Hvordan tjene en Bitcoin som lever mens du sitter fast i karantene

Med en tredjedel av den globale befolkningen i sperring etter den voldsomme overføringen av SARS-COV-2, kan folk finne nye måter å generere passiv inntekt på. Denne artikkelen vil lære deg hvordan du kan tjene en Bitcoin Living mens du sitter fast i karantene.

Viruset som forårsaker covid-19, en luftveissykdom som kan være dødelig for noen populasjoner. Begreper som “selvisolasjon”, “karantene” og “husly på stedet” har blitt brukt for å beskrive de nylig plasserte sanksjonene og retningslinjene fra regjeringen, men begrepet folk ser ut til å bruke er “lockdown”.

Dette bildet har et tomt alt-attributt; filnavnet er Bitcoin-Passive-Income-1024x576.jpgHvis husly-på-stedet-retningslinjene får deg til å vri tommelen, bruk dem bedre ved å tjene noe krypto.

Det burde ikke være noe rart hvorfor, da ‘lockdown’ muligens oppsummerer følelser av å bli sittende fast hjemme med lite å gjøre annet enn å konsumere deprimerende medier og for mange kalorier. Italienerne føler det meste av det, etter å ha startet sitt for over 9 uker siden 10. mars, raskt etterfulgt av Storbritannia som startet 23. mars. USA, selv om det ikke var det lengste langt, med de fleste stater, bare inn i låsing mot slutten Mars, har fortsatt vært kjenner brenningen litt over en måned i.

Så hva skal du gjøre? Noen er borte fra fritiden ved å komme inn i nye treningsrutiner, bake brød eller fokusere på barnas utdannelse. Mens andre sitter fast og stirrer på andre bitcoin-børser og lurer på hva det er, kan de kanskje gjøre for å sikre eierandelen. Gode ​​nyheter for alle – selv om du aldri har eid bitcoin før, kan det være din tid å hoppe inn. Med liten eller ingen kostnader og krefter. Husk alltid at etter å ha sjekket ut disse ideene, kan du alltid gå til utvekslingsplattformer, som Bitvavo, for å hjelpe deg med å handle og opprettholde din tilstedeværelse i kryptovalutamarkedet. Noe som alltid er en god idé.

Gruvedrift

Bitcoin og cryptocurrency mining har vært en måte å passivt få inntekt for de som har utstyret. Når det gjelder Bitcoin-gruvedrift, er du vanlig datamaskin som ganske enkelt ikke gjør det. Du trenger spesialisert maskinvare, kalt ASIC (applikasjonsspesifikke integrerte kretser) som vil kunne utvinne Bitcoin på en jevnlig basis. Den største fordelen med ASIC er at de er ekstremt effektive i gruvedrift av Bitcoin – men som en avveining er de algoritmespesifikke. Dette betyr at Bitcoin gruvedrift rigger bare mynter med SHA-256 algoritme (Bitcoin, Bitcoin Cash og Bitcoin SV).

Hva det vil koste

Utenom å kjøpe nødvendig maskinvare, og betale for en økning i strømbehov – ikke mye. Gruvedrift skjer utelukkende av maskinen din, med lite brukerkrav etter oppsettet. Så alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og se lommeboken din tjene penger.

Handel

Mens effektiv handel med bitcoin krever en anstendig mengde kunnskap, er det ikke nødvendig å være en erfaren handelsmann. Faktisk kan det hende at du er en dabb hånd i tradisjonelle markeder, faktisk kan gi deg flere problemer enn det er i stand til å løse. Kostnadene ved å kjøpe inn digitale eiendeler og valutaer trenger ikke være høye, spesielt hvis du begynner med den som ikke er like kjent som bitcoin. Det er tusenvis av kryptovalutaer som er verdt å investere i, hvor du kan tjene små gevinster. Så ta disse gevinstene og til slutt bygge opp til større investeringer som bitcoin.

Hva det vil koste

Tid og første investering. Kanskje den mest beskattende av de to vil være tid. Det er ikke nødvendigvis lett å lære å handle bitcoin, men det er veldig mulig. Du må lese om hvordan digitale eiendeler du planlegger å bruke, i tillegg til å holde øye med hvordan markedene oppfører seg – både nå og historisk..

Skrive

Det er en lang og variert liste over forskjellige frilansjobber som gjerne vil betale deg for din gode innsats i bitcoin. Spesielt de som er relatert til innholdsskriving eller blogging. Noen konserter krever bare at du hjelper til med å dele og markedsføre innholdet. Enkelte markeder, spesielt nyere som trenger å få ordet ut, vil betale i sine egne kryptotokener bare for å registrere seg på nettstedet, følge eller retweeting av innholdet, eller på annen måte dele det på dine sosiale medieplattformer..

Hva det vil koste

Som ingenting så lenge du har litt fritid på hendene. Enda mindre hvis du allerede er litt ordsmed eller påvirker. Disse typer jobber er tilgjengelige i hundrevis, men det er kanskje ikke lett å komme med ideelle stillinger umiddelbart. Det kan ta ganske mye Internett-surfing, eller litt tid på å bygge en solid Upwork- eller Freelancing-profil, men når foten din er i døren, blir bitcoins billig.

Ser på

Bitcoin kraner er en annen solid måte å samle bitcoin i karantene. I likhet med å skrive og samle inn airdrop-innhold, vil noen annonsører, firmaer eller kryptonettverk betale deg bare for å se på innholdet og fylle ut undersøkelser. Det er også en rekke gaver eller tegninger som holdes på tvers av mange sosiale medieplattformer som er enkle å komme inn på. Hvis vennelisten din ikke har noe imot en og annen spam.

Hva det vil koste

Igjen, mer tid og muligens en venn eller to. Mange av se-programmene krever at du deler eller liker innholdet deres, noe som gjør feeden litt tilfeldig for noen av dine følgere. Men forbi det kan du klare deg og tjene bitcoin bare ved å ha en datamaskin og pålitelig internettforbindelse.

Selger

Hvis du allerede har en virksomhet, spesielt en som ble stengt sammen med mange av resten av moren og popbutikkene i løpet av denne tiden, kan du gå online. Å laste opp varer eller tjenester du tilbyr til et personlig nettsted, eller et selgernav som tillater kryptobetaling, er en måte å begynne å tjene bitcoin mens du gjør nesten ingenting. Dette fungerer til din fordel på en rekke måter, da det gir bedre betalingsalternativer til kundene, bidrar til å sikre deres privatliv og holder alle borte fra noen av de bakteriene som papirpenger lykkelig har.

Hva det vil koste

Hvis du ikke allerede har et nettsted, kan det koste penger å betale noen for å sette deg opp en, men det er vanligvis ikke utpressende. Det er utrolig enkelt å tildele en betalingsplattform for digital valuta til det eksisterende nettstedet ditt, og google flommer over med gode ressurser som forklarer hvordan du gjør det.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me