Ethereum-prisanalyse: Er ETH på randen av å kartlegge en dobbel topp?

Daglig Ethereum ETH-prisvarsel

  • Ethereum-prisen har økt fra $ 1.050 til $ 1.275 i sitt siste rally.
  • RSI er i ferd med å komme inn i den overkjøpte sonen.

Ethereum møtte tung korreksjon mellom 10. januar og 12. januar da prisen falt fra $ 1 275 til $ 1 050. Imidlertid ser det ut til at prisen klarte å rally siden den gang og hoppe tilbake til $ 1 275. Per nå er Ethereum-prisen plassert ganske prekært.

Ethereum-prisen kan hoppe til $ 1.300 eller danne dobbel topp

Som ting ser ut, tester Ethereum-prisen motstandsbarrieren på 1 275 dollar. Husk at dette er det samme nivået som tvang den smarte kontraktlederen til å stupe til $ 1050 rundt 10. januar. Hvis kjøperne tar kontroll, bør de kunne skyve ETH-prisen forbi $ 1.300 psykologisk sone..

eth / usd dagstabell 011921

Bilde: ETH / USD daglig diagram

Husk at den relative styrkeindeksen (RSI) er i ferd med å komme inn i den overkjøpte sonen. Dette kan bety at dette siste bullish rallyet er i ferd med å komme til en slutt. Et par ledetråder viser oss imidlertid at det nåværende markedssentimentet er veldig bullish.

volumdiagram eth / usd 011921

Bilde: IntoTheBlock

For det første mangler det robuste motstandsvegger på forhånd, som vist av IntoTheBlock. For det andre er MACD i 4-timers diagrammet i ferd med å reversere fra bearish til bullish. Begge disse indikatorene forteller oss at Ethereum sannsynligvis kommer til å bryte forbi det psykologiske nivået på 1300 dollar.

eth / usd 4-timers diagram 011921

Bilde: ETH / USD 4-timers diagram

Ethereum Exchange Supply Ratts Treff 3-års lav

Ethereums bytteutvekslingsgrad har vært i en konstant nedgang den siste tiden. Ifølge Santiment har forsyningsgraden nådd sitt laveste opptak siden november 2018.

eth / usd santiment diagram 011921

Bilde: Santiment

De presenterte dataene antyder at Ethereum vil fortsette å flytte ut av børsene. Det er mest sannsynlig at den havner i lommebøker der den blir holdt eller brukt som gass til desentraliserte finansieringsapplikasjoner. Brukere kan også overføre ETH til lommebøker som langsiktige investeringer. På den annen side kan de bruke den til å legge til rette for en rekke andre smarte kontraktbaserte applikasjoner.

2020 så en boom i DeFi-rommet. TVL (totalverdi låst) steg fra rundt $ 600 millioner til nesten $ 25 milliarder dollar. Dette økte etterspørselen etter eter, som fungerer som “gass” for Ethereum-økosystemet. Rekordveksten i DeFi førte til at Ethereum nådde årlige rekordhøyder for genererte transaksjonsgebyrer. Med dette tiltaket gikk det forbi Bitcoin med hele 83% i 2020. Denne økte bruken i DeFi betyr at brukerne trengte mer ETH for å fullføre transaksjonene..

Lanseringen av ETH 2.0 initierte overgangen til nettverket fra en PoW (Proof-of-Work) til en PoS (Proof-of-Stake) verifiseringsmetode. Sistnevnte tillater brukere med minst 32 Ether å satse Ether eller sette inn på nettverket. Dette introduserte en stakingskontrakt der brukerne kunne satse og “låse opp” Ethereum, med den nåværende ETH 2.0-innskuddsadressen på over 2,5 millioner ETH.

Selv om det ikke er mulig å konkludere med hvor ETH er på vei når den beveger seg bort fra børser, er dette mest sannsynlig de viktigste faktorene.

Mainnet Soft Launch øker Ethereum Layer-2 optimisme

Layer-two Ethereum-løsningsleverandøren Optimism har nylig mykt lansert på nettet etter et års utvikling. I et offisielt blogginnlegg skisserte Optimism detaljene for lanseringen og kamptesten som ennå ikke skal utføres på nettverket.

Compound Finance CEO Robert Leshner tok til Twitter for å rose Optimism-teamet.

“Optimistisk samleoppføring” har til hensikt å gjøre transaksjoner raskere og billigere ved å kjøre smarte kontrakter utenfor Ethereum og bare lagre rotkjederesultatene. Den siste distribusjonen kalles en myk lansering fordi det fortsatt er flere tester som skal fullføres. Coinbase og Synthetix har aktivt testet systemet de siste par månedene.

I følge kunngjøringen fra Optimism vil bare godkjente smarte kontrakter få lov til å kjøre på OVM – et fullverdig Ethereum Virtual Machine (EVM) -kompatibelt utførelsesmiljø designet for Layer two-systemer. Selskapet la til at autentiserte uttak vil bli aktivert for å forhindre ondsinnet aktivitet og admin-nøkler vil bli brukt til å oppgradere kontraktene i en nødsituasjon.

Til slutt bemerket Optimism at et fullstendig offentlig testnett er planlagt i nær fremtid, og teamet håper å få offentlig mainnet distribuert like etter.

Ethereum-prisen er som å nå disse nivåene

Hvis Ethereum-prisen bryter forbi motstandsbarrieren på $ 1 275, bør den lett nå det psykologiske merket på $ 1.300. Imidlertid vil et brudd på brudd ta ETH-prisen ned til $ 1100-nivået.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me