Ethereum teknisk analyse: ETH Bulls stoppet øyeblikkelig av $ 1.250 motstand

Daglig Ethereum ETH-prisanalyse

  • Ethereum er ikke lenger for høyt i henhold til den relative styrkeindeksen.
  • Motstanden på $ 1 250 faller sammen med det øvre Bollinger-båndet i 4-timers diagrammet.

Ethereum-prisen krasjet fra $ 1.280 til $ 1.050 mellom 10. januar og 12. januar. Siden har den smarte kontraktlederen hoppet til $ 1230. Per nå står Ethereum-prisen overfor god motstand på det psykologiske nivået på 1250 dollar. Så, la oss se hva som skjer bak kulissene.

Ethereum ikke lenger overpriset

Før dette fallet 10. januar var den relative styrkeindeksen (RSI) trendende i den overkjøpte sonen rundt 87,25. Imidlertid har dette bearish prisfallet presset RSI tilbake til den nøytrale sonen, noe som viser at Ethereum ikke lenger er overvurdert.

eth / usd dagstabell 011521

Bilde: ETH / USD daglig diagram

Så, for å forstå hvor Ethereum-prisen kan gå, la oss se nærmere på IntoTheBlocks IOMAP. Som man kan se, mangler det sterke motstandsnivåer på forhånd. Det er en moderat til svak motstandsbarriere på $ 1 250, hvor 247 000 adresser tidligere hadde kjøpt 500 000 ETH-tokens.

eht / usd volumdiagram 011521

Bilde: IntoTheBlock

Ser vi på 4-timers diagrammet, kan vi se at prisen klarte å sprette opp fra midten av Bollinger-bandets støtte og krysset over 50-bar SMA. Som man kan se, har Ethereum-prisen funnet motstand i det øvre Bollinger-båndet, som sammenfaller med motstandsbarrieren på $ 1.250.

eth / usd 4-timers diagram 011521

Bilde: ETH / USD 4-timers diagram

Imidlertid viser MACD vedvarende bullish fart, noe som betyr at prisen har det som trengs for å bryte over motstandsbarrieren på $ 1.250.

“ETH Buyback” -forslag Face Miner Backlash

Som en kritisk Ethereum-implementering (EIP-1559) tommer nærmere, har flere Ethereum-gruvearbeidere uttrykt bekymring for oppdateringen. Diskusjoner om oppdateringen fant sted i tråden # 1559-fee-market av Eth R&D Discord-kanal denne uken. Noen gruvearbeidere bestred oppdateringen og pekte på risikoen for sentralisering og angrep.

EIP-1559-oppdateringen innebærer forbrenning av gassavgifter, og den håper å redusere toppene når nettet er overbelastet. I følge en Crypto Briefing-rapport forklarte Tim Beiko, en koordinator for de forskjellige implementeringene og forskerne som jobber med EIP-1559, hvordan oppdateringen vil være til fordel for nettverket.

Det gjør det lettere for transaksjoner å bli inkludert. For det første gjør det prisen en transaksjon skal betale for å bli inkludert eksplisitt i protokollen, ved å ha ‘basisavgiften’ i blokkoverskriften. Det gjør også at blokker kan være opptil ‘200%’ fulle, noe som betyr at i gjennomsnitt har blokker plass til marginale transaksjoner, noe som betyr at transaksjonen din blir inkludert raskere enn i dag.

“Basisgebyret” (minimumsbeløpet en transaksjon må betale for å bli inkludert i en blokk) må også brennes for å unngå manipulasjon. Derfor, når etterspørselen etter transaksjoner øker, øker også beløpet. Det skaper et deflasjonstrykk som Beiko omtaler som et “ETH-tilbakekjøp” for innehavere.

Gruvearbeidere har motarbeidet oppdateringen da de ville miste inntekter fra en del av transaksjonsgebyrene som ble brent. Til dette sa Beiko at de fortsatt “vil motta hele belønningen av blokkeringen, samt ‘tips’ for hver transaksjon.” Noen av gruvearbeiderne hevdet at oppdateringen ville gjøre nettverket mer sentralisert. I følge teorien deres, når gruvedrift blir mindre lønnsomt for brukere (når gassavgift er brent), kan det bli dominert av et lite antall enheter med større gruveinfrastruktur.

Til dette bemerket Beiko:

Det er bevist (i Tim Roughgardens analyse) at 1559 ikke gjør samspill eller angrep lettere. Selv om det ville være et problem hvis 51% av gruvearbeidere motsatte seg oppdateringen, ville et bevis på arbeid-nettverk også miste sikkerheten hvis over 51% av gruvearbeidere var i stand til å samarbeide.

Mange av Ethereum-medlemmene ser ut til å være enige med Beiko. Ved å redusere tilgangen på poletter med EIP-1559, drar ETH-innehavere av at eiendelen blir knappere og den langsiktige sikkerheten den gir til nettverket, i henhold til Crypto Briefing-rapporten.

Ethereum 2.0 Validators Cross 60K

I følge Beacon Chain har antallet validatorer på Ethereum 2.0-nettverket overgått 60.000 på bare seks uker etter å ha vært live. Ethereum-samfunnets Josh Stark bemerket denne milepælen, og han sammenlignet ETH 2.0-valideringsnumrene med andre blokkeringer.

Stark brukte dataene fra Coin98 Analytics til å sammenligne antall validatorer på ETH 2.0 med andre. Av de ti analyserte rivalkjedene var Avalanche det nest høyeste med rapporterte 716 validatorer. Mens Tezos har 496 validatorer, har Polkadot 288.

I følge Launchpad-dashbordet er ETH-beløpet som for øyeblikket er satt inn i innskuddskontrakten for ETH 2.0 2,46 millioner (2,16% av hele tilbudet). Selv om forsyningsfraksjonen ikke høres ut som mye, er det verdt å merke seg at denne ETH ikke kan selges og har blitt låst effektivt i minst et år.

Det vil bare komme i omløp når fase 1.5 av Serenity-oppgraderingen slår sammen ETH 1.0-kjeden med ETH 2.0. Stakers tjener for tiden 10% årlig avkastning på ETH, som har økt i verdi med 83% siden Beacon Chain ble lansert. For en blockchain som ikke gjør noe ennå, ser ETH 2.0 ut til å være allerede langt foran konkurrentene.

Ethereum-prisen forventes å nå hvilket nivå?

Hvis Ethereum-prisen klarer å bryte over motstandsbarrieren på $ 1.250, mangler de sterke hindringer på veien tilbake til $ 1.350.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me