Beste Stellar Lumens-lommebok: 9 måter å holde XLM trygg

Året 2017 var året for kryptovalutaer. Takket være kryptorallyet i 2017 har vi kryptovalutaer som Stellar Lumens. Som alle andre kryptovalutaer står kryptobrukere overfor utfordringen med den typen lommebok som skal brukes. Denne artikkelen fokuserer på den beste Stellar Lumens lommeboken som brukerne vil finne sikre og nyttige. 

Om Stellar Lumens

beste stjernelumen lommebok

Oftest forveksler folk Stellar Lumens med Ripple. De har noen likheter, men Stellar Lumen er ikke en gaffel av Ripple. En av årsakene til forvirringen er at grunnleggeren av Stellar Lumens. Jed McCaleb, som tilfeldigvis er grunnlegger av Mt. Gox exchange, opprettet Stellar. Jed var også medstifter av Ripple. Hvitboken fra Ripple og Stellar vil imidlertid vise deg de store tekniske forskjellene mellom de to kryptovalutaene. 

For å legge til mer avklaring ble Ripple designet i 2012 av en amerikansk programmerer. Målet var å la bankene koble penger internasjonalt på få sekunder ved hjelp av SWIFT-betalingssystemet uten kostnad. På den annen side er Stellar et betalingssystem som gjør det mulig for banker og mennesker å flytte penger ved hjelp av en distribuert reskontroprotokoll. 

Stellar forblir i topp ti kryptovalutaer etter markedsverdi. I skrivende stund har stellar en markedsverdi på USD 1.167.383.778, som er omtrent 144111 BTC for å vise at Stellar fortsatt er en verdifull kryptovaluta.. 

Noen av kriteriene brukerne vurderer når de søker etter den beste Stellar Lumens lommeboken dreier seg om sikkerhet. Brukere vil være sikre på at myntene deres er trygge, og de betaler mindre for overføringer til andre lommebøker. Vi samlet en liste over lommebøker som du kan stole på:

Topp lommebøker for å holde stjernelys

Navn på lommebok  Funksjon 1 Funksjon 2 Redaktørens vurdering 
Ledger Nano X Maskinvare lommebok Bluetooth aktivert
Lobstr lommebok Fungerer som en mobilbank Prisliste og e-postvarsling
Stella Desktop Wallet Hot Wallet Du kan lagre dine private nøkler selv
Stargazer lommebok Open Source-lommebok Tilgjengelig for Android-, Windows-, Mac- og Linux-brukere
Astra lommebok  Web lommebok datakryptering med AES-256,
Solar lommebok  Desktop lommebok Fungerer som bytte 
StellarTerm Nettbasert handelsplattform  Handelsgebyrer til lave priser
BlockEQ Tilgjengelig på IOS, MAC og windows  Kontroll over mynter gjennom Recovery Phrase
Atomic lommebok multi-mynt krypto lommebøker Anonyme transaksjoner

Ledger Nano X

reskontro nano x

Ofte vil folk heller lagre kryptovalutaene sine frakoblet som en sikkerhetsmåte. Ledger Nano X tilbyr brukerne et ekstra beskyttelseslag ved å holde myntene dine utenfor nettet og borte fra hackere. Denne enheten støtter mer enn 1000 kryptovaluta fra Bitcoin, Dash, Ripple, Litecoin, etc.. Ledger Nano X ble introdusert i mai 2019. Nano X har en forbedret design og funksjon som er vidt forskjellig fra den forrige enheten, Ledger Nano S.

Noen av funksjonene i Nano X inkluderer; 

  • Bluetooth: Nano X lar brukerne pare og sende Stellar via en smarttelefon på en sikker måte.
  • Stor skjerm: Nano X har fullskjerm sammenlignet med nano S-versjonen, noe som gjør det lettere å betjene.
  • Sikkerhet: Sikkerhetsbrikken til den nye Nano-hovedboken har et forbedret sentralt element som gjør den sikrere. 
  • Batteri: Enheten leveres med utmerket batterilevetid for å hjelpe mobiliteten. 

Les også: Ledger Nano S vs Trezor

Lobstr lommebok

Det er ikke nødvendig å søke etter den beste Stellar Lumens lommeboken med Lobstr lommeboken. Den kan brukes til å sende, motta og administrere transaksjoner jevnt og effektivt. Lobstr lommebok har både mobil- og nettapper. Den ble opprettet av den samme programmereren som designet Ripple, og den ble også lansert samme år med Stellar-prosjektet. 

Lommeboken ble opprettet for kun å lagre XLM-mynter. Den ble opprettet for un-banken, så Wallet fungerer nøyaktig som en mobilbank. Den kommer med en pris ticker, e-postvarsling og flere andre funksjoner som gjør den til en unik og smart lommebok. Med Lobstr forblir du 100% kontroll over myntene dine. 

Stellar Desktop lommebøker

Dette er en hot lommebok som betyr at dine private nøkler er lagret offline. Imidlertid, i forhold til andre lommebøker, er de helt gratis å bruke. Du trenger bare å sørge for alle nødvendige sikkerhetstiltak for å beskytte dine Stellar-mynter. 

Du må sørge for at du bruker riktig antivirus. Sørg også for at alle brannmurer er intakte for å beskytte dine private nøkler mot å bli stjålet av hackere. Hvis datamaskinen din er fullstendig beskyttet, trenger du ikke å bekymre deg, ettersom stasjonære lommebøker er ganske trygge sammenlignet med nettlommer. 

Fordelene med den fantastiske stasjonære lommeboken er at de private nøklene lagres på din personlige datamaskin. Stellar desktop lommebok støtter også mer enn en kryptovaluta. Det har også et aktivt utviklingsteam og ingen anskaffelseskostnader.

Stargazer lommebok

Dette er en annen anstendig lommebok for sending, mottak og lagring av Stellar Lumens. For det første er stargazer en open source-lommebok som betyr at alle kan bekrefte kildekoden til lommeboken. Den har flere unike funksjoner som flere eiendeler, funksjoner med flere signaturer, føderert adresse, import og eksport av kontoer, etiketter til transaksjon e.t.c. 

Det har vært mange klager på forskjellige feil tidligere med stargazer-lommebok. Disse klagene fikk mange brukere til å slutte å bruke Wallet. Men i det siste har utviklerne klart å rette feilene. Helt siden den gang har Wallet fungert riktig. Det har heller aldri vært klager på sikkerhetsbrudd.

Med stargazer eier du pengene dine, siden du raskt kan gjenopprette lommeboken din med gjenopprettingsmnemoniske verktøy. Tro meg når jeg sier at det er så mye du kan gjøre med lommeboken. Den har noen unike driftsfunksjoner som er vanskelig å få fra andre lommebøker. Stargazer er tilgjengelig for Android-, Windows-, Mac- og Linux-brukere. 

Astra lommebok

For de som foretrekker å bruke en lommebok, bør Astra være et valg. Utviklerne bygde Astra for å bedre sikkerheten ved lagring av stjernemynter ved å legge til en ekstra bekvemmelighet ved ikke å måtte lagre private nøkler. Sikkerhetsfunksjonene til Astra gjør det vanskelig å hacke. 

Sikkerhetslag kodet i nettlommeboken inkluderer; datakryptering med AES-256, sikkert sokkellag, 2-faktor autentisering for alle kontoer og passord, hash med Argon2 vinneren av hashing-konkurransen 2015. 

I tillegg tillater Astra-lommebøkene brukere å motta fantastisk fra en samlet adresse og også via e-post via [email protected]*astralwallet.io og gir også ekstra kundesupport via e-post. Astra støtter XLM, MOBI, SLT og vil legge til flere fantastiske tokens i fremtiden. 

Solar lommebok

solar lommebok

Det er en åpen lommebok som ble utviklet av SaotohsiPay. Stellar Wallet er en vennlig lommebok med sterk sikkerhet og utmerket hastighet. Det er ikke vanskelig å åpne en lommebokonto på Solar lommebok. Som en stasjonær lommebok lagres private nøkler på brukerens personlige datamaskin. Dine private nøkler lagres på en kryptert måte ved hjelp av SHA256 og PBKDF2 hashing-algoritmen. Hvis du glemmer passordet, er det ingen måte å gjenopprette XLM med mindre brukeren har tatt en sikkerhetskopi. 

Solar Wallet har andre funksjoner som flerpartsfunksjoner. Det er også en intern desentralisert stjernebørs kalt (DEX)

Testnet-støtte. Solar Wallet er også godt designet med et sikkert sikkerhetslag for å redusere angrep fra hackere. Hvis du leter etter en lommebok designet eksplisitt for Stellar-nettverket, er Solar Wallet et standard valg for deg.

StellarTerm

Hvis du leter etter den beste Stellar Lumens lommeboken, bør du vurdere StellerTerm. Det er en desentralisert utveksling utviklet av Lobstr-teamet. Børsen ble opprettet for å ha to funksjoner; en handelsplattform og en lommebok for lagring og sending av kryptovaluta. Det er en desentralisert sentral bygget over Stellar-nettverket, og det er derfor den også kan brukes som lommebok. 

Som en nettbasert desentralisert handelsplattform lar den deg lagre, sende, motta og handle Stellar mynter uavhengig av din erfaring. Med StellarTerm kan man kjøpe mer enn ett aktivum med (XML) uten ekstra kostnad, i motsetning til andre handelsplattformer. Den er ideell og belaster ikke brukerne for tjenestene de gir dem. Det har billig handel som hovedfordel. En bruker må betale 100 slag, som er 0,00001 XLM per transaksjon.

Dette er en betydelig handelsplattform som på sikt vil ha en global økonomisk effekt. Dette er en passende plattform for de som leter etter plattformer for å sende, motta og handle XLM.

BlockEQ

BlockEQ er en annen utmerket lommebok for å lagre dine Stellar-mynter. Med denne lommeboken kan du enkelt sende, motta, lagre myntene dine med en tilleggsfunksjon som lar brukerne handle XLM på Stellars desentraliserte sentral.

Med gjenopprettingsfrasen 12-24 kan du ha full kontroll over dine private nøkler. BlockEQ har en forbedret sikkerhetsfunksjon som lar deg bruke PIN-kode for å lagre lommebøkene dine. Den er tilgjengelig på iOS, MAC og windows, som er gode nyheter for de som har stjernemynter. 

Atomic Wallet

atom lommebok

Changelly-konsernsjefen Konstantin Gladych opprettet atombommeboken. Denne lommeboken retter seg mot de tre viktige kravene i kryptorommet;

  • Anonym transaksjon
  • Desentralisering
  • Sikkerhet

Den private nøkkelen til Atomic lommebok lagres på brukerens enhet. Dette betyr at ingen i utviklingsteamet med atombommere har tilgang til sensitive data.

Denne lommeboken tillater brukere å øyeblikkelig bytte kryptovaluta direkte til hverandre, peer to peer. Men dette er ikke tilgjengelig for alle mynter. Utviklerne har integrert utvekslingstjenesten til Changelly og Shapeshift for å støtte kryptovaluta uten atombyttefunksjonen. Atomic swap-lommeboken er en av de beste krypteringslommene med flere mynter på markedet, og de støtter Stellar lumens. 

Konklusjon 

Det kan være vanskelig å velge et alternativ fra den mange listen over lommebøker i stjernenettverket. Men hvis du leter etter den beste Stellar Lumens Wallet, kan du velge blant lommebøkene som er oppført ovenfor. 

De som er interessert i hardware lommebøker, vil finne Ledger Nano X egnet. Elskere av lommebøker, varme lommebøker og mobilbaserte lommebøker vil finne en som passer dem. På samme måte støtter de fleste av disse lommebøkene både Stellar Lumens og Ripple. Vi vet allerede at de begge tjener forskjellige formål. Så hvis du trenger den beste Stellar Lumens lommeboken, håper jeg du finner ditt valg. 

Les mer:

  • Beste IOTA lommebøker
  • Beste Bitcoin Cash Lommebøker

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me