Skriti razlogi za zavrnitev platforme Coinbase za dodajanje Ripple XRP

Platforma Coinbase in Ripple XRP

Pred nekaj dnevi, Ripple XRP je v začetku tega tedna eksponentno narasla, zaradi česar je naraščala od 0,90 $ do 1,06 $. Razlogi za to so bile govorice, da naj bi jo platforma Coinbase dodala v valute, s katerimi je mogoče trgovati.

Znano je, da Ameriško podjetje Coinbase uživa velik ugled in zaupanje ameriških vlagateljev v digitalno valuto in jo uporabljajo nakup in prodaja bitcoinov poleg Bitcoin Cash, Litecoin in Ethereum. To so štiri valute, s katerimi je mogoče trgovati na tej platformi.

Po urah govoric in trditev tisočih oboževalcev sveta tretja največja digitalna valuta, platforma se je odzvala, kot že prej, da trenutno ni treba dodati nobene digitalne valute.

Kot vsakič so povedali, da zelo želijo ohraniti varnost svojih uporabnikov in da načrtujejo in proučujejo dodajanje katere koli kriptovalute, za katero menijo, da je v interesu vlagateljev na platformi.

Uradna izjava, ki jo je objavila družba, je ceno slavne digitalne valute potisnila na približno 0,80 USD, podprto tudi z močnim padcem cen drugih digitalnih valut.

Čeprav je na tisoče vlagateljev od družbe zahtevalo, da to valuto doda štirim valutam, s katerimi je mogoče trgovati, vendar nas je zavrnitev poiskala resnični razlog za to skrivnost.

PREBERITE Napovedi cene valovanja XRP / USD

V tem članku bomo preučili skrite razloge za zavrnitev Platforma Coinbase za dodajanje Ripple XRP.

1- Decentralizirana digitalna valuta:

Prvi razlog, kot se zdi, zaradi katerega Podjetje Coinbase ni želel razkriti, da je ta digitalna valuta decentralizirana valuta in za njo stoji podjetje.

Podjetje Ripple ima v lasti milijarde te valute in lahko manipulira s ceno valute tako, da prikaže valutne enote za prodajo in tako privede do propada njihove vrednosti.

Čeprav podjetje dobro zasluži predvsem s storitvami, ki jih ponuja bankam, in sicer uživa zaupanje velikih finančnih institucij, vendar milijarde te valute strašijo zagovornike decentraliziranih in rudarskih digitalnih valut.

Družba je predstavila načrt ponudbe 55 milijard XRP. Ta načrt pomeni, da bo vsak mesec ponudil 1 milijardo enot za prodajo in da bo v naslednjih 55 mesecih končal monopol nad to valuto, pri čemer poudarja, da bo mehanizem prodaje te količine varen in dober in ne bo negativno vplival na ceno. ponudbe. Družba je ta načrt začela od konca lanskega leta.

2- Konkurenca in drugačna vizija:

Za to neupravičeno in posredno zavračanje te uspešne digitalne valute je še en razlog: konkurenca in različna vizija.

READ Ripple sodeluje s podjetji, ki podpirajo družbeni vzrok, pravi Ripple’s Official 

Jasno je, da Coinbase podpira Bitcoin in njegova družina, ki so valute, ki jih lahko njihovi navdušenci spreminjajo na lastno tehnologijo Ripple XRP kateri je v lasti enega podjetja ki ga bo še naprej nadzirala, je zelo močna konkurenca in se razlikuje od Bitcoina in njenih sester.

Ripple podjetje je uspešno sklenil sporazume z več desetimi bankami in finančnimi institucijami, vključno z Western Unionom, MoneyGramom in drugimi institucijami, in ponudil svojo valuto kot najboljšo v vseh pogledih, saj je pri nakazilih cenejša in hitrejša ter varna.

Najbolj grozljivo stališče platforme Coinbase in skupnosti Bitcoin je, da ima ta digitalna valuta vizijo približevanja svetovnemu finančnemu sistemu in ne boj proti njemu.

Konkurenca med Coinbase in Ripple prikazuje pomembno vprašanje: prvo je zagotavljanje GDAX, platforma za izmenjavo kriptovalut za podjetja in poklicne trgovce, ki trgovcem ponuja rešitve za sprejemanje plačil v digitalni valuti in kdo ve, da morda načrtujejo tudi ciljanje na banke.

Že drugič krožijo govorice o smeri Coinbase, da dodate Ripple XRP trgovanju, družba pa je objavila uradno izjavo, ki zanika govorice. Medtem ko so tisoči v elektronsko peticijo predložili odobritev, ne da bi se odzvali na njihovo zahtevo, da tretjo največjo kriptovaluto obdržijo zunaj največja trgovska platforma v ZDA.

vir slike

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me