RIPPLE vs. FORT

Publisert den: 20. des 2017 – Siste oppdatering: 3. mars 2018

En slik artikkel var nødvendig! Hvorfor? Fordi de to selskapene er direkte konkurrenter på samme markedssegment. Et gammelt selskap som dominerer det grenseoverskridende overføringsmarkedet og et nytt revolusjonerende teknologiselskap som ønsker å overta noe av dette enorme overgrensende overføringsmarkedet.

Ripple

Selskapet Ripple er skaperen og utvikleren av Protokol for ringbetalinger og utvekslingsnettverk. Opprinnelig kalt Opencoin og omdøpt til Ripple Labs til 2015, ble selskapet grunnlagt i 2012 og er basert i San Francisco, California.

Skaperne er: Ryan Fugger, Jed McCaleb og Chris Larsen.

Ripple er et privatfinansiert selskap. Den har stengt fem finansieringsrunder, inkludert to runder med engelfinansiering, en runde med frøfinansiering, en runde A og en runde B-runde.

Dato

Finansiering

type

Investor

Beløp

(millioner $)

April 2013

Engel

Andreessen Horowitz, FF Angel LLC, Lightspeed Venture PartnersPantera Capital,  Vast Ventures, Bitcoin Opportunity Fund

2.5

Mai 2013

Engel

Google VenturesIDG Capital Partners

3.0

November 2013

Frø

Core Innovation Capital, Venture51, Camp One Ventures, IDG Capital Partners

3.5

Mai 2015

Serie A

IDG Capital Partners,  Seagate TechnologyAME Cloud Ventures, ChinaRock Capital Management, China Growth Capital, Wicklow Capital, Bitcoin Opportunity Corp, Core Innovation Capital, Route 66 Ventures, RRE Ventures, Vast Ventures, Venture 51

28

Oktober 2015

Serie A

Santander Inno Ventures

4

September 2016 Serie B Standard CharteredAccentureSCB Digital VenturesSBI HoldingsSantander InnoVenturesCME GroupSeagate Technology 55

Ripple gir en friksjonsfri opplevelse for å sende penger globalt ved hjelp av kraften i blockchain. Ved å bli med i Ripples voksende, globale nettverk kan finansinstitusjoner behandle kundenes betalinger hvor som helst i verden øyeblikkelig, pålitelig og kostnadseffektivt. Banker og betalingsleverandører kan bruke den digitale eiendelen XRP for å redusere kostnadene ytterligere og få tilgang til nye markeder.

Med kontorer i San Francisco, New York, London, Sydney, India, Singapore og Luxembourg, har Ripple mer enn 100 kunder over hele verden. For tiden har den om lag 200 ansatte.

hva er krusning

Sommeren i år opprettet Ripple tre spesialiserte verktøy: xCurrent, xRapid, XVia. Hvert av de tre verktøyene som brukes til å adressere et bestemt segment av overføringsmarkedet. XCurrent er applikasjonen på forespørsel som bruker banker til å behandle kundebetalinger. XVia er verktøyet virksomheter kobler seg til RippleNet å sende betalinger.

XRapid er instrumentet der XRP-likviditet kan tilbys de interesserte. I oktober i år kunngjorde Ripple: “Cuallix har blitt verdens første xRapid-Ripple-løsning som bruker XRP som et likviditetsverktøy for å redusere kostnadene ved å sende amerikanske grenseoverskridende betalinger til Mexico.” Dette betyr at snart XRP vil bli brukt i grenseoverskridende overføringer.

LES FXcoin og Sumitomo Corporation planlegger å bruke Ripples XRP i et eksperiment

<< Ripple Net Accelerator-programmet er designet for å tildele opp til 300 millioner dollar for å skape insentiver for å akselerere adopsjonen. Det er ikke ulikt Visaens tidlige dager. Den grove ideen er “vi betaler deg Mr. Bank eller Mrs. Bank for å akselerere bruken av dette programmet. Vi betaler deg i XRP. “Hvis de ikke vil ha XRP, har de muligheten til å bruke amerikanske dollar. >>

Dette er svaret gitt av Brad Garlinghouse, administrerende direktør i Ripple til en reporter som har spurt ham hvordan han vil overbevise bankene om å bruke XRP-valutaen i grenseoverskridende betalinger.

28. november 2017, kl CoinDesk’s konsensus: Invester i New York, TechCrunch-grunnlegger Michael Arrington avslørte at han hadde samlet inn $ 100 millioner dollar for et hedgefond som vil kjøpe og holde krypterte eiendeler mens han investerer i token salg og aksjer og gjeld.

Fondet ble lansert under en ny enhet kalt Arrington XRP Capital, og vil være det første som krever at alle begrensede partnere (LP) investerer i XRP, krypteringen som RippleNets Ripple-programvare kjører. Fondet vil også bruke XRP for alle utdelinger og gebyrer.

Gjennom teknologien har Ripple revolusjonert pengeoverføringer over landegrensene. Gjennom blockchain-teknologi og XRP har kostnadene for grenseoverskridende overføringer redusert med 60%. Det viktigste er også å redusere tiden som en pengeoverføring pleide å ta. Foreløpig, gjennom SWIFT og den utdaterte kjeden av korrespondentbanker, tar en grenseoverskridende pengeoverføring mellom 3 og 5 dager. Gjennom Ripple-teknologi og XRP vil en pengeoverføring over landegrensene finne sted innen 4 sekunder.

FORT

Global Interbank Financial Telecommunication Company (SWIFT) med base i La Hulpe, Belgia, ble etablert i 1973. Virksomhetsområdet er overføring av økonomiske meldinger via det internasjonale SWIFTNet-nettverket.

Økonomiske meldinger brukes til å legge til rette for pengeoverføringer over landegrensene. Selskapet har i dag cirka 2000 ansatte.

SWIFT bærer økonomiske meldinger, men har ikke regnskap for medlemmene og foretar ingen form for clearing eller oppgjør.

SWIFT legger ikke til rette for pengeoverføring: det sender det heller betalingsordrer, som må avgjøres av korrespondentregnskap som institusjonene har med hverandre. Hver finansinstitusjon, for å utveksle banktransaksjoner, må ha et bankforhold ved enten å være en bank eller tilknytte seg en (eller flere) for å nyte de spesielle forretningsfunksjonene.

ripple betalingsprotokoll

SWIFT har blitt industristandarden for syntaks i økonomiske meldinger. De fleste internasjonale interbankmeldinger bruker SWIFT-nettverket. SWIFT administrerer nå $ 150 billioner i sin meldingstjeneste.

I 2016 ble et 81 millioner dollar tyveri fra Bangladesh sentralbank via sin konto i New York Federal Reserve Bank ble sporet til hacker penetrasjon av SWIFT’er Alliance Access programvare, ifølge en New York Times-rapport. Det var ikke det første slike forsøk, anerkjente samfunnet, og sikkerheten til overføringssystemet gjennomgikk en ny undersøkelse tilsvarende.

LES Ripple’s Tech Satisfied European Businesses – Insights from Euro Exim Bank, MercuryFX and TransferGo

Rett etter rapporteringen om tyveriet fra Bangladesh sentralbank ble det rapportert at et andre, tilsynelatende beslektet, angrep hadde skjedd på en kommersiell bank i Vietnam. Begge angrepene involverte skadevare skrevet for å både utstede uautoriserte SWIFT-meldinger og for å skjule at meldingene var sendt.

Som svar på utfordringen fra Ripple lanserte SWIFT sin Global Payments Innovation Initiative (GPII) initiativ. Ved å bruke det nåværende SWIFT-meldingssystemet og bankkorrespondansen, som er ryggraden i de gamle grenseoverskridende betalingene, er GPII egentlig et sett med regler som forplikter bankene til å oppføre seg mer rasjonelt i grenseoverskridende betalinger, støttet av sporing av betalinger og data til overvåke at de overholder nye regler. Imidlertid, som du vil se i konklusjonene i denne artikkelen, er GPII langt fra å være en reell konkurrent for Ripple. GDPII er fortsatt en forbedret meldingstjeneste, og Ripple har en blockchain-teknologi.

Konklusjoner.

I dag sender verden mer enn $ 150 billioner over landegrensene. Disse beløpene administreres nesten utelukkende av SWIFT gjennom sin økonomiske meldingstjeneste. Nedenfor kan du se en sammenligning mellom RIPPLE og GDPII.

BNP1

Jeg ser mange entusiaster på forskjellige nettsteder som allerede ser Ripple administrere disse kolossale summene. Jeg sier vi er mer realistiske. Veien som Ripple går gjennom er ikke lett. Jeg sier like mye: hvis Ripple lykkes med å klare minst 2% av disse de første 5 årene, vil det være veldig bra.

Teamet på 200 ansatte på Ripple er veldig effektivt. Hvis han ikke hadde et effektivt team, ville ikke Ripple være i denne siste utviklingsfasen. Det faktum at Ripple har overbevist over 100 banker om å teste teknologien, beviser dette. Det vil være en kamp mellom tradisjonalisme og den nye blockchain-teknologien. Krigen med å erobre dette enorme markedet vil være tøff og vil vare i årevis. Ingen tvil om at blockchain-teknologien vil bli pålagt. Ripple og XRP vil sakte men sikkert vinne et stykke av dette enorme grensemarkedsoverføringsmarkedet.

Jeg tror året 2018 vil være et viktig år i utviklingen og bruken av XRP som buffervaluta i grenseoverskridende betalinger. På det tidspunktet jeg skriver denne artikkelen, XRP / USD er notert til $ 0,70. Alle spør når vi har et nytt sprang i XRP-prisen? Nye partnerskap med banker vil bli kunngjort snart. I følge nyeste informasjon vil XRP bli handlet på Coinbase. Men uten tvil nyhetene som vil flytte XRP-pris til $ 3-5 vil være bruk av XRP i betalinger over landegrensene. Innen da, HOLD!

“Jeg tror ikke du kan få hest og buggy til å følge med en racerbil”

(Brad Garlinghouse, administrerende direktør i Ripple)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me