Topp 5 beste Bitcoin lommebøker 2021

Bitcoin er alltid i nyhetene på grunn av de høye prisene, men handel med digital valuta krever noen viktige ting. Å ha en digital lommebok er en av dem.

Hva er Bitcoin Wallet?

En bitcoin-lommebok er akkurat som en bankkonto som brukes til å lagre, motta og sende din digital valuta. Enten du vil handle i kryptovalutaer eller vil ha dem som eiendel, trenger du bare å ha en bitcoin lommebok

Som du vet at kryptovalutaene ennå ikke er registrert i henhold til lovgivningen i noe land. Så du må være veldig forsiktig når du velger en lommebok for den digitale valutaen din. Hvis du velger feil lommebok for kryptovalutaene dine, kan du miste alle pengene dine på kort tid. Å bruke tid på å forstå og lære om forskjellige lommebøker for Cryptocurrency er viktig for å beskytte deg mot svindel og svindel. For å hjelpe deg med dette, her er vår gjennomgang av de beste bitcoin-lommebøkene der ute nå.

Typer Bitcoin-lommebøker:

Det er i utgangspunktet 5 forskjellige typer bitcoin lommebøker. De har alle sine egne fordeler og ulemper. Følgende deler jeg grunnleggende informasjon om dem alle:

1- Hardware Wallet: (Beste bitcoin lommebøker tilgjengelig for sikkerhet)

lommebok

Konseptet av hardware lommebøker er ikke nytt, men kryptovalutaen har økt markedet de siste par månedene. Maskinvare lommeboken er den samme som din vanlige lommebok bortsett fra at den består av en digital enhet for å betjene kontoen din. Og ja, det er også fancy og stilig sammenlignet med andre typer kryptovaluta lommebøker. De er sterkere i sikkerhet, enkle å bære og har en skjerm for å se transaksjonen din, og et flott alternativ for å lagre den digitale valutaen på lang sikt. Det er bare en grunn, på grunn av det nøler folk med å kjøpe hardware-lommebøker som er deres pris. De er ganske dyre i forhold til andre tilgjengelige alternativer i markedet, men med ekstra sikkerhet kommer en ekstra pris. Ledger Nano lommebøker regnes for å være et godt eksempel på kryptovaluta hardware lommebøker for øyeblikket.

2- Online lommebok:

online lommebok kryptovaluta

Online lommebøker for bitcoin er den vanligste typen lommebok som har blitt brukt av mange mennesker fordi de er billige, enkle å bruke og lett tilgjengelig fra hvor som helst i verden. alt du trenger å ha er internettilgang. Du kan bruke lommebøker på nettet via datamaskiner, bærbare datamaskiner og mobile enheter som iPad, nettbrett og smarttelefoner så lenge de har en internettforbindelse. Hovedårsaken til at folk tiltrekker seg online-lommeboken for deres kryptovaluta, er at den er rask, enkel å få tilgang til, billig i pris, administrerer flere valutaer om gangen og bruker VPN for ytterligere personvern..

3- Mobil lommebok:

mobile lommebøker krusning

Merk: “Det er flere rapporter på Reddit om falske apper som stjeler bitcoin-lommeboken din og alt innholdet, så vær sikker på at du bruker en velkjent mobilkrypto-lommebok”

Konseptet med mobil lommebok er det samme som en online lommebok bortsett fra at den bare fungerer på mobile enheter. I utgangspunktet er det en cryptocurrency-lommebokapplikasjon i Google Play-butikken og Apple-butikken som bare fungerer på mobile enheter. Mobillommeboken blir berømt hver dag på grunn av mobiltrafikk. Vi vet alle at de fleste mennesker allerede skifter fra datamaskin til mobil, det er derfor folk nå foretrekker å ha en mobil lommebok for kryptovalutaer. Fordelene med den mobile lommeboken er de samme som online lommebøker, bortsett fra at det er et alternativ for skanning av QR-kode, og mobilen er mye lett å bære i forhold til datamaskinen, den bærbare datamaskinen eller til og med en maskinvarepung..

4- Desktop Wallet:

utvandring lommebok

Jeg ville ikke ta feil når jeg sa at Desktop-lommeboken er den samme som du har en fil på datamaskinen. De fleste stasjonære lommebøker er helt gratis fordi du ikke bruker noen hostingplass for selskapet som lar deg gjøre det lage en stasjonær lommebok for bitcoin. Folk liker det fordi det har den minste risikoen for å bli hacket av hackere fordi det ikke finnes noen internettforbindelse for å betjene en stasjonær lommebok der de private nøklene ikke er lagret på et tredjepartsnettsted. Selv om det har mange fordeler, men det er også ulemper. Hva vil du for eksempel gjøre hvis du feilaktig fjerner filen eller datamaskinen din blir skadet av et virus?

5- Papir lommebok:

papir lommebok

Papirlommeboken betyr at du får den private nøkkelen til kryptovalutaen din. For å gjøre transaksjonen, må du skrive inn hele nøkkelen. Jeg vet at dette høres rart og gammelt ut, men på grunn av driften gjør det det papirlommebok en av de sikreste måtene å lagre kryptovaluta på. Det er nesten null risiko for hacking, det kreves ingen digital enhet lagre den digitale valutaen din og ingen private nøkler har blitt lagret på noe inkludert serveren fra tredjepart. Den eneste ulempen med å bruke en papirlommebok er at du trengte tid til drift og teknisk forståelse.

Beste Bitcoin-lommebøker i 2021

Det er dusinvis av lommebokalternativer tilgjengelig for bitcoin, men noen av de beste er:

Oppdater: For øyeblikket (FEB 2021) er nedenstående lommebøker det beste vi har til å lagre bitcoins. Med Ledger Nano X som toppvalg for mange.

1- Ledger Nano S: (Editor’s Choice)

reskontro nano s lommebok

Ledger Nano S er en USB-størrelse maskinvare lommebok spesielt designet for kryptovaluta. Som jeg har nevnt tidligere, er hardware-lommebøkene dyre, så gjør denne, men til gjengjeld får du mange funksjoner som er vanskelig å finne i andre typer bitcoin lommebøker, spesielt når det gjelder sikkerhet og sikkerhetskopiering av din private nøkkel for den digitale valutaen.

Ledger Nano S er ikke en plug-and-play-enhet. Dette betyr at du ikke trenger å ha en datamaskin for å bruke denne lommeboken. Den lille LCD-skjermen foran lommeboken lar deg betjene din kryptovaluta lommebok enkelt. Det vil tillate deg å utføre funksjoner som transaksjoner, veksle den digitale valutaen din, bruke de relaterte appene og overføre penger fra en konto til en annen konto på få sekunder. Den lille størrelsen på Ledge Nano S gjør at du kan sikre den mot hackere eller tyver. Selv i tilfelle tap; du kan alltid få sikkerhetskopi og blokkere tyven for få tilgang til kryptokurrency-kontoen din.

Ledger Nano S Funksjoner:

  • Støtte for flere valutaer: Denne lommeboken støtter nesten alle populære kryptovalutaer og lar deg lagre mer enn en samtidig i samme lommebok.
  • Innebygd skjerm: Dette betyr at du fysisk kan se transaksjonen for bekreftelse og bekreftelse på grunn av LCD-skjermen på toppen.
  • Enkel å betjene: Selv om størrelsen på denne vakre maskinvarelommeboken er liten, men det er fortsatt knapper å betjene som er veldig enkle og komfortable.
  • Sikkerhet: Av sikkerhetshensyn er det flere tilgjengelige alternativer, inkludert muligheten til å låse lommeboken din med en PIN-kode.
  • Sikkerhetskopiering og restaurering: Ikke bekymre deg for kryptovaluta-pengene dine hvis du har Ledger Nano S fordi det kommer opp gjenopprettingsarket mens restaureringsprosessen er enkel og rask.

Ledger Nano S kommer med en eske der du får en Nano S-enhet, USB-kabel, bruksanvisning, gjenopprettingsark og annet tilbehør osv..

2. Ledger Nano X:

Ledger Nano X kommer med eksepsjonelle funksjoner og regnes som mer oppdatert i funksjoner enn Ledger Nano S. For eksempel kobles den til Ledger Live Mobile App via Bluetooth-alternativ.

Ledger lommebok er i utgangspunktet en av de beste maskinvare lommebøkene. Den er designet for å lagre kryptovalutaer med massive sikkerhetsfunksjoner. Kryptohandlere og investorer bruker lidenskapelig storboklommebøker for deres kryptovaluta, også rost av dem.

Designet er veldig sjarmerende og attraktivt å bruke. Muligheten for gjenopprettingskort og tilgjengeligheten av en USB-C-kabel gjør Ledger Nano X attraktiv i kryptosamfunnet.

3- Atomic Wallet:

atom lommebok

Atomic er forvaringsfritt for flere valutaer bitcoin lommebok, som støtter over 300 andre mynter og poletter. Du kan sikre, administrere, bytte og kjøpe kryptovalutaer i et brukervennlig grensesnitt beskyttet av et mnemonicfrø. Du har full kontroll over midlene dine.

Multi-plattform

Atomic Wallet er tilgjengelig for de fleste operativsystemer, inkludert Windows, macOS, Linux og Android. Appen for iOS skal slippes i 2019.

Sikkerhet og anonymitet

I Atomic har bare du full tilgang til midlene dine. Atomic Wallet bruker intelligens på enheten og lagrer alle private nøkler på datamaskinen eller smarttelefonen. Personvernet ditt er godt beskyttet med passordet du har angitt og en 12-ords mnemonic frøfrase.

Flervaluta

Atomic støtter over 300+ mynter og poletter. Du kan sikre og administrere dem, bytte og kjøpe ved hjelp av innebygde tjenester og gjøre alt i ett grensesnitt, uten å gå til eksterne nettsteder. Videre lar Atomic deg legge til ethvert ERC20-token med noen få klikk og administrere det.

Null gebyrer

Atomic er et gratisprogram som gir deg en unik lommebokadresse. 

Øyeblikkelig utveksling og kjøp kryptoalternativ

Atomic Wallet lar deg bytte over 60 kryptovalutaer. Denne tjenesten drives av Shapeshift, Changelly og Changenow.

Kjøpsalternativet i appen er drevet av Simplex, og lar deg kjøpe kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin og Bitcoin Cash med et kredittkort med noen få klikk. Hele prosessen tar flere minutter og krever et gebyr på 2% for Atomic.

24/7 support

Atomic bryr seg om brukerne. Supportpersonalet jobber 24/7 og er alltid klare til å hjelpe hvis noe går galt. Gjennomsnittlig svartid er omtrent 1 time.

4- Guarda lommebok

guarda lommebok

Guarda er en ikke-forvaringsplattform for kryptovaluta med flere plattformer designet for å lagre, administrere og overføre digitale eiendeler uten problemer. Guarda støtter for øyeblikket over 40 mest populære blokkjeder og over 10.000 av deres tokens (inkludert BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH og mer). Alle valutaene kan kjøpes i lommebøkene med et bankkort. Brukerne kan også bytte valuta via innebygd byttetjeneste og foreta raske kryptokurrency-transaksjoner.

Guarda Wallets er tilgjengelige i forskjellige versjoner: Internett, Desktop (Linux, Windows, macOS), Mobil (iOS, Android), og Chrome-utvidelse.

Guarda-kryptokurrencylagre fungerer på tvers av plattformer og kan nås fra alle enheter som er koblet til Internett. I tillegg til de viktigste lommebøkene med flere valutaer, tilbyr Guarda en rekke mobile valuta lommebøker med åpen valuta.

Da Guarda tilbyr lommebøker uten forvaring, blir ikke brukerens personlige data eller private nøkler lagret eller brukt av selskapet på noen måte – dette forbedrer kryptomynte- og tokensikkerheten og forhindrer alle sjanser for informasjonslekkasjer.

Hovedtrekkene:

  • Støtte for 40+ blokkjeder og over 10 000 tokens;
  • Full brukerkontroll over private nøkler og eiendeler;
  • Brukervennlig grensesnitt;
  • Kreditt / debetkort kryptokurrency kjøp;
  • Innebygd kryptovalutautveksling;
  • 24/7 kundesupportlinje;
  • Sikker kryptert sikkerhetskopi av lommeboken;
  • Tilgjengelighet på tvers av plattformer.

5- Mosebok:

utvandring lommebøker

Første inntrykk av Exodus var bare WOW. Jeg mener at du bare trenger å sjekke det hvordan du kan fremme den elektroniske nettbaserte bitcoin lommebok de tilbyr til brukerne. Hvis du leter etter en lommebok for den digitale valutaen din som har grafikkfunksjoner, rapporteringssystem, fargerik og enkel å bruke, må Exodus være på listen din for å bruke det fordi det har alt dette på en veldig fornuftig måte. De andre lommebøkene på nettet gir nesten de samme funksjonene, men presentasjonsstilen deres er ikke eksklusiv for design av Exodus. De har også vist skjermbildet av lommebokontoen for de som ønsker å se hvordan lommebokontoen deres ser ut.

Designet er ikke det eneste du bør se etter og ignorere de andre funksjonene. Exodus har alle de avanserte funksjonene du forventer å ha i ethvert avansert nivå nettbasert online lommebok.

Funksjoner i Exodus:

Det er en lang liste med funksjoner som Exodus tilbyr sine brukere. Den komplette listen over funksjoner er oppført på deres hjemmeside. Her vil jeg snakke om bare eksklusive og sikkerhetsrelaterte funksjoner som du må vite om før du oppretter en konto på deres hjemmeside.

  • Utveksling med ett klikk: Det er ingen bekreftelse eller identifikasjon som kreves for å betjene Exodus-lommebokontoen din. Du kan bare bytte ut den digitale valutaen bare med ett klikk. Dette gjør transaksjonen rask.
  • Flere valutaer: Med Exodus kan du lagre flere digitale valutaer og andre digitale eiendeler i Exodus-lommeboken uten å be om ekstra abonnementsavgifter osv.
  • Fullstendig sikkerhet: Exodus er ikke en nettbasert kryptovaluta lommebok, men en offline lommebok. Ja, gjennom et nettsted, vil du lage din egen lommebok med digital valuta, noe som betyr at informasjonen om kryptovalutaen din blir lagret på datamaskinen din, ikke på Exodus-serveren.
  • 100% gratis: Exodus er 100% gratis for alle brukere. Ja, de har noen premium-tjenester, men generelt kan du glede deg over hele funksjonen til lommeboken deres gratis.
  • Flott design: Lommebokens design er den viktigste grunnen til at Exodus er populært. Det gjør det veldig enkelt for en ikke-teknisk person å forstå de fullstendige detaljene om hans / hennes kryptovalutaer.

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me