Ripple Prijsvoorspellingen XRP / USD

Ripple-prijsvoorspelling: XRP-voorspelling 2021-2025

Zoals u gewend bent, proberen we op dit moment realistisch naar XRP te kijken en een realistische prijs te schatten voor het einde van het jaar. Het schatten van een waarschijnlijke prijs voor de komende 12 maanden is natuurlijk geen gemakkelijke taak. Dergelijke schattingen bevatten een hoge dosis gevaar. We zullen echter proberen om bij deze schatting met zoveel mogelijk factoren rekening te houden.

In 2017 was XRP de ster op Crypto Market met een ROI van 30000%, een ongelooflijke ROI. Geen enkele andere top 10 Crypto Market-valuta heeft ooit zoveel groei gezien. In een artikel in het najaar van 2017 zei ik dat XRP eind 2017 een prijs tussen 0,80 en 1 usd zou kunnen hebben. Daarna gaf ik de nodige argumenten waarvoor ik dacht dat de prijs zou stijgen.

Veel mensen waren het met me eens, maar ze waren heftig en vonden me te optimistisch. Dat waren ze van mening XRP zou niet 1 USD bereiken. Eind 2017 was tDe XRP-prijs was ongeveer 1,9 USD. Tot slot: ben ik te optimistisch geweest? Bovendien bereikte XRP in januari van dit jaar een maximum van $ 3,60. Laten we eens kijken wat kunnen we verwachten in 2018.

1. Marktkapitalisatie vormt geen belemmering voor stijgende XRP-prijzen:

Een van de argumenten van degenen die het vorig jaar niet eens waren met mijn schatting van 1 USD is marktkapitalisatie. Naar hun mening zal XRP niet teveel geld kunnen aantrekken om 1 USD te beklimmen. Sommigen van jullie begrijpen mijn punt in dit verband. Marktkapitalisatie is relatief en zeer variabel. Wanneer een valuta een stijgende trend vertoont en FOMO zijn effecten op de massa van mensen produceert, trekt het bedragen aan en kan impliciet marktkapitalisatie in een ongelooflijk tempo groeien.

Dat is vrij onwaarschijnlijk XRP zal dit jaar of de komende 2-3 jaar een prijs van drie cijfers bereiken, maar in de komende 5-6 jaar kunnen er veel zijn. Gezien dat Bitcoin was een jaar geleden een paar honderd dollar waard, wie had gedacht dat het maximum $ 20.000 zou bedragen?

Dit betekent echter niet dat XRP kan in de toekomst 1000 USD bereiken. Nou, op dit moment lijkt dat een utopie. XRP is niet te vergelijken met Bitcoin, omdat het aantal uitgegeven munten enorm is, 100 miljard munten. Dat zou enorme sommen geld vergen om de prijs omhoog te pompen. Niemand heeft zo’n hoge groei ingeschat Bitcoin’s marktkapitalisatie.

LEES TransferGo introduceert TransferGo Now, dat Ripple Solutions gebruikt om fondsen van Europa naar India te verplaatsen

Beperking van de XRP-prijs toename als gevolg van marktkapitalisatie is een argument dat degenen die het marktkapitalisatieprobleem onder de loep hebben genomen, gebruiken. Concluderend, gezien de marktkapitalisatie, schat ik tweecijferige prijzen voor eind 2018.

2. Nieuwe partnerschappen en mogelijk nieuws over het gebruik van XRP (niet-test) grensoverschrijdende betalingen:

Kort daarna, Cuallix kondigde aan dat de eerste XRapid instrumenttests met behulp van de XRP werden uitgevoerd. Volgens officiële bronnen waren de tests een succes. MoneyGram maakte het een aangename verrassing door lid te worden van meer dan 100 financiële instellingen die gebruik maken van Ripple-technologie. Ze zeiden dat ze in de eerste fase alleen Ripple-technologie zullen gebruiken en in de tweede fase ook de XRP-valuta.

IDT en MecuryFX hebben ook aangekondigd dat ze Ripple-technologie zullen gebruiken. Het Ripple-project komt steeds meer tot stand. Het zou me niet verbazen als ik dit jaar het eerste nieuws over het gebruik van XRP bij grensoverschrijdende betalingen. Zelfs als dit dit jaar niet gebeurt, zal XRP in de toekomst worden gebruikt voor grensoverschrijdende betalingen. Ripple doet alles wat daarvoor nodig is.

3. De eerste effecten van het Ripple Accelerator-programma, de instroom van nieuw kapitaal uit andere markten en het Arrington XRP Capital Fund:

Dit jaar verwacht ik dat de eerste effecten van het Ripple Accelerator-programma (ter waarde van $ 300 miljoen) een boost zullen krijgen XRP-liquiditeit. Het bieden van prikkels via dit programma kan een belangrijke reden zijn om nieuwe partners aan te trekken. U kunt meer informatie over dit programma vinden door op internet te zoeken. Er wordt in de online omgeving weinig gepraat over de effecten van dit programma, maar ik denk dat het een zeer belangrijke rol in 2018.

Crypto Market is een jongere markt en trekt steeds meer geld aan. Crypto Market is aantrekkelijk vanwege de enorme opbrengsten die hier worden behaald. In andere markten (WTI Oil, Gold, Forex) kunnen deze opbrengsten alleen worden behaald met instrumenten met hefboomwerking (margehandel). Precies het geld dat u harder verdient, brengt veel grotere risico’s met zich mee. Crypto Market zal ook meer geld van de aandelenmarkt aantrekken. Hier zijn de opbrengsten veel lager dan op de Crypto Market. Ik ben een van degenen die de Crypto-markt betraden nadat ik 10 jaar op de aandelenmarkt had gehandeld. Er zijn veel handelaren die hetzelfde deden, inclusief investeringsfondsen.

LEES de belangrijkste vooruitzichten: waarom 2018 een groot jaar is geweest voor Ripple

Op 28 november 2017 heeft Michael Arrington, de oprichter en voormalig redacteur van TechCrunch, kondigde de lancering aan van zijn nieuwe kapitaalfonds. Het fonds, genaamd Arrington XRP Capital, is een van de grootste cryptografische hedgingfondsen ter wereld en luidt volledig in XRP. Bovendien begint het fonds met $ 100 miljoen en zal het gebruiken XRP om in te investeren blockchain-technologie en activa-entiteiten.

Eindconclusies:

Rekening houdend met al deze factoren, schat ik een XRP-prijs van 8-10 USD eind 2018. Er moet echter rekening mee worden gehouden dat deze schatting normale marktomstandigheden impliceert. Dit betekent dat Bitcoin er niet onder zal vallen $ 4000 ​ $ 5000, en na een paar maanden van consolidatie hebben we een nieuwe bullmarkt.

Als de markt binnen een paar maanden niet stabiliseert en we geen stijgende trend hebben, betekent dit dat de markt een langere herstelperiode zal hebben. Het gevoel van pessimisme van Crypto Market omzetten in een optimistisch gevoel kan niet in twee weken. Als de markt zich niet binnen een paar maanden herstelt, is het mogelijk dat onze richtprijs eind 2018 niet gehaald wordt. Ook hoeven we geen negatief nieuws te horen van Ripple of andere gebeurtenissen die een negatieve impact hebben op de gehele Cryptomarkt..

Of de markt nu vroeg of laat terugkeert of niet, de prijzen voor directe toegang zijn erg laag. Op dat moment had XRP een daling van 78% geregistreerd ten opzichte van de maximumprijs (3,6 USD). Elke handelaar met ervaring weet dat dit het moment is XRP kopen. Zelfs als de markt moeilijker wordt en we ons koersdoel niet zullen halen, zal XRP ongetwijfeld stijgen naar ten minste de vorige prijs. Allen die willen koop nu zal een mooie winst eind 2021.

Vergeet niet! Het grootste nieuws dat in 2018 kan komen, is het eerste (niet-test) gebruik van XRP bij grensoverschrijdende betalingen. Dit nieuws kan een agressieve opwaartse beweging veroorzaken. Op dat moment zal waarschijnlijk een stijging van 500 -800% optreden.

Alle informatie in het artikel kan worden gecontroleerd op de Ripple-site (inzichten), of op andere sites op internet. Houdt u alstublieft rekening met alle bovenstaande factoren en doe uw eigen onderzoek als u dat wilt investeer in de XRP-valuta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me