Holo Price Napoved: HOT Napoved 2021-2025

Holochain je energijsko zapakirana decentralizirana platforma za razvoj aplikacij. Omogoča razvoj medsebojne povezljivosti. Ta priročnik vam bo predstavil Holochain napovedovanje cen in pričakovana rast, vse od tehnične analize do temeljne zgodovine cen. Na koncu tega vodnika boste imeli dobro sliko o tem, kako visoke bodo HOT cene. Vedeli boste tudi, ali ima Holochain potencial v prihodnosti ali ne. Začnimo.

O Holochainu

Holochain je porazdeljeno računalniško omrežje, ki lahko deluje bolje kot tehnološki Blockchain. Poročali so, da ima neskončno zmožnost skaliranja prek omrežja P2P, tako da učinkovitost omrežja ne upada, ko se izvajajo porazdeljene aplikacije. Holochain je zasnovan tako, da razvijalcem ponuja platformo za izdelavo decentraliziranih aplikacij (Dapps) kot alternativo Blockchainu.

Podjetja Blockchain so običajno decentralizirana; vendar je veriga Holo z vzpostavitvijo globalne mreže ubrala drugačno pot. Preprosto gre za majhno spremembo zastojev in olajšanja senčenja. Trdijo, da so zasnovali poslovno mrežo nove generacije, ki je ne moremo imenovati Blockchain in je bila tako označena kot Holochain. Mrežo sta zasnovala in soustanovila Eric Harris-Braun in Arthur Brock.

Pojasnjen holochain

Holochain Vs Blockchain

V primerjavi z obema verigama blokov, Holochain in osnovna struktura Blockchaina kaže različne različice. Natančneje, struktura obeh se močno razlikuje, medtem ko ima namen nekaj podobnosti. Zanimivo je, da je Holochain futuristična tehnologija, katere cilj je usmeriti glavo v skoraj vse.

Tako kot Blockchain tudi Holochain stremi k varnosti in preglednosti transakcij med udeleženci omrežja. Kriptografsko so informacije v vseh sistemih varne in jih ni mogoče manipulirati ali spreminjati. Poleg tega obe omrežji omogočata uporabnikom, da se povežejo med enakovrednimi. To jim pomaga do individualne komunikacije brez osrednjega organa.

Vozlišča so odvisna od enega omrežja za izvajanje in preverjanje transakcij v omrežju Blockchain. Ko se v verige povezuje več blokov, se povečuje tudi računsko breme in provizije za transakcije. Vozlišča delujejo na svojih verigah v Holochainu. Računskega prostora je več.

 

Analiza in zgodovina cen Holochain (HOT)

Holo je na trg vstopil z ICO ki je potekal med 29. marcem in 28. aprilom 2018. Zbral je več kot 20 milijonov dolarjev. Shema je bila sorazmerno uspešna, kar je bilo okrepljeno z nadaljnjo nestanovitnostjo trga. Žeton je bil med ICO ocenjen na 0,0001 USD. 6. maja teden zatem so se stopnje zvišale na 0,002 USD in dodali tretjino milijarde dolarjev v skupno kapitalizacijo. Potem pa je tempo dramatično upadel in Holo je do januarja 2019 nekoliko nihal za 0,0003-0,0006 USD..

Sredi januarja so kriptovalute vstopile v nov razvojni krog in do zdaj ni prišlo do bistvenega pomanjkanja cene holochain. Najvišji krog se je začel 21. maja, ko je bil en žeton ocenjen na 0,0022 USD, s skoraj 300 milijoni USD tržne kapitalizacije.

Tečaj pa se je zdaj spet znižal in nihal na približno 0,0006864 USD s tržno kapitalizacijo 114 milijonov USD. Holo je zdaj s tem parametrom na 51. mestu v kripto-ocenjevanju.

  1. Napoved cene Polkadota 2021 do 2025 – bo DOT dosegel 40 USD?
  2. Napovedovanje zvezdne cene 2021-2025 XLM 5 $ možno?

Napoved cene holochain 2021,2022,2023,2024 in 2025

Hol0 Price Napoved 2021

Holochain je bil že veliko vzponov in padcev. Veliko je trenutkov, ko nas Holochain ni nenehno presenečal. Tudi razvoj dogodkov je potekal počasneje, kot je bilo pričakovano. Pričakovalo se je tudi, da bo kovanec obstojen skozi vse leto, a žal!

Po napovedih TradingBeasts naj bi se leto 2021 končalo z lahko nočjo. Cena naj bi do decembra 2021 znašala 0,0008879 ameriških dolarjev. Vlagatelj denarnice je tudi upal do kovanca. Po njihovem mnenju naj bi se kovanec do konca tega leta trgoval za 0,00739 ameriških dolarjev. Holochain’s DigitalCoinPrice napoved je tudi zelo logična. Po navedbah foruma se bodo cene Holo (HOT) do konca leta zvišale na 0,00102300 USD.

Holochain Price Napoved 2022

Holochain je v začetku januarja 2021 trgoval po ceni 0,0006 USD, njegov obseg pa se je nekoliko povečal. Cena je začela naraščati v bikovskem trendu. V prihodnjih mesecih bi se cene lahko stopnjevale, ker Holochain uporablja svoje posebne ekosistemske tehnologije. V skladu z napovednim poročilom podjetja TradingBeasts se lahko cena do konca novembra giblje med 0,0008844 in 0,0,0010404 USD. Po navedbah Vlagatelj v denarnico, Holochain lahko do konca leta 2022 doseže 0,000750 USD.

Holochain (HOT) Napovedovanje cen 2023

Zaradi prizadevanj ustvarjalcev mreže Holo HOT je cena kovancev narasla v začetku leta 2019 in 2020. Leta 2021 se je začelo na dobri točki. Za tekoče leto je Digital Price Coin ocenil ceno HOLO. Pričakovali so, da bi HOT lahko do konca leta 2023 dosegel 0,00141089 USD. Medtem, TradingBeasts prav tako upajo na prihodnost kovanca. Napovedujejo ceno od skoraj 0,0010509 do 0,00015454 dolarja. V istem slogu Wallet Investor pričakuje ceno od najmanj 0,000042 USD do največ 0,000127 USD.

Holochain (HOT) Napovedovanje cen 2024

Do tega datuma menimo, da je treba odpraviti ovire v razvoju. Ko vedno več razvijalcev sprejema vizijo Holochaina, bo ta še naprej rasla. TradingBeasts, eden najboljših napovedovalcev kovancev na trgu, je predlagal, da bi lahko cena enega holochaina (HOT) znašala od 0,0012076 do 0,0017759 USD. Medtem ko Wallet Investor pristopa k kovancu drugače. Po njihovi napovedi bodo cene zadržale zamer od 0,000124 do 0,0000062 USD.

Holochain Price Napoved 2025

DigitalCoinPrice ima brezhiben pristop do tega kovanca. Ta platforma za napovedovanje verjame, da ostaja kovanec holochain zelo dolgo stabilen na svoji trenutni ravni. HOT ima potencial, da kmalu prevzame trg. Predvideva se, da bo kovanec do leta 2025 vreden 0,00211283 ameriških dolarjev. Če se približamo meji 1 ameriški dolar, potem težko rečemo, da bo od leta 2025 lahko trajalo 5 let ali pa bo mogoče, če bo Holochain sodeloval na trgu bikov..

Vendar pa Wallet Investor v neposrednem nasprotju z DigitalCoinPrice kovanca pristopa drugače. Po njegovih napovedih naj bi se leta 2025 Holochain b trgovalo med 0,000069 do 0,000035 USD s povprečno ceno 0,0001040 USD skozi vse leto.

Naše napovedi cen Holochain (HOT)

Holochain je svojo vožnjo odprl leta 2021 po trgovalni ceni 0 0006 USD. Člani ekipe in razvijalci so ustrezno usposobljeni in hitro implementirajo najsodobnejše tehnologije kot BUIDL, kar pomeni, da bo HOLO pomemben zaradi svoje rasti in tehničnega razvoja. Do konca leta 2025 bo Holochain v zameno znašal 0,0458 USD, v prihodnosti pa bi lahko dosegel 0,56 USD.

Kje kupiti VROČE?

Holo žetone lahko kupite za bolj gladko in zanesljivo delovanje. Glede na novice Holo Hot Coin je HOLO na trgu ustvaril velik zagon. Zato je ta kovanec na voljo na vseh večjih borzah, kot so –

  • Binance
  • UniSwap Exchange
  • Hotbit

Kje shraniti HOT

Če ste kupili HOT, se prepričajte, da imate varno denarnico, v katero jo lahko shranite. Več denarnic vam lahko pomaga pri shranjevanju in vlaganju v kripto (strojna in programska oprema). Obeti za cene vročih žetonov kažejo na obetavno povečanje, zaradi česar se naložbe splačajo. Zaradi varne denarnice je shranjevanje kovancev in trgovanje z njimi preprostejše in učinkovitejše. Za shranjevanje vročih žetonov so na voljo različne vrste denarnic. Nekateri so

  • Ledger
  • MetaMask
  • Zaupajte denarnici
  • ImToken

Pogosta vprašanja o napovedovanju cen Holochain (HOT)

Ali lahko Holochain doseže 1 USD?

Zgornja številka je odvisna od tega, kako nestanoviten je trg. Kovanec doseže 1 $, vendar ne le zdaj. Sodelovati mora na trgu bikov in cena bo samodejno dosegla mejo 1 $.

Je Holo dobra naložba?

Ja, če boste še naprej dolgoročno vlagali v Holo na kripto trgu, bo to v prihodnosti donosno in donosno.

Kakšna je razlika med Holochain in Holo?

Holochain je agregat podatkov, ki uporabnikom pomaga pri upravljanju njihove identifikacije in transakcij. Holo je distribuirano gostovalno omrežje, ki razvijalcem programske opreme Holochain omogoča gostovanje njihovih aplikacij.

Ali je mogoče Holochain minirati?

Holochain je odprtokodno omrežje in NE, ni ga mogoče minirati. Vozlišča holochain ne shranijo celotnega Blockchaina v svojem omrežju in so jih potrdila. To je razlog, zakaj Holochaina ni mogoče izkopati.

Naš zaključek

Morda je prezgodaj za sklenitev cene holoa glede na različne napovedi cen holoa. Tudi če naj bi altcoin zrasel v petih letih, morate ugotoviti, ali se Holo splača vlagati. Zanimiv del je cena Holo, ki se je povečala po tem, ko je lani ostala stabilna. Zaradi 20-kratne rasti v preteklosti so imetniki ICO dvakrat prejeli spodoben dohodek od Holo. Imenuje se donosen, za Holochain pa je prihodnost še vedno briljantna. Začeti vlagati zdaj je donosno.

Še vedno imate vprašanja, na katera je treba odgovoriti? Pokrili smo vas. Komentirajte spodaj in stopili bomo v stik z vami čim prej.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me