Katere top 10 rastnih zalog kupiti v letu 2021?

Najboljše zaloge v letu 2021

Načrtujete vlaganje v delnice v letu 2021? Želite biti v koraku s trendi zalog? Z našim popolnim vodnikom po top 10 zalogah za rast smo olajšali nakup za leto 2021.

Že zgodnji začetek z najboljšimi rastnimi zalogami za leto 2021 bi se lahko zelo obrestoval!

Katere so najboljše zaloge za leto 2021? Ali bo za leto 2021 zalog dobre rasti? Kje najdem največje zaloge za leto 2021? Ne skrbi več! Zaokrožili smo jih!

Spodaj si oglejte naš seznam 10 najboljših rastnih zalog za leto 2021, ki jih lahko kupite! Vse smo pokrili!

Počakajte, kaj je rast zaloge in zakaj bi moral vlagati v njo?

Naj razložimo.

Rastne zaloge so zelo priljubljene v igri za trgovanje z delnicami, tna splošno ponuja nekaj najboljših donosov na celotni borzi. Če jih še ni na vašem radarju, bi morali biti!

So kot “mega zaloge” in če vstopite ob pravem trenutku, vas bodo zelo razveselili..

Zaradi česar so tako dragoceni da imajo vedno “rast‘V mislih – pričakovano naj bi bili vedno večji, kar pomeni, da se bo tudi njihova cena delnic povečala!

Ni pa vse zabavno in igre z rastjo zalog! Upoštevati je treba veliko stvari velika nihanja cen, ko se delniški trg spremeni v medvedje.

Zato morate biti pametni in se naučiti vlagati v zaloge rasti. Vedeti je treba pravi čas za sodelovanje!

V tem članku bomo razložili, kaj so zaloge za rast, kako v njih vlagati in odkriti, upajmo, 10 najboljših rastnih zalog za leto 2021 za nakup.

Vse te delnice z najvišjo rastjo, pa tudi številne druge, lahko kupite pri eToro in plačate 0% provizije!

Kaj je zaloga rasti? In zakaj bi leta 2021 vlagal v enega?

A rast zalog je vsako podjetje, ki naj bi raslo hitreje od povprečnih zalog. Običajno želijo podjetja, ki so delnice, ponovno zaslužiti, da bodo še naprej rasla.

In prav ta ekspanzivnost jih naredi tako privlačne za trgovce z delnicami. Njihov rast pomeni, da jim gre dobro in bo še naprej dobro delal.

Zaloga rasti je lahko katera koli panoga, vendar ni omejena na te pogoje. Rastne zaloge so ponavadi motilci industrije ki povzročajo spremembe v ustaljeni panogi.

Treba je poudariti, da so zaloge rasti ne enako kot zaloge vrednosti. Vendar je dobro investirati v oboje, da bo portfelj raznolik in tveganje čim manj.

Upoštevajte to rasti zalog lahko bolj tvegano za trgovanje od povprečnih delnic, bolj nestanovitne in doživljajo velike nihanje cen navzdol in navzgor.

To je reklo, rasti zalog še posebej dobro na trgu bikovs. Med medvedjimi trgi lahko rastoče zaloge upadajo, saj se vlagatelji držijo stran in se bolj osredotočajo na zaloge, zato poskrbite, da boste prepoznali pravi trenutek za vključitev v rast zaloge.

Verjetno tudi ne želite vlagati v podjetja, ki se prehitro širijo. Če opazite znake tega, se lahko držite stran.

To še posebej velja za podjetja, ki se v negotovih časih širijo v panogah, ki jim ne gre preveč dobro ali jim primanjkuje prihodnosti.

Moral bi tudi izogibajte se tveganju z iskanjem rasti zalog ki že ustvarjajo dohodek, izogibajte se tistim, ki še niso na tej točki (še vedno lahko propadejo).

In ko se končno odločite za naložbe v zaloge za rast, vlagajte pametno. Nobenega denarja ni treba vliti vanje. Če je vse v redu, ne potrebujete toliko, če pa se stvari obrnejo na najhujše, vsaj niste veliko vlagali.

Če vam je všeč tveganje in nestanovitnost, potem rasti zalog so za vas. V nasprotnem primeru se raje osredotočite na zaloge vrednosti.

Najboljše rasti zalog za leto 2021 za nakup!

Tu je naš seznam najboljših rastnih zalog za leto 2021 za nakup – ne pozabite si ogledati vseh!

1. Netflix (NFLX)

Ne preseneča, da se je Netflix uvrstil na naš seznam najboljših rastnih zalog za leto 2021!

Postalo je gospodinjsko ime in že po definiciji motilec industrije, ki ljudi oddaljuje od kina in televizije ter namesto zaslona prenosnega računalnika.

Kljub temu se stvari začnejo spreminjati in storitve pretakanja, kot je Netflix, postajajo običajne, zato bi lahko rekli, da so v tem smislu bolj vodilni v panogi, namesto da bi bili moteči v tej panogi..

Največja sprememba v zadnjih letih prihaja v oblikah HBO Max, Disney + in Amazon Prime Video, če omenimo le nekatere.

Čeprav so ta podjetja nova v pretočni igri, niso nova v televizijski in filmski industriji in bi lahko predstavljala veliko grožnjo.

Kljub temu se je Netflix kar dobro znašel zase, saj je cenjeno v vrednosti približno 30.200% od IPO leta 2002.

Ste razmišljali o nakupu Netflix zaloga?

trgovina z delnicami neetflix

2. Adobe Systems Inc. (ADBE)

Lahko vam odpustite, če mislite, da je Adobe le modna aplikacija za branje datotek PDF in ustvarjanje memov v Photoshopu!

Adobe je pravzaprav mamut podjetja, ki drugim podjetjem nudi široko paleto storitev.

Nekateri med njimi vključujejo Adobe Campaign, ki podjetjem omogoča, da uporabnikom pošiljajo tržne materiale, kot so e-poštna sporočila in potisna obvestila, ter Adobe Experience Manager, odlično orodje za ustvarjanje spletnih mest.

Zaradi česar ta orodja izstopajo od drugih, je to, da za njihovo nastavitev ni potrebno skoraj nobeno kodiranje, kar pomeni, da jih lahko skoraj vsakdo uporablja z razmeroma malo usposabljanja.

Od IPO-ja Adobe leta 1986 je dosegel približno 119.200% (najvišje na tem seznamu!), kar jih uvršča med naše najboljše delnice za rast do leta 2021, zlasti če še naprej sklepajo močna partnerstva z drugimi velikimi podjetji.

Poleg tega so se zaloge Adobe v zadnjih petih letih znižale s približno 93,94 USD na 466,11 USD (v času pisanja).

Ste razmišljali o nakupu Adobe zaloga?

trgovinske zaloge

3. MercadoLibre Inc. (MELI)

Vsi vemo o Amazonu in Alibabi, toda ali ste vedeli, da je v mestu e-trgovine nov igralec? In da so precej blizu, da bodo zavladali celotni Latinski Ameriki? (to je približno 652 milijonov ljudi!)

No, obstaja in njegovo ime je MercadoLibre! Pravzaprav, tako kot mnogi drugi na tem seznamu, tudi MercadoLibre obstaja že nekaj časa in je bil prvotno ustanovljen leta 1999 v Argentini.

In v zadnjih letih se je začelo ubijati in postati pomembna sila v e-trgovini.

Leto 2020 je bilo zanje še posebej dobro leto, saj je od marca dramatično poskočilo navzgor (najverjetneje povezano s koronavirusom!).

MercadoLibre je spletna tržnica za e-trgovino in spletne dražbe, in tako je v nekaterih pogledih nekoliko bolj podoben eBayu kot Amazonu.

Kljub temu je njegova prisotnost ogromna in vedno večja, kar jih uvršča med najboljše zaloge za leto 2021 in pozneje.

Ste razmišljali o nakupu MercadoLibre zaloga?

4. Five Below Inc. (PET)

Five Below je sorazmerno novinec, ki ga marsikdo še vedno ne pozna, zlasti za tiste zunaj ZDA.

Za tiste, ki ne vedo, je Five Below veriga diskontnih trgovin, ki prodaja izdelke večinoma do 5 USD (od tod tudi ime Five Below – precej pametno!).

Drug dejavnik, zaradi katerega so tako edinstveni, da bi jih morda lahko razumeli kot “motilce industrije”, je osredotočenost na “izkušnjo trgovine”, ki skuša narediti zamisel o nakupovanju vznemirljivo.

S tem verjamejo, da lahko povečajo prodajo, in ugotavljajo, da se večina diskontnih trgovin ne osredotoča na to, da bi potrošnik užival v nakupovalni izkušnji.

Five Below so resnično začeli širiti svojo ponudbo izdelkov in lokacij okoli leta 2011 in se od takrat skorajda niso ustavili, da bi si oddahnili.

Danes obstajajo približno 900 trgovin Five Below v 38 zveznih državah ZDA.

Ste razmišljali o nakupu Pet spodaj zaloga?

5. Align Technology Inc. (ALGN)

Align Technology je zelo zanimiva izbira za najboljše rast zalog in verjetno ne tista, ki bi vam takoj padla na misel, ko pomislite na zaloge za nakup.

Proizvajajo digitalne 3D-skenerje, ki se uporabljajo predvsem za ortodontijo (zobozdravstvena specialiteta, ki se ukvarja predvsem s popravljanjem neusklajenih zob in vzorcev ugriza).

Tako kot vse druge delnice s tega seznama se tudi oni lepo širijo in z njimi trgujejo od leta 2001.

Zanimivo dejstvo, približno 8% ljudi, ki nosijo naramnice, je uporabljalo izdelke, povezane z Align Technology, kar vam daje nekaj vpogleda v to, kako velik vpliv so imeli na trgu.

Poleg tega se od približno marca 2020 močno zberejo navzgor. Upoštevajte pa, da so v zadnjih petih letih dosegli vrh in težave vsaj trikrat, a spet tokrat izgleda nekoliko drugače.

Ste razmišljali o nakupu Poravnajte zaloga?

6. Tesla (TSLA)

Tesla je edini pravi igralec v industriji električnih vozil. Električnih avtomobilov niso naredili le kul, ampak so jim tudi omogočili resnično možnost – pred nekaj desetletji so bili le nekaj več kot sanje!

In z vedno manjšo zalogo nafte in drugih fosilnih goriv jih resnično potrebujemo.

Toda Tesla ni brez težav. Za začetek imajo zdaj nekaj tekmecev. Še posebej eden, Nikola, resnično začenja nabirati hitrost.

Še pomembneje pa je, da obstaja urbana legenda, da vsakič, ko Elon Musk tvitne, investitor potoči solzo (Elon tweets, vlagatelji jočejo!).

No, ne dobesedno, ampak Muskova navada na Twitterju je Teslovi delnici že večkrat prizadela tečaje delnic.

Tesla je od IPO-ja leta 2010 ocenil približno 1.280%, zato je ena najpomembnejših delnic za leto 2021.

Ste razmišljali o nakupu Tesla zaloga?

7. Peloton Interactive Inc. (PTON)

Bi radi vzdrževali kondicijo in redno telovadili? Zakaj potem še ne vlagate v Peloton Interactive?!

Peloton Interactive je eno najboljših svetovnih podjetij za opremo za vadbo, čeprav obstaja le osem let.

Vrhunski izdelki Pelotona so telovadno kolo in tekalna steza, toda tisto, kar resnično izstopa, je, da se lastniki lahko naročijo na mesečno naročnino za daljinsko sodelovanje v tečajih vadbe ki se predvajajo na zaslonu kolesa ali tekalne steze.

Kot vidite, Peloton Interactive ne zanima samo prodaja opreme za vadbo, temveč tudi monetizacija celotne vadbene rutine!

Pelotonove interaktivne vadbe so se prav tako izkazale za velik hit med pandemijo koronavirusa, saj smo bili mnogi zaprti in nismo mogli nikdar vaditi.

Ste razmišljali o nakupu Peloton zaloga?

8. Beyond Meat (BYND)

Beyond Meat so najhitreje rastoči proizvajalci rastlinske hrane na svetu (še ena zaloga za tiste, ki jih zanima zdravo življenje!).

Imajo izkoristil vse večje število ljudi, ki se lotijo ​​veganskega / vegetarijanskega načina življenja, naj bo to iz zdravstvenih razlogov, razlogov za pravice živali ali okoljskih razlogov.

In morda je bilo zaradi tega tako uspešno, kako dobro posnemajo prave mesne izdelke, kot so piščanec, hamburgerji in klobase, poleg pohval slavnih in velikih partnerstev.

Beyond Meat so očitno industrijski motilci, ki so v porastu in jim vsekakor raste rast, zaradi česar so ena najboljših zalog za leto 2021.

Vendar ne pozabite, da se je Beyond Meat soočil s skrbjo glede varnosti hrane, nekateri pa trdijo, da je njihova hrana neverjetno predelana, kar je za nekatere potrošnike izklopljeno.

Ali ste razmislili Nakup onstran Zaloga mesa?

9. Amazon (AMZN)

Ali kaj Amazon ne more storiti? Zdaj so se znašli na toliko različnih trgih, da je težko šteti!

Danes Amazon ni le v industriji e-trgovine, razširil se je tudi na storitve pretakanja (Amazon Prime Video) in računalništvo v oblaku (Amazon Web Services), zaradi česar so postali konkurenčni za številne zaloge na tem seznamu.!

Težko je verjeti, da gre za isto podjetje iz leta 1999, ki je bilo v isti ulici kot družba zastavljalnica, menjava igel za heroin in “salon” za filme za odrasle.

Da, Amazon je zdaj velika korporacija, a neverjetno je, da raste in raste.

Amazon je od IPO leta 1997 ocenil približno 86.260%, brezbožni znesek v nekaj več kot dveh desetletjih.

In prav tista izjemna rast je zaradi česar je Amazon morda ena najboljših delnic v današnjem času in še posebej ena izmed najbolj rastočih delnic za leto 2021.

Ste razmišljali o nakupu zalog Amazon?

10. Microsoft (MSFT)

Microsoft je računalnik pripeljal v vsak dom tako, kot ga poznamo danes. Čeprav si z Appleom močno tekmujejo, je jasno, da je Microsoft resnični zmagovalec.

Zaradi tega lahko tudi rečete, da je Microsoft morda bolj vodilni v panogi, namesto da bi motil industrijo.

Lahko bi celo rekli, da imajo močan monopol nad industrijo (če ne uporabljate računalnika Microsoft ali Apple, kaj na Zemlji uporabljate?).

In Microsoft rad kupuje zaloge s trga, kar lahko hitro poveča ceno delnic.

Microsoft je od IPO leta 1986 ocenil približno 104.000%, kar jih jasno uvršča med najboljše rastne zaloge za leto 2021.

Ste razmišljali o nakupu Microsoftovih delnic?

Ključne točke

Leta 2021 je na borzi veliko priložnosti za vlaganje, toda letos je postalo jasno, da je vredno iskati čim boljše rastoče zaloge. Spodaj so glavne ključne točke za rast zalog v letu 2021.

Če se spomnite česar koli od Najboljših rastnih zalog za nakup leta 2021, navedite te ključne točke.

  • Rastne zaloge so zaloge, za katere se pričakuje, da bodo rasle veliko hitreje od povprečnih zalog. Običajno se močno osredotočajo na ponovno vlaganje in širitev.
  • Morda vas manj poznajo MercadoLibre, Five Below, Align Technology, Peloton Interactive in Beyond Meat. Toda te delnice so danes pomembni igralci in bi jih morali paziti.
  • Ni presenetljivo, da mnogi na vrhu rasti zalog so tehnološka podjetja. Amazon, Microsoft, Adobe, Netflix, Tesla – seznam se lahko nadaljuje!
  • Amazon in Microsoft sta na vrhu našega seznama najboljše rasti zalog za leto 2021. Oba sta se v letu 2020 izkazala za izjemno dobro in imata močno zgodovino rasti.

Želite začeti vlagati v top 10 rastnih zalog?

Zdaj veste, kakšne so največje delnice za rast v letu 2021, imate trdno podlago za začetek vlaganja delnic. Naslednji korak je iskanje uglednega borznega posrednika

Na platformi z več sredstvi eToro, lahko kupite vseh 10 najboljših delnic, ki so omenjene na tem seznamu. Ne glede na to, ali ste že trgovali z delnicami ali se šele lotevate te oblike naložbe, je njegova uporabniku prijazna storitev odličen način za primerjavo valut in začetek trgovanja danes.

Če ste začetnik delnic in iščete najboljše borzne posrednike do leta 2021, je eToro inovativen Funkcija CopyTrader lahko dobite nekaj dragocenih vpogledov v najboljše strategije trgovanja z delnicami. Ta funkcija vam omogoča, da v realnem času spremljate dejanja izkušenih vlagateljev in nato samodejno kopirate njihove odločitve. To je odličen način, da preizkusite različne strategije, preden najdete zmagovalno formulo za vas.

eToro – Nakup največjih rastnih zalog z 0% provizije

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v borzni industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Ne pozabite pa, da vam tudi najboljše rastne zaloge ne bodo prinesle zaslužka. To pomeni, da je pomembno, da pred začetkom trgovanja z delnicami skrbno preverite in poiščete trdno strategijo upravljanja tveganj.

Upamo, da je bil naš seznam 10 najboljših delnic za rast v letu 2021 v pomoč.

Omejitev odgovornosti: Zaloge so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me