Is Bittrex veilig om te handelen? Veiligheids- en uitwisselingsvoorschriften

Als je erover nadenkt om je te registreren voor een Bittrex-account, dan is een vraag die zeker bij je opkomt: “Is Bittrex veilig?Bittrex is een van de veiligste en ook een van de grootste crypto-uitwisselingen ter wereld. Opgericht in 2014 door Bill Shihara, Richie Lai, Rami Kawach en Ryan Hentz, en gevestigd in Seattle, Washington. Tegenwoordig handelt het in meer dan 200 verschillende cryptocurrencies met een 24-uurs handelsvolume van iets minder dan 300 miljoen US dollar. Gezien het feit dat de oprichters jarenlang in de beveiliging hebben gewerkt voor bedrijven als Microsoft, Amazon en Blackberry, zijn de verwachtingen natuurlijk vrij hooggespannen. En aan die verwachtingen is ruimschoots voldaan.

Hoe lang is Bittrex al in de buurt?

Bittrex werd opgericht in 2014. Het oprichtende team vond dat om te slagen, Bittrex veiligheid moest bieden aan zijn gebruikers. Dus besloten ze al hun beveiligingservaring in Bittrex te stoppen.

Is Bittrex gereguleerd?

Aanvankelijk voldeed Bittrex volledig aan de Amerikaanse regelgeving en effectenwetten, en was het zelfs een van de eerste bedrijven die een New York BitLicence aanvraagden. Deze aanvraag werd uiteindelijk afgewezen. Volgens de staat New York waren de afwijzingen gebaseerd op tekortkomingen in de strijd tegen het witwassen van geld en due diligence van Bittrex bij het noteren van nieuwe munten. Bittrex betwist deze claims, maar kan zijn diensten nog steeds niet aanbieden aan inwoners van New York.

Op dit moment is Bittrex dus geen gereguleerde beurs onder de Amerikaanse effectenwetgeving. Bittrex opereert echter onder de regelgeving die is opgesteld door de Europese Unie en de Maltese overheid, waaronder de Malta Virtual Financial Assets Act.

Hoe veilig is Bittrex?

Bittrex wil zijn gebruikers een snel, veilig en betrouwbaar platform bieden voor hun cryptohandelbehoeften. Het maakt gebruik van een op maat gemaakte handelsengine op basis van wat bekend staat als schaalbare elastische computergebruik om ervoor te zorgen dat het platform zichzelf kan aanpassen aan de behoeften van de gebruiker en een snelle, veilige handelsomgeving kan onderhouden.

Bittrex biedt ook 24/7/365 klantenservice. Omdat het aantal gebruikers erg groot is, kunnen reacties soms traag zijn. Sommige gebruikers hebben gemeld dat ze weken wachten op een antwoord van het ondersteuningsteam. Het bedrijf heeft gezegd dat ze hun best doen om dit probleem te verbeteren.

Hoe veilig is Bittrex?

Het oprichtende team had vanaf het begin de veiligheid in gedachten. Tot nu toe is Bittrex een van de cryptocurrency-uitwisselingen die nog moeten worden gehackt. Gezien hoe aantrekkelijk crypto-uitwisselingen zijn voor potentiële hackers, helpt dit het vertrouwen in de beveiliging van het platform te vergroten.

Beveiliging wordt bereikt door verschillende praktijken. Ten eerste wordt ongeveer 80-90% van alle tokens opgeslagen in offline cold wallets, dus zelfs als het platform gecompromitteerd is, blijven de meeste fondsen buiten bereik. Hoewel deze lage liquiditeit kan leiden tot langzamere transacties voor gebruikers die grote hoeveelheden cryptovaluta verhandelen, is het een veiligheidsmaatregel die door de meesten wordt verwelkomd..

Ten tweede vertrouwt Bittrex sterk op tweefactorauthenticatie of 2FA via software zoals Google Authenticator of Authy. Deze apps genereren willekeurige wachtwoorden van zes cijfers die slechts één minuut geldig zijn. 2FA-wachtwoorden zijn vereist voor alle opnames en voor het gebruik van de Bittrex API om accounts te koppelen aan handelsapps zoals TabTrader of anderen.

Als extra beveiligingsfuncties wordt er bij elke aanmelding een melding verzonden naar het geregistreerde e-mailaccount van een gebruiker en moet er na het inloggen minimaal twee minuten wachten voordat er opnames worden gemaakt..

Zijn Bittrex-portefeuilles veilig?

Hoewel Bittrex zelf nooit is gehackt, hebben sommige individuele gebruikers verklaard dat hun accounts zijn geopend en dat hun tokens zijn gestolen. Tot nu toe zijn al deze gevallen toegeschreven aan het niet mogelijk maken van beveiligingsmaatregelen zoals 2FA. Onder gebruikers die beveiligingsfuncties correct hebben ingeschakeld, lijken dergelijke problemen niet te zijn. Portemonnees op Bittrex zijn dus veilig, maar de mate van veiligheid hangt uiteindelijk af van elke gebruiker.

Gebruikers ontvangen echter niet de privésleutels voor hun portemonnee. Dit betekent dat gebruikers dat technisch gezien niet echt doen eigen hun portemonnee. Dit is eigenlijk de norm voor crypto-uitwisselingen, daarom wordt het aanbevolen aan gebruikers op ieder exchange bewaart geen grote hoeveelheden tokens voor langere periodes op hun exchange wallets.

Is Bittrex betrouwbaar?

Bittrex streeft naar het juiste evenwicht tussen het bieden van de best mogelijke beveiliging en het nemen van zo min mogelijk persoonlijke informatie van zijn gebruikers. Het doet dit met behulp van een service genaamd Jumio. Gebruikers uit meer dan 200 landen over de hele wereld hoeven alleen hun naam, adres en geboortedatum in te voeren, en Jumio kan ze verifiëren.

Dit eerste verificatieniveau geeft de gebruiker een basisaccount met een opnamelimiet van 3 BTC (bitcoins) per dag. Verbeterde accounts zijn beschikbaar na het verstrekken van scans van door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs en selfies met die identiteitskaart.

Tot dusver zijn er geen meldingen van misbruik van persoonlijke informatie door Bittrex.

Als wat u hierboven leest een bevredigend antwoord heeft gegeven op uw vraag “Is Bittrex veilig?”, Vraagt ​​u zich misschien af ​​hoe u zich registreert en begint met handelen.

Aan de slag met Bittrex?

Het registreren van een account op Bittrex is vrij eenvoudig.

 1. Ga eerst naar het Bittrex naar huis pagina en klik op de knop “Aanmelden” in het midden van het scherm:

  is bittrex veilig

 2. Voer uw e-mailadres in, kies een veilig wachtwoord en klik op “Verzenden”. Er wordt een e-mail gestuurd naar het door u opgegeven adres.

  hoe veilig is bittrex

 3. Open de e-mail en klik op de knop “E-mail verifiëren”.
 4. Lees en accepteer de servicevoorwaarden.

  is bittrex portemonnee veilig

 5. Nu moet u uw basisprofielinformatie invullen. Vul alle verplichte velden in. De vereiste profielgegevens zijn land van verblijf, adres, appartement- of unitnummer, stad, staat of provincie, postcode en geboortedatum. De velden zijn tenslotte ingevuld, klik op “Verder”.

  crypto-uitwisselingsregeling

 6. De volgende stap is ID-verificatie. Instructies hier stellen dat hoewel ID-kaarten en rijbewijzen kunnen worden gebruikt, het proces kan worden versneld door paspoorten te gebruiken. U kunt bestaande scans gebruiken die u bij de hand hebt, of rechtstreeks vanaf de pagina foto’s van de documenten maken met uw webcam. U moet echter een camera met een hoge resolutie hebben. Als uw webcamresolutie te laag is, werkt alleen de uploadoptie voor u. Zodra u de juiste scans of documenten bij de hand heeft, klikt u op ‘Verificatie starten’.
 7. Er wordt een venster geopend waarin u uw land van verblijf en ID-type kunt selecteren: paspoort, identiteitskaart of rijbewijs. Nadat u op het juiste documenttype heeft geklikt, wordt u gevraagd of u een foto wilt maken of een afbeelding wilt uploaden. Houd er rekening mee dat zowel afbeeldingen aan de voor- als achterkant van uw document nodig kunnen zijn. Mogelijk wordt u ook gevraagd om een ​​onbewerkte kleurenafbeelding van uw gezicht te geven.

  verificatie

 8. Zodra alle afbeeldingen zijn geüpload, klikt u op “Verzenden”. Het verificatieproces kan enkele uren duren. Terwijl u dit doet, heeft u toegang tot het systeem en kunt u vrij rondkijken. U moet wachten tot de verificatie is voltooid om daadwerkelijk te handelen.

Dat is het. Je hebt nu een geverifieerd Bittrex-account. Er is een groot aantal mogelijkheden om in digitale valuta te handelen (er is zelfs een echt token genaamd “Myriad” dat u kunt inruilen). Hoe de daadwerkelijke handel moet worden uitgevoerd, valt buiten het bestek van dit artikel, maar zelfs relatieve nieuwkomers in de cryptocurrency-wereld zullen zonder al te veel moeite op het platform kunnen handelen. En als er toch vragen of problemen rijzen, is er altijd klantondersteuning, ook al kan het soms even duren.

Laatste opmerkingen…

Als er één nadeel is aan Bittrex voor nieuwe gebruikers, is het dat er geen ondersteuning is voor fiat-valuta’s. Dit betekent dat u uw dollars, ponden, yen of euro’s niet kunt gebruiken om crypto-tokens op dit platform te kopen; je moet al een aantal digitale munten hebben om te beginnen. U moet dus eerst tokens verdienen met een willekeurig aantal beschikbare middelen of ze kopen op een fiat-ondersteunende beurs zoals Coinbase of Kraken en vervolgens die tokens overbrengen naar Bittrex..

Maar tot slot, als gebruikers voldoen aan het inschakelen van 2FA, biedt Bittrex een snelle, schaalbare en algehele veilig platform voor het verhandelen van cryptocurrencies. Zijn reputatie als een van ‘s werelds beste crypto-uitwisselingen is meer dan gerechtvaardigd. Kortom … het antwoord op de openingsvraag “Is Bittrex veilig? “ is ja. Bittrex is zo veilig als ze zijn.

Heeft u vragen over handelen? Laat hieronder een antwoord achter met eventuele vragen of feedback!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me