De verborgen redenen voor de weigering van het Coinbase-platform om Ripple XRP toe te voegen

Coinbase-platform en Ripple XRP

Paar dagen geleden, Ripple XRP groeide begin deze week exponentieel in waarde, waardoor het toenam van 0,90 $ tot 1,06 $. De redenen daarvoor waren de geruchten dat het Coinbase-platform van plan was om het toe te voegen aan valuta’s die kunnen worden verhandeld.

Het is bekend dat de Amerikaans bedrijf Coinbase geniet een geweldige reputatie en vertrouwen van Amerikaanse investeerders in de digitale valuta en zij gebruiken het ook voor Bitcoins kopen en verkopen naast Bitcoin Cash, Litecoin en Ethereum. Dit zijn de vier valuta’s die op dit platform kunnen worden verhandeld.

Na urenlange geruchten en claims van duizenden fans van over de hele wereld op twee na grootste digitale valuta, het platform reageerde, net als de vorige keer, dat het momenteel niet nodig was om digitale valuta toe te voegen.

Zoals elke keer zeiden ze dat ze heel graag de veiligheid van hun gebruikers wilden behouden en dat ze van plan waren en bestudeerden om cryptocurrency toe te voegen waarvan ze dachten dat die in het belang was van investeerders op het platform..

De officiële verklaring die door het bedrijf werd gepubliceerd, duwde de prijs van de beroemde digitale valuta naar een daling van ongeveer 0,80 $, ook ondersteund door de sterke daling van de prijzen van andere digitale valuta.

Hoewel duizenden investeerders het bedrijf hebben gevraagd om deze valuta toe te voegen aan de vier valuta’s die kunnen worden verhandeld, maar de afwijzing ervan deed ons op zoek gaan naar de echte reden achter dit mysterie.

LEES Ripple Prijsvoorspellingen XRP / USD

In dit artikel zullen we kijken naar de verborgen redenen achter de weigering van het Coinbase-platform om Ripple XRP toe te voegen.

1- Gedecentraliseerde digitale valuta:

De eerste reden zoals het lijkt waarvoor de Coinbase bedrijf wilde niet onthullen dat deze digitale valuta een gedecentraliseerde valuta is en dat er een bedrijf achter zit.

Het Ripple-bedrijf bezit miljarden van deze valuta en kan de prijs van de valuta manipuleren door de valuta-eenheden te koop weer te geven en zo te leiden tot de ineenstorting van hun waarde.

Hoewel het bedrijf voor zichzelf voornamelijk goede winsten maakt met de diensten die het aan banken levert, en hoewel het het vertrouwen geniet van grote financiële instellingen, schrikken de miljarden van deze valuta de verdedigers van de gedecentraliseerde en ontmijnbare digitale valuta af..

Het bedrijf kwam met een plan om 55 miljard XRP aan te bieden. Dit plan houdt in dat het elke maand 1 miljard eenheden zal aanbieden om te verkopen en dat het in de komende 55 maanden zijn monopolie op deze munteenheid zal beëindigen, waarbij het benadrukt dat het verkoopmechanisme van deze hoeveelheid veilig en goed zal zijn en geen negatieve invloed zal hebben op de prijs. van levering. Het bedrijf is sinds eind vorig jaar met dit plan begonnen.

2- Competitie en andere visie:

Er is nog een reden achter deze ongerechtvaardigde en indirecte afwijzing van deze succesvolle digitale valuta: concurrentie en verschillende visies.

LEES Ripple werkt samen met bedrijven die de maatschappelijke zaak ondersteunen, zegt de ambtenaar van Ripple 

Het is duidelijk dat Coinbase ondersteunt Bitcoin en zijn familie, die de valuta’s zijn die door hun enthousiastelingen op hun eigen technologie kunnen worden gewijzigd Ripple XRP dat is eigendom van één bedrijf die het zal blijven beheersen, is een zeer felle concurrent en anders dan Bitcoin en haar zussen.

Ripple bedrijf heeft met succes overeenkomsten gesloten met tientallen banken en financiële instellingen, waaronder Western Union, MoneyGram en andere instellingen, en heeft zijn valuta als de beste in alle opzichten aangeboden, aangezien deze minder duur en sneller is bij overmakingen en veilig is.

Het meest gruwelijke punt voor het Coinbase-platform en de Bitcoin-gemeenschap is dat deze digitale valuta een visie heeft op toenadering tot het wereldwijde financiële systeem in plaats van ertegen te vechten..

De concurrentie tussen Coinbase en Ripple toont een belangrijk probleem: de eerste is het verstrekken van GDAX, een cryptocurrency-uitwisselingsplatform voor bedrijven en professionele handelaren die oplossingen biedt aan handelaren om betalingen met digitale valuta te accepteren, en wie weet hebben ze misschien plannen om zich ook op banken te richten.

Dit is de tweede keer dat er geruchten de ronde doen over de richting van de Coinbase om Ripple XRP toe te voegen aan de handel, en het bedrijf publiceerde een officiële verklaring waarin de geruchten werden ontkend. Terwijl duizenden een elektronische petitie ter goedkeuring hebben ingediend zonder te reageren op hun vraag om de op twee na grootste cryptocurrency buiten de grootste handelsplatform in de Verenigde Staten.

afbeeldingsbron

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me