SwissBorg ($ CHSB): Kaj je to?

SwissBorg uporabnikom ponuja orodja (Wealth App, žeton $ CHSB itd.) in infrastrukturo (širša podpora skupnosti, regulativna jasnost itd.) za upravljanje njihovih naložb v kriptovalute z zanemarljivim trudom. Cilj Swissborga, da to stori, je uporabnikom pomagati pri krmarjenju po razmeroma novem področju kriptovalut, ki ima včasih lahko zapletene koncepte in precej razpršeno infrastrukturo z malo standardizacije. V tem članku bomo podrobno preučili SwissBorg: njegove prednosti, težave, ki jih poskuša rešiti, in vse vmes.

Ozadje

SwissBorg, ustanovljen decembra 2017, potem ko je zbral več kot 52 milijonov USD, sta ustanovila Anthony Lesoismer in Cyrus Fazel. Projekt s sedežem v Švici ima večkulturno ekipo, ki jo sestavljajo člani iz 200 držav, sestavljeni iz izkušenih strokovnjakov z izkušnjami v večjih bankah in podjetjih za upravljanje naložb..

Kaj je SwissBorg?

SwissBorg je prva platforma za varno upravljanje premoženja, ki temelji na blockchainu in je namenjena poenostavitvi procesa kripto naložb, vključevanju v glavne digitalne borze premoženja in lastništvu skupnosti. Imajo tudi mobilno različico, imenovano “Wealth App”, ki je na voljo za platforme iOS in Android (glej spodaj).

Dosedanji največji dosežki projekta so bili uspešno zbiranje sredstev v višini 53 milijonov USD, velika skupnost, referendumi v verigah blokov, gamificirana aplikacija za napovedovanje Bitcoinov in visoko zmogljiv izvorni žeton.

Podprte države

SwissBorg je na voljo v več kot 60 državah (upoštevajte, da trenutno ni podprt v ZDA), prihaja pa jih še veliko več. Čeprav v nekaterih državah celotna paleta funkcij, ki jih ponuja SwissBorg, morda ni na voljo. Za celoten seznam podprtih držav si oglejte tukaj.

Podprta sredstva

SwissBorg podpira več kot 10 kriptovalut, vključno z BTC, ETH, CHSB, USDC, PAXG, ENJ, BNB, LTC, XRP in BCH. Prav tako imajo v teku glasovanje o tem, katere druge kriptovalute bi morale biti navedene tudi v njihovi aplikaciji Wealth.

SwissBorg podpira tudi 17 fiat valut, vključno z EUR, USD, GBP, CAD, HKD, SGD.

Swissborg je podpiral fiat valuteSwissBorg je podpiral fiat valute

Mrežni žeton SwissBorg ($ CHSB)

Večnamenski žeton platforme je SwissBorg ($ CHSB), ki je žeton, ki temelji na Ethereumu in ustreza ERC-20. V krožni zalogi ima 715 milijonov od skupno 1 milijarde.

Preostala zaloga je rezervirana za razvoj in promocijo projekta. Z žetonom CHSB se trguje na večjih borzah, kot so KuCoin, Uniswap (v2), Yobit, HitBTC, IDEX itd., In ima več primerov uporabe.

Uporabite zadeve

Žeton CHSB poganja celoten ekosistem SwissBorg. Uporablja se za vložke za popust na platformo in podeljuje glasovalne pravice na platformi.

Poleg tega se uporablja tudi za razdeljevanje nagrad s konceptom “Dokaz meritokracije” in s politiko ekipe “Zaščiti in opeci”. Namen pravilnika je povečati pomanjkanje in povečati vrednost obstoječih žetonov s sežiganjem ponudbe iz ustvarjenega prihodka.

Dokaz meritokracije

Imetniki žetonov SwissBorg lahko sodelujejo pri izbiri napredka in razvoja mreže s pomočjo politike Dokaz meritokracije. Žeton CHSB generira žeton RSB, ki je referendumski žeton, da uporabniki lahko glasujejo o predlogih za referendum. Uporabniki z več CHSB bodo imeli več glasovalne moči. Uporabniki bodo za sodelovanje na teh referendumih nagrajeni tudi poleg tega, da bodo lahko narekovali smer razvoja SwissBorga.

Dokaz meritokracijeDokaz meritokracije

Zaščitite in zažgite

Politika Protect and Burn nagrajuje dolgoročne imetnike CHSB z naročanjem odkupa in izgorevanja le, ko se cene CHSB znižujejo. To je zato, ker lahko tradicionalni mehanizmi odkupa vnaprej objavijo odkupe, kratkoročni špekulanti pa lahko žeton kupijo pred odkupom in ga prodajo po višji ceni kmalu po odkupu, ko se ponudba žetonov zmanjša. Po mnenju SwissBorga ta tradicionalni mehanizem ne ščiti žetona in zlasti dolgoročnih imetnikov žetonov ter je v nasprotju z njihovim poslanstvom spodbujati inovacije, ki nagrajujejo njihove zveste člane skupnosti.

Vsak mesec bo SwissBorg v rezervo dodal tudi 20% dobička, ustvarjenega s pristojbinami v aplikaciji Wealth, da bi zaščitil ceno žetona CHSB. Če cena CHSB prispe kot medvedja cona (z 20-dnevnim drsečim povprečjem kot njihovim indikatorjem), bo SwissBorg samodejno oddal naročila za CHSB..

SwissBorg DAO

SwissBorg DAO (decentralizirana avtonomna organizacija) je podporno telo, ki pomaga pri upravljanju ekosistema SwissBorg. DAO je razvoj na področju kriptovalut in DLT, ki omogoča demokratični mehanizem za vodenje ali upravljanje projekta v verigi.

SwissBorg DAO deluje kot povezovalni most med ekipo in člani skupnosti, kar slednjim omogoča, da igrajo aktivno vlogo pri določanju smeri projekta in so nagrajeni za njihov trud v žetonih CHSB.

Skupina je opredelila različne vloge za sodelovanje članov skupnosti. Tu je nekaj teh vlog:

Digitalni umetnik

Digitalni umetnik (bolj razumljivo ustvarjalec vsebine) je član skupnosti, ki jo ekipa zadolži za razvoj umetnosti, slik, besedil, predstavitev in video posnetkov itd. O projektu SwissBorg.

Prevajalec

Prevajalec je pomemben član skupnosti, odgovoren za prevajanje pomembnih dokumentov ali člankov, povezanih s projektom SwissBorg. SwissBorg DAO izkoristi moč spodbujenih multikulturnih udeležencev, da opravi eno najtežjih, a hkrati najpomembnejših del.

Promotor

Promotor je odgovoren za širjenje vesti o projektu na različnih platformah socialnih medijev. S promocijo projekta igrajo pomembno vlogo pri večjem sprejemanju in uporabi. Tako tudi neposredno povečanje vrednosti žetona.

Moderator

Moderator (bolje razumljen kot skrbnik forumov in telegramskih skupin) je odgovoren za urejanje komunikacije na projektnih kanalih SwissBorg. Različne naloge vključujejo spodbujanje zdrave razprave, odstranjevanje neprimerne vsebine, modulacijo toka razprave in uveljavljanje skupinskih pravil.

Kampanja

Udeleženec kampanje (promotor iz resničnega sveta) je odgovoren za mreženje z različnimi ljudmi in organizacijo dogodkov za boljšo promocijo projekta. Lahko organizirajo skupinske sestanke, AMA, mestna srečanja itd., Da spodbujajo razvoj in kohezijo skupnosti SwissBorg.

Predstavnik podjetja

Predstavnik podjetja (običajno razumljen kot veleposlanik) je član skupnosti SwissBorg, ki si prizadeva za osebna srečanja ekipe SwissBorg z vidnimi vplivneži, vlagatelji, poslovnimi partnerji itd..

Cyber ​​virtuoz

Cyber ​​virtuoz (znan kot razvijalec) je odgovoren za razvoj orodij, skriptov, programske opreme itd., Ki pomagajo pri razvoju ekosistema SwissBorg. Prav tako bodo morda zadolženi za izdelavo podrobnih vadnic in spremnih dokumentov za projekt.

SwissBorg Wealth App

Aplikacija Wealth je glavno in pametno vodilno-nadzorno središče SwissBorg. Uporabnikom omogoča, da gradijo, spremljajo in upravljajo svoje kripto portfelje, kar omogoča enostavno in varno upravljanje premoženja.

Armaturna plošča je preprosta, a zmogljiva in intuitivna, saj ugibanja izloča iz naložb v kriptovalute.

Uporabniki lahko svoje račune financirajo v USD, EUR, GBP in CHZ. Dvige je mogoče izvesti pri lokalni banki, ki jo izbere uporabnik. Poleg tega je podprto omejeno število kripto-sredstev, podobno kot Coinbase, kar zagotavlja kakovost.

Vendar se nova sredstva redno dodajajo, če ustrezajo vključevalnim merilom. Aplikacija je na voljo v operacijskih sistemih IOS in Android.

Pametni motor uporabnikom ponuja možnost, da na več borzah kupijo kripto-sredstva po najboljših cenah in najnižjih zdrsih. Poleg tega ga poganja AI in ponuja dragocen vpogled v naložbe (zgodovina, uspešnost, vplačila, dvigi itd.), Ki uporabniku pomaga pri premišljenih odločitvah.

Vse te funkcije ljudem omogočajo, da z relativno lahkoto uporabljajo sofisticirane tehnike za upravljanje portfelja.

Zaključek

SwissBorg je že leta 2017 izvedel eno najuspešnejših zbiranja sredstev in ponudil zmogljiv izdelek. SwissBorg rešuje glavni problem upravljanja premoženja in zagotavljanja dostopnosti naložb v kriptovalute vsem.

Aplikacija Wealth ponuja rešitev na enem mestu za kripto naložbe, ki združuje zmogljivosti za polog, nakup, trgovanje, upravljanje in dvig, vse v čistem in minimalnem vmesniku.

Poleg tega je SwissBorg v celoti skladen z vsemi ustreznimi regulativnimi okviri, kar zagotavlja, da lahko uporabniki vlagajo in sodelujejo na področju digitalnih sredstev, hkrati pa so prepričani o zakonitosti.

Skupnost temelji na demokratičnem pogledu ekipe, ki zagotavlja, da lahko vsi člani sodelujejo v razvijajočem se ekosistemu. Izdelek je trenutno na voljo v več kot 60 državah, prihaja pa še več, zaradi česar je resnično globalen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me