Beste beste cryptocurrency-uitwisselingen van 2020

De toenemende populariteit van cryptocurrencies en vragen over traditionele monetaire systemen betekent dat mensen zich haasten naar cryptocurrency-uitwisselingen. Maar zonder goed na te denken over hoe ze werken. Hier is een lijst met de beste cryptocurrency-uitwisselingen in 2020, gegroepeerd in niveaus. Vanaf niveau 1: wat mensen over het algemeen als het meest gerespecteerd beschouwen tot niveau 4: niet aanbevolen.

Tier 1-uitwisselingen (actieve handel)

Binance

BinanceBinance Exchange-website

Binance is de toonaangevende virtuele valuta-uitwisseling ter wereld op basis van aangepast volume. In tegenstelling tot Coinbase en Kraken ondersteunt Binance een breed scala aan altcoins (d.w.z. andere cryptocurrencies dan Bitcoin). Dit trekt meer mensen aan om hun Bitcoin, Bitcoin Cash en Litecoin over te zetten van andere beurzen naar Binance om de altcoin-wereld te verkennen..

Het is geschikt voor cryptohandelaren op instapniveau vanwege het beperkte aanbod aan verhandelbare cryptocurrencies. Hoewel het veel meer valuta’s bevat in vergelijking met Coinbase, zoals Cardano en Elastos. Hier is een volledige lijst met cryptocurrencies die verhandelbaar zijn op Kraken.

Vanwege de populariteit van Binance streven veel nieuwe munten ernaar om op Binance te worden vermeld en veel reputatie te verwerven als ze dat doen. Soms kan de aankondiging van een Binance-vermelding zelf de prijzen doen stijgen.

De populariteit van Binance heeft zijn CEO Zhao Changpeng (CZ) een persoonlijkheid in de cryptocurrency-gemeenschap. Zijn woorden / daden hebben nu een aanzienlijke invloed.

Binance werd in 2019 gehackt voor $ 40 miljoen aan cryptocurrency. Binance heeft beloofd iedereen die verliezen heeft geleden uit eigen middelen te vergoeden.

PrimeXBT

PrimeXBTPrimeXBT

PrimeXBT is ook een van de nieuwere spelers in de cryptocurrency-uitwisselingsruimte, die in 2018 is gelanceerd. Deze Exchange wordt gecrediteerd omdat het een van de meest transparante is die we zijn tegengekomen. Hun website is een one-stop-resource voor alles wat u maar wilt weten over de Exchange en ze hebben ook uitgebreide tutorials over het gebruik van de verschillende functies.

De Exchange mist een beetje ondersteunde cryptocurrencies, momenteel ondersteunen ze slechts 5 cryptocurrencies: BTC, ETH, LTC, XRP en EOS. Bovendien worden alleen opnames en stortingen in BTC ondersteund.Wat ze echter missen in cryptocurrency-ondersteuning, maken ze goed in de beschikbaarheid om te handelen in andere activatypen zoals grondstoffen, aandelenindexen en forex.

De mogelijkheid om uw handelsscherm aan te passen en grafieken te annoteren is waarschijnlijk iets waar technische analisten en serieuze handelaren lang op hebben gewacht en zal ervoor zorgen dat ze terug blijven komen naar de beurs.

Bekijk onze PrimeXBT-recensie en -gids.

Kraken

Kraken

Kraken is substantieel aanwezig in Europa en beursgenoteerde crypto’s hebben fiat-paren.

FTX Exchange

Deze Exchange is pas in 2019 gelanceerd, dus weer een relatieve nieuwkomer. Ze zijn een hefboomplatform voor cryptocurrency-handel dat derivatenhandel aanbiedt. Ze zijn gebouwd door Alameda Research, die zelf professionele handelaren zijn die verantwoordelijk zijn voor meer dan 30% van het handelsvolume op de grote beurzen. FTX Exchange biedt ook unieke producten aan, zoals handelen op indices, zodat handelaren blootstelling aan meerdere tokens in één contract kunnen hebben. Een ander interessant kenmerk is handelen over de uitslag van de presidentsverkiezingen van 2020.

FTX Exchange is wat het zegt dat het is gebouwd door handelaren, voor handelaren. Ze hebben al zeer concurrerende handelskosten en bieden zelfs kortingen voor specifieke gebruikers en een eenvoudig te begrijpen interface. Er zijn echter enkele geografische beperkingen voor mensen en entiteiten uit sommige landen, met name de VS..

Bekijk hier onze volledige recensie.

Bittrex

BittrexBittrex

Deze uitwisselingen zijn betrouwbaar en bieden gerenommeerde diensten. Bittrex heb ik in het verleden veel gebruikt omdat ze veel munten vermeldden. Uiteindelijk ben ik echter weggegaan van Bittrex omdat Binance hen heeft ingehaald in termen van muntselectie.

Bittrex verwijdert de volgende markten na 31 mei 2019: BTC-COVAL, BTC-SALT EN BTC-XCP. En de fvolgende markten na 6 juli 2019: BTC-LUN, BTC-NEOS, BTC-THC en BTC-TKS

Poloniex

PoloniexPoloniex

Ik heb ook gebruikt Poloniex uitgebreid in het verleden. Mijn ervaring is echter dat hun Know Your Customer (KYC) -proces veel tijd in beslag nam. In mijn geval duurde het 3 maanden om te voltooien. Dit was onaanvaardbaar, vooral tijdens de bullmarkt.

Klantenservice op Poloniex is niet verschrikkelijk, dus ze lijken nog steeds een goede uitwisseling te zijn.

1 / Op vrijdag 29 mei om 16:00 UTC worden de markten voor ARDR, BCN, DCR, GAME, GAS, LSK, NXT, OMNI en REP uitgeschakeld voor Poloniex-klanten in de VS. Alle activa blijven beschikbaar voor verhandeling aan klanten buiten de VS.. https://t.co/eNWeZTjT5X

– Poloniex Exchange (@Poloniex) 16 mei 2019 Poloniex’s geofencing-aankondiging

Als u echter een Amerikaans staatsburger bent, moet u mogelijk op de hoogte zijn van de geofencing-activa van Poloniex voor Amerikaanse klanten. Op 29 mei 2019 worden de markten voor ARDR, BCN, DCR, GAME, GAS, LSK, NXT, OMNI en REP uitgeschakeld voor Amerikaanse klanten.

Zodra de markt is geofenced, kunnen klanten die tokens nog steeds uit hun portemonnee halen, zolang Poloniex dit wereldwijd ondersteunt. Klanten kunnen echter niet langer hun stortingsadres zien of een nieuw stortingsadres genereren.

Tier 2-uitwisselingen (seizoensgebonden handel / specifieke munten)

Coinbase

CoinbaseCoinbase gebruikersinterface

Coinbase is de toonaangevende cryptocurrency-uitwisseling in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Ze hebben ook de licenties en bankrekeningen om in die landen actief te zijn. Coinbase heeft betrouwbare klantenondersteuning en biedt fiat-stortingen en opnames. Dit betekent dat stortingen en opnames in traditionele valuta’s zoals USD, EUR etc. worden ondersteund.

Coinbase is dus veilig zonder hackincidenten. De Exchange is de beste optie voor degenen die nieuw zijn in de cryptocurrency-wereld.

Echter, de beurs biedt beperkte cryptocurrencies om uit te kiezen. Bovendien is de beschikbaarheid om een ​​bepaalde cryptocurrency te kopen, verkopen, verzenden en ontvangen afhankelijk van uw locatie.

Voor Amerikaanse klanten zijn er geen beperkingen op het afhandelen van de volgende cryptocurrencies:

  • Bitcoin (BTC);
  • Ethereum (ETH);
  • Litecoin (LTC);
  • Bitcoin Cash (BCH);
  • Ethereum Classic (ETC); en
  • Rimpel (XRP).

Hier is een grafiek met de cryptocurrencies die door Coinbase worden ondersteund, afhankelijk van uw locatie.

De meest voorkomende betaalmethoden worden door Coinbase geaccepteerd, bijvoorbeeld creditcards en betaalpassen.

Hoewel het over het algemeen veilig is, ligt Coinbase onlangs onder vuur vanwege het lijden van uitval toen er enorme schommelingen waren in de prijzen van Bitcoin in maart, april EN mei 2020. Door deze uitval konden veel gebruikers geen transacties uitvoeren wanneer dat het meest nodig was. Potentiële gebruikers moeten met dit probleem rekening houden wanneer ze overwegen om Coinbase al dan niet te gebruiken. Hoewel we hebben gehoord dat sommige gebruikers niet alleen op Coinbase handelen, wat zou kunnen helpen om de impact van deze uitval op hun portefeuilles te verzachten.

Bekijk onze Coinbase-recensie voor een diepgaande blik op deze uitwisseling.

KuCoin

KuCoinKuCoin

KuCoin heeft unieke activa en een uitgebreide lijst met verhandelbare munten, het wordt geplaagd door slechte Know-Your-Customer (KYC) -procedures.

Aanvankelijk konden handelaren grote hoeveelheden Bitcoin storten en opnemen, d.w.z. 50 Bitcoin per dag zonder persoonlijke gegevens te verstrekken.

Het ontbreken van KYC-procedures geeft veel mensen de indruk dat KuCoin wanhopig op zoek is naar gebruikers op zijn uitwisseling. Zo verlaagt het zijn reputatie bij crypto-uitwisselingsplatforms.

Sindsdien hebben ze hun KYC-beleid gewijzigd en nu kunt u slechts maximaal 2 Bitcoin per dag opnemen zonder een “geverifieerde” account, d.w.z. een account die de KYC-procedures heeft voltooid.

Huobi, OKEx

HuobiHuobi

Huobi en OKEx waren de belangrijkste titanen van China. Ze hadden veel Chinese gebruikers voordat de Chinese regering de handel in cryptovaluta’s in het land met harde hand aanpakte.

OKExOKEx

Dit stond bekend als het ‘gouden vacuüm’ omdat het veel van de dominantie van Huobi en OKEx uitwiste. Dit destabiliseerde de twee uitwisselingen en maakten plaats voor anderen zoals KuCoin en Binance om de leiding te nemen.

Ik beschouw ze nog steeds als Tier 2-uitwisselingen omdat ze nog steeds een aantal van hun eerdere klanten vasthouden en omdat ze de technologie voor de toekomst hebben.

Er gaan geruchten dat de Chinese overheid deze beurzen laat werken, maar hun transacties in de gaten houdt.

BitMEX

BitMEXBitMEX

BitMEX is meestal een marge-handelsbeurs die een enorme hefboomwerking mogelijk maakt (d.w.z. tot 50 keer). Hefboomhandel is wanneer u niet de fysieke bitcoin bezit, maar wel handelscontracten.

Helaas werkt BitMEX niet in de Verenigde Staten en pas op dat u daar niet inlogt op uw BitMEX-account, uw account wordt verbannen.

Hoewel ik heb gehoord dat sommige Amerikanen VPN’s (Virtual Private Networks) gebruiken om het land van herkomst te maskeren om deze beperking te omzeilen.

Dit wordt NIET aanbevolen.

BitMEX heeft een slechte klantenondersteuning. Het kostte me 3 maanden aan e-mails om mijn account te ontkoppelen toen ik per ongeluk inlogde op BitMEX in de Verenigde Staten.

Tier 3-uitwisselingen (mogelijke risico’s / problemen)

Bitfinex

Bitfinex

Hoewel Bitfinex een gerenommeerde beurs is, vermindert de recente strijd met de procureur-generaal van New York voor een verlies van $ 850 miljoen aan klantgelden de geloofwaardigheid ervan. We zullen moeten zien hoe Bitfinex deze strijd zal overwinnen.

Afgezien van het geval, heeft het een sterk BTC / USD-handelspaar.

Om op de hoogte te blijven van wat er bij Bitfinex gebeurt, klik hier.

OceanEx

OceanExOceanEx

OceanEX wordt gelanceerd door BitOcean Global, een volledig geregistreerd en gelicentieerd handelsplatform in Japan. Het is gemaakt door een kernteam van leden met ervaring uit het verleden van Morgan Stanley, BNP Paribas en Deloitte. OceanEX beschikt over een groot aantal AI-beveiligingsfuncties om de gebruikers- en handelsveiligheid te verbeteren. OceanEX is het handelscentrum van het VeChainThor-ecosysteem, met alle VeChain-activa genoteerd en VeChain-handelsparen. Hoewel het veel aantrekkelijke kenmerken heeft, hebben we geconstateerd dat er voor veel activa een tekort aan liquiditeit is en dat er problemen zijn met het kopen en verkopen van verschillende munten.

Raadpleeg onze Vechain-gids voor meer informatie over VeChain en zijn ecosysteem.

BitMax

BitMaxBitMax

Ik heb deze uitwisseling geprobeerd omdat ik veel verzoeken van kijkers ontving.

Ik sta echter sceptisch tegenover beurzen die “Transaction Mining” doen. Bij Transaction Mining krijgt u credits of ruilt u tokens in ruil voor handelen.

Dit stimuleert direct wash-trading op het platform, waar een handelaar tegelijkertijd dezelfde activa verkoopt en koopt.

Dit zorgt op zijn beurt voor misleidende rapporten over de handelsvolumes op de beurs.

BitMax heeft op 18 mei 2019 aangekondigd dat het voor langetermijnstabiliteit van tokeneconomie permanent 3.000 miljoen BTMX-tokens uit het lopende mijngedeelte op 20 mei 2019 zal vergrendelen..

Voor langdurige stabiliteit van symbolische economie, https://t.co/ZgbxdXzvT8 zal permanent 3.000.000.000 BTMX vergrendelen van het lopende mijnbouwgedeelte op 20 mei. Het vrijgavemechanisme en de snelheid voor het gedeelte voor particuliere verkoop blijven voorlopig onaangetast. https://t.co/keo9elx23a

– BitMax Officieel (@BitMax_Official) 18 mei 2019 BitMax-aankondiging bij vastlopen van BTMX-tokens

De Exchange zal in de toekomst het nieuwe release-mechanisme aankondigen.

Tier 4-uitwisselingen (vermijd deze uitwisselingen)

HitBTC

HitBTCHitBTC

Deze drie uitwisselingen hebben zeer twijfelachtige praktijken.

Bijvoorbeeld, HitBTC heeft geen echt KYC-beleid. Ze lijken er niet veel moeite mee te hebben dat u grote hoeveelheden geld stort. Als u echter handelt of veel wilt opnemen, zullen ze uw account verbannen of opschorten totdat u met hen communiceert. Dit is mij persoonlijk overkomen en toen ik dit onderzocht, ontdekte ik dat vele anderen dezelfde ervaring hadden.

De laatste tijd is er een nieuwe golf van gebruikers die klagen over het feit dat ze buitensporige details moeten verstrekken over de herkomst van hun geld.

Er zijn ook enkele gebruikers die hun eigen onderzoek hebben gedaan en tot de conclusie zijn gekomen dat de Exchange insolvent is.

YoBit

YoBitYoBit

De uitwisseling heeft een lastig opnameproces.

Gevolgtrekking

Niveau 1: Coinbase, Kraken, Binance, FTX Exchange, Bittrex, Poloniex,

Niveau 2: KuCoin, Huobi, OKEx, BitMEX

Niveau 3: Bitfinex, BitMax, OceanEx

Niveau 4 (vermijden): HitBTC, YoBit

Kortom, het uitvoeren van een achtergrondcontrole op een cryptocurrency-platform voordat u zich aanmeldt, is de beste manier om te voorkomen dat u uw digitale rijkdom verliest. Het volgen van de bovenstaande lijst is een enorme stap in de richting van dit doel.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me