Binance vs Bittrex 2021 Exchange-vergelijkingsgids [beoordelingen, voor- en nadelen]

Het vinden van de beste cryptocurrency-uitwisseling kan zo’n ontmoedigende taak zijn. Het wordt een nog grotere taak wanneer u moet kiezen tussen twee van de grootste cryptocurrency-uitwisselingen ter wereld. Met deze vergelijking tussen Binance versus Bittrex, we gaan kijken naar de belangrijke rol die crypto-uitwisselingen spelen in de crypto-sfeer. U kunt ook kiezen welke uitwisseling het beste bij u past. 

In tegenstelling tot traditionele beurzen, vormen cryptocurrency-uitwisselingen de brug tussen fiat en cryptocurrency. U heeft twee soorten cryptocurrency-uitwisselingen; Fiat naar crypto en crypto naar crypto-uitwisselingen. Met een fiat naar crypto-uitwisseling, kunt u uw fiat naar crypto omzetten. Maar met crypto naar crypto-uitwisseling heeft u alleen te maken met digitale valuta. Laten we eens kijken naar de overeenkomsten en verschillen die deze twee beroemde beurzen delen. 

Binance versus Bittrex-vergelijkingstabel

BinanceBittrex
Binance Bittrex
binance exchange Bittrex-logo
Onze waardering: 5 Onze waardering: 5
Bedrijf Luanch: 2017 Bedrijf Luanch: 2013
Bedrijfslocatie: Malta Bedrijfslocatie: Seattle, WA
Uitwisselingstype: Amerikaanse marge Cryptocurrency Exchange Uitwisselingstype: Gemakkelijke uitwisseling van koop- / verkoopmethoden
Beschikbare cryptocurrencies: 150 Beschikbare cryptocurrencies: 252
Handelsparen: 131 Handelsparen: 19
Koop / stortingsmethode: Cryptocurrency, bankoverschrijving Koop / stortingsmethode: Bankoverschrijving, creditcard, betaalwagen
Verkoop- / opnamemethode: Bankoverschrijving, Cryptocurrency Verkoop- / opnamemethode: Bankoverschrijving, Paypal, Cryptocurrency
Vergoedingen: 0,1%, Vergoedingen: 0,25%
Veiligheid: Uitstekend Veiligheid: Super goed
Vertrouwen in de gemeenschap: Super goed Vertrouwen in de gemeenschap: Super goed
Verificatie vereist: Ja Verificatie vereist: Ja
Klantenservice: Mooi zo Klantenservice: Langzaam
Mobiele app: Ja Mobiele app: Ja
Beginner vriendelijk: Nee Beginner vriendelijk: Nee
Bezoek Exchange Bezoek Exchange

Wat is Binance?

binance exchange

Hoewel Binance in Malta is gevestigd, begon de uitwisseling in juli 2017 in Japan Changpeng Zhao. Het werd gelanceerd met behulp van een ICO die tot nu toe wordt beschouwd als een van de meest succesvolle ICO’s. Op het moment van de lancering haalde Binance ongeveer $ 15 miljoen op uit de verkoop van 200 miljoen tokens. 

Binnen 143 dagen na de lancering, Binance was al gerangschikt als een van de drie beste crypto-uitwisselingen ter wereld. Binnen zes maanden na de lancering had de beurs wereldwijd meer dan 10 miljoen gebruikers en haalt het een handelsvolume van $ 1,2 miljard per dag. De beurs bevat honderden munten en ondersteunt zelfs Initial Exchange Offerings met zijn Launchpad. 

Wat is Bittrex?

Bittrex-logo

Opgericht in 2013 door Bill Shihara, Rami Kawach en Richie Lai, wordt de in Seattle gevestigde crypto-uitwisseling gerund door professionals. De oprichters waren beveiligingsexperts bij Microsoft voordat ze de uitwisseling lanceerden. Beveiliging is een topprioriteit bij Bittrex en verrassend genoeg; ze hebben nooit een verlies geleden van het geld van de gebruiker. Bittrex biedt momenteel honderden munten aan met als sterkste paren Bitcoin en Ethereum. U kunt ook fiat-stortingen doen met USD, EUR, GBP.

Nu je een basisidee hebt van beide uitwisselingen, zullen we nu naar andere details kijken in onze vergelijking van Binance versus Bittrex. We zullen kijken naar de kenmerken, prijzen, vergoedingen, beveiliging en andere kenmerken van beide beurzen. 

Kenmerken  

Beide uitwisselingen vertonen overeenkomsten; voor een echte vergelijking tussen Binance en Bittrex zullen we ze echter afzonderlijk bekijken. 

Binance

 • Binance Coin: Binance heeft zijn eigen token dat zijn ecosysteem aandrijft, Binance Coin (BNB). De BNB wordt gebruikt voor activiteiten zoals handelen, opnamekosten en notering. Binance rekent een handelsvergoeding van 0,1% aan, maar u krijgt korting als u met BNB betaalt. De korting is momenteel gekoppeld aan 12,5%. 
 • Orderafstemming: Binance heeft een uniek matching-systeem dat ongeveer 1.400.000 bestellingen per seconde verwerkt, waardoor het een van de snelste cryptocurrency-uitwisselingen is.
 • Liquiditeit: Met een van de drukste orderboeken in de crypto-sfeer verhandelt Binance meer dan 400 cryptomunten. Liquiditeit maakt het mogelijk om snel orders tegen concurrerende prijzen te verhandelen. 
 • Meerdere platforms: Binance is beschikbaar op Andriod, iOS en webinterface. Het platform biedt ook meertalige ondersteuning voor 13 talen, waaronder Vietnamees, Duits, Russisch, Turks, Portugees, Italiaans, Koreaans, Chinees, Frans en Engels. 

Binance Pros

 • Snelle handelsinterface
 • Lage handelskosten van slechts 0,1%
 • Geweldige klantenondersteuning
 • Vertrouwde reputatie binnen de gemeenschap

Binance Cons

 • Een beperkt aantal munten beschikbaar
 • Lage liquiditeit
 • Niet erg beginnersvriendelijk

Bezoek Exchange

Bittrex

 • Veilige transacties: Bittrex is gebouwd op een fundament van beveiliging. Het maakt gebruik van koude opslag voor extra beveiliging van fondsen en gebruikers kunnen tweefactorauthenticatie inschakelen.
 • Geoptimaliseerde handel: het platform is gebouwd om ervoor te zorgen dat transacties in realtime worden uitgevoerd. Het is geautomatiseerd en de portemonnee en transactie-informatie van de gebruikers is beschikbaar. Bittrex is ook ontworpen met een API-algoritme dat platforms van derden en handel ondersteunt. 
 • Voldoet aan regelgeving: als u op zoek bent naar een platform dat aan de regelgeving voldoet, dan is Bittrex er een. Het voldoet aan de Amerikaanse regelgeving inzake virtuele valuta. 

Bittrex Pros

 • Snel aanmeldings- en verificatieproces
 • Professionele handelsinterface
 • Grote verscheidenheid aan munten om te verhandelen
 • Heeft een 1-minuutgrafiek

Bittrex Cons

 • Margehandel niet beschikbaar
 • Geen stop-loss-orders
 • Lage liquiditeit

Bezoek Exchange

Handelskosten

Handelskosten zijn een enorme deal voor cryptohandelaren. Het is belangrijk om het bedrag te kennen dat de wisselkosten in rekening brengen voor stortingen, opnames en transacties. Dus wat is het verschil tussen Binance en Bittrex als het gaat om handelskosten?

Binance-kosten

Binance brengt 0,10% maker / taker-kosten in rekening. U moet ook 0.0005 BTC betalen voor opname. Om geld van de beurs te krijgen, kunt u gebruik maken van de optie van creditcards of cryptocurrency. U kunt geen geld krijgen via overboeking, noch kunnen Amerikaanse beleggers ook geld krijgen. 

binancekosten

Binance-stortingskosten – nul

Voor stortingen brengt Binance 0% in rekening. Je kunt ook cryptocurrency kopen op Binance met je creditcard. Hoewel externe serviceproviders u mogelijk kosten in rekening brengen voor het verzenden van geld naar Binance, brengt het u niets in rekening voor stortingen.

Binance-opnamekosten

De opnamekosten verschillen van de ene munt tot de andere. Binance rekent echter een vast tarief van 0.0005 BTC aan. Het onttrekken van een hoeveelheid ether is echter 0,01 ETH. Voor de meeste activa is de opnamevergoeding gelijk aan de helft van het minimale opnamebedrag. U betaalt dus minder aan kosten als u het aantal opnames dat u voor elk activum doet, tot een minimum beperkt.

Binance-handelskosten

Het bedrag dat u als handelskosten op Binance moet betalen, is afhankelijk van twee factoren 

 1. Uw handelsvolume van de afgelopen 30 dagen
 2. Of het bedrag aan Binance-munten (BNB) dat u bezit 

Wanneer u met BNB betaalt, krijgt u een korting op handelskosten van 25%. Gewoonlijk is de basisvergoeding voor Binance-transacties 0,1% makers- en takersvergoeding. Met een korting van 25% voor het gebruik van BNB krijgt u echter 0,075% aan handelskosten. U moet echter uw instellingen controleren om er zeker van te zijn dat u met uw BNB betaalt en niet met Bitcoin. Volgens de plannen die door Binance zijn opgesteld, zal deze korting in de loop van de jaren geleidelijk afnemen. Het zal zichzelf elk jaar halveren van 25% naar 12,5%, daarna 6,75% en dan nul.

U kunt ook uw handelskosten op Binance verlagen door uw handelsvolume te vergroten. De beurs biedt acht verschillende niveaus van kortingen, variërend van VIP 1 tot VIP 8. Uw niveau is afhankelijk van uw 30-dagen handelsvolume en de hoeveelheid BNB die u bezit. Als u bijvoorbeeld het minimum van 100 BTC verhandelt binnen uw 30-dagen handelsvolume en u bezit 50 BNB, krijgt u een korting van 0,09% als maker fee, terwijl uw taker fee 0,1% blijft..

Bittrex-vergoedingen

Bittrex-handelskosten

In tegenstelling tot veel beurzen, biedt Bittrex een vaste handelsvergoeding van 0,25%, wat betekent dat de maker- en taker-vergoedingen niet verschillend zijn. Bittrex biedt een aantrekkelijke handelsvergoeding voor handelaren die er de voorkeur aan geven te handelen op reeds bestaande orders in het orderboek. Bittrex biedt ook een korting op transacties op basis van uw 30-dagen-volume. Transacties van $ 0 – $ 200k krijgen een maker- en een taker-vergoeding van elk 0,25%. aan de andere kant, als uw transactievolume voor de periode van 30 dagen $ 60 miljoen en meer is, krijgt u een maker fee van 0% en een taker fee van 0,08%. 

bittrex vergoedingen

Bittrex-aanbetaling en opnamekosten

Bittrex heeft ook een vast tarief van 0,0005 BTC als opnamekosten. Op Bittrex heeft echter elk token of elke munt die op de beurs wordt vermeld zijn unieke netwerkoverdrachtsvergoeding. Elke token of munt heeft een ingebouwde netwerkoverdrachtsvergoeding, en we brengen een klein bedrag in rekening om deze vergoeding te dekken. U kunt de vergoeding voor elke munt of token bekijken door op de opnameknop naast de munt te klikken om het opnamevenster te openen dat de opname van netwerkkosten toont).

Beveiligingsstatus  

Is Binance veilig?

Het eerste dat een potentiële handelaar controleert voordat hij een beurs gebruikt, is zijn veiligheid. Niemand wil dat zijn geld verloren gaat door inbreuken op de beveiliging. Zoals het nu is, biedt Binance talloze manieren om uw geld te beschermen en te beschermen tegen externe bedreigingen. 

 • Two-Factor Authenticator: dit is een van de eersten op de lijst met beveiligingscontroles van Binance. Tijdens het opzetten van uw Binance-account wordt u gevraagd om 2FA te installeren. Op deze manier is uw account veilig, tenzij een hacker toegang krijgt tot uw mobiele telefoon.
 • Elke poging om in te loggen vanaf een apparaat of IP-adres dat niet eerder op Binance is gebruikt, zal ook leiden tot een bevestigingsverzoek per e-mail. U kunt er ook voor kiezen om bevestigingsverzoeken per e-mail te ontvangen voor acties zoals opnames.
 • Whitelisting van adressen: de Whitelisting-functie van Binance zorgt ervoor dat opnames alleen naar één adres kunnen worden gedaan. Dit beperkt de kans dat geld uw portemonnee naar een ander adres verlaat. U kunt dit op elk moment wijzigen, maar u kunt er wel voor zorgen dat u hiervoor een aantal beveiligingshindernissen zult moeten doorlopen.
 • SAFU Reserve Fund: In een poging om zijn gebruikers te verzekeren, introduceerde Binance in 2018 het Secure Asset Fund for Users (SAFU). De SAFU-functie fungeert als verzekering tegen hacks. Het is als een reserve die wordt gefinancierd door 10% van alle handelskosten te nemen die Binance genereert. Omdat de beurs grote handelsvolumes opneemt, kan de SAFU op een dag uitgroeien tot een grote pool. 

Ondanks de inspanningen die Binance heeft ondernomen om hacks te voorkomen, werd de uitgewisselde in mei 2019 het slachtoffer van een hack. De hackers maakten er afstand van met meer dan 7.000 Bitcoin; die op dat moment $ 40 miljoen waard was. Gelukkig kon Binance met de hulp van het SAFU-fonds ervoor zorgen dat de getroffen klanten hun geld niet verloren.

Is Bittrex veilig?

Bittrex is gebouwd met het oog op veiligheid. De uitwisseling is gemaakt om zijn gebruikers een betrouwbaar handelsplatform te bieden. De handelsengine is op maat gebouwd met schaalbare elastische berekeningen die een veilige omgeving creëren. Tot nu toe is Bittrex een van de weinige exchanges die niet is gehackt. De uitwisseling past de volgende beveiligingsmaatregelen toe;

Koude opslag: Bittrex slaat ongeveer 80-90% van alle tokens op zijn platform op in offline koude portefeuilles. Dit betekent dat als de uitwisseling in gevaar komt, hackers geen toegang hebben tot het grootste deel van het geld dat op de uitwisseling is opgeslagen.

Tweefactorauthenticatie: Bittrex is sterk afhankelijk van 2FA. Om opnames op het platform te doen, zijn 2FA-wachtwoorden vereist. U heeft ook 2FA nodig als u uw account wilt koppelen aan handelsapps zoals TabTrader. U krijgt ook een e-mailmelding bij elke login op uw account. Ook moet u na het inloggen maximaal 2 minuten wachten om opnames te maken. Dat is genoeg tijd om een ​​signaal te krijgen voor het geval je wordt gehackt. 

Tot nu toe is Bittrex niet gehackt. Hoewel sommige personen beweren dat hun portemonnee is geopend en hun tokens zijn gestolen. De meeste van deze gebruikers hebben hun beveiligingsmaatregelen echter niet ingeschakeld en dit maakte het gemakkelijk om hun accounts te hacken. 

Binance vs Bittrex: conclusie 

Kortom, beide beurzen bedienen hun klanten oordeelkundig en hebben een groot deel van het aandeel van de crypto-gebruikers in de ruimte. Omdat we hun kwaliteiten afzonderlijk hebben bekeken, kunnen we samenvatten dat beide een hoogwaardige handelservaring bieden. Met kleine verschillen in sommige functies, vergoedingen en beschikbare munten. De beste keuze voor iemand hangt af van wat belangrijk is voor zijn eigen unieke handelsbehoeften.

Ik zou aanraden om beide uitwisselingen uit te proberen om te zien welke je het leukst vindt. Dit concludeert onze Binance vs Bittrex-vergelijkingsgids. Hopelijk kunt u een goede keuze maken en veel succes hebben met uw transacties! Als u vragen heeft, laat deze dan achter in de opmerkingen hieronder.

Zie ook:

 • Kraken versus Coinbase
 • Coinigy versus TradingView
 • Bitstamp versus Coinbase

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me