Bitcoin-prisanalyse: BTC klatrer mot $ 50.000 som Mastercard og BNY Mellon legger til støtte

Daglig Bitcoin BTC-prisvarsel

  • Bitcoin-prisen sitter for tiden på toppen av sunne støttenivåer.
  • Den parabolske SAR har snudd fra bearish til bullish.

Bitcoin-prisen hoppet fra $ 33.050 til $ 48.000 siden begynnelsen av februar. I prosessen klarte BTC å snu sterke nivåer fra motstand til støtte. Dette hoppet i pris kom da Mastercard og BNY Mellon uttrykte sin støtte til BTC. La oss se nærmere på med teknisk analyse.

Bitcoin-pris kryper mot $ 50.000

Når Bitcoin-prisen kryper mot $ 50.000-merket, kan vi se at eiendelen blir mer overpriset enn noen gang før. Imidlertid, da relativ styrkeindeks (RSI) kryper inn i den overkjøpte sonen, kan det utløse en potensiell bearish korreksjon.

bct / usd daglig diagram 021221

Bilde: BTC / USD daglig

Bitcoin-prisen sitter på toppen av to veldig sunne støttenivåer på $ 47.000 og $ 46.000. Det sterkeste nivået er på $ 46 000, hvor 488 400 adresser tidligere hadde kjøpt 328 400 BTC-tokens. Disse to støtteveggene er robuste nok til å absorbere et enormt salgstrykk.

btc / usd volumdiagram 021221

Bilde: IntoTheBlock

De kortsiktige utsiktene for Bitcoin-prisen forblir hausse. For det første er MACD i ferd med å snu fra negativ til positiv. I tillegg er den parabolske SAR i ferd med å snu fra bearish til bullish. Dette forteller oss at BTC kommer til å nå nye nivåer.

btc / usd 4-timers diagram 021221

Bilde: BTC / USD 4 timer

Adresseaktivitet forblir aktiv for Bitcoin-pris

btc / usd santiment-diagram 021221

I henhold til Santiment:

“Både # Bitcoins aktive adresser og utveksling av # stabelmynt som $ USDT er fortsatt høye, noe som er et oppmuntrende tegn.”

Så det ser ut til at beregningene ser veldig positive ut for Bitcoin-prisen.

Mastercard og BNY Mellon støtter snart Bitcoin

Mastercard og BNY Mellon avslørte nylig sin nylig lagt til støtte for Bitcoin. BNY Mellon, en av de eldste bankene i USA, bekreftet nylig at den har opprettet en ny enhet for kunder å ha, overføre og utstede digitale eiendeler.

Roman Regelman, leder for aktivaservice og digital i BNY Mellon, understreket "økende kundebehov for digitale eiendeler" og "forbedre regulatorisk klarhet." Han la til at dette var en enorm mulighet for banken å utvide sitt nåværende tjenestetilbud til det fremvoksende feltet.

Bare et par dager tilbake kunngjorde MasterCard at det snart ville legge til støtte for kryptovalutaer på plattformen. MasterCards Raj Dhamodharan sa:

Å gjøre dette arbeidet vil skape mange flere muligheter for kunder og selgere.

Betalingsselskapet fremhevet at digitale eiendeler blir en viktigere del av betalingsverdenen.

Vi ser dette faktum spille ut på Mastercard-nettverket, med folk som bruker kort for å kjøpe krypto-eiendeler, spesielt under bitcoins siste økning i verdi. Vi ser også at brukere i økende grad benytter seg av kryptokort for å få tilgang til disse eiendelene og konvertere dem til tradisjonelle valutaer for utgifter.

Bitcoin var allerede på et prisopphold etter Teslas avsløring om $ 1,5 milliarder Bitcoin-investeringer. Neil Wilson, sjef markedsanalytiker i CMC Markets UK sa:

Bedriftsstøtten fortsetter bare å komme. Det er en stor avtale siden BNY er den første store nasjonale depotbanken som tilbyr forvaringstjenester for kryptoaktiva.

Morgan Stanley Strategist: Crypto Is “Here To Stay as a Serious Asset Class”

Ruchir Sharma, leder for Emerging Markets and Global Macro hos Morgan Stanley, forklarte nylig hvorfor “kryptovalutaer er her for å bli som en seriøs aktivaklasse.” I en rapport bemerket Sharma at noen investorer kanskje tror at Bitcoin for tiden er i en “boble”. Imidlertid mener flere andre, inkludert Morgan Stanley, at den nåværende prisen er en indikasjon på at Bitcoin “følger den naturlige veien for nye oppfinnelser, der investorinteressen kommer først fra risikokapital, deretter fra hedgefond, og til slutt – omtrent 10 år senere – fra tradisjonelle Wall Street-spillere. ”

Sharma la til at det er mange grunner til at kryptokurver er en seriøs aktivaklasse. Den første er den økende mistilliten til fiat-valutaer på grunn av for mye utskrift av penger fra sentralbankene. Det andre er at yngre mennesker generelt ser kryptovalutaer som spennende fremgang i motsetning til tradisjonelle fiat-valutaer, som kommer i form av mynter og sedler.

For det tredje har den ”uhyrlige etterspørselen fra tusenårsriket bidratt til å redusere volatiliteten i Bitcoin, selv under pandemien”. Sharma sa at i fremvoksende markeder er mistilliten til sentral autoritet enda større enn for tusenårene.

Selv om han erkjente at Bitcoin ikke kommer til å “velte dollaren når som helst snart”, påpekte strategen at “tradisjonalister fortsetter å avvise alvoret i kryptoutfordringen på egen risiko”.

Et utdrag fra rapporten lyder:

Så selv om Bitcoins pris dukker opp, som den har gjort før, kan ikke rushen i 2020 avvises som en irrasjonell mani. Kryptovaluta er fortsatt ung, de fremdeles møter vekstsmerter. Men de lover også hastighet, gjennomsiktighet og lave avgifter som tradisjonelle betalingskanaler ikke kan matche. De tilfredsstiller et økende behov for et digitalt alternativ til gull, et aktivum som sannsynligvis vil beskytte investorer mot massiv pengetrykk og trusselen om inflasjon.

Bitcoin-pris forventes å nå disse nivåene

Bitcoin-prisen kommer til å nå $ 50000-markeringen før den møter bearish korreksjoner.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me