Enjin Wallet Review and Tutorial (2020)

Enjin Wallet ReviewEnjin Wallet Review

Enjin Wallet Review

Enjin lommebok er en sikker og brukervennlig mobilkryptovaluta-lommebok (iOS / Android). Det er ekstremt enkelt å bruke og inneholder avanserte funksjoner som Dapp Browser, QR code airdrops og Cryptocurrency Exchange. Det er den sikreste mobillommeboken vi har testet med to-lags sikkerhetskryptering og sikkert tastatur. Enjin lommebok støtter et bredt spekter av kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum (alle ERC-20 og ERC-1155 poletter), Binance Chain og Litecoin. Enjin lommebok er opprettet av som en følgesvenn til Enjin-plattformen.

Beste programvare lommebok pris

Enjin Wallet er vår Gullprisvinner i kategorien Free / Software lommebok. Vi ble imponert over lommebokens sikkerhetsfunksjoner som tilpasset minnesveip og dobbel kryptering. Enjin lommebok er vår beste anbefaling for alle nybegynnere som ønsker å holde kryptovalutaene sine trygge.

Er Enjin lommebok trygg å bruke?

Sikkerhet er den største bekymringen for lommebøker, ettersom hackere er kjent for å angripe forskjellige lommebøker og forsøke å stjele midler. Enjinwallet tilbyr den beste klassen sikkerhet for mobile lommebøker.

  • To-lags kryptering: Maskinvare AES og programvarekryptering brukes på henholdsvis det nedre og applikasjonslaget
  • Sikkert tastatur: Det beskyttede tastaturet sperrer nøkkelloggere og / eller data fra å trykke på mobilenheten din for å stjele data. Det kan også randomiseres for å øke sikkerheten.
  • Skjermbildeblokkering og Random Access Memory (RAM) kryptering: Lommebokens operativsystemnivå begrenser skjermbilder og videoopptak. På minnenivå gjennomføres transaksjoner på et sikkert RAM.
  • Egendefinerte biblioteker: Enjin Wallet har tilpassede biblioteker som fjerner de private nøklene fra enhetsminnet etter bruk – noe som reduserer angrepstjenesten betydelig.
  • Feil på beskyttelsesprosessoren: spesiell kode er satt på plass for å håndtere feil i ARM-prosessorer.
  • Sikkerhetsrevisert: ORU sikkerhetsteam fant ingen problemer som kan brukes til å kompromittere lommeboken eller de kryptografiske nøklene som er lagret i systemet (full sikkerhetsrapport her)
  • Samsung Blockchain Keystore-støtte: Enjin støtter Samsung Blockchain Keystore for privat nøkkelbeskyttelse under Samsungs militære sikkerhet Knox.

Mobile lommebøker er klassifisert som en “Hot Wallet” – det betyr at denne lommeboken er koblet til internett. Enjin-teamet har utviklet spesielle mottiltak for å håndtere hackere som prøver å stjele kryptovalutaer. Alle private nøkler er dobbeltkryptert de private nøklene, så selv om hackere stjal filen, kan den ikke dekrypteres. På toppen av dette håndterer det spesialdesignede Enjin-tastaturet nøkkelloggere – og sørger for at dekrypteringsprosessen på enheten er trygg. Til slutt brukte Enjin tilpassede biblioteker for å tørke den private nøkkelen fra enhetsminnet når transaksjonen er sendt – i motsetning til andre mobile lommebøker..

Vi la til mange sikkerhetsfunksjoner som vanlige lommebøker ikke har. Enjin Wallet kan ikke tastes inn og ikke påvirkes av CPU-feil som Meltdown og Specture.

Witek Radomski CTO for Enjin

Hot lommebøker blir generelt sett på som mindre trygge på grunn av mulige enhetsbaserte sårbarheter (CPU- eller minnefeil) som kan kompromittere sikkerheten til mobiltelefonen. Når det er sagt, kan Enjin-lommeboken betraktes som den beste ut av alle mobile lommebøker. For store mengder kryptovalutaoppbevaring anbefaler vi bruk av kalde lommebøker som Ledger Nano X.

Vi fant sikkerheten til Enjin Wallet for å være den beste blant mobile lommebøker, med eksterne sikkerhetsrevisjoner bekrefter vårt synspunkt. Vi gir den høyeste sikkerhetsvurdering på 4/5 – høyest mulig vurdering for “hot wallets”.

Sikkerhet: 4/5

Hvilke kryptovalutaer støtter Enjin lommebok?

Enjin-lommeboken støtter lagring av Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Binance Coin (BNB), Binance Chain tokens (BEP2) og Ethereum-baserte tokens. For Ethereum-baserte tokens støtter Enjin de som er opprettet ved bruk av ERC20- og ERC1155-standardene. Velg ERC-721 samleobjekter støttes også, nemlig for God’s Unchained, CryptoKitties, Blockchain Cuties og Axe Infinity.

Visste du at Enjin introduserte ERC1155 tokenstandarden? Lær mer med ERC1155-tokenforklareren.

ERC1155-tokens passer inn i Enjin-økosystemet, da disse tokens kan representere eiendeler i spillet. Dette passer perfekt inn i Enjins spillutviklingsøkosystem for blockchain-baserte spill.

Lommeboken lar brukerne sortere, se og vise virtuelle valutasaldoer i din lokale valuta. Enjins partnere Bancor, Kyber, og Changelly lar deg enkelt bytte tokens.

Støtte for flere valutaer: 4/5

Enjin Wallet Exchange-grensesnittEnjin Wallet Cryptocurrecy Exchange-grensesnitt

Design og grensesnitt

Enjin-lommeboken har en ren og intuitiv design. Lommeboken lar deg også enkelt bytte fra å se saldoen din i kryptovaluta eller tilsvarende i din lokale fiat-valuta. Dette er ekstremt nyttig for å la deg få vite hvor mye porteføljen din er verdt med et enkelt blikk.

Det som også er nyttig er muligheten til enkelt å lage flere lommebøker. Så si at hvis du sender eller mottar kryptovalutaer for forskjellige formål, kan du opprette en lommebok for hver av dem (som å ha partisjoner i den faktiske fysiske lommeboken din), noe som gjør administrasjonen av økonomien din veldig praktisk og lett å spore.

Et lite grep om Enjin-lommeboken er at når du ser på de enkelte kryptovaluta-saldiene i lommeboken din, er det et avvik i saldoen vist øverst og nederst (som er riktig saldo). Selv om dette ikke påvirker bruken av lommeboken, trenger du bare å vite og godta at feilen er der.

Feil balanse vistBalansene som vises er inkonsekvente, den som er sirklet i rødt er faktisk riktig

Til tross for dette, kompenserer Enjin-lommeboken med det faktum at den har det reneste grensesnittet der ute og tilleggsfunksjoner som ikke er sett i noen annen programvarebok. For som vi vil se nedenfor, er Enjin-lommeboken mer enn en veldig god programvarelommebok. Lommeboken er bare en liten del av Enjins hele spilløkosystem. Snarere åpner lommeboken flere funksjoner som en QR-kodeskanner, lommebok for samleobjekter i spillet og markedsplass for deg å handle med disse samleobjektene..

Andre funksjoner på Enjin lommebokAndre funksjoner på Enjin-lommeboken

Programvare design: 5/5

Brukervennlighet: 5/5

Avsluttende tanker – mine erfaringer med Enjin lommebok

Jeg personlig lagrer små mengder krypto på Enjin Wallet slik at jeg kan handle, eller betale eller motta krypto på farten. Den har et lett forståelig grensesnitt med et bredt utvalg støttede mynter. Så jeg nøler ikke med å bruke den som min primære lommebok. Jeg hadde venner som var nye i kryptovaluta og var helt overveldet da jeg hørte andre snakke om maskinvarepunger, bytter og sprø hack. Jeg viste dem Enjin-lommeboken min, og det tok dem bare mindre enn 30 minutter å installere og mestre. Min gjetning er at uten Enjin-lommebokens enkle og forståelige design, ville de ikke ha brydd seg med kryptovalutaer i det hele tatt. 6 måneder senere handler de nå kryptokurver regelmessig.

Enjin Wallet Ecosystem

Støtte for samleobjekter

Enjin har opprettet sin egen ERC-1155 digitale tokenstandard som kan brukes til å opprette både fungible (valutaer) og ikke-fungible (NFT) (digitale kort, kjæledyr og skins i spillet) eiendeler på Ethereum Network.

Med Enjin-lommeboken kan du motta, sende eller smelte disse NFT-ene. NFT-ene kan være samleobjekter eller eiendeler i spillet.

Du kan bruke lommeboken til å handle NFT-er med vennene dine, og det er Telegram-forum dedikert til kjøpe og handel samleobjekter!

Boxmining NFT samleobjekterBoxmining NFT samleobjekter

For å lære om alle spillene i Enjin Multiverse. Sjekk ut guide produsert av Everything Enjin.Enjin Mintshop du kan til og med lage dine egne NFT-er!

Boxmining samleobjekter blir ofte gitt ut som en måte å si “Takk !!” til fansen vår. Abonnere til Boxmining’s YouTube-kanal og klikk på varselklokken så du ikke går glipp av det!

Skann etter QR Airdrops (Enjin Beam)

Enjin Beam QR-gaveEnjin Beam QR-gave

Den beste Enjin Wallet-funksjonen er Enjin Beam – aka – QR Giveaway. Giveaways kan gjøres gjeldende på Enjin Wallet via “Scan QR” -funksjonen. Disse gaveene kan bli funnet på forskjellige nettsteder, spill og kampanjer på Boxmining Channel.

Enjin Wallet Marketplace

Samleobjekter oppført for salg på Marketplace i Enjin Wallet

Digitale samleobjekter (ERC-1155 tokens) kan selges direkte på Enjin markedsplass ved hjelp av de innebygde funksjonene til Enjin Wallet. Denne første funksjonen tillater spillere å handle varer trygt uten risiko ved å bruke smarte kontrakter. Varer kan oppføres på markedet ved å bruke “selge” -funksjonen i Collectibles-fanen. Prosedyren er en 1-trinns prosess der selger direkte angir en salgspris og bekrefter ved å utføre kontrakten på Ethereum (betale gass i prosessen). Varen vil bli direkte oppført på Enjin Marketplace for offentlig kjøp.

Utvekslingsfunksjon

Enjins partnere Changelly, Bancor, Kyber og CoinSwitch la brukerne enkelt bytte mellom forskjellige kryptovalutaer. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn mengden og typen kryptovaluta du vil konvertere, og kryptovalutaen du vil konvertere den til. Beløpet du vil motta og detaljene i transaksjonen blir automatisk beregnet og vist deg. Hvis mer enn en sentral tilbyr den typen konvertering du vil ha, vil informasjonen vises for deg å sammenligne og velge den som passer best for deg. Så er alt du trenger å gjøre å trykke “konvertere” og det er gjort!

UtvekslingsfunksjonEnjin lommebaks utvekslingsfunksjon

Markedsplass

Enjin-lommeboken gir deg også direkte tilgang til deres Marketplace, hvor du kan bla gjennom og kjøpe forskjellige NFT-er. Betaling kan gjøres direkte fra Enjin-lommeboken.

Marketplace-funksjonEnjins markedsplass for NFT-er

Dapp-nettleser

Enjin Dapp nettleserstøtteEnjin Dapp nettleserstøtte

Enjin-lommeboken inneholder en av de beste desentraliserte nettleserne vi noensinne har sett. Det rene brukergrensesnittet fortrenger de forskjellige børsene, finans-, spill- og sosiale mediatjenester.

{ "@kontekst": "http://schema.org/", "@type": "Programvareapplikasjon", "merke": "Enjin PTE LTD", "operativsystem": "ANDROID", "applicationCategory": "Finansiere", "Navn": "Enjin lommebok", "bilde": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/09/EnjinWalletReview.jpg", "beskrivelse": "Enjin lommebok er en sikker og brukervennlig mobil lommebok for kryptovaluta.", "anmeldelse": { "@type": "Anmeldelse", "overskrift": "Enjin Wallet Review", "Navn": "Enjin lommebok", "beskrivelse":"Enjin lommebok er en sikker og brukervennlig mobil lommebok for kryptovaluta.", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/liveplanet-vr-review", "reviewBody": "Enjin lommebok er en sikker og brukervennlig mobil lommebok for kryptovaluta. Det er ekstremt enkelt og intuitivt, med avanserte funksjoner som Dapp Browser, QR code airdrops og Cryptocurrency Exchange. To-lags sikkerhetsfunksjoner er toppklasse for mobile enheter. Enjin lommebok er definitivt vår beste anbefaling.", "dato Publisert": "2019-9-30", "anmeldelseBedømmelse": { "@type": "Vurdering", "ratingValue": "4.5", "worstRating":"0", "bestRating": "5" }, "forfatter": { "@type": "Person", "Navn": "Angela Wang" }, "forlegger": { "@type": "Organisasjon", "Navn": "Boxmining", "logo": { "type": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}}

Husk å sjekke ut Enjin-guiden vår for å lære mer om Enjins økosystem og hva som er neste for Enjin.

Enjin lommebok opplæring: Hvordan sette opp Enjin lommebok

Å laste ned og sette opp Enjin-lommeboken din er veldig enkelt, og viktigst av alt, den er GRATIS.

Først må du nedlasting Enjin-lommebok-appen fra Apple App Store eller Google Play Butikk.

Last ned Enjin lommebok

Åpne appen, velg “kryptolommebok” og så “lage lommebok“.

Å velgeVelg “crypto wallet” og deretter “create wallet”

Velg passordet du vil ha til lommeboken din. Når du setter opp passordene dine og senere sikkerhetskopierer lommeboken din, må du sørge for at du er i et sikkert miljø der du ikke blir registrert. Tyver vil ha tilgang til lommeboken din hvis de får denne informasjonen.

Deretter, velg hvilke kryptovalutaer du vil ha i lommeboken. Du kan alltid legge til eller fjerne flere typer kryptokurver senere. Trykk deretter “lage lommebok“.

Velg passord og kryptovalutaerVelg passordet ditt og kryptovalutaene du vil ha lommeboken din

Appen vil da spørre om du vil ta sikkerhetskopi av lommeboken din. Dette er slik at du kan gjenopprette lommeboken på et senere tidspunkt, for eksempel når du bytter telefon og trenger å installere alt på nytt. Så det anbefales på det sterkeste å gjøre dette trinnet, selv om det kan virke kjedelig.

Sikkerhetskopien er en 12-ords gjenopprettingsfrase som du trenger å angi på nytt for å gjenopprette lommeboken. Så hold disse 12 ordene registrert og lagret på et trygt sted. Se her for noen ideer og tips om hvordan du kan holde gjenopprettingsfrasen trygg.

Sikkerhetskopierer lommebokenSikkerhetskopierer lommeboken

Du vil da bli bedt om å bekreft passordfrasen ved å legge inn to av dine 12 ords gjenopprettingsfrase tilfeldig. Du blir deretter ført til menyen for utvalgte mynter, der du har en ny sjanse til å velge myntene du vil ha i lommeboken. Igjen kan du velge å legge til andre mynter senere. Hvis du er fornøyd med listen over valgte mynter, klikker du “lage lommebok“. De oppsettet er deretter fullført og du blir deretter ført til hovedsiden til lommeboken din.

Bekreft passordfrase og opprett lommebokSikkerhetskopierer lommeboken

Hvordan sende og motta kryptovaluta ved hjelp av Enjin-lommeboken

Sende kryptovaluta

På hovedsiden til lommeboken din, velg kryptovalutaen du ønsker å sende.

For denne demonstrasjonen sender jeg Bitcoin, så jeg valgte “BTC”.

Velg deretter “på neste side (andre bilde nedenfor)sende“. På denne siden kan du også se transaksjonshistorikken din for denne kryptovalutaen. Merk: balansen vist øverst til venstre på det andre bildet nedenfor er noen ganger unøyaktig. Dette er en feil i appen som ikke er løst ennå. Dette er imidlertid bare et skjermproblem og påvirker ikke din faktiske lommebokbalanse som vises i den større skrifttypen.

På sendesiden (tredje bilde nedenfor) velger jeg vanligvis “Avansert modus”Som lar deg skrive inn antall satoshier per byte du vil sende kryptovalutaen din med. Jo flere satoshier per byte, jo raskere sendes og selvfølgelig jo høyere transaksjonsgebyr.

Sende kryptovalutaSende kryptovaluta

På sendesiden har du tre alternativer for å skrive inn mottakerens adresse, enten: (a) type i adressen; (b) lim inn adressen; eller (c) skanne mottakerens QR kode adresse.

For demoen vil jeg skanne mottakerens QR-kode adresse, så jeg valgte QR-kodeikon øverst til høyre, som åpner kameraet til telefonen min, som vist på det andre bildet nedenfor. Der kan jeg enten velge en QR-kode fra bildegalleriet mitt, eller i dette tilfellet skannet jeg QR-koden til mottakeren.

InngangsmottakelsesadresseInngangsmottakelsesadresse

Når du har skannet mottakerens QR-kode, blir du ført tilbake til sendesiden (første bilde nedenfor) med mottakerens adresse fylt ut. I sekund inngang du kan angi beløpet du ønsker å sende, eller bare klikke “ALL” for å sende hele saldoen i lommeboken. Og i tredje oppføring antall Satoshis per byte, som som nevnt vil avgjøre hvor raskt transaksjonen din blir sendt.

For å se hvor mange satoshier per byte jeg vil sende kryptovalutaen min med, går jeg på nettstedet whatthefee. Dette nettstedet gir et estimat av hvor raskt transaksjonen min vil gå gjennom til enhver tid (andre bilde nedenfor). På bordet representerer tallene i svart den prosentvise sannsynligheten for at en transaksjon vil ta en gitt tid. Figurene i midten representerer antall satoshier per byte. Så for eksempel betyr den grønne skyggelagte oppføringen øverst til høyre hjørne at med 20,1 satoshier per byte ville det være en 95% sjanse for at transaksjonen din vil gå gjennom på 0,5 timer. Jo høyere satoshiene per byte er, desto raskere blir transaksjonen min og følgelig høyere transaksjonsgebyret.

Skriv inn detaljene og bekreftSkriv inn detaljene og bekreft

Når du har angitt mottakerens adresse, sender du beløp og satoshier per byte, klikker du “neste steg“. Dette fører deg til bekreftelsessiden (tredje bilde ovenfor). Her kan du dobbeltsjekke at detaljene er riktige, hvis det er, klikk “Send nå“. Nå er dere ferdige!

Motta kryptovaluta

På hovedsiden til lommeboken din, velg kryptovalutaen du ønsker å motta. Hvis kryptovalutaen du vil motta ikke vises, klikker du på “+” -knappen øverst til høyre, velger mynten du vil motta og deretter klikker du på “oppdater myntlisten”..

For denne demoen vil jeg motta Bitcoin, så jeg valgte “BTC”. Velg deretter “på neste side”motta“. Din Bitcoin-adresse vil da vises i form av en streng med bokstaver og tall, eller en QR-kode som representerer adressen din. Du kan da enten (a) kopiere adressen og gi den til den som skal sende kryptovalutaene dine; eller (b) få dem til å skanne QR-koden din.

Merk: balansen vist øverst til venstre på det andre bildet nedenfor er noen ganger unøyaktig. Dette er en feil i appen som ikke er løst ennå. Dette er imidlertid bare et skjermproblem og påvirker ikke din faktiske lommebokbalanse som vises i den større skrifttypen.

Motta kryptovalutaMotta kryptovaluta

Når kryptovalutaen er sendt til lommeboken din, blir saldoen på hovedsiden din oppdatert. Tips: Du kan velge de små sirkelpilene ved siden av “verdi”For å vise saldoen i din lokale valuta eller selve kryptovalutaen.

lykkes mottattVellykket mottatt – saldoen din på hovedsiden til lommeboken blir oppdatert

Gratulerer! Du er klar!

Sett opp Enjin-lommeboken din? Lært hvordan du sender og mottar krypto? Nå er det på tide å komme i gang med å handle Bitcoin og andre kryptovalutaer! Ta en titt på kurset mitt laget i samarbeid med Jeff Kirdeikis fra Uptrennd- Bitcademy: Lær, invester & Handle Bitcoin – på under en time

Oppdatering 25. april 2020: Lagt til ofte stilte spørsmål og tilleggsfunksjoner i Enjin-lommeboken

Vanlige spørsmål

Hvordan laste ned Enjin Wallet?

Lommeboken er tilgjengelig for bruk på mobile enheter drevet av iOS- eller Android-operativsystemer. Last ned Enjin-lommeboken på Apple App Store eller Google Play Butikk.

Kan jeg importere kryptovalutaer fra andre lommebøker til Enjin-lommeboken?

Enjin-lommeboken tillater at mynter importeres fra andre lommebøker. Eksempler på kryptovaluta lommebøker er: Bread, Eidoo, Exodus, Coinomi, MetaMask, Trezor Model T, Ledger Nano S, Ledger Nano X og Jaxx.

Lommeboken bruker et ekstremt interaktivt og sikkert brukergrensesnitt. Dette eliminerer forvirringen av kopiering og liming av adresser.

Hvordan bringer Enjin NFT-er til videospill?

En av nøkkelegenskapene som er unike for Enjin Wallet, er muligheten til å binde lommeboken til forskjellige videospill. Så sammen med muligheten til å sende og motta, skanne QR-koder og deres Marketplace, kan spillerne få NFT-tokens som representerer forskjellige varer i spillet og importere dem til forskjellige videospill. Dette lar spillerne virkelig eie digitale eiendeler – elementene lagres ikke sentralt i databaser, men i Ethereum blockchain i stedet.

Link Enjin Wallet InterfaceLink Enjin Wallet Interface in Glemte gjenstander

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me