Ripple’s nieuwste prijstrend en snelle vooruitgang in reguliere financiën

De Ripple XRP is altijd een unieke munt geweest vanwege zijn unieke positie met een eindig aantal munten vanaf het begin en deel uit te maken van een uniek betalingssysteem in plaats van conventionele cryptocurrency. Daarom zijn de ontwikkelingen ook altijd vrij uniek geweest en niet onderhevig aan mijnwerkers die anders een grote zeggenschap hebben over de gebeurtenissen in andere munten. Deze keer het nieuws over het Ripple XRP-centrum rond zijn prijs (uiteraard), de rechtszaak van het moederbedrijf tegen R3 en de verklaring van SWIFT als doel nr. 1 dat in de nabije toekomst moet worden overwonnen. Andere positief nieuws bevat een nieuwe mijlpaal voor de Ripple XRP als symbolisch De 100e aanmelding op het RippleNet is bereikt.

Ga nu verder met de laatste prijsontwikkeling van de cryptocurrency won Ripple XRP de afgelopen dagen 10% en bereikte bijna $ 0,27 in het proces, maar verloor de waarde vervolgens en eindigde opnieuw vlak op $ 0,25..

Nu maakten de meeste andere cryptocurrencies een glijdende trend door terwijl XRP won en dat is niet iets nieuws. De Ripple XRP heeft de neiging getoond onafhankelijk te zijn van andere valuta’s als het gaat om prijsontwikkelingen in plaats van betrokken te zijn bij een stel dominostenen zoals de rest. Het handelsvolume is de afgelopen weken ook gestegen in plaats van afgenomen, zoals bij andere cryptocurrencies.

Het overall marktkapitalisatie van XRP is nog steeds bijna $ 10 miljard en behoorlijk indrukwekkend voor een valuta die zogezegd nog China moet binnenkomen. Bitcoin en Ethereum worden beide openlijk verhandeld in China, zelfs wanneer de regering hardhandig op haar beurzen optreedt terwijl Ripple alleen wil toetreden China in een e-commerce rol en niet alleen met als enig doel om alleen te handelen.

Dus al met al een redelijk neutrale week voor de cryptocurrency in de markt en dat is buitengewoon goed gezien het meer een betalingssysteem is dan een valuta. Kleinere schommelingen zouden betekenen dat we eindelijk een cryptocurrency hebben die op een effectieve manier kan worden gebruikt voor online kopen en verkopen.

Ander nieuws: het Ripple-netwerk heeft R3 aangeklaagd, dat op zijn beurt Ripple zelf heeft aangeklaagd vanwege de problemen met hun venture-financieringscontract. Onder het oorspronkelijke contract, R3 zou de optie hebben gehad om maar liefst te kopen 5 miljard Ripple XRP tokens voor de oorspronkelijke basisprijs van $ 0,0085 als het zijn verplichtingen nakomt. Wauw. Nu is dat inderdaad een game-wisselaar voor de prijs van de munt, aangezien er ooit slechts 100 miljard Ripple XRP zijn gemaakt en aangezien de prijs nu rond de $ 0,24 schommelt, is het hele pakket nu $ 1,2 miljard waard en stijgt.

Maar, Ripple heeft R3 tegengewerkt te beweren dat de laatste zijn verplichtingen onder het contractenrecht niet is nagekomen en daarom niet zal worden toegestaan koop XRP voor die prijs en in plaats daarvan zou worden gedwongen om in plaats daarvan Ripple punitieve schadevergoeding en juridische kosten te betalen voor de zaak.

Als u een investeerder in XRP bent, moet u de zaak nauwlettend in de gaten houden R3 is succesvol in het maken van een sterke zaak, ze zouden XRP-tokens kunnen bemachtigen en dat kan de prijs voor een tijdje met minstens 5 verlagen miljard nieuwe munten zijn niet wat de dokter voor Ripple heeft besteld. Het is zeker een uniek geval, maar de prijsdaling is gegarandeerd als de R3 zijn zin krijgt.

In ander nieuws Ripple heeft ook SWIFT verklaard als primair doel voor de toekomst. Het is normaal voor Rippe om dit te doen, aangezien de cryptocurrency zichzelf meer ziet als een betalingsoplossing die de fiat-valuta’s en de wereld van blockchain en cryptocurrency samen kan overbruggen. Het Ripple-transactiegrootboek is snel en heeft alle kenmerken van een gevestigd kanaal zoals de SWIFT, dat in meer dan 200 landen werkt. Er liggen dus geweldige dingen in de toekomst van Ripple XRP die op dit moment misschien buiten het bereik van andere cryptocurrencies liggen..

Zoals keer op keer vermeld, wil Ripple niet specifiek een eigen valuta zijn, maar beschouwt het zichzelf eerder als een intermediaire valuta die conventionele financiële instellingen over de hele wereld zou helpen. Het is een deel van de reden waarom bitcoin belachelijk wordt gemaakt door economen en bankiers, terwijl Ripple vaak wordt gecomplimenteerd.

Een deel van de vooruitgang van Ripple is om zoveel mogelijk financiële organisaties ertoe te brengen zich aan te melden voor zijn netwerk. Onlangs heeft het heeft 100 aanmeldingen gevierd op zijn blockchain-netwerk genaamd RippleNet. Hoewel het cijfer klein lijkt, vertegenwoordigt het in feite de zwaargewicht financiële organisaties over de hele wereld die bereid zijn om samen te werken met Ripple om afstand te nemen van het huidige op schulden gebaseerde systeem dat over de hele wereld wordt geïmplementeerd..

Bekende merken, waaronder merken die internationale geldovermakingen controleren, zijn opgenomen in deze indrukwekkende klantenlijst van Ripple. Recente inkomsten zijn onder meer de in de Verenigde Arabische Emiraten gevestigde geldschieter RAKBANK en het Britse wisselkantoor IFX. De in Mexico gevestigde niet-bancaire financiële dienstverlener zal de eerste organisatie zijn die de cryptocurrency van Ripple gaat testen. Als het succesvol wordt, is het veilig om te zeggen dat het Ripple bijna mainstream wordt in e-commerce en andere sectoren.

Dus blijf op de hoogte van het nieuws!

LEES Binance X om de massale acceptatie van cryptovaluta te ondersteunen

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me