Bitcoin-prisforutsigelse: BTC-okser sikter mot $ 37 000 når okser tar ansvar

Daglig Bitcoin BTC teknisk analyse

  • Bitcoin-prisen snudde 20-dagers SMA fra motstand til støtte.
  • MACD i det 4-timers BTC-diagrammet viser økende bullish momentum.

Bitcoin-prisen steg fra $ 33,150 til $ 36,000 da kjøperne holdt kontroll over markedet i tre påfølgende dager. Når kjøperne tar et beløp på $ 37 000-nivået, la oss se nærmere på og se hva som skjer bak kulissene med teknisk analyse..

Bitcoin-prisen stiger med nesten $ 3000

I løpet av denne nylige Bitcoin-prisstigningen klarte BTC-oksene å snu 20-dagers SMA fra motstand til støtte. Den relative styrkeindeksen (RSI) svever fortsatt inne i den nøytrale sonen, noe som betyr at BTC-prisen fortsatt har tilstrekkelig rom for vekst.

btc / usd daglig chat 020321

Bilde: BTC / USD daglig

Som det sees i IntoTheBlocks IOMAP, er motstandsnivået på forhånd moderat. Som sådan bør Bitcoin-prisutstillinger bryte forbi motstandsbarrieren på $ 37.200 og nå det psykologiske nivået på $ 38.000. På baksiden er det tre sunne støttesoner på $ 35.000, 20-dagers SMA ($ 34.000) og 50-dagers SMA ($ 31.500).

btc / usd volumdiagram 020321

Bilde: IntoTheBlock

Når vi ser 4-timers Bitcoin-prisdiagram, er det tre hausse signaler som vi kan se på.

btc / usd 4-timers diagram 020321

Bilde: BTC / USD 4 timer

  1. 20-bar og 200-bar SMA-er har snudd fra motstand til støtte.
  2. MACD viser økende bullish momentum.
  3. Den parabolske SAR har vendt fra bearish til bullish, noe som viser at markedssentimentet for tiden er positivt.

Gråtoner for å starte Bitcoin Bulls Run?

Prisen på Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) nådde nylig den laveste siden april 2019, ifølge CryptoQuant. Til tross for Grayscales enorme Bitcoin-innstrømning, har ikke BTC / USD fortsatt å vinne.

Trust ‘s kjøpspremie har svevet rundt $ 6,50, og har tidligere vært så høyt som $ 40. I følge en populær generell teori, sammenfaller dette med BTCs slyngende prisretning da store premier tilsvarer store oppadgående bevegelser for Bitcoin.

En artikkel fra Hackernoon magazine (i desember) forklarte dette fenomenet som knyttet til utgivelser av GBTC-aksjer, underlagt en vanlig låsing. Når de er utgitt, har Bitcoin en tendens til å øke etter hvert som kundene setter fortjenesten tilbake i eiendelen, mens tiden før slike hendelser tilsvarer mangel på prishandling.

Artikkelen forutsa korrekt oppførsel av BTC for andre halvdel av januar. Det oppsummerte:

Det som er viktig å vite er at når disse høyere prisene og premiene er realisert etter en opplåsing, fortsetter prisen å konsolidere seg. Dette lar premien krympe igjen før neste opplåsingshendelse.

Dette ugyldiggjør at premiene kan krympe igjen akkurat som ni ganger før. Og det vil fortsette å krympe til neste opplåsing. På grunn av dette forventer jeg at prisen enten konsolideres eller synker.

Det er en voldsom forventning i kryptosamfunnet om å fortsette Bitcoin bull-løpet, da neste opplåsing er satt til i dag (3. februar). I mellomtiden fortsetter Grayscale å utvide tilbudene ettersom institusjonell interesse stort sett ikke viser tegn til å bremse investeringene. Selskapet åpnet Ethereum Trust på nytt etter å ha vært stengt siden desember.

CryptoQuant CEO peker på Bitcoin Price Bullish Signal

Som et resultat av de siste Bitcoin-utstrømmingene fra Coinbase, forventer CryptoQuant-sjef Ki Young Ju at et BTC-tyremøte vil finne sted snart. Dataanalyserselskapet pekte på at over 15.000 Bitcoin (verdt rundt $ 515 millioner) ble tatt ut fra Coinbase. Basert på noen faktorer, mener Ki Young Ju at dette sannsynligvis er en del av OTC-transaksjoner fra institusjonelle investorer.

Ifølge Ki Young Ju er Coinbase-utstrømmingene et bullish tegn for kryptomarkedet, da det viser at investorer flytter tokens til lagring. Hvis investorer flytter betydelige mengder BTC til lagring (for eksempel kalde lommebøker), betyr det at de ser at flaggskipskryptoen er verdt å holde fast på i stedet for å selge. Med BTC i kalde lommebøker blir det ikke handlet eller byttet.

”Vi vet aldri OTC-transaksjonsvolumet under panseret av institusjonelle investorer, men det er indikatorer på kjeden for å estimere OTC-avtaler. Og basert på disse indikatorene, fortsetter store OTC-avtaler fortsatt. Potensielt at institusjoner fortsetter å kjøpe BTC. ”

Han la til:

Tokens overført er antall Bitcoins overført på nettverket. Hvis denne verdien går opp og fondets strømningsgrad for alle børser går ned, innebærer det at enorme OTC-avtaler pågår … Denne $ BTC-oksekjøringen stopper aldri så lenge disse OTC-indikatorene fortsetter å si institusjonskjøp.

Michael Saylor: Massiv interesse for MicroStrategys Bitcoin-konferanse

Micheal Saylor, administrerende direktør i MicroStrategy, sa at selskapets “Bitcoin Educational Conference” har tiltrukket et imponerende antall administrerende direktører. Saylor bemerket at deltakerne ville ha nytte av MicroStrategys lekebok om hvordan man ansetter BTC Monetary Network.

Konferansen (planlagt å finne sted i to deler 3. og 4. februar) tar sikte på å utdanne bedrifter om hvordan de kan dra nytte av BTC-investeringer eller gjøre det til deres primære reservekapital. Noen av de kjente selskapene som presenterer på konferansen inkluderer Fidelity Digital Asset Services, Binance, Coinbase, Grayscale, Kraken og mer.

Saylor tok til Twitter for å markere den enorme interessen som ledere har mottatt.

“Jeg har aldri sett så mange administrerende direktører melde seg på for å delta på et av arrangementene våre. Send din, eller kom med på sesjonene våre & rapporter tilbake til teamet ditt. Alle selskaper kan ha nytte av å koble til #Bitcoin Monetary Network. ”

Saylor bekreftet den økende interessen fra ledere i kryptosektoren i en nylig podcast, ifølge en CryptoPotato-rapport. Han bemerket at kort tid etter at MicroStrategy kunngjorde kjøpet av mer enn 1 milliard dollar i BTC, ble han kontaktet av forskjellige administrerende direktører for ytterligere informasjon..

Bitcoin-pris forventes å nå disse nivåene

Bitcoin-prisen har for øyeblikket det positive momentet som kreves for å øke forbi motstandsbarrieren på $ 37.200 og bryte inn på det psykologiske nivået på $ 38.000.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me