Top 8 beste Ripple (XRP) muntenportefeuilles 2021 [aanbevolen]

In de afgelopen 2-3 jaar zijn digitale valuta enorm populair geworden. De reden hiervoor is de groeiende acceptatie door het grote publiek en de algemene overtuiging dat technologie er is om te blijven. Tegenwoordig is de duurste valuta ter wereld de cryptocurrency Bitcoin, maar het is niet de enige die interessante tonen trekt. Ripple (XRP) is een van de beste cryptovaluta met veel voordelen ten opzichte van bitcoin. Laten we eerst eens kijken wat de XRP-munt van Ripple is en waarom we deze cryptovaluta moeten vasthouden.

Zoals u weet, zijn cryptocurrencies nog niet geregistreerd onder de wet van enig land. U moet dus heel voorzichtig zijn bij het kiezen van een portemonnee voor uw cryptocurrency. Als u de verkeerde XRP-portemonnee kiest, kunt u al uw geld in een mum van tijd verliezen. Tijd besteden aan het begrijpen van verschillende Ripple XRP-portemonnee-opties is belangrijk om uzelf te beschermen tegen oplichting en fraude. Om je hierbij te helpen, is hier onze recensie van 8 beste Ripple (XRP) portemonnees. “

Beste Ripple (XRP) -portefeuilles 2021

Bijwerken: Op dit moment (december 2020) hieronder vermeld portemonnees zijn de beste die we hebben gekregen bewaar XRP.

1- Guarda-portemonnee

guarda portemonnee

Guarda is een niet-bewarende multi-platform cryptocurrency-portemonnee die is ontworpen om eenvoudig digitale activa op te slaan, te beheren en over te dragen. Guarda ondersteunt momenteel meer dan 40 meest populaire blockchains en meer dan 10.000 van hun tokens (inclusief BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH en meer). Alle valuta kunnen met een bankkaart in de portemonnee worden gekocht. De gebruikers kunnen ook valuta’s wisselen via de ingebouwde uitwisselingsservice en snelle cryptocurrency-transacties uitvoeren.

Guarda-portefeuilles zijn beschikbaar in verschillende versies: web, desktop (Linux, Windows, MacOS), mobiel (iOS, Android) en Chrome-extensie.

Guarda-opslagplaatsen voor cryptocurrency werken op verschillende platforms en zijn toegankelijk vanaf elk apparaat dat is verbonden met internet. Naast de belangrijkste portefeuilles met meerdere valuta, biedt Guarda een reeks open-source mobiele portefeuilles met één valuta.

Aangezien Guarda bewaarvrije portemonnees biedt, worden de persoonlijke gegevens of privésleutels van de gebruiker op geen enkele manier opgeslagen of gebruikt door het bedrijf – dit verbetert de beveiliging van cryptomunten en tokens en voorkomt alle kansen op informatielekken.

Belangrijkste kenmerken:

 • Ondersteuning van meer dan 40 blockchains en meer dan 10.000 tokens;
 • Volledige gebruikerscontrole over privésleutels en activa;
 • Gebruiksvriendelijke interface;
 • Cryptocurrency-aankopen met creditcard / betaalpas;
 • Ingebouwde cryptocurrency-uitwisseling;
 • 24/7 klantenondersteuningslijn;
 • Veilig gecodeerde back-up van portemonnee;
 • Platformoverschrijdende toegankelijkheid.

2- Atomic portemonnee

Atomic is een multi-valuta Ripple (XRP) portemonnee, die meer dan 300 andere munten en tokens ondersteunt. U kunt XRP beveiligen, beheren, uitwisselen en kopen in een gebruiksvriendelijke interface die wordt beschermd door een geheugensteuntje. U heeft de volledige controle over uw geld.

Multi platform

Atomic Wallet is beschikbaar voor de meeste besturingssystemen, waaronder Windows, MacOS, Linux en Android. De app voor iOS komt in 2019 uit.

Beveiliging en anonimiteit

In Atomic heb je alleen volledige toegang tot je geld. Atomic Wallet maakt gebruik van intelligentie op het apparaat en slaat alle privésleutels op uw computer en / en smartphone op. Uw privacy is goed beschermd met het wachtwoord dat u instelt en een mnemonic seed-zin van 12 woorden.

Meerdere valuta

Afgezien van XRP ondersteunt Atomic meer dan 300 munten en tokens. U kunt ze beveiligen en beheren, ruilen en kopen met behulp van ingebouwde services en dit allemaal in één interface, zonder naar externe websites te gaan. Bovendien stelt Atomic u in staat om elk ERC20-token in een paar klikken toe te voegen en te beheren.

Geen kosten

Atomic is een freeware die u een uniek portefeuilleadres genereert. Om die reden hoeft u slechts 20 XRP-reserve te hebben als een onbestedbaar saldo dat vereist is voor het XRP-netwerk.

Directe uitwisseling en koop crypto-optie

Met Atomic Wallet kunt u XRP inwisselen voor 60+ cryptocurrencies. Deze service wordt mogelijk gemaakt door Shapeshift, Changelly en Changenow.

De in-app koopoptie wordt mogelijk gemaakt door Simplex, zodat u met een paar klikken XRP (Ripple), Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash kunt kopen met een creditcard. Het hele proces duurt enkele minuten en kost 2% voor Atomic.

24/7 ondersteuning

Atomic geeft om zijn gebruikers. Het ondersteunend personeel werkt 24/7 en staat altijd klaar om te helpen als er iets misgaat. De gemiddelde antwoordtijd is ongeveer 1 uur.

3- Ledger Nano X​ (Bewerkers keuze)

ledger nano x box

Ledger Nano X is een grote verbetering ten opzichte van Ledger Nano S, waarbij het scherm twee keer zo groot is als dat van Nano S, d.w.z. 128 × 64, waardoor de portemonnee de kwaliteit heeft die inderdaad een hogere prijs vereist.

Nano X is een hardware-cryptocurrency-portemonnee met een reeks updates voor Ledger Nano S. Het belangrijkste criterium dat het beter maakt dan Nano S is Bluetooth-connectiviteit. Naast een groter scherm is hij ook voorzien van grotere knoppen, waardoor hij gemakkelijk in gebruik is.

Mogelijkheid om meer op te slaan:

Ledger Nano X kan tot 100 applicaties tegelijkertijd opslaan met zijn extra ruimte. Er kan een groter aantal assets worden opgeslagen, allemaal op dezelfde plek, wat het een handig hulpmiddel maakt.

De activa omvatten cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum, XRP en nog veel meer. Men kan de ondersteunde crypto-activa-pagina bezoeken om de beschikbaarheid te controleren van de activa die Nano X ondersteunt.

Om een ​​nieuw activum aan het apparaat toe te voegen, gaat u naar Manager in de Ledger Live-app en klikt u op de blauwe installatieknop van de gewenste munt als deze wordt ondersteund.

Bluetooth-connectiviteit:

Het apparaat maakt gebruik van Bluetooth voor verbinding tussen twee gebruikers. U hoeft zich geen zorgen te maken over de beveiliging, aangezien deze end-to-end-codering gebruikt. Alleen openbare informatie, zoals getransporteerde gegevens, wordt via Bluetooth verzonden. De privésleutels worden niet aan anderen blootgesteld omdat ze in een koude opslag worden bewaard.

Nano X implementeert Bluetooth Low Energy (BLE). Numerieke vergelijking fungeert als een koppelingsmedium tussen twee apparaten tijdens de transactie, wat inderdaad een state-of-the-art beveiligingsconfiguratie is. Door de numerieke vergelijking kunnen beide gebruikers een gemeenschappelijke code genereren die de koppeling tot stand brengt.

De zorgen over botsingen tijdens het genereren van code met apparaten in de buurt worden opgelost door AES-CMAC van openbare sleutels plus willekeurige nonces te gebruiken.

Alvorens tot de transactie over te gaan, vraagt ​​het Secure Element de gebruiker om bevestiging. Het zal nooit een transactie plaatsen zonder toestemming van de gebruiker.

Bovendien kunt u in plaats van Bluetooth ook een USB C-kabel gebruiken als u zich nog steeds zorgen maakt over de veiligheid.

Wilt u gratis crypto verdienen? hier is onze gids voor 15+ Bitcoin & Crypto-kranen in 2021 om een ​​flinke hoeveelheid satoshi (bitcoin) te verdienen.

 1. Litecoin prijsvoorspelling 2021-2025
 2. Stellaire prijsvoorspelling 2021-2025 XLM $ 5 mogelijk?
 3. Chainlink-prijsvoorspelling 2021-2025 zal LINK $ 100 bereiken?

Batterijprestaties:

De Ledger Nano X levert een 100 mAh-accu. De levensduur van de batterij is hoog. Het gaat urenlang mee als het wordt geactiveerd. Als het apparaat niet wordt gebruikt, kan het enkele maanden meegaan.

Het nadeel is dat de batterij niet kan worden vervangen als deze is beschadigd. Hij kan alleen worden opgeladen via een USB C-kabel als hij leeg is. En er is ook geen indicator van de batterij die een plotselinge uitschakeling van het apparaat kan veroorzaken als het niet wordt erkend over het stroomverbruik.

Ledger Live-app:

grootboek live-app

Ledger Live is een perfecte metgezel voor grootboekhardwareapparaten. Met deze applicatie kunt u uw crypto-activa veilig beheren. Het biedt gemakkelijke onboarding, d.w.z. u kunt uw Ledger Nano X configureren met stapsgewijze onboarding door Ledger Live.

Het heeft functies zoals het importeren van uw accounts van Ledger Live Desktop naar uw smartphone. U kunt er ook rechtstreeks applicaties mee installeren of verwijderen uit de Ledger Nano X. De gebruiker kan een nieuwe valuta toevoegen of een bestaande verwijderen.

Via deze app is toegang tot een onbeperkt aantal accounts voor elk ondersteund activum. Het geeft ook een volledige transactiegeschiedenis en gedetailleerde informatie. Met de globale tellerwaarde op het dashboard kan de gebruiker de totale waarde van zijn activa in realtime controleren, ongeacht de plaats waar ze zich bevinden.

De gebruiker kan de toegang beveiligen met een wachtwoordvergrendeling of biometrische authenticatie zoals het scannen van vingerafdrukken.

Back-up van gegevens:

Als het apparaat verloren is gegaan, kan de gebruiker zijn gegevens herstellen door de 24-woordherstelzin te gebruiken die tijdens de initialisatie van uw apparaat is verstrekt om uw accounts op elk Ledger-apparaat te herstellen.

Prijs:

De Ledger Nano X kost $ 119. Dit omvat gratis verzending naar bijna elk land. De hoge prijs wordt geëist vanwege Bluetooth-ondersteuning en extra opslag van assets. Zijn unieke eigenschappen geven recht aan de prijs. Als de Nano X-prijs duur voor je is, kun je de Ledger Nano S nog steeds kopen voor $ 59

Meer over Ledger Nano X

 • 1 hardware portemonnee (Ledger Nano X)
 • 1 USB-kabel
 • 1 sleutelhanger voor apparaat
 • 3 herstelbladen
 • 1 aan de slag-folder
 • Grootboekstickers

Ledger Nano verkozen tot beste portemonnee voor XRP door onze lezers in 2021

4- Toast-portemonnee:

toast portemonnee xrp

Toast Wallet is een gratis open-source Ripple (XRP) -portemonnee die iedereen kan gebruiken.

Toast-portemonnee is een van de handigste wallets waarvoor wordt gebruikt het opslaan van uw Ripple XRP. Het proces van Ripple opslaan is vrij eenvoudig in deze portemonnee, zodat iedereen het gemakkelijk kan gebruiken. Het biedt veel zekerheid voor de overgemaakte gelden. Hieronder volgen de belangrijkste kenmerken van deze portemonnee.

1-multi-platform

Het allereerste kenmerk van deze portemonnee is dat deze beschikbaar is voor bijna alle platforms. De gebruikers kunnen het gebruiken, of ze nu gebruiken Windows, Android en zelfs iOS. Voor elk platform zijn aparte applicaties van deze wallet beschikbaar.

2-gemakkelijk te gebruiken

Het volgende voordeel van het gebruik van Toast-portemonnee is dat het vrij eenvoudig te gebruiken is. De gebruikers hoeven geen verschillende stappen te doorlopen om op te slaan  Ripple XRP zoals in andere portemonnees.

3-nul kosten

Een ander voordeel van het gebruik van Toast Wallet is dat het geen transactiekosten vereist en volledig gratis is voor alle gebruikers. Je hebt alleen 20 XRP-reserve om uw transacties te verwerken.

5- Betalingen van munten:

portemonnee voor muntenbetaling

CoinPayments is een betaling met cryptocurrency website waarmee u uw digitale valuta online in hun portemonnee kunt opslaan. Het werkt op dezelfde manier als uw fysieke bankwerk. Ze accepteren meer dan 1300 verschillende soorten altcoins waar hun transactiekosten zijn slechts 0,5%. Deze vergoeding is voor alle soorten investeerders gelijk. Het bedrijf is geregistreerd en gevestigd in Canada en staat bekend als een van de meest authentieke en legitieme cryptocurrency betalingsplatforms.

Net als andere cryptocurrency-platforms, is het Muntbetalingen beperkt u niet tot het alleen ruilen en investeren van uw altcoin via hun netwerk, maar ze stellen u ook in staat uw geld te gebruiken voor online winkeldoeleinden. Tegenwoordig zijn er duizenden online winkels die dit accepteren Muntbetalingen als hun betalingsmethode.

CoinPayments-vergoeding

In eerste instantie is CoinPayments gratis voor alle gebruikers. Iedereen met een geldig e-mailadres kan zich voor registreren CoinPayments-portemonnee. De vergoeding wordt alleen in rekening gebracht wanneer een gebruiker een transactie doet. De vergoeding is in rekening gebracht voor verschillende soorten transacties, waaronder:

 • Commerciële aanbetaling
 • Inkomende betalingen

De algemene vergoeding van CoinPayments is slechts 0,5% van alle soorten transacties. De omvang van de transactie heeft geen invloed op dit tarief. Dit geldt voor alle soorten investeerders.

Opnames van munten:

De portemonneeservice heeft enkele kosten, maar er zijn geen kosten voor de persoonlijke stortingen op de portemonnee. Het is 100% gratis. Het opnemen van de portemonnee is ook 100% gratis totdat u deze niet gebruikt voor commerciële artikelen of als betaalmethode tijdens het online winkelen.

Grootste betalingsnetwerk:

Muntbetalingen is een van de snelste en grootste betalingsnetwerken. Er zijn meer dan 300.000 verkopers in 182 landen, die nu CoinPayments accepteren als een methode om betalingen van hun klanten te accepteren. Met deze grote prestatie, Muntbetalingen heeft het gebruikers met digitale valuta gemakkelijk gemaakt om deze als papiergeld te gebruiken. U kunt overal of zelfs alles kopen trek je Ripple XRP in op uw bank met behulp van CoinPayments.

Portemonnee met meerdere munten:

Coinpayment XRP beste portemonnee

Op de andere vergelijkbare websites kunt u uw munten in de portemonnee alleen gebruiken voor de investering. Dit beperkt u om uw eigen geld te gebruiken. Coinpayments werkt samen met veel online winkels en e-commercesoftware waarmee u de aankoop online kunt doen. U kunt uw Ripple (XRP) portemonnee als uw persoonlijke portemonnee om op verschillende platforms een betaling te doen,

BitGo

CoinPayments wordt ondersteund door de populaire altcoin-beveiligingswebsite BitGo. BitGo staat meestal alleen bekend om de BTC-betalingen, maar op CoinPayments kunt u deze service gebruiken voor elk type digitale valuta, inclusief Ripple Coin ‘XRP’. Dit maakt het proces van transactie en betaling erg snel. Als het snel is, betekent dit dat u uw geld onmiddellijk kunt investeren of uw munt kunt verkopen als u een stijging van de prijs ziet.

Volledige beveiliging:

Voor de veiligheid van het geld van hun gebruikers, de Muntbetalingen gebruikt een tool als BitGo. Dit is een multi-sig-technologie die volledige bescherming van uw geld biedt. Er kan geen transactie worden uitgevoerd zonder de goedkeuring van de rekeninghouder.

Gekoppeld aan bankrekeningen:

In het begin was de functie van platte nederzettingen alleen beschikbaar voor Canadese gebruikers. Maar nu kunnen de gebruikers uit de Verenigde Staten en Euro-handelaren ook genieten van de opties voor platte afwikkeling. Hierdoor kunnen ze hun geld op hun bankrekeningen krijgen. Het werkt op dezelfde manier als Betalen. U klikt op opnemen en krijgt geld op uw bank.

Het bedrijf is gevestigd in Canada en wordt nu door meer dan 296.000 online verkopers in verschillende landen. Dit geeft gebruikers de garantie dat het bedrijf dat is geen oplichterij of nep. U kunt hun diensten gebruiken voor de Ripple munten portemonnee doel. Hun portemonnee komt met geavanceerde functies. U kunt uw Ripple niet alleen gebruiken voor aan- en verkoopdoeleinden, maar ook als betaalmiddel bij verschillende online winkels.

De geavanceerde beveiligingsfuncties, kluisopties en BitGo maken het tot een veelzijdig platform voor betalingen. Dus als u op zoek bent naar een veilige cryptocurrency-portemonnee voor uw munten, dan moet u zich registreren bij Muntbetalingen nu zonder je zorgen te maken over de legitieme status. De registratie is 100% gratis en hun transactiekosten en portemonnee zijn ook lager in vergelijking met hun rivaliserende bedrijven.

6- EXARPY:

exarpay portemonnee beoordeling

Exarpy is een interface waarmee de gebruikers kunnen communiceren met het netwerk van Ripple. Het heeft geen band met de Ripple, maar faciliteert de gebruikers alleen voor het gebruik van zijn netwerk. Deze portemonnee is betrouwbaar, snel, veilig en vrij eenvoudig te gebruiken. Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van deze interface is dat de gebruikers deze op bijna alle apparaten kunnen gebruiken. Het gebruik van deze interface kost 0,025 XRP-kosten voor elke transactie. De gebruikers kunnen het onbevreesd gebruiken omdat het geen enkele informatie over de gebruiker opslaat. Een cryptografisch gegenereerde pincode wordt aan de gebruiker gegeven om in te loggen en deze portemonnee te gebruiken. De gebruikers kunnen via deze portemonnee elke hoeveelheid Ripple opslaan, verzenden en ontvangen.

Je kunt de FAQ-sectie raadplegen hier voordat u begint.

7- Edge portemonnee:

edge xrp

Edge Wallet is een functierijke softwareportefeuille die door Airbitz is omgedoopt en in februari 2018 werd gelanceerd. De meest bewonderde eigenschappen van deze portefeuille zijn de eenvoudige gebruikersinterface en de unieke benadering van de beveiliging van uw geld. De interface lijkt vrij eenvoudig voor de gebruikers van bank-apps. De portemonnee biedt de faciliteiten voor het verzenden, ontvangen, opslaan en inwisselen van de munten. Eerder waren bijna alle wallets afhankelijk van de derde partij voor serverbeveiliging. Maar Edge biedt u een eenvoudig te gebruiken beveiligingslaag en de gebruikers kunnen de werking van deze beveiligingslaag beheren. Deze nieuwste cryptocurrency-portemonnee wordt geleverd met een architectuur die met elke blockchain werkt. Het biedt dus ondersteuning voor bijna alle cryptocurrencies die over de hele wereld worden verhandeld.

Het ondersteunt zelfs elke nieuwe munt, op voorwaarde dat de ontwikkelaars van de munt hun ondersteuning uitbreiden via een eenvoudige plug-in. Edge-portemonnee is ook uitgerust met Spaceshift-technologie waarmee de gebruikers gemakkelijk tussen de cryptocurrencies kunnen wisselen zonder dat de crypto-uitwisseling nodig is. Hier is het vermeldenswaard dat de portemonnee het weergeven van bedragen in kleinere coupures ondersteunt. Hieronder volgen de voor- en nadelen van deze portemonnee:

PROS

 • Een eenvoudige gebruikersinterface, ideaal zelfs voor beginners.
 • Biedt sterke beveiligingsfuncties zoals 2FA en herstel van het instellen van beveiligingsvragen.
 • Ondersteunt veel populaire cryptocurrencies en is van plan om in de toekomst ondersteuning voor iedereen te bieden.
 • Heeft open-sourcecode.
 • Beschikbaar voor Windows, Android en iOS.
 • Ondersteunt cryptohandel binnen de portemonnee.

Nadelen

 • Geen webinterface.

8- GateHub:

gatehub rimpel

Momenteel heeft GateHub te maken met verschillende populaire digitale valuta’s, waaronder XRP en BTC. Het proces van geld storten en kopen Ripple (XRP) op GateHub is heel gemakkelijk en snel. Ze stellen hun gebruikers in staat om Ripple-munten te kopen door rechtstreeks geld te betalen via een bank, maar helaas moet u eerst BTC kopen en deze vervolgens omzetten in andere digitale valuta, waaronder Ripple XRP-munten..

Gatehub is een van die XRP-wallets die zijn genoemd op de officiële website van Ripple (Ripple lab). Het is alweer een hele tijd geleden dat Gatehub diensten aanbiedt van portemonnee voor XRP. Beleggers vertrouwen het meest op GateHub omdat Ripple Coin het heeft genoemd in de lijst van hun portemonnee, waar ze ook verschillende interessante functies op hun website aanbieden.

De belangrijkste kenmerken die GateHub aanbiedingen aan hun investeerders interessant zijn en het voor investeerders gemakkelijk maken om het voor investeringsdoeleinden te beheren.

Makkelijk te gebruiken:

Ten eerste is de lay-out van de portemonnee eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. De portemonnee toont een volledige geschiedenis van de betalingen en toont het exacte bedrag dat u gewend bent Ripple kopen (XRP). Ze sturen per e-mail een melding met betrekking tot de financiële transacties om de gebruikers op de hoogte te houden van de financiële waarde van hun portemonnee.

Geaccepteerd door online winkels:

Het is nu een tijd geleden Gatehub biedt zijn portefeuillediensten aan. Veel webwinkels accepteren ze nu als betaalmiddel. U kunt uw XRP dus gebruiken voor online winkeldoeleinden, het is niet beperkt tot alleen handelsdoeleinden.

Geavanceerde analyse:

Het analysegedeelte van GateHub toont de realtime snelheid van XRP, USD, en andere valuta. Dit maakt het voor de gebruikers heel gemakkelijk om hun geld op het juiste moment te investeren. De analytische statistieken tonen ook statistieken per grafische weergave. Dit maakt het gemakkelijk voor gebruikers om hun wallet-account te begrijpen en te beheren.

Wilt u XRP kopen? Lees onze nieuwe gids: een ultieme gids voor het kopen van Ripple (XRP) in 2021

Lees ook: 5 tips om uw cryptocurrencies te beschermen

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me