Kako izkoristiti igralne kriptovalute za svoj naložbeni portfelj

Igralniška industrija ostaja eden najbolj aktivnih sektorjev svetovnega gospodarstva. Leta 2018 je prišla igralniška industrija okoli 138,7 milijarde dolarjev prihodkov. Vse napovedi v industriji kažejo močno fazo rasti iger na srečo, zaradi česar je ena izmed najboljših panog za današnje naložbe. S prihodom mobilnih iger bodo prihodki v industriji še naprej rasli, do leta 2021 dosegel 180,1 milijarde dolarjev.

Unovčevanje z igralnimi kriptovalutami

Kako pa dobite kos te pite? Kriptovaluta ponuja način, kako unovčiti rast iger na srečo. Ker industrija kriptovalut še naprej hitro raste, je zdaj mogoče diverzificirati od glavnih digitalnih valut.

Medtem ko Bitcoin in Ethereum še naprej prevladujeta na trgu, pojav alternativnih igralnih kriptovalut ponuja vlagateljem priložnost, da zaslužijo denar.

Razvijalci iger zdaj v igri ustvarjajo digitalne valute, ki igralcem omogočajo nakup virtualnih predmetov in dokončanje drugih transakcij. To je niša, kjer se večji igralci, kot je Bitcoin, še niso upustili.

Če želite izkoristiti rast igralništva in kriptovalut, morate določiti najboljše igralniške kriptovalute.

Vključevanje kriptovalut v igralništvo

Torej, kako te kriptovalute delujejo na igralni platformi? Je pomembno razumeti, kako delujejo kriptovalute za opredelitev naložbenih možnosti, ki so na voljo v igralniški industriji.

Razvijalci iger zdaj v svoje izdelke vključujejo nove kriptovalute prek:

  • Tokenizacija igralnih sredstev

Če ste že kdaj igrali videoigro, ste verjetno uporabljali edinstvene valute med igrami. Z uporabo te valute je mogoče nadgraditi nivo igre, zmagovalci pa dobijo nagrade v valuti med igrami.

Prav tako lahko kupite virtualne predmete, vključno z izdelki, orožjem in drugimi predmeti, potrebnimi za nadaljevanje igranja. Tradicionalno se ta valuta uporablja samo za igralno platformo.

Vendar pa so razvijalci iger zdaj začeli tokenizirati svoje igralno sredstvo z izkoriščanjem tehnologije veriženja blokov. To pomeni, da lahko zdaj kriptovaluto v igri uporabljate zunaj igralne platforme.

  • Dobitki s kriptovalutami

Medtem ko ima večina iger dobitke v obliki valut v igrah, nekateri razvijalci iger zdaj ponujajo kriptovalute za nagrajevanje igralcev in celo razvijalcev. S to virtualno valuto lahko trgujete tudi zunaj igre, zaradi česar je priljubljeno kripto-sredstvo, s katerim lahko trgujete.

Kot investitor razvoj igralnih kriptovalut ponuja neustavljivo poslovno priložnost. Priljubljenost iger na srečo pomeni, da se bo vsaka kriptovaluta, ki si pridobi oprijem v industriji, hitro ujela.

Iz tega razloga morate prepoznati potencialne igralniške kriptovalute, tako da si ogledate njihovo začetno zmogljivost. Nekatere od teh igralnih kriptovalut, na katere je treba biti pozoren, vključujejo:

1. Enjin Coin

Enjin, največja spletna igralniška skupnost, je moč razvoja kriptovalut Enjin. obstaja veliko potenciala pri nekaterih igrah, kot je 9 Lives Arena in ReBounce, Forest Knight, Bitcoin Hodler, Age of Rust in Crypto War že temelji na tehnologiji kovancev Enjin.

Enjinovo partnerstvo s Samsungom za distribucijo Enjinove denarnice na pametnih telefonih podjetja Galaxy S10 / S10 + daje tej igralni kriptovaluti prednost.

2. DreamTeam Token – SAN

To je morda šele 897. mesto na vrhu najbolj cenjenih kriptovalut, vendar obstaja razlog, da ga preverite. Ta projekt kriptovalut je močno orodje za e-šport in igre na srečo kot infrastrukturna platforma in plačilni prehod.

Ekipa, ki stoji za projektom, ki ga vodi Aleksander Kohanovski, ima dolgoletne izkušnje na področju e-športa in iger na srečo. Ta kovanec je vsestranski in lahko služi za igranje in nagrajevanje, plačilo pristojbin, nakup sredstev, plačilo v žetonih in še veliko več.

3. Etheremon Token (EMONT)

To je valuta v igri za igro, ki jo poganja blockchain Etheremon. Je ena izmed najbolj priljubljenih igralnih kriptovalut in jo upoštevajte pri svojem naložbenem portfelju.

Kriptovaluta Etheremon Token (EMONT) bo temeljila na priljubljenosti Etheremon igra, ki jo navdihuje Pokemon. Trenutno igralci uporabljajo Ethereum kupiti “mons” (zbirateljska bitja v igri).  

Sčasoma želijo razvijalci uporabiti Etheremon Token (EMONT) za nakupe v igri in za nagrajevanje igralcev.

4. Theta žeton – THETA

To je projekt kriptovalut, katerega namen je motiti industrijo video iger. Ideja je ponuditi igralcem decentraliziran način pretakanja, s čimer je to vodilna video platforma na verigi blokov.

Z uporabo žetona Theta želi projekt uresničiti njihov model delitve porabe pasovne širine. THETA se že povzpne na seznam najbolj cenjenih kriptovalut in vredno ga je pogledati kot naložbeno možnost.

5. TRON (TRX)

To je priljubljena digitalna valuta, ki se uporablja v več kripto igrah. Čeprav te igre niso izjemne, priljubljenost TRON Legenda, spletnega RPG-ja za več igralcev, obljublja, da bo povečala bogastvo TRX-a v igralniški industriji.

Druge igralniške kriptovalute, med katerimi velja omeniti, med drugim vključujejo EOS, Steem, RUN, MobileGo (MGO), FirstBlood, GameCredits, RevolutionVR in Decentraland..

Zavijanje

Fenomenalna rast igralniške industrije skupaj z velikim zanimanjem za kriptovalute naredijo igralniške kriptovalute naložbene sanje. Številne kriptovalute, povezane z igrami, se še naprej pojavljajo in čeprav se vse ne bodo ujeli, obstaja priložnost, da unovčite najbolj obetavne. Ena stvar, v katero ni dvoma, je, da se igralništvo in kriptovalute / veriga verig potrebujejo drug drugega in bodo rasli z roko v roki.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me