Beste Bitcoin Cash Wallet i 2021: Topp [BCH] Crypto Wallets

Bitcoin Cash er resultatet av en hard gaffel fra Bitcoin-nettverket i 2017. Helt siden den harde gaffelen har den digitale valutaen vært en av de 10 beste myntene, spesielt i 2018. Imidlertid var det i august 2018 snakk om Bitcoin kontanter nettverksdeling. Til slutt delte nettverket seg i Bitcoin Cash ABC og Bitcoin Cash SV. Formålet med denne anmeldelsen er imidlertid å finne ut den beste Bitcoin Cash Wallet, og det er det vi vil gjøre …

Å lete etter en lommebok for kryptovaluta kan være vanskelig, spesielt når du har spesifikke kriterier lommeboken må oppfylle. Ofte er lommebokbrukere bekymret for funksjonell, sikkerhet, brukervennlighet og andre faktorer. Det er mange muligheter med hensyn til BCH-lommebøker. La oss analysere riktig de nyeste alternativene av de beste Bitcoin kontant lommebøker i 2019.

Bitcoin Cash Electrum lommebok

beste bitcoin kontant lommebok

I motsetning til hva du kanskje ser online, støtter tradisjonen Electrum lommebok bare Bitcoin, ikke Bitcoin Cash.

Heldigvis for deg laget de en gaffel med Electrum kalt Electron Cash (som vi dekker nedenfor som en av de beste Bitcoin Cash lommebøkene) spesielt for de brukerne som ønsker å kreve sine Bitcoin Cash..

Her er instruksjoner om hvordan du gjør det fra hjemmesiden deres.

Jaxx Liberty Wallet

jaxx liberty lommebok

De Jaxx Liberty lommebok er en plattform-blockchain-lommebok som tillater over 80 kryptovalutaer inkludert bitcoin-kontanter. Det er enkelt å bruke, og det gir også et sømløst brukergrensesnitt for lagring av bitcoin-kontanter med syv dagers kundesupport. Jaxx lar deg ha full kontroll over tastene dine. Den er tilgjengelig for operativsystemene Windows, Mac og Linux. Den har også en versjon som også støtter Android. Nye brukere vil finne Jaxx enkelt å generere bitcoin kontant lommebokadresse, eksportere den private nøkkelen, sende mynter og se saldoen.

BTC.com lommebok

btc.com lommebok

Dette er en av de mest populære nettlommebøkene støttet av et Beijing-basert selskap som heter Bitmain. Imidlertid ble den opprinnelig designet av Blocktrail. Bitmain har også en blokkutforsker og et bassenggruveselskap som bruker et oppgjør kalt PPS (pay-per-share). De er designet for å gjøre det enkelt å sende og motta bitcoin og bitcoin-kontanter.

De BTC.com lommebok er en åpen lommebok som støtter tofaktorautentisering og multisignaturtransaksjoner. Det er også en hierarkisk deterministisk lommebok som lar deg sikkerhetskopiere pengene dine i tilfelle du mister tilgang til enheten. Den er tilgjengelig for Android- og iOS-brukere.

Coinomi lommebok

coinomi lommebok

Hvis du leter etter en brukervennlig og tilgjengelig lommebok som støtter flere valutaer som Dash, ETH, Verge og Litecoin, så er du her. Det er en lett lommebok som lar deg kontrollere din private nøkkel. En av de beste sikkerhetsfunksjonene er at Coinomi-lommeboken ikke støtter skjermgrep for både Android og iOS. Denne sikkerhetsfunksjonen gjør det vanskelig for noen å stjele din private nøkkel. Hvis du vil ha en lommebok som ikke går på bekostning av den private nøkkelen, er dette det. Coinomi er trygt å bruke for BCH-transaksjoner med en innebygd tredjeparts handelsapplikasjon som Shapeshift og Changelly.

CashAddress lommebok

CashAddress lommebok

Dette er papirlommebokalternativet tilgjengelig for folk som finner dette som et trygt alternativ for lagring av bitcoin-kontanter. Det er en åpen kildekode-javascript-lommebokgenerator på klientsiden. Hvis du tenker å lagre BCH i lang tid, da CashAddress er til deg. Du kan også gi papirlommeboken i gave til dine nærmeste. Den eneste ulempen er hvis feilplasserte mynter går tapt for alltid.

Bitcoin Unlimited Wallet

BitcoinUnlimited Wallet

Dette er et peer-to-peer e-cash system utgitt i 2015 av Andrew Stone, Peter Tschipper og

Andrea Suisan. Lommeboken er kjent for små transaksjonsgebyrer og rask pålitelig bekreftelseshastighet. Lommeboken kan brukes til nodeoperatører, gruvearbeidere og investorer. Det er en fullstendig implementering av noden for bitcoin. Bitcoin Unlimited Wallet er som en oppdatert Bitcoin core-lommebok. Det gjør det mulig for Bitcoin-klienter å behandle transaksjoner i blokker med en potensiell maksimal størrelse større enn Coreens hardkodede grense på en megabyte. Versjonen 1.1.0.0 støtter bitcoin kontanter. Denne Bitcoin Unlimited lommeboken støtter BCH og er tilgjengelig for operativsystemer Linux, Windows og Mac.

Rahakott lommebok

Rahakott lommebok

Rahakott er en HD-lommebok med flere valutaer som lar alle sende eller motta penger fra alle deler av verden. Ved å bruke en mnemonisk setning blir behovet for å logge på null.

Du kan få tilgang til mer enn en lommebok hvis du aktiverer tofaktorautentisering. En lommebok som automatisk oppretter en ny adresse for hver transaksjon. For ikke å glemme det tillater brukere å jobbe i virtuelle tunneler som tor med en mikseteknologi som gjør det umulig å spore transaksjoner.

CoinPayments lommebok

coinpayments lommebok

Coinpayments er en digital nettbasert betalingsport for kryptovaluta. Coinpayment støtter mer enn 2580 kryptovalutaer, inkludert bitcoin kontanter. Det beste med CoinPayments er deres enkle å bruke plugins for bitcoin-selgere og utviklere.

CoinPayments har en hvelvfunksjon som skaper et ekstra sikkerhetslag mot hackere. Den har også en unik tag for betaling for alle mynter. I stedet for den lange alfanumeriske adressen på myntbetalingslommeboken, kan du bruke navnekoder til å overføre BCH til alle som bruker myntbetalingsplattformen.

CoinPayments har en rekke funksjoner, inkludert GAP600 øyeblikkelig bekreftelse, Airdrops, Mobile APP, fiat-avregning, automatisk myntkonvertering, multi-mynt lommebok, salgssted fiat-oppgjør, og flere innovative tjenester.

Ledger Nano S Lommebok

Ledger Nano S

Maskinvarelagring gir frakoblet lagringsløsning, noe som gjør den til en av de sikreste lagringsalternativene som er tilgjengelige. Ledger Nano S har sikkerhet dekket når det gjelder hardware lommebøker. Det lar brukerne lagre myntene sine i en sikker chip beskyttet av PIN-kode.

Det gir tofaktorautentisering, multi-valuta, og tillater også eksterne lommebøker å administrere andre eiendeler. Transaksjonene bekreftes bare ved hjelp av OLED-støtten ved å trykke på knappene på enheten. Ledger Nano S tilbyr støtte til 22 mynter og ERC-20 tokens direkte fra skrivebordet ditt med Ledger Live-applikasjonen.

Trezor lommebok

Trezor er en praktisk bærbar maskinvarepungebok som er opprettet for å gi offline lagring av kryptovaluta. Maskinvarefunksjonene for å redusere tyveri og angrep av skadelig programvare som de fleste online lommebøker er utsatt for.

Med Trezor er det enkelt og effektivt å sikre eiendelen din. Den leveres med innebygde knapper og digitale skjermer som du kan bruke til å verifisere eiendomstransaksjoner. Hvis du forlegger maskinvaren din, kan du enkelt få tilgang til myntene dine fra sikkerhetskopien din uten nett. Trezor-maskinvaren kan brukes til å lagre forskjellige kryptovalutaer som ETH, Ethereum Classic, Dash, Bitcoin Cash og Litecoin.

Les også: Ledger Nano S VS. Trezor lommebok sammenligning

Electron Cash Wallet

Beste bitcoin kontant lommebok

I jakten på den beste bitcoin-kontantlommeboken kan vi ikke omgå Electron Cash SLP. Dette er en lett lommebok bygget av Electron Cash Developers. EF-lommeboken introduserte en ikke-depotløsning for SLP-symboler (Simple Ledger Protocol). Lommeboken er en gaffel av Electrum-lommeboken og gir deg kontroll over dine private nøkler.

Konklusjon

Å finne den beste bitcoin kontant lommeboken bør ikke være så stressende når du først har kravlisten. For de fleste lommebokbrukere er alt de ønsker en lommebok med lave transaksjonsgebyrer, sikkerhet og anonymitet. Andre vil ha en enkel lommebok med et utmerket brukergrensesnitt. Men ingen er villige til å gå på akkord med sikkerheten. Så en sikker lommebok er sikkert den beste bitcoin kontant lommeboken.

Les også: Beste Stellar Lumens-lommebøker

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me