Bitcoin-prisforutsigelse: BTC fortsetter å konsolidere over $ 32.000

Daglig Bitcoin BTC teknisk analyse

  • Bitcoin-prisen sitter for tiden på toppen av en sunn støttevegg.
  • 4-timers diagrammet var i ferd med å lage det bullish kryssmønsteret, men 20-bar og 50bar SMAs har avviket.

Bitcoin-prisen falt fra $ 36 000 til $ 31 000 etter å ha mislyktes i 20-dagers SMA. Siden den gang spratt prisen opp fra $ 31 000 støttebarriere og trender horisontalt over $ 32 000 nivå.

Bitcoin-pris fortsetter horisontal trend

I løpet av de siste fire dagene har Bitcoin-prisen stort sett beveget seg horisontalt over $ 32.000. Den relative styrkeindeksen (RSI) har også trent horisontalt rundt 48, noe som forteller oss at oksene og bjørnene fortsatt kjemper for kontroll.

btc / usd daglig diagram 012621

Bilde: BTC / USD daglig

IntoTheBlocks IOMAP forteller oss at BTC for tiden sitter på toppen av en sunn støttevegg til $ 31.000. Tidligere hadde 469 000 adresser på dette nivået kjøpt litt under 344500 BTC-tokens.

btc / usd volumdiagram 012621

Bilde: IntoTheBlock

På oppsiden er det en moderat motstandsbarriere rundt $ 33.000, som sammenfaller med 20-bar og 50-bar SMA. Hvis BTC-oksene klarer å overvinne dette, vil de møte en annen sterk motstandsbarriere på $ 35.000. Dette nivået ser sterkt ut til å overvinne et stort kjøpspress.

btc / usd 4-timers diagram 012621

Bilde: BTC / USD 4 timer

Ser vi på 4-timers diagrammet, kan vi se at 20-bar SMA var på randen av å krysse over 200-bar SMA for å danne et bullish kryssmønster. Imidlertid har disse to nivåene siden avviket fra hverandre. I løpet av de siste tre øktene har BTC falt fra $ 34,500 til $ 32,200, og vendt 20-bar, 50-bar og 200-bar SMA fra støtte til motstand.

Crypto-regulering vil fungere til fordel for Bitcoin – MicroStrategy CEO

Micheal Saylor, administrerende direktør i MicroStrategy, sa nylig at økte kryptoreguleringer ville vise seg å være bullish for Bitcoin. I et intervju med Salt Talks svarte Saylor på president Joe Bidens finansministerkomitee Janet Yellens kommentarer. Hun hadde uttrykt bekymring over ulovlig bruk av kryptokurver.

Saylor sa at økt kontroll vil gjøre godt, og at nye regler vil akselerere investeringer i BTC.

I den grad vi har regulerte enheter som handler med Bitcoin, tror jeg det bare vil akselerere stormingen av institusjonelle penger til Bitcoin.

Saylor bemerket at de fleste investorer allerede kjøpte Bitcoin gjennom regulerte børser, som har mandat til å overholde strenge lover for bekjempelse av hvitvasking (AML) og Know Your Customer (KYC). Han sa at press fra regjeringer ville vise seg å være gunstig for flaggskipets kryptovaluta.

Jeg tror ikke det er jordskjelvende. Jeg tror ikke det kommer til å være negativt for bransjen. Jeg tror faktisk det er motsatt […] Jeg tror ikke Bitcoin trenger å være uregulert for å lykkes. Jeg tror Bitcoin bare må være bedre enn gull for å lykkes.

SEC og CFTC Se Crypto Literate Heads Valgt

USAs president Joe Biden har undertegnet over 15 utøvende tiltak knyttet til ulike politikkområder på få dager etter innsettelsen. Noen av de nylig håndhevede endringene påvirker organer relatert til kryptoindustrien.

Heath Tarbert vil snart trekke seg fra rollen som styreleder for Commodity Futures Trading Commission (CFTC). Chris Brummer er den ledende kandidaten som erstatning for Tarbert. Brummer er kjent for sin forskning relatert til digital teknologi, internasjonal finans og kryptovaluta. De offisielle avtaltnyhetene forventes snart.

Biden-administrasjonen har utnevnt kommisjonær Allison Lee til fungerende styreleder for US Securities and Commission (SEC). Ripple hadde forventet muligheten for at Gary Gensler skulle ta SEC-stolen. Han er en MIT blockchain-professor.

Lee har imidlertid ingen spesifikk erfaring direkte knyttet til digitale eiendeler. Etter nyheten om hennes plassering som fungerende SEC-leder, uttalte hun:

I løpet av min tid som kommisjonær har jeg fokusert på klima og bærekraft, og disse spørsmålene vil fortsatt være en prioritet for meg.

CFTC-avtalen vil representere et positivt trekk for Bitcoin og andre kryptovalutaer. Men SEC-avtalen viser på dette tidspunktet ingen positiv eller negativ innvirkning.

Bitcoin-pris forventes å nå disse nivåene

Siden Bitcoin-prisen sitter fast mellom sterke nivåer, kan vi forvente at den vil fortsette konsolidering over $ 32.000-sonen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me