Bitcoin-prisanalyse: BTC når ny all-time high etter Tesla-påtegning

Daglig Bitcoin BTC-prisvarsel

  • Tesla kunngjorde at de hadde kjøpt $ 1,5 milliarder dollar i BTC.
  • Bitcoin Price hopper med $ 6000 denne mandagen.

Prisen på Bitcoin forventes å nå $ 50000 før den blir rettet mot korreksjon

Mandag viste seg å være en minneverdig dag for Bitcoin-prisen. Den Elon Musk-ledede Tesla kunngjorde i SEC-arkivering at de hadde kjøpt $ 1,5 milliarder dollar i Bitcoin. Så snart nyheten kom ut, reagerte BTC-prisen umiddelbart og nådde en ny heltidshøyde på $ 47131,35.

Tesla kjøper $ 1,5 milliarder dollar verdt BTC

Tesla Inc, det Elon Musk-ledede elektriske kjøretøyselskapet, kjøpte nylig Bitcoin til en verdi av 1,5 milliarder dollar, ifølge den årlige rapporten som ble levert til US Securities and Exchange Commission (SEC). Carl Quintanilla fra CNBC delte et utdrag fra rapporten på Twitter som har fått oppmerksomheten til kryptosamfunnet.

“TESLA 10-K: ".. Vi investerte samlet 1,50 milliarder dollar i bitcoin i henhold til denne policyen og kan anskaffe og holde digitale eiendeler fra tid til annen eller langsiktig. Videre forventer vi å akseptere bitcoin som en betalingsmåte for produktene våre i nær fremtid..

Rett etter at nyheten brøt ut, økte Bitcoin forbi 40.000 dollar-marken igjen. Teslas administrerende direktør Elon Musk hadde lagt til hashtaggen #bitcoin i sin Twitter-bio for noen dager tilbake. Akkurat dette var nok til å presse mynten med 20%. Musk innrømmet at han er sent på Bitcoin-festen og burde ha kjøpt BTC for “åtte år siden” under en klubbhusprat.

En annen viktig faktor å vurdere er MicoStrategys enorme Bitcoin interesse og investering i nyere tid. Med over $ 1 milliard investering i Bitcoin har MicroStrategy skapt overskrifter siden i fjor. Bare noen få dager tilbake var selskapet vert for en større konferanse som introduserte Bitcoin og brukssaker for institusjoner fra hele verden.

Spesielt MicroStrategys administrerende direktør Micheal Saylor hadde en samtale med Elon Musk i desember 2020 om Bitcoin. Musk hadde twitret et provoserende meme om BTC som Saylor svarte og sa:

Hvis du vil gjøre aksjonærene dine en fordel på 100 milliarder dollar, kan du konvertere TSLA-balansen fra USD til BTC. Andre firmaer på S&P 500 vil følge din ledelse, og med tiden vil det vokse til å bli en billion dollar tjeneste.

Musk spurte deretter Saylor om milliardtransaksjoner er mulige med Bitcoin. Til dette sa Saylor:

Ja. Jeg har kjøpt over $ 1,3 milliarder dollar i #BTC de siste månedene & vil gjerne dele lekeboken min med deg offline – fra en rakettforsker til en annen.

CoinShares CSO: Institusjoner må nå tildele Bitcoin

Meltem Demirors, strategidirektør i CoinShares, har advart om at det for tiden er risikabelt for institusjonelle investorer å ikke ha Bitcoin i porteføljen. I et intervju med CNBC adresserte Demirors bekymringer om at Bitcoins bullishness har en tidsbegrensning. Til slutt vil regulatorer som den amerikanske finansministeren Janet Yellen slå ned på kryptorommet.

Ledelsen bemerket en misforståelse om at Bitcoin er uregulert, noe han mener er “absolutt falsk.” Han la til at CoinShares bruker mye tid på overholdelse. Ifølge Demirors var tildeling av midler til Bitcoin en risiko for investorer i 2020. Imidlertid mener han i 2021 at “det er en risiko å ikke allokere til Bitcoin.”

Kommenterer den institusjonelle adopsjonen av Bitcoin, snakket Demirors om MicroStrategy, som har mer enn doblet sine statsreserver på grunn av sin Bitcoin-tildeling. Han nevnte også den nylige Bitcoin-konferansearrangementet som MicroStrategy arrangerte med mer enn tusen konsernkasserere til stede. Etter Demirors ‘mening begynner nasjonalstater nå å seriøst se på hvilken rolle Bitcoin kan spille i deres økonomis fremtid.

Demirors la til at denne gangen fører institusjonell interesse til Bitcoin bull run mens detaljhandlere er mer fokusert på mindre krypto eiendeler og meme mynter.

Mye av interessen for Bitcoin kommer fra institusjoner. Når vi ser på trender på handelssiden, fra den strukturerte produktsiden der vi opererer og forvalter 4 milliarder dollar i aktiva for våre kunder, kommer mye av tilsig fra institusjoner som allokerer gjennom børsnoterte børshandlede produkter eller fond. Det er deltakelse i detaljhandelen, men det er ikke i nærheten av det vi så i 2017.

Der vi ser detaljhandelsdeltakelsen er i ting som Dogecoin (DOGE) og andre slags mindre markedsverdi-kryptokurver som gir seg mer til ‘memefication’ og det vi kaller ‘meme coins’ eller ‘meme stocks’, hvis du ser på GameStop og AMC. Egentlig det som driver Bitcoin etter mitt syn er det grunnleggende skiftet i følelsen.

BlockTower Capital medstifter: Bitcoin Price kan treffe $ 400.000

Ari Paul, CIO for BlockTower sa nylig at han mener at Bitcoin potensielt kan oppnå over 10 ganger gevinster de neste par årene. Paul tok til Twitter for å merke seg at oksemarkedet kan vare til slutten av 2022 med Bitcoin klar til å vokse mellom 153% og 915% fra den nåværende prisen.

“Tidsmessig, antar jeg at vi har 9-22 måneder. Prismessig – jeg antar at BTC ender oksekjøringen mellom $ 100k- $ 400k og alts gjør det bedre. ”

I et Real Vision-intervju med Bitcoin-oksen Raoul Pal forklarte Paul at mens han er langsiktig bullish på Bitcoin, tror han at altcoins vil overgå BTC i nær fremtid.

Så hvis dette oksemarkedet ligner de som kom før det, og jeg tror det sannsynligvis vil, vil den siste tredjedelen av oksekjøringen, generelt, alle mynter generelt overgå Bitcoin. Og det skjedde hver gang i fortiden. Det har en tendens til å skje i tradisjonelle markeder, der du får – i utgangspunktet gir småkvalitets små caps bedre kvalitet. Og årsaken er at folks risikotoleranse vokser.

Bitcoin-prisen konsoliderer seg over $ 45.000

Før denne mandagen hadde Bitcoin-prisen gått fra $ 30.450 til $ 39.000 de siste 10 dagene. Etter nyheten krysset BTC nivåene på $ 40.000, $ 41.000, helt til $ 47.000. Dette siste hoppet har imidlertid presset relativ styrkeindeks (RSI) inn i den overkjøpte sonen, noe som viser at eiendelen er overpriset og kan møte en midlertidig korreksjon..

btc / usd dagligdiagram 020921

Bilde: BTC / USD daglig

Hvis denne korreksjonen skjer, ser støttebarrieren på $ 38,500 – hvor 708,500-adresser tidligere hadde kjøpt 390,000 BTC-tokens – robust nok til å absorbere mye salgspress.

btc / usd volumdiagram 020921

Bilde: IntoTheBlock

4-timers Bitcoin-prisdiagrammet viser to positive tegn – den parabolske SAR har reversert fra bearish til bullish, mens MACD indikerer økende bullish momentum. Alt dette forteller oss at BTC kan krype inn i $ 50.000-barrieren før denne korreksjonen møter.

btc / usd 4-timers diagram 020921

Bilde: BTC / USD 4 timer

Bitcoin-saldo i fallende utveksling

btc / usd glassnode diagram 020921

Tilførselen av BTC på børser har falt til nivåer sist sett i januar 2018, rett på toppen. Siden den gang har ytterligere 1,8 millioner BTC kommet i omløp, som alle har gått til sterke hender som har samlet seg. Dette er et positivt tegn for Bitcoin-prisen, da det viser at folk prioriterer å holde på å selge.

Bitcoin-aktive adresser øker

btc / usd santiment-diagram 020921

I diagrammet over ser vi en jevn økning i det 200-dagers glidende gjennomsnittet for aktive adresser (unike adresser som interagerer i $ BTCs nettverk). Dette viser oss at Bitcoin-nettverket blir stadig sterkere.

Bitcoin-pris forventes å nå disse nivåene

Vi forventer at Bitcoin-prisen vil nå $ 50.000 før vi får korreksjon. Det tekniske ser ganske sterkt ut.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me