Top 6 beste Zcash-portefeuilles 2021

Door de toenemende bezorgdheid over de veiligheid van fysiek geld zijn digitale valuta over de hele wereld ontstaan. Deze digitale valuta worden cryptocurrencies genoemd en alle transacties worden geregistreerd door middel van cryptografie. Blockchain-technologie vormt de kern van deze transacties.

Deze digitale transacties zijn zo veilig dat alleen de afzender en de ontvanger hiervan op de hoogte zijn. Bij deze transacties is geen derde partij betrokken en zelfs niemand weet het over te maken bedrag. Met het verstrijken van de tijd, het gebruik van digitale valuta wint aan populariteit. Het toenemende gebruik van cryptocurrencies heeft zelfs het bestaan ​​van fysieke valuta in veel landen bedreigd. Daarom leggen veel landen over de hele wereld hier een verbod op op.

De meeste landen denken erover om een ​​aantal regels in te voeren om de stroom van deze digitale valuta’s te beheersen. Dit doen ze om de transacties te reguleren en deze te redden van de cyberaanvallen. Deze landen willen ook hun eigen cryptocurrencies meenemen via hun nationale banken. Er zijn verschillende crypto-uitwisselingen handelen in deze valuta. Deze digitale valuta worden opgeslagen in portefeuilles. Deze portemonnees zitten boordevol beveiligingsfuncties. Diverse soorten zcash portefeuilles worden over de hele wereld gebruikt.

De drie belangrijkste en meest gebruikte zcash wallets zijn:

 1. Ledger nano s
 2. Guarda Portemonnee
 3. Atomic portemonnee
 4. Muntbetalingen
 5. Jaxx portemonnee
 6. Rahakott

1- Ledger nano s:

portemonnee grootboek

Ledger Nano s is een van de top hardware portemonnees worden over de hele wereld gebruikt vanwege hun beveiligingsfuncties. Deze portemonnee is net als een USB-apparaat dat op een computer kan worden aangesloten. Er is een beetje OLED-scherm dat is handig bij het controleren en bevestigen van alle digitale transacties. De bevestiging gebeurt via een knop aan de zijkant van de portemonnee. De afmetingen hiervan zcash portemonnee zijn 98 mm x 18 mm x 9 mm en weegt slechts 16,2 g. Dit betekent dat het vrij gemakkelijk kan worden meegenomen en de mogelijkheid biedt om onderweg digitale transacties vast te leggen.

Deze portemonnee gaat ook lang mee omdat hij van roestvrij staal en hoogwaardig kunststof materiaal is gemaakt. Het is compatibel met Windows 7 en hoger, iOS 10.8 en Chrome OS. Het heeft verschillende interfaces voor het registreren van transacties van verschillende digitale valuta. Hieronder volgen enkele van de bijzondere kenmerken van deze portemonnee:

A- Ingebouwd scherm:

Het allereerste en belangrijkste kenmerk van deze portemonnee is het kleine OLED-display. Deze weergave helpt bij het dubbel controleren en bevestigen van de transacties. Elke digitale transactie die plaatsvindt, verschijnt op het display en de gebruiker kan deze bevestigen door op de zijknoppen te drukken.

B- Ondersteuning voor meerdere valuta’s:

grootboek nano-valuta

Het volgende kenmerk van deze portemonnee is dat deze verschillende ondersteunt digitale valuta. Zo vinden de digitale transacties plaats in Bitcoin, Altcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple XRP vele anderen zijn opgenomen in deze portemonnee.

C- Beveiliging:

Beveiligingsfuncties zijn de behoefte van de dag op dit gebied van cryptocurrency. Ledger nano s is volledig geladen met beveiligingsfuncties. Het slaat elke transactie op via een beveiligingscode. Het ondersteunt ook FIDO Universal Tweede-factor-authenticatiecode om de transacties te beschermen. Deze portemonnee onthoudt uw beveiligingssleutels niet. In plaats daarvan zijn alle sleutels stevig vergrendeld, waardoor het voor iedereen onmogelijk is om ze te gebruiken.

Bovendien, Ledger Nano S biedt de gebruiker ook de mogelijkheid om in geval van problemen een back-up te maken van de gebruikersaccount en deze te herstellen. De leverancier biedt ook 24/7 ondersteuning voor elk probleem waarmee de gebruiker wordt geconfronteerd.

 1. Litecoin prijsvoorspelling 2021-2025
 2. Stellaire prijsvoorspelling 2021-2025 XLM $ 5 mogelijk?
 3. Chainlink-prijsvoorspelling 2021-2025 zal LINK $ 100 bereiken?
 4. Tezos prijsvoorspelling 2021-2025
 5. Electroneum-prijsvoorspelling 2021-2025

Ledger Nano S door onze lezers uitgeroepen tot # 1 “Beste Ripple XRP-portemonnee”!

2- Guarda-portemonnee

guarda portemonnee

Guarda is een niet-bewarende multi-platform cryptocurrency-portemonnee die is ontworpen om eenvoudig digitale activa op te slaan, te beheren en over te dragen. Guarda ondersteunt momenteel meer dan 40 meest populaire blockchains en meer dan 10.000 van hun tokens (inclusief BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH en meer). Alle valuta kunnen met een bankkaart in de portemonnee worden gekocht. De gebruikers kunnen ook valuta wisselen via de ingebouwde uitwisselingsservice en snelle cryptocurrency-transacties uitvoeren.

Guarda-portefeuilles zijn beschikbaar in verschillende versies: web, desktop (Linux, Windows, macOS), mobiel (iOS, Android) en Chrome-extensie.

Guarda-opslagplaatsen voor cryptocurrency werken op verschillende platforms en zijn toegankelijk vanaf elk apparaat dat is verbonden met internet. Naast de belangrijkste portefeuilles met meerdere valuta, biedt Guarda een reeks open-source mobiele portefeuilles met één valuta.

Aangezien Guarda bewaarvrije portemonnees biedt, worden de persoonlijke gegevens of privésleutels van de gebruiker op geen enkele manier opgeslagen of gebruikt door het bedrijf – dit verbetert de beveiliging van cryptomunten en tokens en voorkomt alle kansen op informatielekken.

Belangrijkste kenmerken:

 • Ondersteuning van meer dan 40 blockchains en meer dan 10.000 tokens;
 • Volledige gebruikerscontrole over privésleutels en activa;
 • Gebruiksvriendelijke interface;
 • Cryptocurrency-aankopen met creditcard / betaalpas;
 • Ingebouwde cryptocurrency-uitwisseling;
 • 24/7 klantenondersteuningslijn;
 • Veilig gecodeerde back-up van portemonnee;
 • Platformoverschrijdende toegankelijkheid.

3- Atomic portemonnee

atomaire portemonnee

Atomic is vrij van bewaring in meerdere valuta’s Zcash portemonnee, die meer dan 300 andere munten en tokens ondersteunt. U kunt Zcash beveiligen, beheren, ruilen en kopen in een gebruiksvriendelijke interface die wordt beschermd door een geheugensteuntje. U heeft de volledige controle over uw geld.

Multi platform

Atomic Wallet is beschikbaar voor de meeste besturingssystemen, waaronder Windows, macOS, Linux en Android. De app voor iOS komt in 2019 uit.

Beveiliging en anonimiteit

In Atomic heb je alleen volledige toegang tot je geld. Atomic Wallet maakt gebruik van intelligentie op het apparaat en slaat alle privésleutels op uw computer en / en smartphone op. Uw privacy is goed beschermd met het wachtwoord dat u instelt en een mnemonic seed-zin van 12 woorden.

Meerdere valuta

Afgezien van Zcash ondersteunt Atomic meer dan 300 munten en tokens. U kunt ze beveiligen en beheren, ruilen en kopen met behulp van ingebouwde services en dit allemaal in één interface, zonder naar externe websites te gaan. Bovendien stelt Atomic u in staat om elk ERC20-token in een paar klikken toe te voegen en te beheren.

Geen kosten

Atomic is een freeware die u een uniek portefeuilleadres genereert.

Directe uitwisseling en koop crypto-optie

Met Atomic Wallet kunt u Zcash inwisselen voor 60+ cryptocurrencies. Deze service wordt mogelijk gemaakt door Shapeshift, Changelly en Changenow.

De in-app koopoptie wordt mogelijk gemaakt door Simplex, zodat je met een paar klikken Zcash, Bitcoin, Ethereum, XRP en Litecoin kunt kopen met een creditcard. Het hele proces duurt enkele minuten en kost 2% voor Atomic.

24/7 ondersteuning

Atomic geeft om zijn gebruikers. Het ondersteunend personeel werkt 24/7 en staat altijd klaar om te helpen als er iets misgaat. De gemiddelde antwoordtijd is ongeveer 1 uur.

4 Muntbetalingen: (Werkt niet)

portemonnee voor muntenbetaling

Dit is weer een topscore zcash portemonnee dat wordt veel gebruikt voor het opslaan van zcash. Deze portemonnee is gevestigd in Canada en accepteert betalingen in ongeveer 1300 munten over de hele wereld. Over de transacties van alle munten wordt een transactiekost van 0,50% in rekening gebracht. Deze portemonnee wordt beschouwd als een ideaal platform voor verkopers die van plan zijn hun diensten online te verkopen. Hieronder volgen de belangrijkste kenmerken van dit platform:

 1. Snelle transacties:

Het eerste dat deze portemonnee superieur maakt aan andere portemonnees, zijn snelle transacties. Coinpayments maakt gebruik van BitGo-technologie om de transacties sneller te verwerken.

 1. Ondersteuning voor meerdere valuta’s:

Coinpayments wordt ook veel gebruikt over de hele wereld omdat het meer ondersteunt dan 1200 digitale valuta wordt over de hele wereld gebruikt. Hier is het belangrijk om te vermelden dat het een gelijke vergoeding van 0,50% op alle valuta’s vereist.

 1. Beveiligingsfuncties:

Muntbetalingen gebruiken BitGo-technologie ook voor veilige transacties. Dit is een multisig-technologie die wordt gebruikt voor de bescherming van cryptocurrency-transacties over de hele wereld. Bovendien stelt het gebruikers ook in staat om hun munten te vergrendelen. Eenmaal vergrendeld, kunnen de munten niet worden gebruikt vóór de tijd die is ingesteld voor hun ontgrendeling.

 1. Omzetting van munten:

Een van de belangrijkste kenmerken van deze portemonnee is de mogelijkheid van automatische muntconversie. De gebruiker kan zijn opgeslagen munten omzetten in een andere valuta. Dit bespaart veel tijd en vergemakkelijkt een probleemloze handel.

Coinpayments biedt u ook de mogelijkheid van Point of Sale. Dit betekent dat de gebruiker de transacties persoonlijk kan accepteren zonder dat deze nodig is elke crypto-uitwisseling. De mobiele app voor deze portemonnee is ook beschikbaar voor de gebruikers. Ze kunnen betalingen verzenden en ontvangen via hun apparaten.

5- Jaxx Portemonnee:

jaxx wllet zcash

Jaxx WalleHet is een andere gewaardeerde portemonnee die wordt gebruikt voor het delven en opslaan van cryptocurrencies over de hele wereld. Dit wordt ook wel een multi-platform wallet genoemd omdat deze bijna alle platformen ondersteunt. Hieronder volgen de kenmerken van deze portemonnee:

 1. Mooie gebruikersinterface

Jaxx Wallet is ook populair vanwege zijn aantrekkelijke en gemakkelijke gebruikersinterface. Een heel goede hieraan is dat het op bijna alle platforms hetzelfde ontwerp heeft. Gebruikers kunnen het dus gemakkelijk gebruiken op hun laptops en mobiele apparaten.

 1. Beveiligingsfuncties

Alle transacties in deze portemonnee zijn ook beveiligd met privésleutels en deze privésleutels worden opgeslagen op het gebruikersapparaat. Niemand kan deze sleutels dus gebruiken en van de transacties op de hoogte zijn. Evenzo is het back-up- en herstelproces in deze portemonnee ook vrij eenvoudiger dan bij andere portefeuilles.

 1. Ondersteuning voor meerdere valuta’s

Net als alle andere portemonnees, jaxx portemonnee biedt ondersteuning voor verschillende digitale valuta. De officiële bronnen van dit platform bevestigen de ondersteuning voor zeven digitale valuta’s, waaronder Bitcoin, Ethereum en Dash.

Deze portemonnee biedt ook 24/7 ondersteuning in geval van problemen. Slechts één ding dat spijt heeft van deze portemonnee, is de lage snelheid van transacties.

6- Rahakott – een nieuwe veilige portemonnee met meerdere valuta’s

rahakott portemonnee

Rahakott is een cryptocurrency-portemonnee waarmee iedereen digitale valuta kan verzenden of ontvangen en zijn saldo kan controleren.

U kunt de portemonnee gebruiken om uw saldo overal online te volgen.

U hoeft niet in te loggen op Rahakott met uw e-mailadres, telefoonnummer of gebruikersnaam: u voert gewoon een geheugensteuntje in.

Het systeem is ook beveiligd met tweefactorauthenticatie. U kunt Rahakott ook gebruiken om meerdere portefeuilles te maken vanuit één account, bijvoorbeeld als u subaccounts wilt maken voor specifieke zakelijke relaties.

Volgens een onderzoek van NewsBTC.com zijn Rahakott-portefeuilles ook “algoritmisch”, wat betekent dat voor elke transactie nieuwe adressen worden gegenereerd om de anonimiteit van gebruikers te vergroten..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me