Hodl of Trade XRP: wat is beter?

 In de afgelopen acht maanden hebben we met beren te maken gehad, maar dat was niet de eerste keer. De geschiedenis had iets voor onze referentie. Iets soortgelijks gebeurde eind 2013 in de cryptomarkt. In december 2013 reed de printhoogte van $ 1250. Kort daarna zakte de markt met 90 procent met een dieptepunt van $ 100 voordat hij stabiliseerde. Toen was de prijsdaling van Bitcoin meer dan 90%. Zoals je kunt zien, is er dus duplicatie voor onze ogen, vooral wanneer je XRP op de foto plaatst. Hoewel het een van de beste munten op de cryptomarkt is, is XRP tegen de huidige spotprijzen 93 procent gedaald en een van de “slechtste” uitvoerders, zoals experts zeggen.

Rond deze omstandigheden was er geen twijfel dat mij op verschillende fora werd gevraagd wat volgens mij de beste manier was om geld te verdienen tijdens deze moeilijke en bearish momenten. Kunnen we handel of houd XRP vast vroegen ze, maar zoals altijd zullen we tussen de regels door komen en u op feiten gebaseerde sluitende antwoorden geven. Om het te vereenvoudigen, zullen we destilleren en kijken wat de voor- en nadelen zijn van elke strategie en wat u kunt doen om deze onverzadigbare beren te overwinnen.

Handel:

Al met al gaat het bij handelen om winst en er zijn drie hoofdcategorieën van handelen, meestal gedefinieerd door handelsstijl:

– Daghandel (waarbij transacties tussen één uur en een dag worden gehouden)

– Kortetermijnhandel (waarbij transacties binnen een week worden gehouden)

– Trading swing of swing (voor geduldige handelaren die gedurende meerdere maanden transacties aanhouden)

Op de een of andere manier hebben we een of verschillende soorten handelsstrategieën geoefend die hierboven zijn genoemd. Tien jaar geleden, toen ik een beginner was, experimenteerde ik met daghandel. Ik voelde me aangetrokken tot de aantrekkingskracht van snelle winsten. Ik was er echter snel bij dat daghandel niet geschikt is voor degenen die vrijheid willen. In feite is het best moeilijk omdat je de hele dag aan de computer moest blijven kleven. Terwijl ik afstudeerde en gebruik maakte van verschillende technische indicatoren om transacties te initiëren op basis van koop-verkoopsignalen, was het gewoon een vervelende klus om de hele dag naar de grafiek te kijken. Ja, er waren limietorders waarvan ik gebruik heb gemaakt, maar toegegeven, deze verkoop- of kooplimieten zijn op geen enkele manier gegarandeerd. Prijzen kunnen onze ingestelde waarde bereiken en later dalen, wat betekent dat we geen winst hebben gemaakt en meestal verlies hebben geleden.

Dit wordt afgedekt door de hoge volatiliteit die heerst op de markt, waardoor stopverliezen onbetrouwbaar zijn en niet zoiets als een garantie. Overmatig verdiende ik van tijd tot tijd geld, maar dit waren noodzakelijke ervaringen om mijn leercurve te verbeteren.

LEES Ripple verslaat Bitcoin met een stijging van 16.000% dit jaar

Desalniettemin is het blijven volgen van uw transacties en het handmatig openen en sluiten van orders de veiligste weg naar winstgevendheid. Ik moet echter zeggen dat ik kort daarna stopte met daytrading, want laten we eerlijk zijn. De winsten zijn laag en ja, je kunt hebzucht niet met succes beheersen.

Na daghandel probeerde ik kortetermijnhandel en ik bleef ongeveer een jaar op die manier op de markt spelen. De ervaring die met deze handelsstijl was opgedaan, was op zijn zachtst gezegd definitief. Het leuke van deze handelstijd is de chartistische tijd, die werd ingekort en wat meer is, de winsten namen toe. Dit weerhield me er niet van om rond te prikken en later nam ik genoegen met swingtraden. Het is echt makkelijk en het enige dat u hoeft te doen, is kopen wanneer er aanzienlijke marktcorrecties zijn en executies pas na een paar maanden plaatsvinden of wanneer uw doelen zijn bereikt. De enige strategie die swingtraden beter maakt op het gebied van rendement op investering is de Buy and Hold-strategie.

Koop en houd:

Naast deze handelsactiviteiten heb ik een deel van mijn portefeuille toegewezen aan de buy-and-hold-strategie. Deze handelsstrategie is vrij ongecompliceerd en zoals het is. Het enige dat u hoeft te kopen, is wanneer de prijzen goedkoop en redelijk gewaardeerd zijn. En ik vond het niet erg om te wachten, want soms moest ik voor een lage prijs een paar maanden wachten, vaak tussen de 3 of 4 maanden.

U kunt alle gewenste hoeveelheden tegen een enkele prijs kopen of u kunt een koopstrategie kiezen. Meer specifiek is het geld verdeeld in drie gelijke delen, waarbij koopposities worden geopend op belangrijke ondersteuningsniveaus verspreid over drie niveaus. Deze handelsstijl is beter bekend als laddering. Na het opvoeren van uw longs, vereist de buy and hold-strategie dat u tussen 6 maanden en meerdere jaren wacht totdat u de gewenste winst behaalt.. 

Warren Buffett is een van de vele handelaren die miljoenen dollars via de kopen en vasthouden strategie. Warren probeerde goedkope aandelen te kopen, meestal na marktcrashes, waarna hij jarenlang wachtte om zijn aandelen te verkopen.

Conclusies:

Na analyse van onze eigen handelsstrategieën in de afgelopen tien jaar, kwamen we tot de volgende conclusies:

– investeer nooit meer dan u zichzelf toestaat te verliezen.

– Voordat u koopt, moet u altijd kijken om goedkoop binnen te komen. Identificeer deze dieptepunten door kritisch naar de grafieken te kijken.

– De Buy and Hold-strategie levert vaak de hoogste ROI op

– Statistieken ondersteunen de Buy and Hold-strategie en meer dan 90 procent van de tijd dat handelaren winst maakten.

LEES Massale adoptie heeft bruggen naar banken nodig – David Schwartz van Ripple

– Selecteer een handelsstrategie die het beste bij uw persoonlijkheid past

– Handelen in een bearmarkt is moeilijk voor nieuwkomers, vaak maken ervaren handelaren winst.

– Daghandel is een uitdaging en de ROI is laag

Op basis van onze inhoudingen is het zeker dat de huidige marktomstandigheden niet gunstig zijn voor starters. Leerlingen kunnen er maar beter in springen en oefenen wanneer de markt vastzit binnen een bereik of wanneer kopers rondsluipen

Als ik zeg dat de beste strategie degene is die bij je persoonlijkheid past, bedoel ik dat een angstige jongere waarschijnlijk zal denken dat kopen en vasthouden een ongepaste strategie voor hem is. Maar als hij deze beleggingsstijl niet heeft geprobeerd, kan hij niet weten of kopen en vasthouden bij hem past. Over het algemeen willen jonge mensen snel geld en willen ze handel drijven, niet kopen en vasthouden. Uiteindelijk gaat het om een ​​grotere ROI, en deze enorme winst kan alleen op XRP worden behaald door te kopen en vast te houden.

Dus koop het en houd het vast en sluit het af met veel geduld. De tijd heeft immers aangetoond dat een bearmarkt niet eeuwig kan duren. De cryptomarkt heeft cycli, zoals elke kapitaalmarkt. Een bear-cyclus wordt gevolgd door een accumulatieperiode en vervolgens door een bull-cyclus. Bemoedigend is dat XRP Fundamentals in 2018 zijn verbeterd. Dit jaar is Xrapid getest en maken verschillende financiële instellingen gebruik van XRP voor hun grensoverschrijdende betalingsoplossingen..

Het is waar dat het volume van deze overboekingen vrij laag is, maar vergeet niet dat het SBI volgt en volgens Ripple CEO Brad Garlinghouse zullen tegen het einde van 2018 sommige banken XRP overnemen. De lage prijs van XRP op dit moment is te wijten aan de bubbel die eind 2017 en begin 2018 leidde tot de Crypto-markt. Als zodanig heeft deze prijsdaling niets te maken met de fundamentele gegevens van XRP..

In de loop van de tijd is aangetoond dat XRP een solide product is en met toenemende acceptatie, is het zonder twijfel dat de prijzen zullen stijgen. Dergelijke prijsdalingen hebben zich voorgedaan op andere kapitaalmarkten en bij verschillende gelegenheden in de crypto-sfeer en in die moeilijke tijden hebben de kapitaalmarkten zich hersteld. Je moet genoeg geduld hebben als je een Warren Buffet of the Crypto Market wilt worden. De voormalige ATH van $ 3,6 zal worden bereikt en opgedeeld in de nabije toekomst of ver weg.                                                           

HODL XRP!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me