Het lijkt erop dat sommige mensen op de Crypto-markt het rol van XRP-valuta in de Ripple-producten. In feite heeft het volledige Ripple-plan dat tot nu toe is ontwikkeld, de basis gelegd voor het live gebruik van digitale XRP-activa bij grensoverschrijdende overdrachten..

Ripple had een ambitieus doel op het gebied van XRP, maar hier kunnen we zeggen dat het op het punt staat zijn doelen te bereiken. Als ik het goed vind, is Ripple nog maar één stap verwijderd van het vervullen van zijn plan? Ik zou kunnen zeggen dat het nog maar een halve stap verwijderd is van zijn plan. Waarom zeg ik dat? Omdat we dit jaar de eerste instelling hadden die het live gebruik van XRapid en XRP bij grensoverschrijdende overschrijvingen. Dit is Cuallix, die zich bezighoudt met transfers tussen Mexico en de VS, op de MXN / USD fiat-corridor. Zoals iemand zei, het ijs was gebroken.

Ik zal een metafoor gebruiken die de evolutiefase waarin XRP zich bevindt beter kan verklaren. We zullen de stappen voorafgaand aan het gebruik van XRP beschouwen als het monteren van de spoelen voor een trein. We zullen ook kijken naar de XRP digitale troef om de trein te zijn.

In 2017 kondigde Ripple aan dat meer dan 100 financiële instellingen Ripple-technologie gebruiken. Later in de zomer van 2017 werd de creatie aangekondigd van drie nieuwe XCurrent-, XRapid- en XVia-tools. De XCurrent-tool is de tool waar de meer dan 100 financiële instellingen zich bij hebben aangesloten.

In feite is XCurrent de tool die het pad opent voor de XRapid-tool. XRapid is de tool die standaard gebruikmaakt van het digitale XRP-activum. Nadat Ripple in januari 2017 aankondigde dat Cuallix de eerste financiële instelling ter wereld is die gebruik maakt XRP, vier nieuwe financiële instellingen hebben XRapid-tests ondergaan.

In Q1-2018 kondigde Ripple vijf nieuwe XRapid-pilotklanten aan: Western Union, Cambridge Global Payments, MercuryFX, IDT en MoneyGram.

Elk van de 100 financiële instellingen kan ervoor kiezen om over te stappen van XCurrent naar XRapid. Ongetwijfeld is XRapid door gebruik te maken van de XRP digitale asset een superieure tool voor XCurrent. XRapid wordt geleverd met snelheid, schaalbaarheid, lage kosten en verhoogde liquiditeit. Dit zijn de redenen waarom ik denk dat in de toekomst veel van de 100 financiële instellingen naar XRapid zullen verhuizen. Overschakelen naar XRapid zal een natuurlijke stap zijn. Ik denk ook dat er nieuwe instellingen zullen zijn die de XRapid-tool rechtstreeks zullen gebruiken zonder eerst XCurrent te gebruiken.

Ik zei dat XRapid veel voordelen heeft ten opzichte van XCurrent. Dit komt door de XRP-munt. Een overdracht vindt plaats in 4 seconden. Tegelijkertijd zijn 1500 transfers per seconde mogelijk. De kosten van deze transfers worden met 60% verlaagd in vergelijking met de klassieke SWIFT transfersysteem.

Vergeet liquiditeit niet. Een van de belangrijkste punten op de Ripple-agenda dit jaar is de toename van de XRP-liquiditeit. Voor een optimale werking en om grote hoeveelheden fiat-overdrachten aan te kunnen, heeft XRapid een zeer goede liquiditeit nodig. Hoe de XRP-liquiditeit te vergroten? Door XRP op zoveel beurzen te vermelden. Diversifieer ook soorten fiat / XRP-munten. De liquiditeit moet worden verzekerd op zoveel mogelijk fiat-corridors.

READ Ripple komt Europa binnen als koning van alle cryptocurrencies

Concluderend werden XRP-treinrails gedeeltelijk geïnstalleerd. En de eerste monsters van de XRP-trein werden uitgevoerd. Het uitvoeren van tests is succesvol verklaard. Er wordt verder gewerkt aan het uitbreiden van baanvakken en het aanleggen van nieuwe routes. Ik hoop dat je de metafoor leuk vond.

In het verleden hebben velen betwijfeld of XRP zal worden gebruikt bij grensoverschrijdende overtochten. Dit jaar zullen we waarschijnlijk nieuwe XRP live-gebruiksaankondigingen hebben. En hier heb ik het niet over instellingen met een laag volume (Cuallix), maar naar instellingen met een indrukwekkend aantal overschrijvingen. Ik verwijs hier naar MoneyGram en Western Union. Deze grote namen zullen ongetwijfeld een positieve impact hebben op de XRP-prijs.

Ik heb verschillende forums gelezen en ik zie dat veel “buy and hold” -kopers behoorlijk gefrustreerd zijn over de evolutie van de prijs van XRP-munten. De meest voorkomende ontevredenheid, “dit is goed nieuws de laatste tijd, maar de prijs stijgt niet.” Ik denk dat al dit nieuws de laatste tijd geen groot nieuws is geweest. XRP’s live gebruik van MoneyGram of Western Union, of de aankondiging van meer dan 200 financiële instellingen die XCurrent gebruiken, het is het grote nieuws.

LEES Binance Futures allemaal klaar om zijn twee nieuwe contracten voor XRP en Ethereum Classic te lanceren

Ook als we kijken naar een historisch grafiek van XRP, we zullen opmerken dat deze virtuele valuta in het verleden een atypische evolutie kende. Met name lange periodes van laterale prijsevolutie, gevolgd door agressieve opwaartse bewegingen. Vorig jaar was de accumulatieperiode tussen twee pieken van juni tot december.

Houd de bovenstaande dingen in gedachten en zoek uw geduld. Zonder geduld zult u geen goede winsten kunnen maken op XRP. Geen enkel financieel of rijk onafhankelijk persoon heeft in een paar dagen of weken zijn fortuin verdiend. Over het algemeen duurt het proces om financiële onafhankelijkheid te bereiken jarenlang. Daarom is het een goed idee om jezelf een realistisch tijdsdoel te stellen voor HOUDEN. Dat zou het einde van 2018 betekenen, of zelfs twee, drie jaar. Als u dit niet kunt, is de investering in XRP ongetwijfeld niets voor u.

Op het moment dat ik dit artikel aan het schrijven was, was er nieuw nieuws van Ripple. Ripple heeft Xpring aangekondigd. Ripple heeft Ethan Beard, voormalig directeur van het ontwikkelaarsnetwerk van Facebook en ex-EIR bij Greylock Partners, ingehuurd om Xpring en breder Ripple’s ontwikkelaarsprogramma te leiden.

“Het doel is om bedrijven te ondersteunen waarvan we denken dat ze zullen profiteren van het voortbouwen op het XRP-grootboek”, zei Eric van Miltenburg, Ripple of Business Operations, in een interview met TechCrunch. “Ondersteuning zal op verschillende manieren plaatsvinden: investering, incubatie en het potentieel van acquisitie of subsidies. We zijn gericht op bewezen ondernemers die het grootboek en XRP kunnen gebruiken om de problemen van hun klanten echt aan te pakken.​

“Dit is nog maar het begin, want we zullen doorgaan met het bouwen van meer gebruiksscenario’s voor XRP,”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me