Hodl ali Trade XRP: Kaj je boljše?

 V zadnjih osmih mesecih smo se morali boriti z medvedi, vendar to ni bilo prvič. Zgodovina je imela nekaj za našo referenco. Nekaj ​​podobnega se je zgodilo na kripto trgu konec leta 2013. Decembra 2013 se je doseglo 1250 ameriških dolarjev. Kmalu zatem se je trg ustalil za 90 odstotkov in dosegel najnižjo vrednost v višini 100 dolarjev. Potem je bil padec cene Bitcoina več kot 90%. Kot vidite, se podvajanje pred našimi očmi premika, še posebej, če na sliko postavite XRP. Čeprav gre za enega najboljših kovancev na trgu Crypto Market, je XRP po trenutnih promptnih cenah upadel za 93 odstotkov in eden najhujših izvajalcev, kot pravijo strokovnjaki.

V teh okoliščinah me ni bilo dvoma, da so me na različnih forumih vprašali, kaj se mi zdi najboljši način zaslužka v teh težkih in medvedjih trenutkih. Ali lahko trgujte ali držite XRP so vprašali, toda kot vedno se bomo znašli med vrsticami in vam dali dokončne odgovore na podlagi dejstev. Za poenostavitev bomo destilirali in videli, katere so prednosti in slabosti posamezne strategije in kaj lahko storite za premagovanje teh nenasitnih medvedov.

Trgovanje:

Pri trgovanju gre v glavnem za dobiček in obstajajo tri glavne kategorije trgovanja, ki jih večinoma določa slog trgovanja:

– dnevno trgovanje (kjer se trguje od ene ure do dneva)

– Kratkoročno trgovanje (če se trgovanje opravi v enem tednu)

– Trgovanje z gugalnico ali gugalnico (za potrpežljive trgovce, ki trgujejo več mesecev)

Na tak ali drugačen način smo izvajali eno ali drugačno vrsto zgoraj omenjenih trgovinskih strategij. Pred desetimi leti, ko sem bil začetnik, sem eksperimentiral z dnevnim trgovanjem. Pritegnila me je privlačnost hitrega dobička. Vendar sem se hitro nagnil, da trgovanje na dan ni primerno za tiste, ki želijo svobodo. Pravzaprav je precej težko, saj si moral ves dan ostati prilepljen na računalnik. Medtem ko sem diplomiral in uporabil več tehničnih kazalnikov, s katerimi sem začel trgovati na podlagi signalov o prodaji, je bilo dolgočasno gledanje grafikona ves dan. Da, obstajala so omejitvena naročila, ki sem jih uporabil, vendar resda omejitve prodaje ali nakupa niso nikakor zajamčene. Cene bi lahko dosegle našo določeno vrednost in pozneje padle, kar pomeni, da nismo ustvarjali dobička in smo večino časa izgubili.

Omejitev tega je velika nestanovitnost, ki prevladuje na trgu, zaradi česar je zaustavitev izgub nezanesljiva in ni nekaj jamstva. Preveč sem občasno zaslužil, a to so bile nujne izkušnje, ki so mi postavile krivuljo učenja.

PREBERITE Ripple Beats Bitcoin s povečanjem za 16.000% letos

Kljub temu je še vedno spremljanje trgovanja ter ročno odpiranje in zapiranje naročil najvarnejša pot do dobičkonosnosti. Moram pa reči, da sem kmalu zatem prenehal z trgovanjem, ker se sprijaznimo. Dobiček je nizek in ja, pohlepa ne morete uspešno obvladati.

Po dnevnem trgovanju sem poskusil s kratkoročnim trgovanjem in na tem trgu sem igral približno eno leto. Izkušnje, pridobljene s tem načinom trgovanja, so bile najmanj dokončne. Kul v tem času trgovanja je čas grafikonov, ki je bil zmanjšan in še več, dobiček se je povečal. To me ni ustavilo, da nisem nagajal naokoli in kasneje sem se zadovoljil z gugalnico. V resnici je enostavno in vse, kar morate storiti, je, da kupujete, ko pride do pomembnih tržnih popravkov z izvršbami, ki se zgodijo šele po nekaj mesecih ali ko so cilji doseženi. Edina strategija, ki izboljša Swing trgovanje z zadevami, ki prinašajo naložbo, je strategija Buy and Hold.

Kupite in zadržite:

Skupaj s temi trgovinskimi dejavnostmi sem del svojega portfelja namenil strategiji nakupa in zadržanja. Ta strategija trgovanja je precej neposredna in takšna, kot je. Vse, kar morate kupiti, je, ko so cene poceni in pošteno cenjene. In čakanja nisem motil, ker sem včasih, da sem prišel poceni, moral počakati nekaj mesecev, pogosto med 3 ali 4 meseci.

Vso količino, ki jo želite, lahko kupite po enotni ceni ali pa izberete korak za nakup strategije. Natančneje, denar je razdeljen na tri enake dele, pozicije za nakup pa se odprejo na pomembnih ravneh podpore, razporejene po treh ravneh. Ta slog trgovanja je bolj znan kot lestev. Po povečanju dolžine strategija nakupa in zadržanja zahteva, da počakate od 6 mesecev do nekaj let, dokler ne dobite želenega dobička. 

Warren Buffett je eden izmed mnogih trgovcev z milijoni dolarjev prek strategija nakupa in zadržanja. Warren je skušal kupiti poceni delnice, običajno po trkih, nato pa je leta čakal, da je prodal svoje delnice.

Zaključki:

Po analizi lastnih trgovinskih strategij v zadnjih desetih letih smo prišli do naslednjih zaključkov:

– nikoli ne vlagajte več, kot si dovolite izgubiti.

– Pred nakupom vedno poiščite poceni. Ugotovite te najnižje vrednosti s kritičnim ogledom grafikonov.

– Strategija Nakup in zadrževanje pogosto vrne najvišjo donosnost naložbe

– Statistika podpira strategijo nakupa in zadržanja in več kot 90 odstotkov časa so trgovci ustvarili dobiček.

PREBERITE Množično posvojitev Potrebujejo mostove do bank – Ripple’s David Schwartz

– Izberite strategijo trgovanja, ki najbolje dopolnjuje vašo osebnost

– Trgovanje na medvedjem trgu je za novince težko, pogosto izkušeni trgovci ustvarijo dobiček.

– Dnevno trgovanje ima naloge in donosnost naložbe je nizka

Glede na naše odbitke smo prepričani, da trenutne tržne razmere niso ugodne za tiste, ki začnejo. Učenci bi raje poskočili in vadili, ko se trg zatakne v dosegu ali ko kupci plujejo

Ko rečem, da je najboljša strategija tista, ki ustreza vaši osebnosti, mislim, da bo zaskrbljeni mladenič verjetno pomislil, da je nakup in zadrževanje zanj neprimerna strategija. Če pa tega naložbenega načina ni preizkusil, ne more vedeti, ali mu nakup in nakup ustreza. Mladi si na splošno želijo hiter denar in želijo trgovati, ne pa kupovati in zadrževati. Konec koncev je pomemben večji donosnost naložbe in ta ogromen dobiček je mogoče doseči na XRP samo z nakupom in zadržanjem.

Torej, kupite in zadržite ter pokrovite z veliko potrpljenja. Konec koncev je čas pokazal, da medvedji trg ne more trajati večno. Kripto trg ima cikle, kot vsak trg kapitala. Medvedjemu ciklu sledi obdobje kopičenja in nato bikov cikel. Spodbudno je, da so se temelji XRP v letu 2018 izboljšali. Letos je bil Xrapid preizkušen in več finančnih institucij uporablja XRP za svoje čezmejne plačilne rešitve.

Res je, da je obseg teh prenosov precej majhen, vendar ne pozabite, da sledi SBI in po besedah ​​izvršnega direktorja podjetja Ripple Brada Garlinghousea bodo do konca leta 2018 nekatere banke sprejele XRP. Nizka cena XRP v tem trenutku je posledica balona, ​​ki je na kripto trg pripeljal konec leta 2017 in v začetku leta 2018. Kot tak, ta padec cen nima nič skupnega s temeljnimi podatki XRP.

Sčasoma se je izkazalo, da je XRP trden izdelek in z vse večjim sprejemom bodo cene nedvomno višje. Takšno znižanje cen je obstajalo na drugih kapitalskih trgih in večkrat na kriptosferi in v tistih težavnih časih so si kapitalski trgi opomogli. Če želite postati Warren Buffet kripto tržnice, morate imeti dovolj potrpljenja. Nekdanji ATH s 3,6 $ bo dosežen in razdeljen v bližnji prihodnosti ali daleč.                                                           

HODL XRP!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me