e-pošti ne najdete ničesar trgovsko spletno mesto.

ETSY delnice dobro rastejo za razmeroma veliko podjetje v primerjavi z drugimi spletnimi mesti za e-poslovanje in od ustanovitve te delnice leta 2015, ki ji dojenček deluje šele 15 let, kaže, da je več kot sposoben prinesti fantastične donose in ima ogromno možnosti, da se odlikuje in si želi, da bi s časom s svojo edinstvenostjo postajal vrhunsko spletno mesto za e-poslovanje.

Leta 2020, ko je pandemija Covid-19 prevzela svet, je Etsy Inc začel prilagajati spremembe, ki jih je potreboval, vključno z oblački, vsem prodajalcem, da bi si ustvarili obrazne maske za preprečevanje in boj proti virusu. Po tej novici so prodajalci ustvarili unikatne modele in bili prodani po vsem svetu, medtem ko so poročali, da so maske predstavljale 11% prodaje podjetij v tretjem četrtletju in prodale samo 24 milijonov dolarjev..

Na hrbtni strani pandemije Covid-19 s posamezniki, ki so zaprti v svoje domove in iščejo nove poti za raziskovanje, so se delnice Etsyja močno povečale, tako da je napovedi analitikov nad vodo močno odpihnilo, ko so posamezniki preživljali čas in denar na spletni strani.

Družba želi poročati o svojem naslednjem poročilu o dobičku 24. februarja 2021, ki bo potrdilo, kako uspešna je bila ta zaloga v letu 2020. Če pogledamo prejšnje finančne napovedi podjetij, če gre za kaj, ni čudno, da analitiki so ocenili, da so te delnice soglasno ocenjene kot “boljše” in “Nakup”.

Leta 2019 so se prihodki podjetja Etsy medletno povečali za 35,6% na 818,4 milijona dolarjev s 603,7 milijona dolarjev leta 2018, čisti prihodki pa od 18,4 milijona do 95,9 milijona dolarjev leta 2019 v primerjavi z letom prej.

Etsy Inc je v dobrem finančnem položaju za manjše delnice e-trgovine, ki lahko še naprej pomaga lokalnim podjetjem po vsem svetu, saj razvija svojo digitalno prisotnost skupaj z izravnavo dolga. To razmerje med lastniškim kapitalom in dolgom znaša 158,2%, vendar je dobro pokrito z odpiranjem denarnega toka.

V letu 2020 je cena delnice Etsy-ja strmo narasla in je od aprila 2020 impresivno rasla, saj je od začetka aprila 2020 pri 38,15 USD pred rastjo skoraj za petkrat večja kot danes na 231,12 USD..

Nobenega dvoma ni, da imajo te delnice določene prednosti in prednosti, s katerimi vas bo obogatelo, če boste dolgoročno vlagali, za kar je zdaj pravi čas, da se pozanimate o nakupu te delnice, saj je videti, da je podcenjena glede na njene finančne in glede na potencial rasti. 15 od 17 analitikov Wall Streeta je tej kreativni zalogi dalo soglasno oceno “Nakup”, napoved prihodkov pa naj bi se povečala za 25,06% na leto.

5. Lovesac (LJUBEZEN)

52-tedenski razpon – 4,00 – 61,46 USD

Lovesac Co (LOVE) je ameriški prodajalec pohištva, ki se drži e-trgovine in ponuja edinstvene modele, vključno s svojimi velikimi vrečami za fižol, kavči, odejami in še veliko več..

To svetleče podjetje s sedežem v Stamfordu v zvezni državi Connecticut raste že vse leto 2020, k čemur je nedvomno pripomogel tudi stalni virus Covid-19, saj je posameznikom omogočilo, da izkoristijo svoj čas in raziščejo tega edinstvenega, cenovno dostopnega prodajalca pohištva, ki ima moč gledati na ustvarjanje več uspeha, ko gremo naprej po novem normalnem svetu.

Iz fiskalnega finančnega poročila za tretje četrtletje je družba zaznala, kako se je žarek pozitivnosti razširil na vse načine uprave. Potrjeno je bilo, da se je neto rast prodaje povečala za 43,5%, na prihodek v višini 74,7 milijona dolarjev, pred tem pa 8,6 milijona dolarjev, kar je nebeško spodbudila spletna prisotnost blagovne znamke z internetno prodajo, ki je dosegla 125,2%..

Toda dva velika rezultata, o katerih so poročali v poročilih družb, sta bila tista iz poslovnega prihodka, ki je v tretjem četrtletju leta 2021 znašal 2,5 milijona dolarjev v primerjavi s 6,9 milijona dolarjev izgube v prejšnjem letu z 3,4-odstotno operativno maržo v primerjavi s 13,2-odstotnim neto prodaje v tretjem četrtletju leta 2020.

Seveda je to privedlo do tega, da je novi dohodek prišel zeleno, neto dohodek podjetja je v tretjem četrtletju 2021 dosegel 2,5 milijona dolarjev v primerjavi s predhodnim letom, ko je v istem tretjem četrtletju neto dohodek izgubil 6,7 milijona dolarjev. Zdaj, če to ni delnica v porastu, ne vemo, kaj je.

Ne glede na to, kako gledate na to zalogo, jo potencial in pozitivnost obdajajo številke in povpraševanje iz zadnjega leta. S pomočjo družbenih medijev, skupaj s prevladujočo spletno prodajo, bo to napredovalo le, ko bo več gospodinjstev postalo seznanjenih s to blagovno znamko po ZDA in kdo ve, kakšne druge možnosti se bo to podjetje v prihodnosti znižalo, če bo povpraševanje ostalo visoko.

Kje danes stoji ta zaloga?

Delnica LOVE ima danes ceno delnice 57,26 USD, 52-tedenski razpon 4,00 USD je najnižji in 61,46 USD najvišji.

Podjetje ima trenutno razmerje P / E 13,79, skupaj z zdravo denarno pozicijo in brez zadolženosti od 1. novembra 2020.

Kaj so analitiki napovedali za to zalogo?

Analitiki, ki gledajo tudi na širšo sliko, so tej delnici dali prednost. 7 od 7 analitikov Wall Streeta je tej delnici dalo oceno “Nakup” z oceno Zack Rank Investment B za rast.

Za to pohištveno zalogo, ki ji je geslo “Za življenje zasnovani” pohištveni kosi, je ta zaloga zagotovo tista, na katero bodite pozorni ali pa se je treba pozanimati pri nakupu, saj je ta tista, ki bi se lahko zelo hitro odlikovala in vam prinesla izjemne donose..

6. Shopify (TRGOVINA)

52-tedenski razpon: 305,30 USD – 1 285,18 USD

Shopify Inc se je v zadnjem letu zaradi pandemije koronavirusa znatno povečal. Poenostavljeno povedano, če ste v zadnjih 5 letih investirali v te delnice z vsoto okoli 40.000 USD, boste zaradi uspešnosti te delnice do zdaj že presegli milijon, kljub rahlemu znižanju tečaja delnic marca 2020 kot tržne in svet je udaril.

Kaj je Shopify Inc.?

Shopify Inc, če še niste seznanjeni s to zalogo, je kanadsko multinacionalno podjetje za e-trgovino s sedežem v Ottawi, Ontario.

Platforma trgovcem omogoča, da imajo vse pod eno streho z žarkom različnih storitev, ki vključujejo trženje in oglaševanje njihovega poslovanja, plačila, pošiljanje in ponuja orodja za sodelovanje strank, da lahko dosežejo potrošnike.

Zaradi pandemije je družbo verjetno dvignil na novo raven, kot je bila predstavljena nekoliko prej. Ker se svet po vsem svetu še vedno prilagaja ukrepom na daljavo od doma, je Shopify v tako zahtevnih časih poskrbel, da je poslovanje lastnikov podjetij bolj gladko, na voljo in učinkovito..

V izjavi je družba potrdila, da od januarja 2021 prek Shopify deluje približno 1 milijon podjetij, razpršenih v približno 175 državah po vsem svetu..

Ta zaloga trenutno blesti, vendar imajo številni vlagatelji in s pogledom na statistiko podjetja, ki jo trenutno ima, trenutno precenjene napovedi. Toda to ne pomeni, da te zaloge ni treba upoštevati, ampak preprosto pomeni, da jo dobimo po pravi ceni in upoštevamo prihodnje vidike, ko se svet približuje novi normalni.

V nedavnem poročilu podjetja o tretjem četrtletju je zaloga raznesla rezultate. Za začetek je družba v tretjem četrtletju medletno povečala 96-odstotni rast skupnih prihodkov, ki so znašali 767,4 milijona dolarjev. Poslovni prihodki za tretje četrtletje 2020 so znašali 50,6 milijona dolarjev v primerjavi z izgubo v višini 35,7 milijona dolarjev leta 2019, neto dohodek pa je tudi dokazal in potrdil, kako dobro so te zaloge dosegle v letu, saj je potrdil čisti dohodek za tretje četrtletje 2020 v višini 191,1 milijona dolarjev, ali 15,54 USD na razredčeno delnico v primerjavi z neto izgubo 72,8 milijona USD ali 0,64 USD na osnovno in razredčeno delnico.

Ti rezultati so najmanj impresivni.

Z mnogimi drugimi pomembnimi dejavniki je to povzročilo, da je podjetje v kratkem času postalo donosno, kot kaže, saj se je stopnja dobička podjetja povečala za 17%, z 19% na 8%. Da ne omenjamo rekordne prodaje po črnem petku in kiber ponedeljku, ki je po vsem svetu dosegla več kot 5,1 milijarde USD.

Zaloga trenutno na trgu trenutno znaša 1.287,76 USD, ki se je močno povečala od aprila 2020, kjer je bila na začetku postavljena na 357,65 USD, preden so delnice začele rasti in padale, preden so se zvišale na svoje najvišje.

Toda na podlagi drugih dejavnikov, ki jih ima ta zaloga, vključno z njenim trenutnim denarnim tokom in prihodnjimi napovedmi, ki vključujejo visoko napoved donosnosti sredstev za 10%, prihodke za 38,15% letno, kar presega tržno povprečje in nazadnje podjetje bolj učinkovito ustvarjalo donosnost kapitala v višini 1,6%.

Čeprav ta zaloga predstavlja elemente tveganja in je glede na njeno vrednotenje na visoki strani, je ta zaloga zagotovo tista, ki bi vas dolgoročno lahko obogatela.

Družba naj bi objavila finančne rezultate četrtega četrtletja 17. februarja 2021.

7. Chipotle mehiški žar (CMG)

52-tedenski razpon: 415,00 $ – 1553,55 $

Ameriška veriga hitre prehrane Chipotle Mexican Grill Inc deluje tudi v različnih drugih državah, vključno z ZDA, Združenim kraljestvom, Nemčijo, Francijo in Kanado, v zadnjem letu pa je kljub pandemiji Covid-19, ki je gostiteljsko industrijo izjemno prizadela, ponovno dosegla pozitivno gibanje. težko.

V zadnjih dneh je podjetje objavilo svoje četrtletne in celoletne rezultate za leto 2020 in ta veriga hitre prehrane je pokazala, kaj je mogoče doseči, ko je sredi svetovne pandemije.

V četrtem četrtletju so se skupni prihodki povečali na 1,6 milijarde ameriških dolarjev, kar je 11,6-odstotno povečanje, digitalna prodaja, ki je bila podjetju v tem letu varčna milost, pa se je v četrtem četrtletju povečala za 177,2%, kar je predstavljalo skoraj polovico celotne prodaje podjetja, prodaja restavracij zrasel za 5,7%, odprtje 61 novih restavracij, razredčeni dobiček na delnico, vključno z davkom od dohodka v višini 3,77 USD, je bil potrjen na 6,69 USD, delno izravnan s provizijo v višini 0,56 USD iz stroškov, povezanih z drugimi stroški, na katerega se je povečal za 162,4% prejšnja številka 2,55 USD.

Znotraj uspešnosti podjetij v celotnem letu so poudarki impresivni, saj so se skupni prihodki medletno povečali za 7,1% na 6,0 milijarde USD, digitalna prodaja pa se je povečala za 174,1%, kar je predstavljalo slabo polovico celotne prodaje podjetja s 46,2%, skupno odprtje 161 novih restavracij v letu, ki je vključevalo šest selitev in 9 zapiranj ter razredčen EPS, se je povečalo za 1,1% na 12,52 USD.

CMG je, če nič drugega, dokazal, da lahko v zahtevnih časih še vedno dosežete fantastične rezultate. In treba je pohvaliti njegov digitalni videz te zaloge, saj so na številne trgovine po vsem svetu vplivali varnostni ukrepi, ki so bili uvedeni zaradi trajajoče pandemije in so številne zaprte po Evropi..

Kaj to pomeni za prihodnost?

Chipotle Mexican Grill Inc, čeprav se ponaša s fantastičnim potencialom rasti, je bilo dokazano ne le v izzivnem letu 2020, temveč že vrsto let, saj je prineslo impresivne rezultate. Toda ta zaloga ni poceni, saj trenutno ima razmerje P / E 174, vendar ima dolgoročno naložbo možnost, da vas sčasoma obogati.

Cena delnice družbe danes znaša 1.506,88 USD, če pogledamo čez petletno lestvico, je cena delnice te delnice zrasla za več kot petkrat toliko, kot je danes. Skupaj z letošnjim padcem na začetku pandemije okoli marca / aprila, nato pa se je še naprej bistveno izboljševal, tako kot številne delnice, ki so na tem seznamu in na katere ni padla nobena, saj se njihove cene delnic nenehno povečujejo. Ko primerjate ceno delnice CMG s 27. marcem 2020 s 635,03 USD, lahko vidite, da se je danes ta zaloga več kot podvojila.

Kljub impresivnim številkam so strateški načrti podjetja za arhiviranje in nadaljnjo rast očitno na vidiku, saj želijo odpreti nove trgovine po ZDA in potencialno na mednarodni ravni z jasnim prizadevanjem, da zaradi svoje priljubljenosti še naprej spodbujajo digitalno prodajo. Toda to lahko vlagateljem po postpandemiji prinese dvome, ali je digitalna prodaja še vedno dosegljiva glede tega, kaj trenutno dosega.

V sodobnem svetu, h kateremu stremimo, saj so verige hitre prehrane bolj priljubljene kot kdaj koli prej, je to ena zaloga hitre prehrane, za katero verjamemo, da bo v prihodnjih letih odlikovala, zato vlaganje v to zalogo za dolgoročno lahko pripeljete do šestmestne vsote.

8. Teladoc Health (TDOC)

52-tedenski razpon: 102,01 USD – 294,74 USD

Teladoc Health Inc, ameriška večnacionalna družba za telemedicino in navidezno zdravstveno varstvo, ki ne kaže le briljantnih rezultatov, temveč njeni ustvarjalni načrti za prihodnje razmišljanje vodijo naprej in skupaj z njo naj bi prinesli več donosnosti.

Blagovna znamka zdravja se ne ponaša samo z zagotavljanjem osnovnih primarnih storitev svojim strankam, ampak v prihodnost gleda tudi s svojimi licenčnimi storitvami platforme, ki strankam ponujajo zdravstveno oskrbo na daljavo po telefonu, programski opremi za videokonference in mobilne aplikacije. Te storitve le niso na voljo le državljanom ZDA, dejansko je TDOC dejaven v več kot 130 državah in podatki potrjujejo, da je leta 2019 služil približno 27 milijonom strankam po vsem svetu..

Blagovna znamka je od enega do drugega pridobivala moč z nakupom vrhunskih podjetij, kot sta BetterHelp in Best Doctors, pred kratkim pa je leta 2020 TDOC prevzel InTouch Health in zaključil združitev z Livongo Health v pogodbi v vrednosti 18,5 milijarde USD. Resnično bo vprašanje časa, kdaj bo ta zdravstvena zaloga pridobila več za svoje rastoče poslovanje.

Od leta 2015 je ta zaloga začela svoje trde načrte za znižanje stroškov na nekaterih področjih, nato za oblikovanje svojih načrtov in vzpostavitev svojih edinstvenih storitev na daljavo, v luči pandemije Covid-19 pa je bila primerna pravi čas za to blagovno znamko, saj so posamezniki lahko in so trenutno sposobni poiskati strokovno zdravniško pomoč iz udobja svojih domov.

Ta edinstvena storitev dodaja ogromno dodatnih pozitivnih napovedi za to zalogo, ki naj bi bila dolgoročno bogata, saj bo ta pot nedvomno povpraševana po Covid-19.

V rezultatih podjetja v tretjem četrtletju je podjetje na mnogih ravneh preseglo pričakovanja. Medletni prihodek v tretjem četrtletju se je povečal za 288,8 milijona dolarjev za 109%, skupni obisk članov pa se je v tretjem četrtletju povečal na 2,8 milijona dolarjev, kar je 206% več. Če pogledamo širšo podobo v zadnjih devetih mesecih, so se prihodki podjetja povečali za 79% na 710,6 milijona dolarjev, skupni obiski članov pa so se medletno povečali na 7,6 milijona.

V prihodnosti naj bi prihodek Teladoca naraščal z impresivno stopnjo 75,95% letno, pri čemer je 15 od 23 analitikov Wall Streeta tej delnici dalo priporočeno oceno “Nakup”, skupaj z oceno A za rast, ki jo je podala Zacks Investment Raziskave.

Cena delnice družbe danes znaša 285,03 USD, kar se je že znatno povečalo od začetka leta, saj so analitiki potrdili, da je vizija organske rasti podjetja videti mogoča, kar je nato privedlo do rahlih zvišanj cen družbe, ki so jih podali različni analitiki. zaloge.

Medtem ko se sektor telezdravstva Teladoc hitro povečuje, kar je spodbudilo pandemije, ta pot usmerja k pospeševanju nadaljnje organske rasti, ki bi se lahko v prihodnjih letih povečala za vsaj 40%.

Ker so se delnice podjetja v zadnjem letu povečale za več kot 161%, se zdi, da se te zaloge kmalu ne upočasnjujejo, prej nasprotno, kar vodi do tega, da se ta zdravstvena zaloga dolgoročno drži kot delnica. zdi se, da prinaša fantastične donose, ki bi lahko postali proizvajalec milijonarjev.

9. Altimuna (ALT)

52-tedenski razpon: 1,60 $ – 35,10 USD

Zadnja delnica, ki je okrasila seznam 9 delnic, za katere bi lahko postali milijonar, je Altimmune Inc.

Altimmune Inc (ALT) je biofarmacevtsko podjetje, katerega glavni cilj je osredotočiti se na intranazalna cepiva, zdravljenje jetrnih bolezni in modulacijo terapij.

Čeprav je to podjetje manjše in tišje podjetje za biofarmacevtiko v primerjavi z drugimi podjetji na današnjem trgu, je to zaloga, ki jo boste morda želeli hitro in hitro spoznati, saj bi lahko zaradi prihodnjega potenciala sedeli v zdravem in premožnem položaju po črta.

Podjetje ima v prihodnosti zdrav cevovod, vključno s cepivi za antraks, hepatitis B, gripo in potencialno eno najbolj zahtevnih cepiv, ki bi lahko bila razlog, da ta zaloga hitreje presega predvidena lastniška intranazalna cepiva za Covid-19.

Cepivo AdCOVID podjetja, ki je trenutno v pripravi, je posnetek z enim odmerkom v primerjavi z drugimi cepivi, ki so trenutno na trgu in zahtevajo, da imajo posamezniki dva odmerka, da bodo vsi učinki cepiva učinkoviti. Ta novica je pozitivna iz številnih razlogov, poleg jasnih očitnih razlogov, da je v njej povpraševanje, smo prepričani, drugič pa z enim samim strelom pomeni, da je enostavnejša in da se lahko daje več odmerkov več posameznikom, kar bo tudi pospešilo postopek robnikov bližje normalnosti.

Kako se je izkazala zaloga Altimmune?

V poročilu podjetja za tretje četrtletje so prihodki do 30. septembra 2020 znašali do 2,9 milijona dolarjev v primerjavi z 0,6 milijona dolarjev leta 2019 in 206,8 milijona dolarjev denarnih sredstev, njihovih ustreznikov in kratkoročnih naložb..

Podjetje je prav tako potrdilo visoke stroške zaradi povečane ravni zaposlenih, administrativnih stroškov in pravnih stroškov na 4,8 milijona dolarjev, tudi stroški raziskav in razvoja so se povečali za 17 milijonov dolarjev v primerjavi z 8,7 milijona dolarjev leta 2019 zaradi različnih obveznosti, povezanih s ustvarjanjem cepiv v podjetju.

Današnja cena delnice družbe znaša 18,36 USD in ima 52-tedenski razpon med 1,60 USD in najnižjo vrednostjo 35,10 USD, zato je zdaj pravi trenutek za vlaganje v te delnice..

Čeprav to podjetje velja za delnico z majhno kapitalizacijo, saj ima tržno kapitalizacijo le 681,94 milijona dolarjev, kar pomeni tudi, da ta zaloga predstavlja več elementov tveganja v primerjavi z drugimi farmacevtskimi družbami. Vendar se je ta zaloga leta 2020 zvišala z impresivno stopnjo.

Če želite, da vam ta zaloga ustvari to šestmestno vsoto, boste resnično morali vložiti dober znesek in dolgoročno, vendar je to dosegljivo. Dejansko bi lahko bila ta zaloga, ki bi lahko dosegla to oznako bližje, kot si mislite, še posebej, če cepivo AdCOVID podjetij izpolni vse odobritve FDA in je na voljo na prostem trgu v prihodnjem letu, bo to delnica, ki so jo vlagatelji želeli pogledali so ob pravem času.

Zaloge milijonarjev za leto 2021 – Povzetek

Tukaj je torej seznam naših izbranih 9 delnic, prevzetih iz različnih panog, ki imajo postavljene podlage, s katerimi lahko vlagatelje nagradijo s šestmestnim zaslužkom, če kupujete po pravi ceni, saj te delnice nadaljujejo z vse večjimi zgodbami o uspehu..

Upoštevanje vsake od teh izbranih delnic je pozitivno, vključno s preučevanjem določenih finančnih elementov, preden se odločite za naložbo v eno od teh delnic “milijonarjev”, vključno s predhodnim razmerjem P / E podjetja, saj boste s tem dobili dobre indikacije možnosti za rast podjetja, skupaj z jasnimi navedbami, ali je zaloga previsoka ali podcenjena.

Ta dva elementa vam bosta poleg upoštevanja strategij podjetja in tržne omejitve delnic dali še en jasen prikaz, kam se podjetje želi premikati, ko napredujemo v prihodnost, skupaj s prostorom za rast.

Pametno je vedeti, da čeprav so se te zaloge v tako zahtevnem letu, kot je leto 2020, izkazale, vseeno predstavljajo svoje elemente tveganja. Zato toplo priporočamo in pametno izvedite dodatne raziskave, preden naložite v izbrane zaloge.

eToro – Nakup delnic z 0% provizije

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden na borzi – priporočamo, da ga preizkusite.

Vaš kapital je ogrožen. Lahko se zaračunajo druge pristojbine

Preberi več:

Katerih 15 zalog bo eksplodiralo leta 2021?

7 britanskih zalog dividend, ki jih lahko kupite zdaj, ki ponujajo privlačen dohodkovni tok

Napoved cene delnic Tesle za leto 2021 in pozneje

Kateri so 7 najboljših izbir za leto 2021?

10 najboljših britanskih delnic, ki jih je treba upoštevati za leto 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me