Paslėptos „Coinbase“ platformos atsisakymo pridėti „Ripple XRP“ priežastys

„Coinbase“ platforma ir „Ripple XRP“

Prieš kelias dienas, „Ripple XRP“ šios savaitės pradžioje išaugo eksponentiškai, todėl ji pakilo nuo 0,90–1,06 USD. To priežastys buvo gandai, kad „Coinbase“ platforma planuoja ją įtraukti į valiutas, kuriomis galima prekiauti.

Gerai žinoma, kad Amerikos kompanija „Coinbase“ turi didelę Amerikos investuotojų reputaciją ir pasitikėjimą skaitmenine valiuta, ir jie ją naudoja pirkti ir parduoti Bitcoins be „Bitcoin Cash“, „Litecoin“ ir Ethereum. Tai yra keturios valiutos, kuriomis galima prekiauti šioje platformoje.

Po valandų gandų ir tūkstančių pasaulio gerbėjų pretenzijų trečia pagal dydį skaitmeninė valiuta, platforma atsakė, kaip tai darė anksčiau, kad šiuo metu lėktuvas nebuvo pridėtas jokia skaitmeninė valiuta.

Kaip ir kiekvieną kartą, jie teigė, kad jie labai nori išlaikyti savo vartotojų saugumą ir planuoja bei mokosi pridėti bet kokią kriptovaliutą, kuri, jų manymu, domina investuotojų interesus platformoje..

Oficialus bendrovės paskelbtas pareiškimas pagarsino skaitmeninės valiutos kainą iki maždaug 0,80 USD, o tai palaikė ir stiprus kitų skaitmeninių valiutų kainų kritimas.

Nors tūkstančiai investuotojų paprašė bendrovės pridėti šią valiutą prie keturių valiutų, kuriomis galima prekiauti, tačiau jos atmetimas privertė ieškoti tikrosios paslapties priežasties.

SKAITYKITE Ripple Price Predictions XRP / USD

Šiame straipsnyje mes apžvelgsime paslėptas atsisakymo atsisakyti priežastis „Coinbase“ platforma, skirta pridėti „Ripple XRP“.

1 – Decentralizuota skaitmeninė valiuta:

Pirmoji priežastis, dėl kurios atrodo „Coinbase“ įmonė nenorėjo atskleisti, kad ši skaitmeninė valiuta yra decentralizuota valiuta ir už jos yra įmonė.

„Ripple“ kompanija turi milijardus šios valiutos ir gali manipuliuoti valiutos kaina, parodydama parduodamus valiutos vienetus ir taip sukeldama jų vertės žlugimą..

Nors bendrovė uždirba daug pelno daugiausia iš paslaugų, kurias teikia bankams, ir, nors ir džiaugiasi didelių finansinių institucijų pasitikėjimu, tačiau milijardai šios valiutos gąsdina decentralizuotų ir išgaunamų skaitmeninių valiutų gynėjus..

Bendrovė pateikė planą pasiūlyti 55 mlrd. XRP. Šis planas reiškia, kad kiekvieną mėnesį jis pasiūlys parduoti 1 milijardą vienetų ir kad per ateinančius 55 mėnesius jis nutrauks šios valiutos monopolį, pabrėždamas, kad šio kiekio pardavimo mechanizmas bus saugus ir geras ir neturės neigiamos įtakos kainai. tiekimo. Šį planą bendrovė pradėjo nuo praėjusių metų pabaigos.

2 – Konkurencija ir skirtinga vizija:

Yra nepagrįstas ir netiesioginis šios sėkmingos skaitmeninės valiutos atmetimo priežastis: konkurencija ir skirtinga vizija.

„READ Ripple“ dirba su įmonėmis, palaikančiomis visuomenės priežastis, sako „Ripple’s Official“ 

Aišku, kad „Coinbase“ palaiko „Bitcoin“ ir jos šeima, kurios yra valiutos, kurias savo entuziastai gali keisti savo technologijomis „Ripple XRP“ kuris yra priklauso vienai įmonei kad ir toliau tai kontroliuos, yra labai nuožmi konkurentė ir skiriasi nuo Bitcoin ir jos seserų.

Ripple kompanija sėkmingai sudarė sutartis su dešimtimis bankų ir finansų įstaigų, įskaitant „Western Union“, „MoneyGram“ ir kitas institucijas, ir pasiūlė savo valiutą kaip geriausią visais atžvilgiais, nes ji yra pigesnė ir greitesnė pervedimų bei saugi.

Labiausiai siaubingas „Coinbase“ platformos ir „Bitcoin“ bendruomenės taškas yra tai, kad ši skaitmeninė valiuta turi suartėjimo su pasauline finansų sistema viziją, o ne su ja kovoti..

Konkurencija tarp „Coinbase“ ir „Ripple“ rodo svarbų klausimą: pirmasis yra GDAX teikimas, kriptovaliutų keitimo platforma Verslininkams ir profesionaliems prekybininkams, siūlantys sprendimus prekybininkams priimti mokėjimus skaitmenine valiuta, ir kas žino, kad gali planuoti nukreipti ir į bankus.

Tai jau antras kartas, kai sklinda gandai apie jų kryptį „Coinbase“, kad pridėtumėte „Ripple XRP“ prekybai, o bendrovė paskelbė oficialų pareiškimą, paneigiantį gandus. Nors tūkstančiai žmonių pateikė elektroninę prašymą patvirtinti, neatsakydami į jų reikalavimą laikyti trečią pagal dydį kriptovaliutą už didžiausia prekybos platforma JAV.

vaizdo šaltinis

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me