Bitcoin-prisforutsigelse: BTC faller etter å ha feilet på $ 39.400

Daglig Bitcoin BTC teknisk analyse

  • Bitcoin-prisen sitter for tiden på toppen av sunne støttenivåer.
  • Prosentandelen av sirkulasjonsforsyningen som ikke har beveget seg på minst 2 år, har nådd en 1 måneders laveste.

Bitcoin-prisen har falt fra $ 39.400 til $ 38.225, og mistet litt over $ 1.000 i den samlede verdsettelsen. Denne lørdagen flørte BTC med det psykologiske nivået på $ 40.000 før han trakk seg tilbake. La oss se nærmere på med teknisk analyse.

Bitcoin-pris sitter på toppen av sunn støtte

Før de to siste dagers bearish handling var Bitcoin-prisen midt i en bullish bølge, hvor den hoppet fra $ 30,300 til $ 39,400, det er en økning på nesten $ 9000 i total verdsettelse. Relativ styrkeindeks (RSI) har falt fra 64 til 61 etter den siste negative prisaksjonen.

Bilde: BTC / USD daglig

Ser vi på IntoTheBlocks IOMAP, sitter Bitcoin-prisen på toppen av en haug med sunne støttebarrierer. Den nærmeste støttelinjen er på $ 37,600. Tidligere hadde 805 000 adresser kjøpt litt over 470 000 BTC her.

Bilde: IntoTheBlock

4-timers Bitcoin-prisdiagrammet har blinket tre negative signaler:

  1. MACD viser vedvarende bearish markedsmoment.
  2. 20-bar SMA har snudd fra støtte til motstand.
  3. Den parabolske SAR har snudd fra bullish til bearish.

Bilde: BTC / USD 4 timer

Bitcoins er på farten

I henhold til Glassnode har prosentandelen av Bitcoin-sirkulasjonsforsyningen som ikke har beveget seg i minst 2 år nådd en 1-måneders lav på 46,168%. Tidligere 1-måneders laveste nivå på 46.200% ble observert 7. februar 2021. Per nå er det uklart om dette er et positivt eller et negativt tegn. Vi må vente og se.

Mike Novogratz: Bullish Bitcoin Rally utvides til 2022

I et nylig intervju på Alpha Trader-podcasten delte Mike Novogratz, administrerende direktør for Galaxy Digital, sine tanker om Bitcoins oksemarked. Novogratz sa at oksemarkedet langt fra er over da BTC er klar til å gå høyere de neste 22 månedene. Han forventer at store banker snart vil begynne å tilby kryptotjenester.

Det jeg virkelig er overbevist om er at vi fortsatt er veldig tidlig på adopsjonssyklusen for store institusjoner. Du har ikke sett de store bankene komme ut med sine tilbud ennå. La meg fortelle deg med sikkerhet, de kommer. Jeg vil bli veldig overrasket om Bitcoin ikke er høyere i år og høyere året etter.

Da Bitcoin fortsetter på sin utvidede løp, fremhevet Galaxy Digital CEO nøkkelfaktorer som driver veksten av flaggskipet krypto aktiva.

Covid endret alt med makrobakgrunnen for harde eiendeler, og Bitcoin er så godt utviklet, skapt for å være en vanskelig ressurs at adopsjonskurven akselererte. Paul Tudor Jones så på det og sa: “Wow, dette fungerer virkelig som en vanskelig ressurs …”

Det er den største enkeltdistribuerte eiendelen noensinne utenfor dollar, og så har du denne samfunnsbyggingen som fortsetter å fortelle historien om hvorfor det er viktig

Novogratz avslørte også den nåværende sammensetningen av Galaxy Digital sin kryptoportefølje. For øyeblikket består porteføljen av 70% Bitcoin, 25% Ether og 5% DeFi (desentralisert finansiering).

Akkurat nå er vi sannsynligvis 70% Bitcoin, 25% Ethereum (ETH) og 5% DeFi (desentralisert finansiering). Det føles for meg om den rette risikojusterte og volatilitetsjusterte porteføljen.

Guggenheims Scott Minerd: Bitcoin Rally Uholdbar, men kan gå til $ 600.000

Scott Minerd, Chief Investment Officer (CIO) i Guggenheim, har sagt at Bitcoin etter hvert har potensial til å nå $ 600 000 i pris. I et nylig intervju på CNN bemerket Minerd at selskapets tiår lange forskning på Bitcoin viser at den digitale eiendelen potensielt kan nå det prisnivået.

I følge beregningene hans, hvis Bitcoins tilbud tilsvarer gull, vil prisen være mellom $ 400 000 og $ 600 000.

Hvis du vurderer tilførselen av Bitcoin i forhold til … tilførselen av gull i verden, og hva den totale verdien av gull er, hvis Bitcoin skulle gå til slike typer tall, vil du snakke om $ 400 000 til $ 600 000 per Bitcoin.

Bitcoin har vært i en prisoppgang siden november 2020. Den nådde sitt høydepunkt i januar da prisen steg til en ny heltidshøyde på over $ 41.000. Imidlertid falt det til $ 30.000-nivå, og etterlot kryptosamfunnet lurer på om det var et nytt bjørnemarked eller bare en retracement til $ 20,0000.

Minerd sa at retracement skyldes at institusjonell deltakelse ennå ikke er sterk nok til å støtte et så raskt møte. Han er imidlertid sikker på at den institusjonelle deltakelsen vil utvide og øke Bitcoins potensial for å opprettholde veksten ettersom det blir en mer relevant ressurs i den globale økonomien.

Kryptovaluta har kommet inn i respektabilitetsområdet og vil fortsette å bli mer og mer viktig i den globale økonomien.

Prismålet på $ 600 000 for Bitcoin er en oppadgående revisjon fra $ 400 000 som Minerd tidligere hadde gitt som prismål. Etter BTCs retracement sa JP Morgan-analytikere at Grayscale, verdens største plattform for digital kapitalforvaltning, vil spille en nøkkelrolle i å returnere prisen over $ 40.000-nivået som den falt fra.

Bitcoin-pris forventes å nå disse nivåene

Bitcoin-prisen vil trolig synke til $ 37,600-støtten når bjørnene tar ansvar for prisaksjonen. Etter det kan BTC stige hvis dette er en midlertidig korreksjon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me