DAOVentures ($ DVG): geautomatiseerde adviseurs en Robo-fondsmanagers in DeFi

DAOVentures ($ DVG) heeft als doel het vereenvoudigen en creëren van gebruiksvriendelijke oplossingen voor mensen om te investeren en hun Decentralized Finance (DeFi) -portefeuille te beheren.

DeFi-producten zijn moeilijk en complex voor gebruikers om mee te communiceren, vooral voor nieuwkomers. Nogal wat investeerders hebben nog wat wantrouwen over de ruimte. Anderen hebben te maken met de mogelijkheid van risico’s en dure gasvergoedingen. DAOventures was echter in staat om deze problemen te identificeren en oplossingen te bedenken.

Wat is DAOVentures?

DAOventures is een gedecentraliseerd protocol dat liquiditeitsverschaffers helpt te investeren in DeFi-projecten door geautomatiseerde adviseurs en robo-fondsmanagers in te zetten om gebruikers te helpen investeren in DeFi-producten met een hoog rendement.

DAOventures vertrouwt op haar overtuigingen als gids om uitzonderlijke diensten aan investeerders te bieden. Het systeem gebruikt de beste strategieën om de prestaties consequent te bewaken, de risico- / opbrengstverhoudingen te beheren en slimme contractbeveiliging te controleren. Enkele voordelen van het DAOventures-platform zijn:

Wat is DAOventures (Bron: DAOventures-website

Correct risico- / beloningsbeheer

De risico / opbrengstverhouding is een zeer belangrijk aspect van elke transactie of investering. DAOventures-strategieën bieden gebruikers uitgebreide producten op basis van hun risicoblootstellingsniveau: laag, gemiddeld of hoog risico, zodat beginnende en intermediaire handelaren beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen voordat ze een transactie uitvoeren.

Samengestelde informatie

Het team van het protocol onderzoekt, analyseert en test nieuwe Dapps om het slechte van het goede te onderscheiden. Ze doen dit door alle protocollen af ​​te stemmen op het best presterende algoritme om aan de eisen van investeerders te voldoen.

Veiligheid

De kernwaarde van het protocol is beveiliging. Het platform controleert en beoordeelt alle producten om ervoor te zorgen dat het veilig is om hun cryptoproducten in te zetten.

Het platform maakt audits door externe bedrijven mogelijk en voert andere beveiligingstests uit om ervoor te zorgen dat het geld van de gebruikers veilig is. Omdat DAOVentures een gedecentraliseerd platform is, bezit het geen privésleutels, omdat het geld door de gebruikers zelf wordt beveiligd.

Transparantie

De investeringen van DAOventures zijn transparant omdat ze kunnen worden bekeken op de blockchain, zodat gebruikers kunnen zien waar en hoe hun geld wordt verplaatst, en hun portefeuille kunnen herzien en verbeteren om hun kapitaal goed te volgen.

Lagere gaskosten

Gebruikers kunnen een aanzienlijke hoeveelheid gas besparen door DAOVentures te gebruiken. Het protocol maakt een betere gasberekening mogelijk via goed beheerde gepoolde investeringsfondsen.

DAOventures-tokens ($ DVG)

Liquiditeitsverschaffers kunnen DAOventures-governance-tokens verdienen, aangeduid als DVG, waarmee ze stemmen kunnen uitbrengen over wijzigingen in de regels van het protocol. De lancering voor het DVG-token zou plaatsvinden op Polkastarter, een veilingprotocol dat is gebaseerd op de Polkadot-blockchain en wordt gebruikt voor fondsenwerving door DeFi-projecten.

DVG’s zijn in feite ‘tokens’ op een slim contract die zijn ontwikkeld om een ​​vaste reeks regels te volgen, die kunnen worden gewijzigd of geüpgraded via een consensus-stemmechanisme dat is geïntegreerd in het slimme contract. 

Het nut van DVG-tokens is talrijk. Het zal worden gebruikt om LP’s te stimuleren om op de lange termijn de vraag naar het token te stimuleren, evenals de betrokkenheid van de DAOventures-gemeenschap. Gebruikers die $ DVG in hun bezit hebben, zullen profiteren van prikkels voor inzetten, zoals lagere transactiekosten en beloningen.

DAOventures zal een totale voorraad van 444.444 DVG-tokens vrijgeven voor openbare verkoop. Het platform biedt een korting op de verkoop van DVG-token aan POLS-tokenhouders en het publiek voordat het op Uniswap wordt vermeld.

Hoe werkt DAOventures?

Het protocol werkt op dezelfde manier als een normaal risicokapitaalbedrijf in de zin dat het zoekt naar betere openingen voor investeerders om hogere inkomsten te genereren. De technologische tools die het platform gebruikt, zijn tot stand gekomen door een gezamenlijke inspanning van de professionele teams.

DAOventures-testapp (bron: DAOventures ‘Test Beta App’

Deze tools verkennen de markten diep en helpen liquiditeitsverschaffers hun geld in te zetten voor gewenste DeFi-investeringen. Voorbeelden van de gebruikte tools zijn onder meer een geautomatiseerde balancer, liquidity miner, arbitrage-bot en swap-token.

DAOVentures maakt gebruik van slimme contracten en robo-traders om investeerders te helpen geld te steken in de best presterende DeFi-activa om de beste resultaten te behalen. Voordat slimme contracten worden geïmplementeerd voor gebruik op het platform, worden ze bovendien eerst gecontroleerd en doorgelicht om naleving te garanderen.

De gedecentraliseerde processen van het platform helpen tegenpartijrisico’s te elimineren. DAOVentures zorgt ervoor dat gebruikers volledige controle hebben over hun geld en portemonnee. Als gevolg hiervan kunnen gebruikers individueel communiceren met slimme contracten.

Terwijl andere crypto-investeerders het moeilijk vinden om te communiceren met DeFi-protocollen, gebruikt DAOventures algoritmen om de fondsen van investeerders te beheren. Robo-adviseurs verdelen alle gepoolde fondsen en zetten ze in volgens het DeFi-protocol met de beste ROI%.

De producten en diensten die worden aangeboden door DAOventures omvatten:

Opbrengst landbouw

Het platform biedt verschillende opbrengstlandbouwstrategieën voor gebruikers om rendement te behalen. Gebruikers kunnen een strategie voor opbrengstlandbouw kiezen op basis van hun risiconiveau en winstdoelstelling. Het protocol biedt gebruikers investeringen op basis van hun risicobereidheid.

Uitlenen en uitlenen

DAOVentures is van plan om op korte termijn te integreren met leen- en leenprotocollen zoals Uniswap. Dit zal hen helpen om investeerdersfondsen beter te beheren en het bereik van DAOventures-activiteiten uit te breiden.

 Geautomatiseerde Defi Manager

Via robo-adviseurs hebben gebruikers het voordeel te investeren in de beste DeFi-projecten en -producten. Investeerders kunnen profiteren van de gestructureerde producten van het platform en de aggregatie van opbrengstlandbouw via geautomatiseerde beheerders.

Robo-trade-strategieën – AMM (Bron: DAOventures Productverklaring op hoog niveau ppt

Gevolgtrekking

Met de groei die DeFi heeft gezien, lijdt het geen twijfel dat zijn ecosysteem de toekomst van financiën is. De stijgende populariteit van DeFi bracht echter ook verschillende kansen, risico’s en voordelen met zich mee. Met dat in gedachten blijft DAOventures zijn rol spelen om DeFi’s overgang naar de langverwachte toekomst te versnellen door investeerders voortdurend de juiste oplossingen te bieden. Het protocol is bedoeld om interoperabiliteit tussen de ketens te benutten om zijn gebruikers de beste services te bieden.

Decentralized Finance (DeFi) -serie: tutorials, handleidingen en meer

Met inhoud voor zowel beginners als meer gevorderde gebruikers, bekijk onze YouTube DeFi-serie met tutorials over de ESSENTIAL TOOLS die je nodig hebt om te handelen in de DeFi-ruimte, bijv. MetaMask en Uniswap. Evenals een diepe duik in populaire DeFi-onderwerpen zoals Reef.finance ($ REEF) en Polkadot ($ DOT)

De DeFi-serie op deze website behandelt ook onderwerpen die niet op YouTube zijn onderzocht. Voor een inleiding over wat DeFi is, bekijk Decentralized Finance (DeFi) Overzicht: een gids voor de HEETSTE trend in cryptocurrency

Tutorials en handleidingen voor de ESSENTIAL DEFI TOOLS:

 • MetaMask Guide: Hoe een account aanmaken? PLUS tips en hacks voor gevorderde gebruikers
 • Uniswap review en tutorial: Beginnersgids en geavanceerde tips en trucs
 • Serum DEX-gids en recensie
 • SushiSwap ($ SUSHI) uitgelegd
 • 1inch Exchange, Mooniswap en Chi GasToken: de ultieme recensie en gids

Raadpleeg onze DeFi-tokenhandleidingen voor diepgaande informatie over andere specifieke DeFi-projecten. Hier zijn enkele van onze meest POPULAIRE gidsen:

 • AAVE ($ LENDEN)
 • Ampleforth ($ AMPL) review: de essentiële gids voor dit DeFi-protocol
 • ChainLink ($ LINK) -gids: Een belangrijke schakel in de DeFi-ruimte
 • Cream Finance ($ CREAM): wat is het?
 • Curve Finance ($ CRV) gids
 • DODOEx ($ DODO): een revolutionaire leverancier van on-chain liquiditeit
 • Linear Finance ($ LINA): de toekomst van synthetische uitwisselingsplatforms?
 • Polkadot ($ DOT): alles wat u moet weten over de DeFi-lieveling van China
 • RAMP DeFi: hoe ontgrendelt het de waarde van ingezette activa?
 • Reef Finance ($ REEF): het alles-in-één defi-platform
 • Solana ($ SOL) uitgelegd
 • The Graph ($ GRT) – Het volgende niveau van gedecentraliseerde apps
 • Trustswap ($ SWAP) uitgelegd – Volgende generatie DeFi-transacties
 • Yearn.Finance fuseert het DeFi-ecosysteem
 • Wing Finance ($ WING) – Een kredietgebaseerd DeFi-leningplatform

Binnenkort komen er meer video’s en artikelen als onderdeel van onze DeFi-serie, dus zorg ervoor dat u zich ABONNEERT op onze Youtube kanaal en (voorlopig) GRATIS wekelijkse nieuwsbrief zodat u op de hoogte kunt worden gebracht zodra ze verschijnen!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me