Analiza cene Ethereum: ETH v solzah, saj se približuje 1200 USD

Dnevna napoved cen Ethereum ETH

  • Parabolični SAR na 4-urnem grafikonu se je iz medvedjega v bikovski spremenil.
  • Naslovna dejavnost in rast omrežja sta po mnenju Santimenta videti zelo zdravi.

Po medvedjem ponedeljku so biki Ethereum v zadnjih dveh dneh uspeli popolnoma prevzeti nadzor. Od zdaj se cena udobno giblje nad psihološko raven 1100 USD (1.125 USD).

Ethereum obrne 4-urni trend

Ko beremo 4-urni grafikon cen, lahko opazimo, da Ethereum ni osvojil le linije 1.040 USD, ki je že večkrat ovirala ceno. Skupaj s tem MACD kaže trajen zagon kupca, medtem ko se je parabolični SAR iz medvedjega v bikovski spremenil.

et / usd 4-urni grafikon 010621

Slika: 4-urni grafikon ETH / USD

Medtem ko si ogledujemo dnevni grafikon, lahko ugotovimo, da vodja platforme pametnih pogodb cilja na psihološko raven 1200 dolarjev. Grafikon je utripal signal za prodajo v obliki zeleno devet svečnikov v indikatorju zaporedja TD. Biki pa so se po kratkem popravku dobro in resnično vrnili.

eth / usd dnevni grafikon 010621

Slika: Dnevni grafikon ETH / USD

Ko vidimo vhod / izhod denarja okoli cene (IOMAP) IntoTheBlock, vnaprej opazimo pomanjkanje bistvenih odpornih ovir. Nekoliko zmeren odpor znaša 1.200 dolarjev, vendar bi morali imeti kupci dovolj zagona, da ga hitro premagajo.

grafikon obsega eth / usd 010621

Slika: IntoTheBlock

Ta graf Santiment dodaja še večjo verodostojnost našim splošnim bikovskim napovedim.

graf santimentov ethereum

Slika: Santiment

Vgrajena analitična platforma je objavila sliko in rekla:

“#Ethereum je že tretjič v treh dneh preskočil mejo 1100 ameriških dolarjev, tako naslovna aktivnost kot rast omrežja za # 2 tržno kapitalizacijo #crypto sredstvo še naprej sedi na dobrem mestu.”

Ali je Ethereum podcenjen?

Eter (ETH) je nedavno presegel mejo 1000 dolarjev. Vendar se je kmalu po Bitcoinu močno umaknil, ko se je vrzel CME zaprla, kar je povzročilo 10-odstotni popravek za BTC. ETH se je znižal na 850 USD, vendar tam ni ostal dolgo.

Komentator industrije Alex Saunders je na Twitterju objavil svoje misli o tem, da Ethereum dosega nove vrhunce.

Drugi analitiki in strokovnjaki menijo, da se resnične denarne osnove za Ethereum šele začnejo uveljavljati. Poleg tega ena metrika tudi nakazuje, da mora sredstvo še naprej iti. Po poročilu Glassnode Insights je Ether preživel manj kot en mesec na štirimestnem ozemlju, preden je vstopil na medvedji trg, ki je trajal dve leti in pol.

Signali v verigi kažejo, da smo še vedno v zgodnejših fazah bikovega trga glede na enake ravni cen v letu 2018.

Poročilo je analiziralo razmerje tržne vrednosti do realizirane vrednosti (MVRV), ki je razmerje med tržno in realizirano kapitalizacijo. Meritev, ki je navedena, če je cena, s katero se trguje, nižja od “poštene vrednosti”.

Glassnode je izjavil, da je razmerje MVRV še vedno izjemno nizko glede na začetek leta 2018, ko je bila cena enakovredna trenutnim ravnem. Ko je bilo razmerje prej tako nizko, so bile cene ETH pred začetkom bikovskega leta 2017 še vedno pod 25 USD.

To kaže, da je na trenutnem trgu prostor za znatno nadaljnjo rast, preden ETH postane precenjen.

Ali bo Bitcoin potisnil Ethereum na 2000 dolarjev?

Glede na analizo analitika Jebba McAfeeja se morajo biki Ethereum kmalu pripraviti na cenovni rally do 2000 dolarjev. McAfee je upošteval številne pozitivne osnove (na primer rast Ethereuma kot decentraliziranega aplikacijskega strežnika in naraščajoče število iskanj v Googlu), preden je premoženjsko sredstvo premogel.

McAfee je dodal, da je Bitcoin glavni katalizator potencialnega teka ETH-ja. Navedel je, kako je padec tržne kapitalizacije najvišje kriptovalute decembra 2017 tlakoval pot ETH / USD, da je dosegel najvišjo vrednost v višini 1.419 ameriških dolarjev.

Analitik je namignil, da je bil reaktivni shod para partija psihološki. Ogromen premik na trgu Bitcoin je spodbudil trgovce, da raziščejo naslednje najboljše digitalno sredstvo. Ethereum je to imel največ koristi decembra 2017 in pričakuje, da se bo temeljni fraktal ponovil leta 2021.

Verjamem, da Bitcoin skozi množično rally ustvarja zaupanje med vlagatelji na bikovskem trgu. In to zaupanje se bo prelilo [v Ethereum] in njegov sam skup.

Izjava se je pojavila, ko je bil Ether močno potisnjen navzgor. Kriptovaluta je v zgolj treh dneh trgovanja narasla za skoraj 60%, ko se je prevlada Bitcoinov popravila nižje.

Ključne ravni cen, ki jih je treba paziti na ETH

Najpomembnejša raven bikov je psihološka cona 1200 dolarjev. Slaba stran je močna podporna ovira pri 1.040 USD, pri čemer je prej več kot 500.000 naslovov kupilo 2,75 milijona žetonov ETH. Ta raven mora biti dovolj trdna, da prevzame prodajni pritisk.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me